Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrZenan
junior tag
válasz MrZenan #184488 üzenetére
Sziasztok
Egy kis fejlemény a dologgal kapcsolatban:
Felhívtam az ügyfélszolgálatot és egy segítőkész fiatal ember elmondta, hogy az a baj, hogy PS extra előfizetés keretein belül is letöltöttem a játékot, így a licence az előfiztéses rendszerre aktiválódott.
Sajnos a licence visszaállítása sem működik mert nincs a gépre telepítve a játék, így további intézkedésre feljebb küldte az ügyet.Egy hét e-mailezés után amiben képeket kellett küldenem a hiábról, lemezről stb.. kaptam egy hosszabb tájékoztatást, ami tele volt baromságokkal pl, hogy ellenőrizzem a régiót,meg a győzödjek meg arról hogy bent van-e a lemez, stb..
Egyértelműen lejött a levélből, hogy totál vakon vannak.. na mindegy valszeg szívtam a dolgot.
A lényeg hogy tanuljatok belőle![ Szerkesztve ]
-
MrZenan
junior tag
.
[ Szerkesztve ]
-
MrZenan
junior tag
válasz MrZenan #184488 üzenetére
Upgrade:
Utána olvastam a dolognak, és külföldi fórumokon is jelen volt a probléma.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot ahol elmondták, hogy az a baj, hogy amikor volt PS extra előfizetésem, akkor letöltöttem, így valahogy már a régit nem látja..vagy nem tudom.
Ugye a licence visszaállítása megoldaná a dolgot, csak ugye nem tudom telepíteni így nem tudom visszaállítani sem..Azt mondták pár munkanapon belül valahogy orvosolni fogják a dolgot, majd küldenek e-mailt..
-
MrZenan
junior tag
-
-
MrZenan
junior tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni..
Még a megjelenéskor megvettem a Death Stranding upgrade-et 4000-,ért.
Később a lemezt (PS4) kölcsön adtam, nem is foglalkoztam vele, töröltem a gépről a játékot.Most viszont visszakaptam és a PS4-es verziót telepíti a lemezről, akárhogy keresem azt hozza, hogy vegyem meg 4000-ért ismét... Nem értem, direkt megnéztem a vásárlási előzményeket és ott van hogy megvettem még 2021-ben..
Mi lehet a gond??
Köszönöm előre is! -
MrZenan
junior tag
válasz monster95 #180212 üzenetére
Az a baj, hogy a felhasználók, és maga a cég is rossz úton jár.
Specifikációk terén réges rég elérték a konzolok azt a szintet, ami biztosítja a fejlesztők számára a színvonalas játékok készítését.
Ami mostanság történik, nem más mint technikai részleteken való rugózás, aminek már rendkívül kevés hatása van magára a játékra.
Jómagam egy full hd projektoron játszom, sem 4k, sem HDR, sem 120hz, sem RT.
Mégis a közel 100col meg a visszaverődő fény hatása olyan élményt nyújt hogy ledobom a hajam.Nem a magam preferenciáit akarom erősíteni, de személy szerint én már rég elengedtem ezeket a CPU mekkora meg hasonló dolgokat. Simán játszom 30fps-el lesz@rom, jó játékok kellenek.
-
-
MrZenan
junior tag
válasz markknight #160655 üzenetére
Akkor mély nyomott hagyott benned!
-
MrZenan
junior tag
Sziasztok!
Megvettem a Last of Us part-2 remaster változatát, és hát lehet bennem van a hiba de eléggé elnyújtottnak éreztem,
Abby történetében a két "sebhelyes" körüli szál, szerintem baromi felesleges, és kissé érthetetlen is volt számomra. Na mindegy van aki hozzám hasonlóan érez?
Persze egyébként zseniális játék...![ Szerkesztve ]
-
MrZenan
junior tag
Oké, köszi!
-
MrZenan
junior tag
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy az Örs vezér téri Árkádban lévő KV üzlet az a tényleges bolthálózat egyike, vagy valami más magánvállalkozás?
Csak azért kérdezem mert a KV hivatalos honlapja nem hozza azt az üzletet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest