Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz Capeta #179282 üzenetére
Néha tényleg olyan mintha full hülyének akarnának minket nézni... De biztos jönne egy grafikus/kódoló, aki elmondaná, hogy igen, valóban volt tükörkép, de nem úgy mint most, és az igazából nem is volt jó, meg technikailag is megvolt 50 sorból, most kell 3000 sor és emiatt a mostani jobb, és a régin az öltözőben a tükrözödésben a hangyaf*sza nem látszott úgy mint most mert most interdimenzionálisan van interpolálva, multiverzum szinten.
Igen drágább hozzá a cucc, igen alig fut, igen tök hasonlóan néz ki, de értsd meg, a régi szar, ez meg jó. -
Skynet258
veterán
válasz Lacielvtárs #179102 üzenetére
Amúgy most kapcsoltam be este én is a gépet egy pár órára (ez az Astro hát basszus, esküszöm a PS5 éra egyik legjobbja), de lehet állítani a widget-ek méretét, van amelyiknél 3 féle méret is van. Leszedtem a felesleget ami nekem nem kell, a többit beraktam kicsire, kezdésnek jó. Kérdés mondjuk fog-e ez még bővülni, vagy megcsinálták azt jóvan. Olyan hülye ez a Sony amúgy, tök jó dolgokat tudnának összehozni ha akarnának, itt van ez a fasza kontroller is, aztán 4 évente egy Astro kapcsán érezzük csak. A Ps5-höz képest az Xbox egy low cost valaminek tűnik, de közben meg még sincs annyira elől a PS5 mert a Sony egy nyomi.
-
Skynet258
veterán
válasz Lacielvtárs #179082 üzenetére
Ha lesz fizetős háttér lesz fizetős kicsinyítés is.
-
Skynet258
veterán
válasz republic666 #167602 üzenetére
Nálunk a páromnak egy volcanic red kontroller azért kiesett 20k-ért, ez 30-ért szokott menni és már amúgyis régóta nézegette.
-
Skynet258
veterán
Ez a Sony tényleg baromira fordítva ül a lovon mostanság. Csináltak egy fasza gépet és egy nagyon fasza kontroller-t, ömlenie kéne azoknak az exkluzív játékoknak amik ki is használják. Még csak nagyon agyalni sem kéne, csináljanak egy hosszú és változatos Astro’s Playroom 2-t, baromi sokakat érdekelne, rengetegen megvennék maguknak vagy a gyereknek. De nem, adjuk ki ugyanazokat a játékokat amiket már minden gamer 10 éve kijátszott, igazából hozzájuk sem kell nyúlni, beletesszük egy PS5 tokba azt helló.
Emeljünk a havi előfizu díján, ez a sok hülye úgyis kifizeti.Baromi nagyot csalódtam ebben a generációban, úgy általánosságban, de amit a Sony művel az már pofátlanság, nem is hosszabbítom meg az előfizumat az biztos. Szívem szerint még a gépet is eladnám, de végülis sok helyet nem foglal. Ok nálam van itthon még egy Series X és egy Steamdeck is, de annyira szeretem a Ps-t és annyira szeretni akartam azt a tengernyi nextgen játékot amit majd tőle kapok és amit a forradalmi kontroller nyújt. Azt vehetek remake-eket meg fizethetek többet a haviért, köszi Sony, nyaljál sót.
-
Skynet258
veterán
válasz szasanyi #159455 üzenetére
Kicsit magasabb összeg csak, cserébe mindennel kompatibilis a Steelseries Nova 7X. Mindenfajta konzollal, PC-vel és Mac-kel is használom, saját vevőjével vagy Bluetooth-on keresztül, számomra ennél most nincs jobb (a hangja is tök korrekt de nekem elsődlegesen az volt a cél, hogy mindennel is működjön).
-
Skynet258
veterán
válasz hombre[EU] #144599 üzenetére
Már csak a túloldalon kéne összeszedniük magukat...
-
Skynet258
veterán
válasz Farkassacred #140317 üzenetére
Én meg eddig is akartam switchet venni de ahogy olvaslak titeket egyre jobban érik. Csak nincs több szabad hdmi port a tévén... 😅 Hm de a monitoron van...
-
Skynet258
veterán
válasz kory24 #135842 üzenetére
A 3 méteres itthon is annyi, mint Alin (és akkor nem kell annyit várnod sem míg megjön).
-
Skynet258
veterán
Vagy olcsóé' Alis sticker... Mondjuk kérdés milyen minőségű persze meg biztos csúszik mint az állat.
-
Skynet258
veterán
válasz WhiteWalker #133232 üzenetére
Hát asszonnyal mi is párszor "összevesztünk" rajta. De amúgy rengeteget toltuk, jó cucc az, csak türelem kell hozzá meg valóban jó csapatmunka. Kapcsolattesztelő játék az tuti.
-
Skynet258
veterán
Valhalla nálatok is működik? Úgy emlékeztem kikerült a Plusból (PS4 változat nálam megy, PS5-ösért fizetni kéne).
-
Skynet258
veterán
Köszi srácok, akkor a Spyrot behúzom (csúnya módon most Series X-re mert ott épp akciós, 4.2k ).
Kao is meg lett véve de valahogy nem kapott el, de adok neki még esélyt.
Sackboy nagy kedvenc volt, de lehet azt is elő kéne venni megint. -
Skynet258
veterán
válasz beverly #127192 üzenetére
Wireless PS5-höz és Series X-hez a Steelseries Arctis Nova 7X (csak az X jelű!) és a TurtleBeach Stealth 700 Gen 2 MAX jó, másról nagyon nem is tudok.
200 Euro mindkettő a gyártótól közvetlenül. A Steelseries most csak 179 EUR, ingyenes szállítás, én is ezt fogom venni a napokban.Esküszöm az olcsóért vett Mpow BH415 Air meglepően jól szól mind játékokban mind zenehallgatáshoz, de az csak a PS5-tel működik Wireless, és váltok én is olyanra ami mindkét géphez jó vezeték nélkül... Steelseries 5-ös meg amúgy is van a PC-be dugva, ismerem a márkát, hogy jó cucc.
-
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
válasz kresz2 #124380 üzenetére
Perpill sajnos egy (vagyis kettő mert a Stealth 600 is, abban nincs Bluetooth meg sima memóriás szivacs van benne) fejhallgatót tudok ami működik Ps5-tel és Series X-szel is... elég húzós az ára és nem tudom milyen lehet. Hazai forgalmazásba nem rég került be, a gyártótól azért már egy ideje megrendelhető volt, azóta követem, hogy bejelentették.
Nekem is ez a dilemmám, hogy vegyek egy ilyet és akkor mindkét konzol le van tudva, vagy vegyek hozzájuk külön-külön. Árban majdnem ugyanott lennék.[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
Végigpörgött a Deliver Us the Moon, nem volt rossz, a végén még kellett kicsit gondolkozni is.
-
Skynet258
veterán
válasz Szilágyi84 #111896 üzenetére
Deliver Us The Moon bekerült és az friss megjelenés.
*legalábbis a PS Store oldala szerint, de amúgy látom, hogy ez régebbi játék...
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz juhaszroli #105026 üzenetére
Nálam is ez van. Vagy kapcsold ki a HDMI CEC-t vagy ne válts manuálisan bemenetet, át fog váltani a PS bemenetére (pár másodperccel azután, hogy bekapcsolotad a PS-t) és akkor nem is megy alvóba a gép.
-
Skynet258
veterán
válasz Kendek #102737 üzenetére
Rohadjon meg tegnap vettem pont.
Mondjuk most erre is ránéztem, azt írja Owned. Akkor akinek van nem is tudja behúzni ezek szerint. Jó akkor ne rohadjanak meg minden okés.
Amúgy tuti nekem csinálták az akciót mert pont ma járna le az előfizetésem... de akkor miért nem írnak, hogy helló, csináltunk neked egy külön akciót ne haragudj már.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz keIdor #101830 üzenetére
Azon a csavaron én is túl vagyok, hát néztem mi a franc lesz itt. És így, hogy kicsit tágították a határokat, nagyon sok potenciál lehet a következő részekben is.
Peat76: nem tudom te hogy vagy vele, látom nálad is van Series X... az utóbbi időben nálam az pörgött, sajnáltam is kicsit a PS5-öt ott áldogállni. Na de most bepótoljuk az órákat.
-
Skynet258
veterán
válasz Elderath #101787 üzenetére
Nekem az első PS4 Pro játékom a Horizon volt, és bár tetszett, annyira nem fogott meg talán. Nem is tudom miért, a történet tetszett, a kinézet tetszett, valami hiányzott. Ezzel együtt az volt nekem AZ első PS4-es játék. Most pedig ennél a Horizonnál érzem azt, hogy bekopogott a PS5, hogy helló, ilyet is tudok. Ez a látvány besz*arás. Persze kaptunk azért az utóbbi időben szép játékokat, de tegnap álltam a karakteremmel egy épített kőfalnál, és forgattam a kamerát, néztem a talajt és a falban a kifaragott köveket. Hát hogy néz ez már ki, tű éles minden... a beszélgetések meg szintén, csak nézem a ruhák aprólékosságát, az arcmimikát... Nekem az első játék ez ahol érzem a "next gen-t". Főleg grafikában persze, mert a játékmenet mondhatni a szokásos, de ezzel nincs is baj, teljesen korrekt. A sztori már most érdekel mire fog kifutni. És nemsokára Elden Ring, GT7, Sifu is hívogat... ez az év már most jobb mint tavaly az egész együttvéve.
-
Skynet258
veterán
válasz RangerFox #101348 üzenetére
Nekem az tűnt fel még a játék eleje felé, hogy a vízesésre késve doba rá az effektet, így olyan mintha épp akkor "nyitnák meg a csapot" amikor odanézel.
A színek enyhe gyengülése nálam is jelen van (CX OLED), olyan mintha a túlélesítés és a motion blur elmosás kombója lenne, főleg a fűnél látszik de egyébként minden objektum színe változik valamelyest.
Nekem mintha az első részből is rémlene amúgy valami ilyesmi dolog de már régebben volt és nem vagyok benne biztos.Amúgy amit eddig láttam a játékból az tetszik, szerintem sok órát elleszek benne. Anno a PS4 Pro-hoz az első játék volt a Horizon Zero Dawn amit megvettem, így nekem maradandó élményt nyújtott.
-
Skynet258
veterán
válasz szasanyi #97948 üzenetére
Szerintem sok sok év kell a PS5-ben lévő ssd-nek, hogy kipurcanjon, de ha mondjuk ez be is következne tömegesen, akkor a Sony írhat egy olyan firm-et, amivel elsődlegessé teszi a jelenleg másodlagos slot-ot. Oda meg beteszel egy saját SSD-t és meg van oldva.
Mármint nem ez az optimális és sok a feltételes mód is, de ha tömegesen előfordulna ilyesmi akkor is lehetne egy elvi megoldás a kuka helyett. -
Skynet258
veterán
válasz KaitouP #97917 üzenetére
Reménykedtem valami virtuális válaszban a Microsoft-os felvásárlási hír után, hogy "na itt vagyunk ám mi is, a pléjerekér' vagyunk, ilyeneket adunk a kék oldalon, stay tuned", és beraknak valami ütős pakkot... Végül tényleg még a peppa malacos is jobb lett volna ivós játéknak vagy valami.
Megmondom őszintén nálam alig pörög mostanság a PS5, Game Pass-on verem el az összes szabadidőmet. Mondjuk ez idén azért változni fog így, hogy jönnek végre nagy címek is. Még azt is ide fogom venni ami multiplatflorm, mert a kontrollert imádom a kék oldalon, az xbox csattogásától kivagyok. -
Skynet258
veterán
válasz Digidroid #96968 üzenetére
3L1T3 PSN Plus kártyákat írt, de szerintem PS Now-ra gondolt... PS+ max annyiból jön be a képbe, hogy a találgatások szerint oda kerül be a PS Now (és utóbbi ezzel megszűnik, mint önálló szolgáltatás).
-
Skynet258
veterán
válasz RangerFox #96913 üzenetére
Nem a PS Now kártyákra? Én csak azokról olvastam, hogy bevonják.
-
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
Megjött nekem is az MPow fejes, de basszus ezt csak így küldik a saját dobozában, lezárva sincs meg semmi? Csoda, hogy a fejes benne volt és nem csak rajzszogekkel rakta tele egy vicces kedvű tolvaj. Egyebkent ezen az áron valóban nagyon jó ajánlat, teljesen korrekt a kialakítás és a hang is ok, a próba még hátravan PS5 és Series X esetében de várhatóan hozzá majd amit kell. Anno Cloud Alpha-m volt azt is szerettem, ez meg ugye kialakításában ugyanaz. Ennyi pénzért jó biznisz volt.
-
Skynet258
veterán
válasz Nirvatti #95360 üzenetére
20:23-kor, de elég agyhalott volt aki írt... Lehet az is csak félrebeszélt, de mondtam neki mindegy akkor küldjön kéket. Mondom az oldalon e percben is 200 valahány darabot ír az ezüstre, és azért akartam olyat mert ott levehető a mikrofon, tehát a régi széria. Azt mondja olyan már régóta nincs. Hát mondom akkor nézegesd a képeket az oldalon mert decemberi vásárláshoz is töltöttek fel ezüstről képet amin nincs mikrofon, plusz ugye itt is volt még frissebb rendelés ami ilyen volt. Mindegy mondta a számláló szar, és nincs ezüst.
Másik nagyobb problémám, hogy tegnap délután (18:00 körül) valamiért elakadt a rendelés náluk és a fizetésnél hibát dobott. A bankom viszont beterhelte a pénzt (illetve zárolta) és most is abban van. Így perpillanat a termék ára x 2 amibe nekem ez került.
Mondtam a nyominak ezt is, de csak azt hajtogatta igen látja a rendelést, este 8 órait. Hát mondom azt én is mert kaptam rendelési azonosítót meg mindent (ezután válaszolta amúgy, hogy nincs ezüst ), de küldtem screenshotot, hogy a pénz zárolva, rendelés nem futott végig.Szóval egyelőre nekem ez baromira nyögvenyelősen indul, remélem a cucc megjön és jó lesz... Na meg persze a bank is visszarakhatná az árát a számlámra és csak egyszer vonják le.
Levelezni ne akarjatok velük mert tipik kínai bagázs, nem tudják vagy nem akarják érteni az angolt. -
Skynet258
veterán
Nekem ma reggel írtak az Mpow fejes miatt, hogy nincs már ezüst... Így már bármelyik színt rendelitek csak a fix mikrofonos lesz.
-
Skynet258
veterán
válasz KillerKollar #76933 üzenetére
Én 27-én adtam fel nekik, ma tegnap írtam mailt, hogy hogy állunk, kéne valami infó mert telefonon nem érem el őket. Ma hívtak, hogy csak fekete kontroller van, jó lesz-e az is vagy várjunk még a fehérre. Mondtam ok a fekete is, ma-holnap adják fel. Amúgy korrektek meg udvariasak, csak eléggé le vannak terhelve szerintem.
-
Skynet258
veterán
Alzában 3k a Breakpoint, ennyit kiadok érte, a trial 6 órájával is elvoltam. Lövöldözős agyzsibbasztásnak jó lesz.
-
Skynet258
veterán
Amúgy a Triwarden vajon csekkolja? Vagy csak azt nézik itt egy hibás kontroller, hozzá egy számla a kontrollerről/gépről azt szevasz. Vagy az ő rendszerükben össze van vajon passzintva, hogy ehhez a PS5-höz ez a serial-os kontroller volt csatolva?
Nekem is van egy kontrollorem amit fel kéne adnom nekik, első körben elküldöm vele az Alzás, külön kontroller vásárlásos számlát. Max ha szólnak mailben elküldöm nekik a Telekomos gépes garit is. Fogalmam sincs ez a kontroller az ami külön lett véve vagy a géphez volt... -
Skynet258
veterán
Engem tegnap hívtak az Euronicsból, hogy 3 előrendelésem van, szeretném mindhármat? 210k-ért adják a Ratchet-es pakkot.
-
Skynet258
veterán
válasz CptAdamica #72327 üzenetére
Nekem volt egy vicces bug-om, egy bossharc közben átdob egy másik dimenzióba... és csak zuhantam... és zuhantam... és nem töltött be a következő világ. Egy pár percig vártam, átmentem a lila "tölcséren'" és a végén ott volt egy világ épphogy betöltve a fák textúráját a távolban, aztán ennyi, amúgy a nagy üresség. Meg volt egy klasszikus betöltés utáni T-pose, az is érdekes volt. Szóval ilyesmi bug-ok nálam is voltak. Aranyos játék és jól is néz ki, de örülök, hogy nem teljes áron vettem meg, pedig be voltam sózva.
Mostanra meg baromi sokat esett az ára, felkerültek a bontatlan darabok a PS5 bundle-ökből. -
Skynet258
veterán
válasz proly01 #71725 üzenetére
Van egy pár ilyen gyűjtemény a neten, például az egyik.
-
Skynet258
veterán
Ratchet-et hol kéne megrendelni, hogy pénteken kihozzák?
-
Skynet258
veterán
válasz Peetey91 #70105 üzenetére
Ha az Emagon vásároltál az elmúlt 1 évben, akkor a büntetésük miatt kaptál egy mailt, amiben van 3000Ft-os kód amit 10k fölött használhatsz. Az 1 éves PSN náluk most 14380.- szállítással együtt, de ha ebből lejön a kupon akkor 11380.-
Legalábbis elviekben, nem próbáltam. De én kaptam kupont, lehet bejátszom, ennél olcsóbban úgysem lesz soha. -
Skynet258
veterán
válasz kriszpontaz #69752 üzenetére
Én is ezen őrlődők, pont ma is toltam egy órát a trial-lal (és kimaxoltam a 6 órát amit adott), és nem tudom eldönteni megvegyem-e... Egyik üzletben van lemezes 5k-ért, Store-on kicsivel több 10-ig... nem tudom. Annyira nem tűnik rossznak pár óra után, de ha ennyien lehúzzák akkor csak van valami oka.
-
Skynet258
veterán
Amilyen szarok a kontrollerek úgyis vesztek előbb utóbb még egyet. Ok, értem én, az elv a baj. Én az ilyenek (és a még ilyenebbek) miatt hagytam abba az értékesítő szakmát több mint 8 év után. Sajnos ez ilyen, el kell adni mindent is. Ha pedig van egy kis rés amit meg lehet lovagolni akkor meg fogják. Még a legjobb boltok is.
-
Skynet258
veterán
válasz totalwarrior #68242 üzenetére
LG 27GL850-et használok, egyszer rákötöttem a PS5-öt, és valóban nem volt benne kivetnivaló, rosszabbra számítottam. Mondjuk direkt azért vettem ezt anno mert a monitorok között jónak számít, de azt hittem PS5-nél nem lesz túl korrekt. Kellemesen csalódtam, simán használnám rajta bármikor.
-
Skynet258
veterán
válasz Wolfy33 #66426 üzenetére
Sajnos mindenhol ez megy, anno megkérdezték udvariasan szeretnél-e még valamit. Aztán jött az árukapcsolás, hogy csomagban olcsóbb vagy jobban jársz. Most már ez az árukapcsolás level 2 aminél kötelező mást is venned ha valamit szeretnél vásárolni. Cirka 10 évig voltam értékesítő, egy régi nagy nevű telefonokat/tableteket/tartozékokat értékesítő cégnél, aztán 4 évig egy telekommunikációs cégnél. Undorító volt, a végére a belem kifordult az egésztől, hogy mennyit kellett hazudni, beforgatni az ügyfelet. Most irodista vagyok, és soha többet semmit sem akarok eladni senkinek. Nálam egy elégedett vevő behoz még egyet és egy elégedetlen elvisz tízet. Na ez a mentalitás manapság nagyon nagyon kevés helyen maradt meg...
-
Skynet258
veterán
válasz WhiteWalker #62633 üzenetére
Hát a Crash idegtépő, mi végigtoltuk a Trilogy-t meg a Time-ot is, utóbbinál az utolsó pályán talán 200 körüli volt a meghalások száma. A Crash ilyen.
Tervezem a platinát de rohadt nehéz lesz... egyelőre azt szoktuk, hogy néha elővesszük és maxoljuk a pályákat, ez egész jó és változatos szórakozás. Aztán ha jön az épp aktuális agyvérzés akkor letesszük kis időre... -
-
Skynet258
veterán
válasz RangerFox #61932 üzenetére
Ingyenesben volt a Persona 5, játszottam is vele kb. 15 órát, ha megvenném a P5R-t akkor azt elölről kéne kezdenem vagy behúzza a mentést?
Ahh közben meg is találtam, sajnos nem kezeli a mentést, újra kéne kezdeni. Basszus. Érdemes lenne? Van annyival jobb a P5R mint a sima változat?
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz axlfsi #60512 üzenetére
Én is onnan vettem, de nem értem a kérdést, az aprón látod a megbízhatóságát egy-egy tagnak... Ha látod, hogy több száz plussza van akkor nagyon több megerősítés nem kell, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz Dr. Venkman #59471 üzenetére
A karakterek meg az egész "fiatalos lazulós menő hackerek vagyunk" nekem is megfeküdte a gyomrom elsőre de aztán valahogy vitt előre a játék és már nem érdekelt. A Legion-nál először azt gondoltam mekkora baromság, hogy nem egy karaktered van, hisz így megöli a beleélést. Aztán rájöttem, hogy ebbe a sorozatba amúgy sem tudom magam túlzottan beleélni, csak játszok vele és ez is visz előre. A kinézet mondjuk nálam sokat nyom a latban, és az vitán felül korrekt.
Én úgy voltam vele, hogy lemezesen vettem meg, ha kipörgettem túladok rajta és pár ezresből megvolt ez is. Annyit meg bőven megér. -
Skynet258
veterán
válasz Dr. Venkman #59447 üzenetére
Én pár napja tolom, tetszetős. Nem váltja meg a világot ahogy a 2 sem váltotta, mégis annyira beszippantott anno, hogy platináztam. Lehet ezzel is az lesz. De ha kérdeznéd melyik a kedvenc játék sorozatom nem ezt mondanám.
Lehet skizo vagyok...?
Na mindegy szóval jó cucc szerintem, jól is néz ki.
-
Skynet258
veterán
Azért durva, hogy hónapokig F5-öztem a különféle oldalakat, monitoroztam amit lehetett, még azt is amit nem, ebben a hónapban meg már a negyedik PS5 rendelés jött volna meg. Ugye én már anno vettem itt egy fórumtárstól (ő egy Telekomos dropot adott el nekem), aztán volt egy Alza rendelésem ami élesedett, tegnap az Edigital, ma pedig a Konzolvilág hívott.
Ez utóbbit el is felejtettem egyébként, amúgy lemondtam volna, hogy ne húzzam a kolléga idejét a telefonálással.
Mondtam mehet a következő szerencsésnek aki várakozik a virtuális sorban!
Biszniszelni kellett volna ezekkel, mennyi pluszban lennék már. -
Skynet258
veterán
Edigital küldött üzit, hogy elérhető az előrendelt PS5 (nem tudom mikor rendeltem már). 195k. hogy náluk miért drágább azt nem tudom...
-
Skynet258
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- Need for Speed: World Online
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest