Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    Udv nepek!

    Holnap lesz egy kodom a (holnap megjeleno) MLB: The Show 21 Digital Deluxe Edition-hoz, amiben ezek vannak:
    MLB® The Show 21™ (PS4™ & PS5™)
    Four days’ early access
    2 Diamond Choice packs
    Jackie Robinson bat skin
    1 Ballplayer Equipment pack
    25K Stubs™
    10 The Show packs
    6 Gold Choice packs

    (oszinten szolva a fenti felsorolasbol kb a szavak felerol van fingom mi az, de gondolom aki szereti ezt a jatekot, az tudja mi micsoda :DDD)

    Szokasos moka, ingyen kapom, ingyen adom, illetve a szokasos keresek mellett:
    - Csak az irjon legyszives, aki konkretan jatszani szeretne vele. Ha valakinek odaadom ingyert, aztan valami apron latom viszont, roppant morcos leszek (ilyen eddig meg nem tortent, eddig mindenki teljesen becsuletes es jofej volt, igy tovabb! :R).
    - "Penzes" ajanlatokkal ne keressetek legyszives, ez nem egy ilyen bujtatott hirdetes vagy ilyesmi... Es oszinten szolva kezd kicsit unalmas lenni, hogy ezt minden alkalommal el kell par embernek magyarazni privatban. Legyen mar egy kis hitetek. :D
    - Csak olyan irjon legyszives, akinek MAR VAN PS5. (Azert, mert akinek x honap mulva lesz, az majd addigra ugyis meg tudja venni bagoert, arra ne fecsereljunk el ilyet.)

    Aki keri, az irjon itt a forumban valasszal erre a hsz-re, vagy ha valamiert nem szeretne a dolgot vilagga kurtolni, johet privat is nyugodtan. Annyi, hogy elore is elnezest, de nem fogok tudni minden privatra valaszolni, mert a PH! spamfiltere legutobb is az arcomba tolta a blokkot, hogy mit kepzelek, asap jelleggel hagyjam abba azt, hogy sok embernek elkuldom ugyanazt a szoveget CTRL+C CTRL-V-vel.

    ui.: Es igen, elfelejtettem irni, de szokasos random sorsolos modszer lesz.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák