Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
Na felajánlotta szépen a kontroller frissítést másnapra, mindkettőre egymás után. Szóval nem kell noszogatni
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
KaitouP
nagyúr
Gyerekek a helyesírás topik nem ez, az óvoda meg pláne, szóval legyszi engedjétek el a témát, és ne egymást marjátok.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
F.B.I.
veterán
Lekommunikáltam, ez lesz a megoldás, annyi, hogy még holnap egy barátom hoz egy másik PS5 kontrollert, hátha azzal megoldható.
Volt már anno ilyen PS4-el de ennyire nem veszett el a történet anno, hogy a kontroller hiba miatti, nem tudtad megoldani a szoftveres problémát, lehet a tegnapi kontroller fw frissítés miatt van, mindenki passzolta a kérdést.
Csak a gyereknek nehéz ezt elmagyarázni, aki ennyit várt rá.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
hdr
csendes tag
Sziasztok,
Nagyon köszönöm a sok választ, tudtam én, hogy Titeket kell kérdezzelek
Akkor amiket kinéztem kuka
A Valhalla és az új Pókember is megvan neki.
Nagyon sokan írtátok a Ghost of Tsusima-t és a Immortals Fenyx Rising, megnéztem s tökjók + a kártyán is elgondolkozom vagy is-is lesz, végülis 40 lesz az ember
Szép napot Nektek, vigyázzatok magatokra! s köszi még egyszer -
ImACeltic
őstag
Tomb Raider miatt én ajánlom még az Uncharted franchise-t. Az első 3 fel van újítva PS4-re, amik futnak 5-ön is. Nyilván ezek már megkoptak, főleg az 1, de szerintem jók ma is és a sztori miatt kellenek a 4 meg a Lost Legacy előtt, amik már PS4re lettek fejlesztve és minőségibbek, mint a Tomb Raiderek. Ezek jobban koncentrálnak a sztorira, nincs craftolás, mellékküldi, stb, de az akció, a minőség meg a sztori kárpótol.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
bbuffy
senior tag
válasz gulyasrobert #62360 üzenetére
Nálam most best. Sztem kb azonnal újrakezdés lesz
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
saelin
veterán
válasz kriszpontaz #62302 üzenetére
Nekem mióta van egy diszgráfiás lány ismerősöm én nem foglalkozok az ilyen dolgokkal. Sosem lehet tudni ki van az internet másik végén és milyen kondíciói vannak. Ha van energiám akkor megpróbálom értelmezni, ha nincs csak átugrok felette. Teljesen felesleges ezért bárkinek nekiesni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
kriszpontaz
veterán
válasz saelin #62366 üzenetére
Nem estem neki. Az a baj, hogy alapvető mondatszerkezeti hanyagság miatt értelmezni is elég amit leír, és az a legnagyobb baj, hogy nem Ő az egyetlen, egyre gyakoribb a fiatalok körében. Nem hinném, hogy olyan sok energiát emészt fel a gyorsan pörgő idejéből, hogy értelmesen leírjon valaki egy mondatot. Mert 2 másodperccel tovább tart per mondat? Igen, rá lehet fogni diszgráfiára, rá lehet fogni diszlexiára (van diszlexiás munkatársnőm, mégis megtanult rendesen írni, olvasni, csak oda kell figyelni), de ha egy fórumra járok, ahol az alap kommunikáció írásban történik, adjuk már meg a minimális módját. Vagy megint én vagyok aki ezt rosszul gondolja?
-
Csodás az új rendszer, ha át akarom állítani a hangeszközt crashel a rendszer 🤣 nyomtam egy újraindítást és ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Zso11
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap lefrissült a PS5 és a controller is, utána kikapcsoltam.
Ma kapcsolnám be és nem tudtam a kontrollerrel, tök lemerült, így sose jártam pedig szinte fullon volt tegnap. most úgy néz ki tölti...
járt így valaki a tegnapi frissítés után? (0224 a kontroller szoftvere)
Köszi
[kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
válasz HELLAFLUSH #62371 üzenetére
Közben meg van a hiba forrása ha minden igaz. Az Astro C40-nel nem szeretik egymást, ha a dualsense-re visszaváltok akkor ok.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
veresg2
csendes tag
Felhívtam a Kv ügyfélszolgálatot hogy nem kaptam se számlát se garancia papírt a Ps-hez.
Azt mondták írjak nekik egy emailt hogy mi a gond és majd elvileg küldik a papírt róla.
Kb mennyi idő míg válaszol majd az ügyfélszolgálat? -
saelin
veterán
válasz kriszpontaz #62368 üzenetére
Nem, de az itcafe fóruma és tagjai unszolása miatt kicsi az esélye annak, hogy valaki hirtelen összeszedje magát helyesírás téren. Nem kell plusz frusztrációt okozni ezzel. A fiatalos példád pedig szomorú, mert a tényleg tanulási nehézségekkel küzdő emberekre hoznak szégyent.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
modflow
veterán
-
hombre[EU]
veterán
Days Gone - PC features
ha valaki teljes pompájában szeretné játszaniLife, Uh, Finds A Way
-
Ármester
Gyerekek!
Megjött végre! PS5 Lemezes Alza 2020.09.18-as rendelés
-
zkxdn
őstag
válasz hombre[EU] #62386 üzenetére
ih én HZD pc port után nem jelentenék ki ilyeneket
-
Kockás60
junior tag
válasz kriszpontaz #62368 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
blckhm
tag
válasz hombre[EU] #62386 üzenetére
Ezek a grafikai fejlesztések jól jönnének PS5-re is, nekimennék a játéknak még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest