-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz ANOka #152874 üzenetére
aznap /múlt csütörtök/ irtam a supportnak egy refund kérelmet, 48 órát írtak válasznak, ebből kicsúsztak, most akartam hívni őket, hogy akkor mi a stájsz, de kb 5 perce kaptam emailt a paypal refundról (max 2 nap), szóval eddig okés, a kérdés az, hogy a wallet egyenlegem is visszakerül e.
ezt a 2napot kivárom, aztán ha esetleg a wallet még mindig nullás, majd felhívom őket (de azt mindenképp megkérdezem, hogy az hogy lehet, hogy kikapcsolt autorenew-nál is levonnak bármit is, mert itt ez az érdekes)
itt tartunk
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Batyops
aktív tag
válasz ANOka #152871 üzenetére
Nem , ott sem volt semmi. Ami még érdekes hogy ugye most fut akció is rá de nekem a teli árat vonta volna le. Azt nem tudom hogy ha lenne rajta elég pénz lerántaná-e a kártyámról . Mondjuk én egy webkártyát csatoltam a profilhoz szóval ezen csak akkor van pénz ha venni akarok valamit ,de azért mégis érdekelne hogy mi van ilyenkor. Ilyenkor ráterheli a kártyámra ha van rajt annyi pénz? Vagy esetleg írnom kellene a supportnak ezzel kapcsolatba?
-
Wesder
félisten
válasz ANOka #152868 üzenetére
Egy hónappal megújítás elött küldenek emailt, hogy mikor mennyit akarnak levonni. Ezek után nehezen èrheti meglepetèskènt az embert. Egy hete kaptam èn is emailt, le is mondtam az Extrát.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Sordoran
addikt
válasz ANOka #137229 üzenetére
Biztos jó, hiszen tesztelve volt PS5 Pro-val is. Viccet félre téve, lehet ezeknek tényleg kell külső táp, bár találtam ERRŐL több videót is ahol tesztelik és megy. Ehhez pedig nem kell külső táp.
ui.: Most kommenteket nézve ehhez is kell külső táp. Nem értem, akkor YT videókban mikor összedugják miért nincs?[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz ANOka #137227 üzenetére
Köszi ajánlást, bár nekem elég 2 bemenetes is, ez elég overkill így. Ráadásul külső táp is kell hozzá úgy látom, ez problémás, de az irány jó.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
-
kzoli420
tag
-
nagyúr
válasz ANOka #134894 üzenetére
Vannak, de azok nem feltétlen jobbak, inkább csak másban erősek, mint az egyébként megszerezhető legendás fegyverek. Elemi állapothatásban pl. a normál módon megszerezhető Sun Scourge jobb statokkal bír a Hunter Bow kategóriában, mint az Aréna medálokért megvehető Death-Seeker' Shadow - játékstílus kérdése, melyik áll jobban kézre. És miután megvetted az Arénában még ezeket is fejleszteni kell, mert alapból nem is túl erősek (az említett íj alapból 5% crit chancet és 10% shocked enemy damage-t ad, ami kb. semmi), a fejlesztés nehézségeit meg az előbb ecseteltem.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz ANOka #134889 üzenetére
Az ilyen kihívásokkal egyik játékban sem szoktam foglalkozni, meghagyom az achi/platina vadászoknak. A csúcsfegyverek egyébként is csak akkor igazán erősek, ha fejleszted őket, de ahhoz meg annyi spéci összetevő kell, hogy sose lesz meg. Most NG+-ban próbálom majd fejleszteni őket még.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz ANOka #134866 üzenetére
Ha mindenképpen kell a Valhalla, akkor az alapjáték. Ez is bőven tartogat játékidőt.
Nekem nagyon tetszett a játék, de a harmadik kiegészítő végére teljesen kiégtem tőle. Roppant módon egyforma a három kiegészítő...amit talán úgy lehet áthidalni, ha nem rögtön egymásutánban játszod ki, hanem pár hónap szünetet tartasz köztük. -
-
KaitouP
nagyúr
válasz ANOka #131017 üzenetére
A 11. résszel nyugodtan kezdhetsz, ez a legutóbbi fő game, ezen kívül spin-off jellegű cuccok vannak - de Idave a DQ szaki itt, a szériából ő jobban ki tud okosítani, én jobban húzok az FF, Persona (és egyéb Atlus title-ök), meg egyebek felé.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Xaels
félisten
válasz ANOka #130347 üzenetére
Akkor nagy vonalakban össze foglalom mi az amiben ez más.
Első körben ami feltűnik az az aszimmetrikus elrendezés, ez vagy bejön vagy nem, de igazából meg lehet szokni ezt is. Nincs mikrofon, nincs hangszóró. Aztán 6db programozható gomb, 4 a hátoldalon ahol ugye csak 2 van az Edge-en és 2 a ravaszok mellett. A ravaszokat itt is lehet rövid klikkesre állítani, de itt csak 2 fokozat van nem 3.
A motorháztető alatt, sokkal nagyobb az akku. Viszont nincs sem haptic feedback, sem adaptive triggers. A mikrokapcsolóknak sokkal határozottabb a visszajelzése. Ez egy competitive FPS játékosokat célzó kontroller, az ott teljesen felesleges és zavaró funkciók ki vannak hagyva belőle.
Az Edge-en egyedül a 2 funkció gomb az ami igazán jól tudna ezen is mutatni.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-=Jam=-
őstag
válasz ANOka #129294 üzenetére
Pár dolog van félrefordítva, de nem kell azért ezt ennyire túllihegni, mint itt egyesek teszik. Főleg nem ilyen dolgokba belekötni, hogy bárd vagy fejsze, TP vagy XP. Ezeket úgyis érti mindenki, az a lényeg, hogy a párbeszédek jók, és megértse a story-t, aki nem olyan penge angolból. Ezért kihagyni egy ilyen játékot, hát Te tudod...
-
-
undercover
őstag
válasz ANOka #127417 üzenetére
Jó helyre lősz, csak kitartónak kell lenni Vagy nézz meg 1-2 videót a youtubeon és utána menni fog ez.
Peat76: Én végigjátszottam az NFS-t. Ha egy arcade autós játék kell amiben benne van egy kicsit a régi underground hangulat akkor ez a te játékod. Meg kell küzdeni úgymond az új kocsikért és a beszélgetések a kerekterek között elég poénosak szoktak lenni. Szerintem ezen a vonalon tényleg nem lett rossz, ámbár az is igaz, hogy lehetett volna még jobb is.
floatr: Nekem is szagatott jobban az Elden Ring a játék elején, de utána megszűnt fura módon Bár lehet az segített, hogy újraraktam? Nem tudom, de az elmúlt órákban nem volt zavaró fps dropom.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
undercover
őstag
-
Gaben360
senior tag
-
KaitouP
nagyúr
válasz ANOka #126235 üzenetére
Ha valaki ezzel méregeti a micsodáját, ott akkor valójában nincs is mit méregetni.
Ez a wrap-up összesítő viszont jó dolog. Statisztika, érdekes, magadnak. Én a Spotify-nál is szeretem az éves összesítőt, meg a saját Top 100-as leghallgatottabb dalaim listámat.Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Skynet258
veterán
-
LÁZ
addikt
válasz ANOka #123657 üzenetére
"Don't forget you are able to stack your PS Plus membership, so even if you're an active subscriber, you can still take advantage of these offers"
elvileg igen, remélhetőleg ez így is marad, mert eddig ugye aktív előfizuval nem lehetett akciósat venni
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
lo_jo
senior tag
válasz ANOka #116491 üzenetére
Nem egységes, viszont az MSRP egységes. Így ahol euro a hivatalos fizetőeszköz, ott eddig is a hivatalos ár bruttó 499 volt, függetlenül attól, hogy mennyi és milyen egyéb adó terhelte. Így ugyanannyiba került a vásárlónak a német 19%, az olasz 22% és a francia 20% áfával is.
-
Alexios
veterán
válasz ANOka #116491 üzenetére
Tudok róla, nyilván nálunk a legmagasabb, de ez min változtat? A dollárhoz képest ettől még indokolja miért nem marad 1:1 továbbra is, ha az amerikai 500 dollárra számolsz egy 20 százalék áfát, az még mindig kevesebb jelen árfolyamon amúgy mint 550 euró.
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz ANOka #116472 üzenetére
Feljebb van leírva, azért volt többek között 1:1 árazva, mert amerikában ezen nincs rajta az áfa, itt meg rajta van. Eddig amíg gyengébb volt a dollár, ez volt a különbség kb a két pénznem között, most viszont hogy nagyjából egy árban vannak az eurós áron jobban látszik, hogy azon rajta van az áfa is.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz ANOka #112904 üzenetére
Kalandjáték, ismered az első két részt?
Egyébként:
A Syberia ma sem rossz játék, de mindenképpen hangulat kell hozzá. A lassú sodrású történet, ami Kate körül bontakozik ki, csak egy dolog, amit szokni kell, de meg kell barátkozni a környezet ingerszegénységével is. A játék gyönyörű, scrollozódó állóképeken játszódik (persze mára már ezek koptak, de még mindig szépek), és dizájneri döntés volt, hogy a képeken semmi ne animáljon, még a víz sem - gyakorlatilag festményeken kell irányítani Kate-et, amihez azért kell egy hangulat. Ezzel a disclaimerrel ajánljuk ma is a 2002-ben megjelent első és a 2004-es második részt is. 2017-ben volt egy Syberia 3 is, ami nem tudta megugrani a két előd szintjét, mind a sztori, mind a fejtörők és a kivitelzés csalódást okozott.Dive ever, work never.
-
syler123
veterán
válasz ANOka #111927 üzenetére
Kis kockázattal (nincs garancia) lehet beszerezni ugyanennyiért 2tb-os ssd-t innen hardverapro-ról, nekem bevált. Samsung pm9a1, de vannak más típusú oem ssd-k, amik jók a Ps5-höz.
Persze én megértettem, ha tönkremegy, így jártam, de eddig nem volt semmi gond. A belsőre én már nem telepítek semmit, inkább azt kímélem, mert az nem igazán cserélhető Bár a felvételek így is tornáztatják.[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
válasz ANOka #109960 üzenetére
Nem olyan nagy az. A 75-re mondom azt hogy kb optimális 3 méterről nézve pedig nálam csak egy 18 négyzetméteres nappaliban van.
Emellett van leengedek egy 100 colos vásznat a tv elé projektoros filmezéshez. Na az nagy de az sem zavaróan. Játékhoz mondjuk jobb az ha az ember kényelmesen belátja a képmezőt ezért 100 coll 3méterről játékra már sok. Meg tv sem kellene nekem 100 col méretben mert az olyan fényt és hőt állít elő hogy az ember szemét kiégetné.[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz ANOka #109296 üzenetére
Rosszul értetted vagy én fogalmaztam félre érthetően.
Az első részre gondoltam végig amit írtam. Érdemes azzal kezdeni - sztori miatt mindenképp.A "terminátor" hasonlat pedig a fokozat választásra értettem. Mindkét részben érdemes normálon játszani , ott lesz hasonló feeling , ahogy a géprobotok ellen harcolsz a szinte esélytelen fegyvereiddel.
Jah és szerintem a HFW normálon mintha egy fokkal könnyebb lenne mint a HZD. Legalábbis én így vettem észre. Vagy lehet rutinosabb vagyok már a harcok terén .
Mindenesetre nagyon remek game a HFW , egyszerűen imádom .
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz ANOka #109282 üzenetére
Érdemes a tréning küldetéseket tolni párhuzamosan a fő sztorival. Sok segítséget ad , és rámutat , hogy kell a gépek ellen eredményesen harcolni. Szóval semmiképpen sem elhanyagolható! Persze ott vannak a side questek , amiket szintén érdemes kijátszani , ezek pedig a fejlődést segítik többek közt.
Nem kell a fő sztorin gyorsan végig menni , szerintem kezdőként elég nehéz lesz. Hacsak nem a legkönnyebb fokozaton játszol . De az sokat elvesz az élvezeti faktorból. Kicsit olyan mintha Terminátorok ellen játszanál akár egy normál fokozaton.
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
Nincs magyar felirat az első részben, szóval angol tudás ajánlott erősen mivel sok átvezető video/párbeszéd van benne. Az irányítást mutatja a játék illetve tanít gépre vadászni/gyüjtögetni stb... irányítás ugyan az mindkettőben.
Amúgy egyáltalán nem összetett az irányítás benne, könnyen bele lehet jönni. A lényeg megvan minden gépnek mi a gyenge pontja illetve milyen nyíl stb-vel kell sebezni.
Első rész is nagyon jó szóval én mindeképpen ajánlom.
-
MODERÁTOR
Zero Dawn feliratot nem tudom, bocs... Én a West-tel kezdtem játszani, elég hosszú bevezető játék van az elején a főcím-ig, bele lehet jönni gyorsan, mindent kiír menet közben (ez kapcsolható opció, azt hiszem). Személyes véleményem szerint nagyon szép, sok beszélgetés van benne. Engem az Uncharted játékokra emlékeztet, de persze tök más (erre mondaná szegény megboldogult irodalom tanárnőm: "Tik fijacskám ez képzavar")
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz ANOka #108051 üzenetére
Idővel csökken az ára, főleg a kezdeti időszakban lehet ez sok. De ha megveszed és 2-3 héten belül végzel vele (pláne ha nem megjelenéskor vetted teljes áron), akkor pár ezer forintnál biztos nem buksz rajta többet, de sokszor ugyanannyiért el tudod adni. Én pl az utóbbi időben sem a Kenán, sem a GoT-on nem buktam semmit.
Dive ever, work never.
-
Bencus88
nagyúr
válasz ANOka #108051 üzenetére
Arra gondoltam, hogy akinek lemezes gépe van és egy adott játékot végig visz, utána kisebb bukóval tovább tudja adni. Rengeteg játékot vittem végig így, ilyen szempontból, vagy aki spórolósabb, ésszerűbb döntés a lemezes. De én azokat is megértem akik nem szeretik cserélgetni a lemezeket
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok