-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz polonic #188099 üzenetére
Az első rész sztoriját ismerni a második rész megértéséhez nem szükséges, attól független játékról van szó. Ellenben ha tetszik, amit tapasztaltál, és nem okoz problémát egy PS1-es játékkal játszani, akkor nyomd végig azt is a harmadik résszel, és az Origins-el együtt.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
polonic
félisten
Hamarosan kezdem a silent hill 2 remaket. Nem játszottam még SH játékokkal. Kellene ismerni az első rész sztoriját?
És ha platina a cél, van valami jótanács? Tudom, van trophy guide. De nem akarok semmit előre megnézni. -
LÁZ
addikt
válasz czako.g #188088 üzenetére
ps+ ban az extrának van leginkább értelme a katalógus miatt, pláne, ha van backlogod, és nem volt pl ps-ed előtte
ami a játékokat illeti, az én eddigi listám, a teljesség igénye nélkül, mondjuk ez pont mind1 is, mert mindenki mást fog irni, de én pl a japó/manga/soulslike sztorikon kivül mindent megnézek, ami egy kicsit is érdekes, szóval egy böngészést megérhet....
astrobot/playroom
plaque tale 1-2
adrift
asscreed ek
banishers
biomutant
call of the sea
control
daysgone
deliver us the mars/moon
disco elysium
dredge
full throttle remastered
tshushima+kieg
god of warok
greedfall
gta-k
gylt
hellblade
horizonok
fenyx rising
red dead redemption 1-2
industrial
kena
kingdoms of amalur-re reckoning
little nightmares sorozat
lost in random
guardians of the galaxy
rachetclank
sackboy
sw jedi fallen order/survivor
sw outlaws
stray
syberia the world before
bookwalker
callisto protocol
the last campfire
last of us sorozat
the order
the plane effect
plucky squire
witcher3
trek to yomi
unchartedek
watchdogs 1-2
weird west
unravel 1-2
the expanse
return to monkey island
alan wake sorozat
it takes two
dead space
tomb raiderek
the outer worlds
division 1-2
fallout sorozat
maffia 1-2
mass effect
deaths doorinsta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
Szoke1982
senior tag
Hoppá! 10db deluxe kiadás nyerhető!
-
Wesder
félisten
válasz gyuromoj #188084 üzenetére
Az ötlet maga nem olyan rossz. Ezzel a hurokkal megoldottàk hogy ne interaktív fílm legyen. Még a végén jó is lehet.
szerk.
Plusz így aki ismeri a jàtékot, az is új élményt kap.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
republic666
tag
válasz Fox Mulder #188065 üzenetére
"Miért lett minden ilyen kurva drága? A faszerdőben rohanunk szájtátva, Zeng a propaganda. Kinek a hibája? Kenjük mindig másra"- [link]
A bírkák mindíg többen vannak.....1987 C64 1996 SEGA MD 1998 PS1 2002 PS2 2004 PC 2022 PS5 2024 VR2
-
czako.g
újonc
Sziasztok!
Most karácsonyra feleségem meglepett egy ps5 slim kiadással, ami egy lg c3-as tv-re lesz rákötve.
Szeretném tanácsotokat, segítségeteket kérni, hogy milyen játékokba érdemes belefeccölnöm az időt? Tudom, ez egyénfüggő, igazából én a történetalapú, sztori-s játékokat részesítem előnybe, de nagyon régen volt már lehetőségem, meg időm is játszani, az utolsó nagyobb játékom a Detroit: Become Human volt, jó sok éve..
Tudom, utána is lehet olvasni ezeknek, de Ti, akik naprakészek vagytok, jobbnak látom itt megkérdezni
Illetve a ps+ -ban gondolom érdemes a extra vagy prémium csomagot választani a játékok miatt..
Magyar feliratú játékok gondolom már csak elvétve vannak...
Köszönöm szépen a segítő hozzászólásokat -
Szoke1982
senior tag
The first berserker khazan demo trailer [link]
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pszihó
aktív tag
válasz LeventeV #188082 üzenetére
#Rigormortiis #LeventeV köszönöm
Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
_drk
addikt
Ahogy nézem 140 az inkább és használt ezzel minden negatív hozamával. Ez meg bolti, ha még használt is akkor is kapsz garit és egyéb érdekképviseletet. Ps5 meg 215 a lemezes jelenleg rákeresve boltból. Használtan boltból nem tudom mennyiért mehet.
Ezzel érdemes összehasonlítani a 75 illetve 115-öt. Ha ez még nem is új, valószínű használtat plusz bolti garanciával lehet kapni ennyiért.De sokan alapból nem szórakoznak használt cuccok kereskedésével. Boltból sokkal egyszerűbb.
-
pszihó
aktív tag
Üdv. Még nem volt konzolom. Pc-n Forza Horizon 3,4,5 amin játszom. Gondoltam veszek xbox Series x-et. De nem veszek mert piszok drága. Ps5-öt veszek. Léci mondjatok olyan lemezes játékot ami hasonlo a Forza-hoz.A Ps5 jobb is, olcsóbb is és lehet kapni. Köszi.
Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
GEIL
addikt
oké, de 120-ért már van "első kiadásos" PS5, amit max csak ki kell takaritani (pasztázni nem !) és mehet a móka évekig..... ....ahhoz a "PS5 féle csendes erőhöz" képest egy PS4 pro kb egy szélturbina (lesz előbb utóbb )
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
sittes79
addikt
Mondjuk en jol keresek, mint tudjuk, szoval lehet barmennyi, hajra...
-
GEIL
addikt
válasz nagyatt #188072 üzenetére
Mondjuk ha abból indulok ki, hogy van ahol még kapható zsír új
PS4 slim 500Gb-os 75 ezerért
és
PS4 Pro 1 Tb-os 115 ezerért.....s ami a legszomorúbb, hogy akad még rá vevő......
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
nagyatt
tag
Még szerencse, hogy akciós.
-
F-ECT$
titán
válasz Fox Mulder #188068 üzenetére
Nem nézed be, de ezen kívül is vannak még boltok. Pl a Sony központi szalon is még 329.990 Ft-ért hozza. Valószínűleg idővel mindenhol felmegy 345k-ra a csodás forint miatt.
Dive ever, work never.
-
Icewloxy
junior tag
Tegnap láttam egy megvásárolt játéknál azt írta hogy aktiválva a xy számú konzolra ,ez mit jelent? mert ugye a játék az Accounton van.
-
senior tag
-
F-ECT$
titán
Ez valami bug lehet, egy csomó helyen továbbra is 330k.
Dive ever, work never.
-
GEIL
addikt
-
senior tag
Alzánál "kisebb" áremelkedés történt:
[ Szerkesztve ]
-
KisZozó
junior tag
válasz -=Jam=- #188063 üzenetére
Szia !
Most reggel bekapcsoltam a prot és egyből elkezdte letölteni a GT7-nek az 1.540.000-es verzióját, és a Ratchet & Clank: Rift Apart frissítését.
Akkor hálisten nincs gond se a géppel,sem a lemezzel,valószínüleg a nettel vagy a ps szerverrel lehetett a probléma
Lehet,hogy kissé túlaggódtam valóban."Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
GEIL
addikt
válasz KisZozó #188058 üzenetére
Szerintem "beüzemelt" gépet vettél, ami annyit jelent hogy a boltban kicsomagolják, elinditják, controllert párositanak, adnak neki netet, szoftvert frissitenek...stb...
Amikor én vettem 2023 nyarán Media Marktban, akkor a raklapon lévő PS5-ök 3/4-ed része "beüzemelt volt" és rá is irták hogy "játékra készen /Ready to go, friss szoftverrel és párositott controllerrel ( +5.000 Ft XD)", de legalább volt bennük annyi hogy más szalaggal ragasztották le és rajta volt ez a kis cimke a felirattal.
(akkor én a raklap aljáról szedtem ki egy valóban "bontatlant")[ Szerkesztve ]
-
KisZozó
junior tag
Megnéztem a híbaelőzmények menüpontot.
2024.12.28-tól vannak benne bejegyzések.Például ilyenek:"Hiba történt a rendszerszoftverben"
Ebből van több is .
Meg ilyenek:"Nem lehet kapcsolódni a kiszolgálóhoz.Probléma a hálózathoz való kapcsolódással.
Ebből még több,egészen a mai napig.
Az az érdekes,hogy a gépet 2025.január elején vettem
Ezekszerint használt,hibás gépet adtak el Nekem,újként ?"Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
-
LÁZ
addikt
válasz semetka #188049 üzenetére
elvben utána már nem tudod beváltani, de ha kijön belőlük egy 2 vagy 4k-s kupon, akkor egyszerűbb, ha beváltod előtte, illetve 1 év után törlődnek (tavaly októberben változott).
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
semetka
őstag
Ha lejár a plus és van pontom a starsban az vajon elveszik?
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
-
válasz Lacielvtárs #188045 üzenetére
Pont, hogy nem olyan, mint a Far Cry. Ezért bukott akkorát, mert sokan ezt gondolták...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
balintka
addikt
válasz Lacielvtárs #188045 üzenetére
FC2-t, 5-öt és New Dawn-t többször végigvittem, szeretem őket. Akkor be fog jönni. Köszi .
-
-
balintka
addikt
Az Avatar most akciós. Megéri megvenni a Gold Editiont belőle? Jól látom, hogy a Deluxe Edition-ben nincs season pass?
-
Bad Pritt
félisten
válasz ldave #188036 üzenetére
Bizony. Mikor PS3-on már két éves volt az Uncharted akkor dobták ki PS2-re ezt a gyöngyszemet és ahogy az várható volt, mindenki elámult a minősége láttán. Az egyik legérthetetlenebb development hell volt a játék mögött, csoda, hogy egyáltalán megjelent.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
KisZozó
junior tag
-
-
-
KisZozó
junior tag
válasz Bad Pritt #188029 üzenetére
Nincs semmi a letöltési listában.
Újra indítottam a prót,majd beraktam a GT7-et.Rányomtam a másolás ikonra,több perces várakozás után kiírta,hogy "sorba állítva másoláshoz 0%"
Így van kb 20 perce.Nem csinál semmit.
Rosszul tettem volna rá a lemezmeghajtót ? De 1-2 játékot felmásolt már.
Vagy rossz a GT7 lemez ?
Vagy hibás a pro ?
Tanácstalan vagyok."Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
BBenceTM
csendes tag
PlayStation Plus Game Catalog for January
PlayStation Plus Extra and Premium | Game Catalog
God of War Ragnarök | PS4, PS5
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name | PS4, PS5
Atlas Fallen: Reign Of Sand | PS5
SD Gundam Battle Alliance | PS4, PS5
Sayonara Wild Hearts | PS4
ANNO: Mutationem | PS4, PS5
Orcs Must Die 3 | PS4, PS5
Citizen Sleeper | PS4, PS5
Poker Club | PS4PlayStation Premium | Classics
Indiana Jones and the Staff of Kings | PS4, PS5
Medievil II | PS4, PS5[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz KisZozó #188027 üzenetére
De nem a lemez a lényeg, ha ki-berakosgatod a lemezeket attól még a letöltési sorban ott lesz minden játék, amit frissíteni akar. Azt nézd meg, hogy a letöltési listában mik vannak.
Ha felrakott minden frissítést a játékhoz akkor leszedte a Pro patchet is, ezt már többször megválaszolták neked.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
KisZozó
junior tag
válasz Kendek #188025 üzenetére
Nincs más,egyszerre csak egy lemezt tudok betenni.
Ratchet & Clank Rift Apart felmásolta,de csak kb 33 GB-ot
Elvileg kb minimum 44 GB-ot kellett volna.
Honnam tudom,hogy megkapta a ps5 pro enhanced -t."Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
MODERÁTOR
válasz KisZozó #188024 üzenetére
Nézd meg a letöltéseknél, mivel ha sorban áll, akkor valami mást is szed.
Az ilyen PS4-es lemezeket azért nem kezdni el automatikusan felmásolni, hogy ne legyen feleslegesen feltelepítve a PS5-ös upgrade változat mellett. Ez volt az egyik legidegesítőbb dolog, sokan vártuk, hogy legyen rá megoldás. -
KisZozó
junior tag
válasz Kendek #188023 üzenetére
Értem
Betettem most a Ratchet & Clank Rift Apart-ot
10 perce az van kiírva "sorba állás letöltéshez"
Csak azt nem értem milyen sorról beszél,nincs semilyen más letöltés
Ha beteszek egy lemezt nem azonnal kéne elindulnia a másolásnak ?
A PS4 pron ez így működött.A négyszázezres gépen miért nem"Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz KisZozó #188017 üzenetére
A frissítések letöltése a Sony szerverein múlik, illetve a saját hálózati kapcsolatodon. A kettő közül amelyik a szűkebb keresztmetszet. Általában az előbbivel szokott gond lenni.
Azon játékoknál pedig, amiknél van PS5 upgrade lehetőség, nem indul el automatikusan a felmásolás, hanem manuálisan kell elindítani. Ott van a gomb hozzá, szimplán csak nyomj rá.
-
KisZozó
junior tag
Gondom van a lemezek felmásolásával.
Pl a Callisto,a Horizon,a Ragnarök felment simán.Most próbáltam 2db ps4-es lemezt a SWJFO-t és a Cyberpunk2077-et.Ezek eljutottak a" játszható " státuszig,de pl a sw-nál a kb 3GB-s frissításre 99+ órát ír
A ps5-ös GT7 pl már bentvan vagy 20 perce, de még mindíg nem indult el a másolás.
Felbőgött a masina mikor betettem a lemezt,azóta csend.
Mi lehet a gond
Köszönöm a segítséget"Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
Hiei555
aktív tag
-
Peace
nagyúr
válasz Major Lion #188013 üzenetére
Pontosan milyen kütyüd van, amivel nem dobálja el? Igen, azóta én is túrtam a netet és azóta sincs hivatalos Sony cucc. És természetesen a fejlett funkciók sem működnek vezeték nélkül.
-
VTom
veterán
válasz spleenszuru #188010 üzenetére
A legtöbb játékban van auto aim, az úgy működik, hogy ha a célkeresztet a célpont közelébe viszed, és megnyomod a célzás gombot, akkor automatikusan ráhúzza a célkeresztet az ellenfélre.
A másik nagyon jó cucc a lassítás a célzásnál, pl. Horizonban van ilyen, de GTA-ban is.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
NyMRooD
őstag
A legtöbb pénzügyi szakértő már idén 425-el számol, hogy azt hamar elérjük és ebben még nincs benne egy váratlan eseménye sem, szóval ne fogadj rá. Egyébként meg teljesen mind1, hogy mennyi az éppen aktuális árfolyam, a legtöbb cég nem változtat naponta árat, hanem előre egy rosszabb árfolyammal számol, valszeg a Sony látta, hogy most sokat romlott a forint ezért egy magasabb árfolyamon fixált, nem lepődnék meg ha pont a 425 lett volna az, ha eléri azt a forint és a Sony-nak egyel több felülvizsgálata van évente akkor lesz idén még drágább is a pro, ha meg nem akkor majd jövő januárban.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Hiei555
aktív tag
válasz spleenszuru #188007 üzenetére
Ha a célzással baj van kapcsold be a gyro aimet próbáld ki, nekem sokat segített lehet vele finoman mozgatni mint az egérrel igaz kicsit lassabb még úgy is de pl én az Outlawst PC-n de dualsense controllerrel játszottam a haptic feedback meg ezek miatt és a gyro célzással együtt teljesen jó volt. Days Gone-ba is jó volt God of Warban,Horizonban meg csomó játékban ahol van legalább kipróbálom hátha segít.
[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
Nem is feltétlenül az FPS-ek, a TPS is problémás. Pl. Horizont PC-n végignyomtam, és az is 90% íjazás volt.
A Star Wars Outlawst szívesen toltam volna PS-en szép nagy kijelzőn az ágyból, de mivel ott is lőni kell, PC-re vettem meg.Hasonló okokból egy esetleges GTA 6 sem lesz jobb, elég sokat kell lőni azokban is.
Egyébként míg volt Plusom, a Days Gone, és az Outriders voltak jó leckék, hogy bizony nem megy a lövölde..
Malaka!
-
_drk
addikt
válasz spleenszuru #188007 üzenetére
Az a baj, ha nem úgy megy nem is fogod úgy élvezni. Legalábbis zavarni fog.
Ne vegyél ilyen játékokat szerintem. Ami bekerül ide-oda azokat max megnézed.
De bőven van játék fps-eken kívül és én úgy látom egyre kevesebb is van. Nem nehéz elengedni ezt PS-en. -
vg
addikt
válasz S e t h #187981 üzenetére
Nekem minden napom jól kezdődik, nem kötődik évhez. De ha annyira akarod, akkor megválaszolom miért propaganda. Azért mert nem 450 forint az euró (és nem is lesz), ámbár erre apelláló hsz propaganda azért, hogy legyen, ennek pedig az az oka, mert neki éppen rossz. Kb ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz Ctrl+Alt~Del #188001 üzenetére
Mivel nincsenek játékok, így teljesen egyértelmű volt nálam, hogy nem kell a Pro. A sima PS5 is a 4 év 95%-ban letakarva hevert. Tavaly 108 órát ment összesen a gép. Volt egy Stellar Blade és Elden Ring DLC. Utóbbit csak és kizárólag azért PS-en tolva, mert az alapjáték ott van meg a kedves barátomnak. Idén talán egyedül a Ghost of Yōtei miatt lesz levéve róla a porfogó. Már ha megjelenik ugyebár. Más ex címet nem láttam sajnos még csak tervben sem, ami miatt bekapcsolnám.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz spleenszuru #187982 üzenetére
Én elégedett vagyok a Pro-val, olyannyira, hogy még egy lemezmeghajtót is vettem hozzá. Az, hogy ismét van 3 év gari a gépemen, megnyugtató. Most az Outlawst tolom, 60 fps-sel és marha szép grafikával, gyakorlatilag rezzenéstelenül fut a játék.
Minimálisan hangosabb, mint a PS5-volt, de így is halk, kicsit se zavaró.Első nap vettem a PS5-t is, a Pro-t is, az egyiket 185 ezerért, a másikat 330-ért. Közte négy év.
Ha valakinek nem számít a 200 ezres differencia, az eladott PS5 és a Pro között, vegye nyugodtan, nem fog rosszul járni. Ha valakinek számít 200 ezer forint, akkor ne siessen a váltással, mert csodát azért nem fog látni.W | W | H | W | W | W | H
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest