Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Gigicuci #115044 üzenetére
Egyedül az 576 Konzol újságot olvastam, az meg is van az összes és azokat én is vártam hónapról hónapra, de nem rémlik, hogy ott lett volna ilyen nevű ember, de onnan is már csak néhány névre emlékszem akik megragadtak bennem( Veres Miki,Böjtös Gabi, Martin) na kb ennyi😁! Eleve kizárólag konzol gépeken játszom több mint 30 éve, PC-n a büdös életben nem játszottam, sőt tovább megyek itthon kb 15 éve nincs is PC-m😳 De mindegy is, szerintem azért ,mert valakinek ez a hobbija, nem kell mindenkit ismerjen! Én játszani imádok a mai napig, a többi nem igazán érdekel
-
-
penge111
addikt
válasz Gigicuci #84841 üzenetére
Én is picit csalódott vagyok már második hónapja. 9000 Forint volt, ha nem jön semmi jó még akkor is megérte nekem a Collection miatt, hiába van 3 éve ps konzolom, így is találtam benne 5 címet, ami érdekelt. Nekem már így is megérte az árát. De még van 10 hónap biztos vagyok benne, hogy 1-2 zsíros, nekem tetsző cím is jönni fog.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Macccy
senior tag
válasz Gigicuci #84049 üzenetére
Ez a $70 ez még "csak" 5-6 játék szerencsére és ezeken (nem mindegyiken) még lehet is fényezni, hogy "jóó de sziauram hát nagyon minőségi" és tényleg be is venné a májam. A kevésbé fontosat max megveszem hetekkel később, igen. Nekem nem ez a fő bajom.
De ez a $60+ / €70 hülye árképzés már mindenhol elterjedt, ez jobban csípi a szemem és most az Upgrade árak ilyen hülyén variálása szintén. Nem tudom kik döntik el melyik régióra hogyan árazzák be, de olyan, mintha random számgenerátorral csinálnák, piaci adatok nélkül. -
Macccy
senior tag
válasz Gigicuci #84031 üzenetére
"Én megveszem használt lemezesen vagy megvárom amíg szénné akciózzák. Innentől kezdve mindegy hogy 27e vagy 30e"
Igen ez alap, ami nem éri meg azt én se rohanok megvenni eszetlenül, ez a racionális. Ha a Store bevételeken megmutatkozna, hogy most az új 4000 Ft áron nem fogy az Upgrade, akkor el tudom képzelni, hogy lentebb viszik. Ahogy a PS + és EA Play is helyesen jobb áron van nálunk, mint pl. az USA ár, nem buziznak az euróval vagy ilyesmi. Szóval nem foghatják erre sem rá. Ez a piac egyszerűen nem lehet azon az áron, amin a nyugati.
(UK árat továbbra sem értem) -
Farkassacred
őstag
válasz Gigicuci #81445 üzenetére
A java része szerintem lehet, hogy még akkor se fog megjelenni.. Elég csak a tavalyi Potteres játékot megnézni, örülünk majd, ha azt megkapjuk 23-ig. Ezért is jönnek ezek a remake-remaster átdolgozások, hogy tudják húzni a nagy címeket.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
CptAdamica
veterán
válasz Gigicuci #68831 üzenetére
Akkor bocsi 3L1T3, de ez igen is lenyomjuk a torkotokon technika, mert az emberek pár hónapja a sima PS5 csomagot rendelték elő, és most egy teljesen mást kínálnak fel. Nyilván, aki nagyon vágyik rá, az azt fogja mondani, hogy jó, bevállalom a plusz 21k-t és ezzel a cégek járnak jól, mert ha egyben lenne a 2 kontroller a géppel és nem lehetne megbontani, akkor érteném, hogy miért. Amúgy még pár hete te is azt írtad, ha jól emlékszem, hogy az ilyet jelenteni kell a Sony-nak, most meg azt mondod, hogy +21k még mindig jobb, mint a 300k-s nepper árak.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
hyggelig
senior tag
válasz Gigicuci #68831 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy lehet, így 4-5 hónapot is várnom kell.
Mindegy. Majd lesz gép. Majd egy-két hét múlva felhívom őket, hogy mi lett a rendelésemmel.
Ha ezzel elúszott, akkor rendelek megint egyet.
Elég jól elvagyok most az Xbox Series X-Nintendo Switch párossal. A PS4-et is 3 évvel később szereztem be. -
Sipi458
tag
válasz Gigicuci #66472 üzenetére
Jelenleg csak igy tudod megvenni, el kell adni, ha nem kell vagy nem tetszik. En pl. a mediabol 190ert tudtam megvenni az alap gepet, mikozben 185 a normal
ar, nem kaptam erte semmi pluszt, de legalabb tudtam
venni. Inkabb a kontrollerek minosege az elszomorito szerintem, az utolagosan vasarolt dualsensemen egy honap utan mar sokkal puhabb az R2 ravasz nyomasa, kb a fele az ellenallasa. -
aktív tag
válasz Gigicuci #66462 üzenetére
"Vajon a Mass Effect Legendary jön EA Play-be? Vagy addig álljak féllábon?"
EA Play Pro-ba benne lesz azonnal. (PC only, 15€/hó)
EA Play-be (ez van konzolon) szerintem 6 hónap - 1 év múlva jön, attól függ mekkora lesz a sikere.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz Gigicuci #66336 üzenetére
Már itt figyel a gépemen. Tűkön ülök. A világ majdnem legjobb játéka (Bloodborne rulez), én alig várom, hogy újra felfedezzem az univerzumot benne.
Karakterek, sztori, lore, elképesztő, azóta se készült ilyen RPG, nem is fog.
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
blckhm
tag
válasz Gigicuci #65635 üzenetére
Jelenleg nekem kb 10 játék van a gépen és még mindig van ~200 GB szabad hely, persze egyik sem egy Warzone, RDR2 vagy egy AC DLC-kel megtűzdelve. Az elején nagyon fújtam a Sony-ra én is de beláttam, hogy a tömörítési eljárásoknak és az SSD-ből adódó előnyök (pl. nem kell egy asset-et 10x letárolni) nem lesz akkora gáz, mint elsőre gondoltam.
+1#65636 - Már csak egy first party töltőállomás és egy második kontroller kell páromnak, hogy mehessen a Zsákfiú és a többi currentgen coop, de amíg nincs új kontroller revízió/nem kell gariztatni a jelenlegit tuti nem fogok venni másikat.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gigicuci #65635 üzenetére
elérhető árú bővítő SSD hiányzik a teljességhez
Nemm tudom nálad hogy állnak a dolgok, de nálam kb. 500gb szabad hely van rajta. Van fent 2 nagyobb cím, meg egy pár party játék, ennél többel úgy sem játszok egyszerre
meg egy töltőállvány
Nekem gyári van, az tényleg jó. Kényelmes és jól is néz ki.
-
Krisz0630
senior tag
válasz Gigicuci #64846 üzenetére
Én is vadászok rá egy ideje. Pár hete láttam egy darabot az Árkád MM-ban, akkor azt nem vettem meg. Később egy darabot láttam soroksári Auchan mellett levőben. Ma elmentem oda próba-cseresznye, persze nem volt. Megnézte nekem az eladó srác a gépben, hogy egész Budapesten egy darab van, a Pólusban. Hívtam őket, hogy tegyék félre, persze nem értem el őket telón, így elindultam gyorsan oda. Sikerült végül azt az egy darabot behúzni, szóval most nagy az örömöm.
Ahogy nézem, kb annyira hiány cikk, mint a Pulse füles.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Wesder
félisten
válasz Gigicuci #64848 üzenetére
PS2-t nem fogjàk tudni túlszàrnyalni, mert azt még akkor is àrultàk gombokért, amikor màr a PS3 futott. Egyébként meg mint "aranykor" a PS4 màr elhozta.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
nagyúr
válasz Gigicuci #63845 üzenetére
Én visszakapcsoltam törölni a személyes adataimat és úgy éreztem magam a Pro-n mintha a múlt évszázadban lennék.
Egyébként a kontroller is hatalmas visszalépésnek érződik a DS után. Megtartottam 2db DS4-et local coophoz és múltkor úgy gondoltam megjáratom őket egy kicsit mert keveset vannak használva. Shadow of the Tomb Raidert nyomtam DS4-el és nagyon fura volt játszani vele. Mintha össze akarna törni a kezemben, recseg ropog
[ Szerkesztve ]
-
d@vee
őstag
-
törölt tag
válasz Gigicuci #14169 üzenetére
Nem hiszem hogy jó lesz a külső SSD mert nagyon le fogja korlátozni az USB adatátviteli sebessége. Úgy tudom lehet majd bővíteni a gépeket M.2-es SSD meghajtókkal, persze ott is figyelni kell majd hogy milyen típust, nyilván valami atom gyors NVMe meghajtó kell majd, a Sony ki fogja írni a certified cuccokat.
-
őstag
válasz Gigicuci #14114 üzenetére
lemme google this for you: PS5 will support USB external hard drives, but it will only be able to use these drives to play PS4 games through backwards compatibility. You'll also be able to copy PS4 games directly to the PS5's built-in SSD to improve loading times. However, if you want more space to play PS5 games, you'll need another SSD.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest