Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esfrost
tag
válasz modflow #181467 üzenetére
Egyáltalán nem veszem magamra. Ha 1 év akkor egy év, addig is lesz mivel játszani. Szerintem mindenki talál magának olyan címet, amivel még nem játszott és rendelkezik már PRO opcióval. Én épp most kattanok rá a Stellar Blade-re. Fantasztikusan néz ki, és még annál is jobban fut PRO módban.
Abban teljesen egyet értek egyébként, hogy ár/érték arányban igencsak megkérdőjelezhető, hogy megéri-e a gép a 329.990,- forintos árát vagy sem, tekintettel arra, hogy milyen pluszt hoz a PS5 géppel szemben.
Ilyen világban élünk, kb. az összes nagy márkát, és piacot meg lehetne említeni. Ki, mit és milyen áron árusít. Kb. minden túl van árazva. Kezdhetnénk mindjárt az Apple termékekkel, vagy kb. bármilyen nagy márkanévvel rendelkező ruhagyártó céggel, mindenki mindent túláraz. Ezt vagy elfogadja az ember és megvásárolja, vagy pedig nem. Eszembe nem jutott volna az előrendelés első napján megrendelni. Pár nappal a megjelenés előtt nézegettem a DF videót YT-n, és megtetszett, kíváncsivá tett, hogy mit fog tudni. Steam Decket eladtam, régi PS5-öt eladtam, meg is volt az ára a PRO-nak, így egy nappal megjelenés előtt megvettem MM-ban. Elégedett vagyok egyenlőre azzal, amit tapasztalok.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz modflow #170564 üzenetére
Ja tényleg. Nagyon szánalmas hogy a tavaly kiadott D1-2-t felpimpelték és ingyen megkapta mindenki, akinek megvan. Amúgy meg 10$.
Komoly gondok vannak egyes emberek fejében, az is biztos...
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
opr
nagyúr
válasz modflow #166002 üzenetére
Amúgy, csak hogy biztos legyen:
Részemről csak a kód van, minden más Kendek keze munkája, ötlete, kivitelezése (most IS).
Szóval jár neki a taps."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
addikt
-
-
-
Moby
addikt
válasz modflow #135468 üzenetére
Dehisz ez volt a legelső válaszom (csak aztán eltekeredet a kieg információba az egész) Kell hozzá.
The Burning Shores DLC contains additional content for Horizon Forbidden West
[ Szerkesztve ]
-
itldj
aktív tag
-
-
Sirandrish
legenda
válasz modflow #130240 üzenetére
Most néztem meg én is,
és ugyan egy teljes részt szerintem sem érdemelt volna, az tetszett ahogy elmesélték kvázi egy komplett történetet.. Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Callisto
őstag
válasz modflow #128910 üzenetére
Nico Parker egy percet nem játszott benne. Meg is nézted mire válaszolt vagy jött csípőből az előítélet és gyűlölet? Tipikus... Másrészt - és immár talán neked is leesik - nem a Trónok harcáról beszélt, hogy abban játszott jól. Harmadrészt valóban iszonyat jól játszott, de ha elvakít minket a (főleg ok nélküli) gyűlölet nem sokat látunk tőle ugye.
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
opr
nagyúr
válasz modflow #123599 üzenetére
Koszi, de nem szaroztam vegul. Aki ott volt a valaszok kozott, az ment a listara, aki ket figyelmeztetes utan se volt ott, az meg nem.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Lackooo84
nagyúr
-
opr
nagyúr
válasz modflow #123312 üzenetére
Tök mindegy, a 7.1-ért is.
Ezerszer jobban irigylem, mint egy oled tv-t. Oled az nálam ilyen jó, fasza, szép, igen, de annyira nem érdekel, hogy nincs kategória, meg vagyok elégedve azzal a képpel, amit a mostani tv-m ad. Viszont a hang... Egy jobb térhangcucc olyan mocsok sokat tud hozzáadni minden filmhez meg játékhoz, hogy az rendesen hiányzik, de kb sose lesz elég helyem neki.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
pr0bi
senior tag
-
pr0bi
senior tag
-
opr
nagyúr
-
LÁZ
addikt
válasz modflow #123116 üzenetére
elvileg sehogy, mert a hivatalos képen az van, hogy ha adottak a körülmények, hfr qualitynél a 2.1 hdmi meg a kompatibilis megjelenítő, akkor az lesz aktív.
nálam is csak favor performance v quality a választható opció, hiába tudja a tv a hfr+vrr+2.1 kombót
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz modflow #123042 üzenetére
Sajnos nem. A géppel nincs gond, mert más játék indul, most még odaadom ismerősnek a lemezt, hogy nézze meg, hogy véletlenül nem az a hibás, de nem tartom utóbbi valószínűnek. Ha nála jó lesz akkor én elengedtem a játékot, amíg meg nem tudom venni digitálisan...
Live-Die-Respawn
-
-=Jam=-
őstag
válasz modflow #122846 üzenetére
Nem úgy tűnik nekem... Még mindig csak annyi infó van a rendelésnél, hogy a terméket biztosítják. Van olyan, aki később rendelte, mint én és neki már átadták a futárnak, nem értem ezt az Alzát komolyan. 4 hónappal előbb rendeli az ember, és nem képesek időben szállítani...
-
KaitouP
nagyúr
válasz modflow #121023 üzenetére
Oké, csak nehogy te legyél az első, aki faszkodik, hogy szar a játék. Addig meg engedd meg, hogy leírjam a véleményem - elég régóta vagyok a széria rajongója.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
KaitouP
nagyúr
válasz modflow #120927 üzenetére
Mert bénák, bár nem bánom, tele vagyok játékokkal az év végéig. Rá akarok készülni erre az utazásra mindenhogyan.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Bad Pritt
félisten
válasz modflow #119162 üzenetére
Még szerencse, hogy nem rajtad múlt a casting, Bella Ramsey korosztályának egyik legjobb és legképzettebb színésznője jelenleg, szóval ha nagyon összeszorítják a farpofáikat se találhattak volna nála jobbat, max külsőre.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Moby
addikt
válasz modflow #106229 üzenetére
Elosztani nem lehet, mert az egyik kijelző 2.1, a másik meg nem, és nagyon mást tudnak(eltérő az EDID), de kapcsolgatni lehet a kettő között, egyszerre nézni ezeket nem lehet (illetve összehozható, de értelme nincs). Ehhez egy bi-directional kapcsoló kell. Amit linkeltem az ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
balázs1991
csendes tag
válasz modflow #102368 üzenetére
Sokan még mindig azt hiszik, hogy a Playstation féle Abandoned mögött Silent Hill van.
Ebbe most nem mennék bele, vannak/voltak érdekes utaló jelek, de hogy valóban mi az kitudja.
A Twitter oldalukon eddig Q1 volt írva, hogy többet elárulnak, de azthiszem azóta azt letörölték.
A Bloober-t hozták hírbe még Silent Hillel, de ha ők dolgoznak is rajta, akkor az évek mire megjelenik, mivel most biztos máson dolgoznak.
Én azt mondom ennek a rengeteg pletykának valahol találkoznia kell, és a pletykák 95%a a Playstationhöz vezet.
Az biztos, bárki bármit mond az Abandoned egy hatalmas huncutság, amihez a Sony nem adná a nevét csak úgy.
Nagyon szeretnék én is új Silent Hillt, de már belefáradtam a sok várakozásba és pletykába.
Lepjenek meg… -
nagyúr
válasz modflow #102070 üzenetére
Salvage Contracts között találod amit csinálni kell (Quest menüben), és ott is tudod kijelölni/választani merre, aztán ha kész visszamenni hozzá.
Már, ha felvetted tőle a feladatokat.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest