Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz front3r #179550 üzenetére
Én is ezért gyűjtögetem, hogy az éves PS Plus olcsóbb legyen. Igen, tudom, szarrágó vagyok meg "mit számít az a pár ezer forint?" Alapvetően nyilván ki tudom fizetni, de én sem vagyok a pénzem ellensége, ha van lehetőség valamilyen módon kedvezményesen megvenni valamit, akkor ki is használom.
Sic Parvis Magna
-
-
Sirandrish
legenda
-
TBT
addikt
válasz front3r #167166 üzenetére
Hát... Azért 1-2 éve (tudom régen volt, fene sem emlékszik rá) a Summer Games Fest-en is mondták (nem tudom, hogy ő vagy valaki más az ND-től), hogy a The Last of Us 2 multija mekkora királyság lesz és hogy ilyet még nem láttunk!!!
Hát akkora királyság lett, hogy meg sem jelent, sőt már nem is fog soha. De anno a The Lost Legacy-nál is ment a nagyot mondás a hosszú játékidőről. Ügyes csapat az ND, csak pont hogy nem nekik kéne nagyot mondani. Abszolút nem szorulnak rá erre. Az új játékuk is biztosan ütős lesz, de én a The Last of Us Part 2 után már nem valószínű, hogy bármit is látni akarok tőlük. De ez már az én személyes "problémám".[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
hombre[EU]
veterán
válasz front3r #147043 üzenetére
az alapjáték akkor sem 9-10pont,ha levesszük a bugokat és a teljesítményt. egy full üres openworld, ostoba statikus környezettel és egy full lineáris storyval miközben nextgen rpg-nek volt címkézve. én sem hiszem el,hogy ez a dlc annyit ér,mint amennyinek próbálják beállítani
az Old Hunters...na az egy 9-10pontos dlc
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
-
front3r
őstag
válasz front3r #132754 üzenetére
PSVR2 vélemény, első élmények:
Én is vakon voltam azzal kapcsolatban, hogy mit kapok, hiszen rá van írva, hogy 4K OLED HDR. Hát nekem is van 55"-os méretben tv-m, gondoltam biztos hasonlót látok. Hát nem egészen, vagyis nem úgy, ahogy elsőnek gondoltam, amit írtak is itt egy páran, meg a VR topikban is. Viszont az a meglepő, hogy pár nap elteltével valahogy szebbnek látom a képet, gondolom az agyam hozzászokott, mivel gyakorlatilag VR szűz vagyok. Jelentkezett is a motion sickness, amit sikerült már jócskán enyhíteni, és már tiszta élvezet VR játékkal játszani.
Nagyon sokat számít a headset beállítása, ezt sajnos minden felvételkor át kell nézni, bár már egyre könnyebb érzésre belőni.
A játékban látható feliratokra nem állt rá eleinte a szemem, nem került fókuszba, ami megint megváltozott 1-2 nap elteltével, már rá tudok fókuszálni szépen. Ennyit számít az idő, és az, hogy az agyam megszokja?Próbáltam a puzzle-ös játékot is trial-ban, ami hihetetlen, de berántott, amint lesz rá lehetőségem, akkor meg is veszem.
Most főként a Horizon megy, a többi játék csak ez után jön. A No Man's Sky meglepő, hogy mennyire jó élmény VR-ban, komolyan vigyorogtam, mikor kipróbáltam, így azt majd hosszabb távon tervezem játszani.Viszont a Kayak VR nem igazán volt jó vétel, túl nyugalmas nekem. Persze nézelődni jó, de valahogy első élményként inkább a Horizon volt az élvezetesebb, és könnyebb volt az agyamnak is megemésztenie. Gondolom a vízen való lebegés nem tett jót a motion sickness-nek.
A lényeg, hogy egyre jobban élvezem a PSVR2 használatát, és most inkább VR játékokkal játszom, mint kifeszített képernyős játékokkal.
Viszont azt is látom, hogy a VR a jelenlegi formájában nem lesz sikeres, vagy sikeresebb a piacon. És most a PCVR-t is ide lehet venni. Egyszerűen a sok szüttyögés ami a VR-al jár, az nem felhasználóbarát, hiába próbálja a Sony ezt amennyire lehet kényelmessé tenni, ez még mindig kevés. Egyszerűen amíg nem lesz egy kis szemüveg az egész, addig nem lesz tömegtermék. Ezt a legtöbb ember nem hajlandó végigcsinálni. Ott van a motion sickness hatása is, az is egy eltántorító dolog, nincs kitartásuk az embereknek.PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
Moby
addikt
válasz front3r #129966 üzenetére
Én pl. nem szerettem a történetet. Sőt, el is tudom mondani mért. Nem kell vele egyetérteni, de hogy itt nem arról van szó, hogy nem érti.
Azért nem, mert nekem túl sok volt benne az erőszak. Több helyen és karakternél éreztem azt, hogy öncélúan sok benne az erőszak. Az első rész nekem a túlélésről szólt. A második meg a halálról. Mindenki a másik halálát kívánta, vagy ha nem kívánta, okozója lett annak. Mindezt egy olyan világban, ahol világ amúgy is megöli az embereket, akkor is, ha azok nem teszik meg egymással. Ilyenmódon a második résszel a történet a teljes kilátástalanságba fordult. Egy olyan világot festett le, amiben tökéletesen lényegtelen. Ellie létezése, ezt gyakorlatilag a játék története ezt explicit ki is mondja. Lemond a sztori az emberiség túléléséről, de nem csak lemond, hanem minden pontján be is mutatja, hogy az nem is érdemelné meg. Engem nagyon stresszelt az egész, és szögesen ellentéte az első résznek. Az az emberségességről szólt az embertelen körülmények között. A második rész az emberben lakozó igazi szörnyekről szólt, ami mellett eltörpültek a "valódi" szörnyek létezése, tettei. Ezzel én nem tudok azonosulni, nekem egy ilyen történet sosem fog bejönni. Akkor sem, ha a második mondanivalója ilyen tekintetben valóságosabb. És ezen sokat nem hoz vissza a vége "csavar" sem. Azon a ponton igazából már ez lényegét vesztette.
De az eddigiek nem erről szóltak, hanem arról, hogy dobott-e féket a ND-re a sony a part2 miatt. Amiből attól függetlenül sem látszik semmi, hogy nekem tetszett-e vagy sem, és nem is gondolom, hogy kellene. Meg amellett, hogy a sztori nekem nem jött be, a part2 azért továbbra is ND minőség technikailag. Ezt talán senki nem is vitatja.[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
válasz front3r #129898 üzenetére
Nagyon jó volt a fogadtatása?
Követted?
Már a szivárgáskor rengeteg embert leveszített a játék.Aztán a tesztekkor "a játék elejéről lehet csak szó"
Trailer?A legmegosztóbb ND játék lett, egy csomó negatív értéklés törölve lett, mer' hogy review bomb..
Miközben legalább ennyi "i can play ladyboy now nice 10/10"-el volt tele.
Persze a pozitív review bomb fogalma valamiért ismertlen a sony fanboyoknál.[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
vg
addikt
válasz front3r #129898 üzenetére
Dehogy volt jó fogadtatása, mindenki utálta. Azért kelt el sok belőle, mert gyk mindenkit átvertek az előzetesekkel, hogy ez bizony Joel és Ellie folytatásos kalandja lesz (kamu youtube előzetesek olyan jeleneteteket is tartalmaztak ami direkt átverős, és alatta kikapcsolták a komment lehetőségeket a mai napig) és sokan előrendelték (én is). Ami szerethető benne a technológiai része. Imilenni látja jól a dolgot.
-
heihachi
addikt
válasz front3r #117794 üzenetére
Igen, mert ha valakinek nem tetszik az aktualis PS udvoske, akkor az cancel culture
#117803 zozika84 akinek van elegendo erzelmi intelligenciaja azokra azok a manipulativ huzasok, ahogy probaltak iranyitani, hogy mikent erezz a jatekban pont, hogy nem hatottak
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
MODERÁTOR
válasz front3r #117783 üzenetére
Amúgy erre kíváncsi vagyok, hogy lesz-e a Part II-ből is natív PS5 változat. Mert ugye patch-et azt már kapott, de úgy limitáltak a lehetőségek, vagyis gyakorlatilag csak annyi, hogy 30 helyett 60 fps.
Az első része után jó lenne ha a II-t is szintre hoznák, de ebből elég lenne egy sima port is, hasonlóan az Uncharted-hez. -
.LnB
titán
válasz front3r #117280 üzenetére
Én nem tudom elképzelni azt, hogy egy AAA játék 40k legyen. Szerintem ha minden annyira drágul, hogy már ennek az ára is 40k-ra ugrik fel. Akkor szerinted ki fogja megvenni?! Akkor már szerintem egyikünket sem a játékok vásárlása fogja foglalkoztatni. Itthon mély nyomot hagyna, de az még szerintem nyugaton is akkora visszaesést eredményezne az eladásokba, hogy az iparág beleroppanna.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
VTom
veterán
válasz front3r #113874 üzenetére
Nekem nem csak a macska szimulátor mivolta miatt tetszik, hanem mert gondolkodni kell benne, és szépen bontakozik ki a történet, ami mellesleg még érdekel is. Nem kell tőle csodát várni, de egy nagyon jól összerakott játék, szerintem.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
zozika84
őstag
válasz front3r #113795 üzenetére
Azt nem értem, hogy ha nem vagy mindennel elégedett,-bocsánat nem feltétlenül vagy boldog- akkor minek veszed meg
Ez a fanság együtt jár ezzel vagy mi?
Tényleg nem kötözködés, csak nem értem. Ha én nem vagyok maradéktalanul elégedett valamivel, akkor nem veszem meg és kész[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
veterán
válasz front3r #113779 üzenetére
Kult játék ide vagy oda, óriási pénzlehúzás ez, és semmi más! Mint írtam korábban, ezt ingyen kellett volna adniuk azoknak akik megtisztelték őket azzal, hogy megvették ps3-ps4-re a játékot, de az, hogy ezek után 30K-t elkérnek nem tudom hanyadjàra is, hát aki erre azt mondja, hogy ez a normális, akkor tényleg nagyon rossz felé megyünk ! De ez ebben a formájában nagyon nagy pofán sz*rása a rajongóknak is, de ez az én véleményem, lehet vele nem egyet érteni, az sem érdekel 👍
"szebb, mint a TLOU2."
Na ezen jót nevettem, szerintem egy szemész szakorvos felkeresése javallott[ Szerkesztve ]
-
snots
tag
válasz front3r #109154 üzenetére
Igen, "sajnos" egyet kell, hogy értsek. Nincs túl sok, igazán erős Xbox exclusive játék. (Ami lényegében ér valamit, az a Halo, Forza és Gears of War)
Bennem így, hogy van PC-m amin tudok játszani, fel sem merül, hogy vegyek Xbox-ot. Persze, most elő lehet szedni, hogy egy PC drágább mint egy Xbox de mivel dolgozom is rajta ezért ez számomra nem igazán releváns.
Inkább az a probléma jelen pillanatban, hogy a Sony még mindig úgy érzi, hogy nyugodtan ülhet a babérjain (bár most ezzel az új PSN előfizetéses dologgal talán elindul valami).
Egyelőre még jelentősen több PS5 talál gazdára, mint Xbox Series X/S. Elképzelhető, hogy a következő generációnál, mondjuk 5 év múlva, vagy ki tudja, hogy mikor jön, akkor már közelebb lesznek ezek a számok.
-
veterán
válasz front3r #109154 üzenetére
Milyen exkluzív felhozatal Gyakorlatilag már náluk is jön PC-re minden, ha nem is egyből, de egy idő után elérhető ott is+nem igazán estem hasra az utóbbi években a nagy ex címektől😳 Van amikor egy ZS kategóriás indie gammel jobban szórakozom, mint a nagy ex AAA címmekkel...persze ez az én véleményem, nem vagyunk egyformák, szerencsére...
Szóval csak ez miatt kizárólag Ps-t tartani, nagy botorság 😜[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz front3r #101143 üzenetére
Igen, egyre kevesebb a jó játék. Sokan mennek el live service irányba, amit én nem szeretek. Egyáltalán nem jó modell... (nekik igen, mert több a pénz benne)
Régen érdekelt 15-20 cím évente, ez lecsökkent 5-10-re és ebből azt mondom 3-4 darab lesz a végére az, ami nem csalódás valamilyen téren.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
válasz front3r #27238 üzenetére
Köszi! Akkor nem véletlenül nem találtam erről semmit. Mondjuk kicsit furcsállom is. Ha nem jön patch a startig, akkor gondolom, h készülhetünk a remastered kiadásra.
Szerk.: Köszi Srácok!
JanR: Én is úgy terveztem, h ez lesz az első játék.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
cyberkind
félisten
-
nagyúr
-
Zoleee83
addikt
-
Bogyi007
veterán
válasz front3r #19740 üzenetére
De valahol belegondolva ez normális is volt, a Burnout Paradise mentések sem voltak kompatibilisek egymással meg Boxon sem, pedig ott már volt működő BC program, de a 360-as verzió mentések nem voltak jók a Remasterhez...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
_drk
addikt
válasz front3r #19769 üzenetére
Amik most jelennek meg, persze hogy mindkettőre kompatibilis lesz, úgy hogy valamennyire kihasználja a hardvert.
De a régebbi játékok, mondjuk az RDR2 tuti megkapja, viszont egy BF5 nem hiszem.
Összehasonlitó videóra leszek kíváncsi mondjuk egy cyberpunk és valhalla-nál mekkora lesz a különbség. -
.LnB
titán
válasz front3r #19740 üzenetére
Bocsi, azt nem írtam oda, egy IGN.hu cikk címe. A Yakuza 7-nél sem lesz kompatibilis. Ez még nem tény, de aggasztó szerintem, hogy egyiksem lesz, vagy nagyon sok nem lesz kompatibilis. Persze ez nem tény. De jó lenne egy hivatalos állásfoglalás ez ügyben is.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
d@vee
őstag
válasz front3r #18106 üzenetére
Áremelés benne volt a levegőben, de ekkorát túlzásnak tartok. Hiába fújják sokan, hogy mennyire emelkedik a fejlesztési költség a PS1 korszak óta, azt mindig elfelejtik, hogy a célközönség és így az eladott darabszám ettől nagyobb mértékben nőtt. Plusz nem nagyon van olyan, hogy kipengetsz 70 euro-t és a tiéd a játék. Bár én nem veszek semmit ezen kívül, de játékon belül megvehető extrák, rengeteg DLC, ilyen olyan vásárolható chestek, stb...
Egyértelműen a minél nagyobb profit a cél (mi más ugyebár), de ez kicsit pofátlan. PS párti vagyok, de nem tetszik ez a húzása a Sonynak.Ja
-
myckey
veterán
válasz front3r #17981 üzenetére
Akkor hogy a jó?
Nem igazodtam még ki hogy kellene csinálni a hangtechnikát...bár monitort sem.Na majd ha jönnek a tapasztalatok, biztosan lesz WQHD ra is meg Audiora is.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Zoleee83
addikt
válasz front3r #14149 üzenetére
Én most direkt megnéztem, baromira nem poén volt... A vicc az nem ilyen.
Csak a szokásos köpködés a konzolosok irányába, FPS huszárkodás, fényezve a PC-t, a 3090-et stb..
Fogalma sincs arról mennyire pici is lehet egy táp a célhardverre gyártva, de hagyjuk is...
Régebben követtem őket de már egy ideje nem, Pisti arrogáns lett az utóbbi időben, arcom az égig' jelleggel, amellett hogy nem is tud játszani, csak ordít a stream-ekben.@Zsinder - a tied is egy vélemény..
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest