-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
Sziasztok!
Annak mi lehet az oka, hogy a PS5 PRO-val ha valmit mondjuk 30fps módban játszok, akkor eléggé szaggatós a képe... Ps4 proval nem volt ilyen gondom, sokkal folyamatosabb a kép. A TV ugyanaz. Van valami ilyen beállítás a ps5-nél? -
veterán
Okés, köszi nektek!
-
veterán
Lehet láma a kérdés de abszolúte nem értek hozzá.
A lemezolvasóban jelenleg a HZD Complete Edition van és a remastered verzióval játszok. Láttam ps storeban, hogy HFW Burning Shores dlc le van értékelve. Ha most megveszem akkor a könyvtáramba kerül és amikor a HFW-t berakom (mert szintén lemezen van meg), akkor azonnal elérhető lesz hozzá, letölthetővé válik? Tulajdonképpen a kérdés az, hogy anélkül is megvehető egy lemezes játék digital dlc-je, hogy az alapjáték a gépen vagy a digital könyvtáramban lenne?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ZsoltGoku26 #187491 üzenetére
Mit szeretnél pontosan?
-
Scholes9
nagyúr
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
floatr
veterán
válasz Scholes9 #187482 üzenetére
Csak a stellar blade-ről tudok nyilatkozni. Jó design, grafika, kpop zene, egész értelmes történet, nem túl unalmas világ, de a harc egy normális soulslike után borzalom. El lehet vele bohóckodni, de van benne pár lőfegyveres rész is, ami kontrollerrel nekem vállalhatalan volt
-
ZsoltGoku26
junior tag
Sziasztok! Azt hiszem h ps5 konzol keresztül le kell tölteni de az a baj h nálam nincs ps5-em, szóval valaki tud segíteni? Fiókom be kell jelentkezni bele.
Zsoltika
-
arty
veterán
válasz beyruth82 #187413 üzenetére
megjelenéskor vettem (szégyelltem a steames akciós vásárlásom ), de ez a játék és a fejlesztő többet érdemel
---
bocs a sok hszert, mobilon máshogy körülményes.
akinek van japán acca, talán még pár órán át vehet 400 forintért wrc generationst. (yen feltöltőre jpn amazont használok, de az van h órák alatt jön meg!)
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz TrishtanAG #187391 üzenetére
azok a tetvedék strictly limited gamesék
náluk visszamondtam refundal mind a 6 előrendelése. és várom a csődjüket!LRG sem makulátlan cég, de na....
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
digitben mar megvan mindenhol, ez szobadisznek lenne
ill remelem a dev is lát belőle pénzt, szuperjófej, nagyon megérdemli. kb 2 eve mondta h vége, nem fejleszti tovább, azóta jött free ps5 upgrade, pécére free dlc és most free pályaszerkesztő felfoghatatlan.....
-
-=Jam=-
őstag
Nekem mindkét játék platina, de nagyon nehéz lenne eldönteni, hogy melyik volt a jobb. Talán inkább a Stellar Bladehez húzok jobban, mert a Rebirth az elég hasonló volt, mint a Remake, így ott kevesebb volt az újdonság. Max akkor lesz egy kicsit repetitív, hogyha ki akarod maxolni. Ha csak a főküldetésen mész végig pár side mission-nel, akkor ezzel nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
-
KKaresz45
senior tag
Nem lehet megmondani hogy neked melyik fog bejönni jobban. Különböző játékok, a Stellar Blade akció orientált, a FFVIIR meg JRPG.
Engem a Stellar Blade lekötött, a FF meg nem igazán akar beszippantani, úgyhogy én a Stellar Blade-re szavaznék. Mind a kettő látványosan szebb pro-n, ezeknek nagyon jól sikerült a pro patch-ük.
-
Scholes9
nagyúr
Stellar Blade vagy FF7 Rebirth? Demokat néztem, de nem igazán tudok dönteni. FF open world jellege miatt tartok, hogy repetitív lesz egy idő után. Pro-n játszanám, úgy tudom mindkettő kapott Pro patchet. Persze egyik demoban sincs Pro patch, így ott nem láttam milyen az erősebb gépen.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
darkstreet89
tag
válasz Szilágyi84 #187468 üzenetére
7 óra után ( legalább is amit ír a menübe), még most értem Whiteclad Noblehez. Mondjuk első "Souls" játékom. Szóval nekem lesz vagy 300 óra, mire eljutok a végére ( ha eljutok).
-
whitezo88
nagyúr
válasz Ronam #187478 üzenetére
Nincs olyan hogy érdemes, nézd meg őket, amelyik jobb a szemednek, melyik folyamatos. 40 fps már sokaknak elég, a sima PS5-ön a Balanced is ennyi szokott lenni általában. Pl Forbidden Westnél a 30 fps Quality nagyon clunky volt számomra, Balanced meg teljesen játszható már. CP2077nél 30 fps valahogy nekem annyira nem gáz, meg úgy néz ki jól az egész, Silent Hill 2-nél nekem meg muszáj perf-ben tolni mert a Quality olyan mintha inkább 25 fps lenne, célozni se nagyon lehet gyorsan meg forgásnál is borzasztó.
-
Ronam
addikt
PS5 Pro-n játszott valaki az Avatar-ral? Melyik beállításokat érdemes használni? Favor Quality 40 fps, PSSR?
-
Sir81
aktív tag
Sziasztok! Driftelni kezdett a kontrollerem... Az érdekesség hogy csak a menüben csinálja. Balra húz. Játékokban nincs gond. Ötlet ? Köszönöm.
-
Gabesz87
veterán
Kontrollert hol érdemes javítani? BP-en tudtok ajánlani helyet? Nem garis már. Néha a PS gomb is mintha magától nyomódna be ill. oldalra mozog magától.
Láttam az összefoglalóban a Triwardent, de gondoltam, van valami nem túl drága, bevált hely, vagy ember nem garis cuccok javítására -
Kender23
aktív tag
Üdv.
A havi és a támogatott játékok mikor frissülnek?
Most fizettem ki a Ps plust, és meg nem frissült. Ennek van egy fix dátuma? Vagy előfizetéshez köthető?
Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
-
Szilágyi84
senior tag
Nekem 39et írt és 57% chapter 4 eleje. Volt olyan főellenfél tegnap 2 órát kínlódtam vele mire sikerült.
Nekem Sekiro után vagyis mostmár helyette lett nagy kedvencem és remélem lesz folytatása nem úgy mint a Sekironak. -
PTM
aktív tag
A fenti oldal szerintem hasznos, bár érdemes játékstílushoz nézni. Nálam pl. a Leisure + Completionist számok szoktak közel állni a valósághoz.
-
MODERÁTOR
~37 óra ha csak a főküldetésre koncentrálsz, ~48 óra ha mellékeseket is csinálsz, és ~67 óra kimaxolni. [link]
-
Szilágyi84
senior tag
Wukong kinek hány óra volt végigvinni?
-
-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Van egy limitált spider-man 2 kiadású lemezes gépem.
Gondolkodtam rajta,hogy lecserélem ps5 pro-ra.
Viszont a limitált oldallapokat,és a dualsense kontrollert megtartanám.
Kicserélném sima fehér borításra,és adnék mellé egy új kontrollert.A garancia így is érvényes lenne,ha eladnám?
Csak mert a számlán is fel van tüntetve,hogy limitált konzol.Előre is köszönök minden választ.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #187449 üzenetére
én is most vettem (megint) egy slim digit... ennyiért nem lehet otthagyni a boltban
Life, Uh, Finds A Way
-
sting2
addikt
Nájsz!
Nem sietted el..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
LÁZ
addikt
válasz l.skywalker #187452 üzenetére
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
l.skywalker
félisten
Köszi és neked is LÁZ
Ez a saját lista jó ötlet, főleg ha azt nézem, hogy van majd 100 PS Plus címem is és ha lesz előfizetésem akkor azért az meg fogja dobni a böngészési halmazt.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
LÁZ
addikt
a játéktáradban tudsz külön listákat (mappákat) csinálni, amiket el is nevezhetsz, és ezek a mappák mindig felül lesznek
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
lmno
őstag
Sajnos a game libraryben nem, Ps Storeban lehet pl akcióknál hogy csak a full game-eket mutassa.
Üdv a sötét oldalon
-
l.skywalker
félisten
Üdv, beléptem a "táborba" egy Slim géppel. Volt/Van meglévő fiókom tartalommal, egy dologra nem találtam guglin választ: lehet filterezni valahogy mélyebben a meglévő dolgaimat vagy tényleg csak arra, hogy PS4 v. PS5? Sok trial, DLC és "egyéb" dolog van a fiókomban, de olyan lehetőséget nem találtam, hogy típusra tudjak szűrni. Ugye jól láttam, hogy nem láttam?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
S e t h
nagyúr
Hades-ben ki lehet lépni a játékból save hiányában, megmarad amit addig gyűjtöttem, vagy minden kuka?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
4D4M18
csendes tag
Final Fantasy VII Rebirth most 18k, szokott ennél olcsóbb lenni, vagy érdemes most megvásárolni?
-
PTM
aktív tag
Befejeztem az Astro Botot (100% minden, 25 óra), ez tényleg szuper játék, Playroom szteroidokon. Laza, jókedvű, ötletes, bossharcoknál többször felnevettem. Kicsit túl tömény is volt nekem ilyen tekintetben, ezért inkább rövidebb részletekben haladtam.
Három számomra is nehezebb challenge volt benne, az a három amelyikeket utólag megnézve a leggyakrabban emlegetnek. Ezekben voltak szerintem troll/bullshit részek is, de többet kellett próbálkozni és sikerültek.
Összességében egy nagy élmény volt.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz ricsik #187431 üzenetére
az enyém is első napos, de nincs ilyen hangja, valszeg abban más a venti, mint a tiedben, de mivel első körös a masinád, nyugodtan cserélj benne ventit.
lehet egy noctuaval járnál a legjobban, nem gondolnám, hogy speckó kell bele
-
ricsik
őstag
Tanácsot kérnék.
Vettem használtan egy első gen.-es PS5-öt. Az mennyire normális, hogy a ventinek berregő hangja van, mintha "csapágyas" lenne? Nem az zavar, hogy terhelés alatt hangosabb, hanem, hogy berreg, ciripel, stb... Ahogy nagyobb a terhelés, akkor ez a zörgés is felgyorsul, felhangosodik. Indítás után menüben is hallani. Szerintem nem coil whine.
Gyárilag ilyen? Az sok használattól ilyen? Vegyek aliról Foxcon-t, hogy ne zörögjön?
Ahogy megkaptam már ilyen volt, aztán alaposan kitakarítottam, ventit is kiszedtem (meglepően tiszta volt 4 év után kb), de nem változott a zörgés. -
NyMRooD
őstag
válasz Elims #187404 üzenetére
Szóval adott egy oldal ami címében és kinézetében másolja a hivatalos ps oldalt és a hivatalos support semmit nem tud róla és neked még mindig kérdéses, hogy megbízható-e? Ha ennyire szeretnél csalók áldozata lenni hajrá, de én a helyedben ezt átgondolnám. PS-re hivatalosan digitálisan játékokat csak a store-ban tudsz venni, minden más nem hivatalos, néha látni piactereken játék kódot, de azt csak saját felelősségre és az sohasem hivatalos, de ha tényleg ennyire nem látod át és ennyire naivan állsz hozzá akkor szerintem ne kockáztass. PC-n sok helyről vásároltam anno, de ránézésre tudtam kb, hogy mi át verés, itt csak a store.
u.i. Közben látom hogy lemezt akarsz, azt külföldről annyira nem éri meg, ha mégis akkor már inkább e-bay mert ott a paypal-al együtt védve vagy, de nem hiszem, hogy olcsóbban jönne ki mint most a store-ban.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Skynet258
veterán
válasz Elims #187411 üzenetére
Már a jobb felsőben a Sony logó mosottságán látszik, hogy kis felbontású png-t használtak (egy cég nem ilyen amatőr), aztán ott van a fizetési lehetőségek oldal, ahol alul egy Youtube videó van beágyazva, hogyan vegyél bitcoint mert náluk azzal is tudsz ám fizetni.
Igen, tök legit. -
Sanyyka
aktív tag
válasz TrishtanAG #187422 üzenetére
-
TrishtanAG
senior tag
Akkor leszek a kivétel. Pénzt nem adnék ki érte, de miután Plusban végigvittem, egy pillanatra sem éreztem úgy, hogy sajnálni kéne a rászánt időt, pedig az embernek abból van a legkevesebb, így igen hamar ott szoktam hagyni egy játékot, ha úgy érzem, hogy felesleges vele szenvedni, vagy ha annyira rossz. Ez egyik kategóriába sem sorolható bele.
www.adventuregames.hu
-
PTM
aktív tag
válasz whitezo88 #187414 üzenetére
Igazából a játék megítélésére akartam felhívni a figyelmét, hogy nézzen utána vétel előtt. Tegnap többen reagáltak, és Wesdernek írt válaszomnál számomra már nincs több ebben a témában:
"Valóban hozzáírhattam volna, hogy nézzen utána ha nem tette meg, mert amúgy ezt szeretném, nem pedig lebeszélni a játékról."[ Szerkesztve ]
-
PTM
aktív tag
válasz Ctrl+Alt~Del #187408 üzenetére
Ha kivétel nélkül ezeket írják és mondják róla, akkor az valószínűleg tényleg úgy van, igen.
Hadd találjam ki, most jön majd valami link ami szerint meg jó játék, hogy bele lehessen állni a "kivétel nélkül" részbe.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz Ctrl+Alt~Del #187408 üzenetére
Na végre, olyan régen volt már kötekedés, a szeretet ünnepe úgy múlt el, mint a bejgli.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
veterán
válasz KisZozó #187371 üzenetére
Nekem a MS Copilot Ai-ja mindig fals információt ad hasonló kérdésekre. Pl bármelyik játéknál beírtam, hogy PS4 lemezes verzió frissítése PS5 verzióra, mindig azt írta ki, hogy ingyen van rá lehetőség, közben pedig minden esetben 3800-4000 ft-ba került az upgrade (pl HZD, Spider-Man, GoW). Szóval én is inkább itt kérdezek meg ilyeneket.
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok,
az év végi szabi okán befizettem egy havi ps extrát és ea playt.
Sajnos ezek előnyeit nem tudom kiélvezni a következő hónapokban, ezért nem szeretném hosszabbítani.
Segítenétek információval külön-külön, hogy kell-e lemondanom vagy csak simán lezár majd 20-a körül, ahogy kifut a 30 nap?
Köszönöm szépen előre is! -
Elims
veterán
Boldog Új Évet!!
Két kérdésem lenne..
A ps4-es hogwarts ps5-ös upgrade-e mennyibe kerülhet a store-ban?
Vmint -és erre nagyon fontos lenne a helyes válasz- mennyire megbízható oldal a
playstation-stores.com?
Már kérdeztem a magyar playstation ügyfélszolgálatot is,fogalmuk sincs,hogy megbizható e vagy sem. :-(
Vki ismeri innen esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- Apple notebookok
- Elektromos autók - motorok
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Lightyear - befektetési app
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Facebook és Messenger
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok