Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz Batyops #185372 üzenetére
Számomra az érdekes, hogy az itteni, utóbbi időben önjelölt megmondóemberek egytől egyig lefikázzák a játékot egy 5 perces trailer alapján, mert a főhős egy kopasz, izmos nő.
Ebből sajnos remekül látszik az iány, meg a szint.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Batyops #181514 üzenetére
Igen, csak ha nem sebességre (60 fps) használod majd a plussz erőt, akkor visszatérsz a 30-ra, az meg nem mindig jó.
Jelenleg az én bajom az volt, hogy a perf mód (60 fps) néha kritikán aluli képet ad, így inkább 30-al mentem, de legyen azért szép a 4K OLED tévémen, ha már van.
Most már tudok közel ilyen szép képet, 60-al is kapni, és ez azért érezhető javulás gameplayben.Számomra ez volt a Pro értelme, és mivel remélhetőleg mostmár ez mindig így lesz (hogy lesz elfogadható képpel 60 fps performance mód), azt fogom választani mindig, nem a "mégszebb"?? 30-at.
De majd kiderül.
Erre most jelenleg pl a Horizon Zero meg Forbidden West a jó példa, hiába van 30 fps mégjobb kép (Pro Res)... a Pro Performance is már bőven elég jó kép, cserébe "sima" futás.
(az original PS5-ön a Resolution-t preferáltam)Sony helyében én azt kötelezővé tettem volna ami a Cerny által mondottakból következett volna (nem kell minőség vs sebesség dönteni) -> fejlesztőkenk kötelezővé tettem volna a 60 fps-t Pro-n... aztán igazítsák ehhez a sebességhez a lehető legjobb grafikát amit tudnak. Legyen ez az egyetlen "Pro" mód... de sajnos nem így lett.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz Batyops #181499 üzenetére
A PSSR terjedése lesz majd a nagy különbség... csak ilyen címből nagyon kevés van most.
Nagyobb alap felbontás, 60 fps + PSSR együtt lesz a "game changer" az alapgéphez képest... erre már példa külön külön van... de mind együtt, még ritka. Majd ha mindegyikből belövik ehhez az "optimumot".
Azért remélem kapnak még további patch-et a mostani játékok is.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
NomAd_82
aktív tag
válasz Batyops #152867 üzenetére
Korábban jelezték már ezt a problémát mások is.
Ennek megfelelően ma megnéztem az előfizetésemet és bakker aktív volt.
Ezzel csak az a gond, hogy amikor februárban előfizettem az évesre, azonnal tiltottam a következő megújítást. Mégis be volt kapcsolva. Érdemes mindenkinek ellenőrizni, nehogy meglepetés érjen. -
őstag
válasz Batyops #152867 üzenetére
Nem te vagy az első, akitől ilyet olvasok a fórumon!
Jelenleg nálam is ki van kapcsolva az automatikus előfizetés megújítás.
De ezen "felbátorodva" eltávolítottam az összes kártyámat/PayPal-t a Sony oldaláról.
Majd csinálni fogok oda egy különálló (Revolut) virtuális kártyáat, ami alapból be lesz fagyasztva és csak akkor olvasztom fel, ha vásárolni akarok onnan.
Ezt a kártyát csak ott fogom használni, máshol nem. -
syler123
veterán
válasz Batyops #150704 üzenetére
Jelenleg ez az álláspontjuk, aztán majd kiderül. Egy Game of The Year Edition is jó nekem lemezen.
Tiszta szívás komolyan, oké hogy PC-n nincs értelme, de konzolon jó lett volna. Lett volna olcsóbb a Digital, mint ahogy minden játék esetében lennie kellene, de aki a lemezt szereti jobban azt venné...
És fel se hozzátok a használt piacot, mert day0 ott volt a pc verzió, ahol nem kellene. -
Scholes9
nagyúr
válasz Batyops #149481 üzenetére
Én is 40 fps módban, unlocked VRR-ral játszom, bele is ment 7 óra, alig tudtam abbahagyni Valóban nagyon kemény, hogy ekkora térképen, ilyen grafikával egy röccenéssel nem találkoztam Egy bugba futottam bele, az egyik átvezető alkalmával eltüntetek a karakterek
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
LÁZ
addikt
válasz Batyops #124364 üzenetére
steelseries arctis 7et használok ps5+pc-hez, maximálisan meg vagyok fele elégedve, most a [steelseries] oldalán akciós is pár headset.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
zolo96
tag
Szia. Én a SteelSeries Arctis 9et használok. Nagyon kényelmes és hosszú az üzemideje is.
Most akciós a 7P fehér színű https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis-7p-plus[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Fülhallgatót keresel, vagy fejhallgatót? Nem világos.
Én fülhallgatót használok, tudom ajánlani. De itt nagyon nem elterjedt, a legtöbben fejhallgatóval játszanak.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
válasz Batyops #103133 üzenetére
aha, köszi. Most reddit-en is azt találtam, hogy a crouch coop az hivatalos. Na az nekünk elég is.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
kevike576
senior tag
válasz Batyops #92468 üzenetére
Most néztem meg énis a Plague Tale: Requiem trailert.
Valószínűleg ez insta buy lesz ! -
-
pzstm
titán
válasz Batyops #71070 üzenetére
Meg a Gears, meg Halo, meg regi cimekbol ott a Fable akar….
de kinek mi. Az, meg hogy exkluziv meg nem exkluziv az egy kulon topik
A masik dolog amit elfelejtenek, hogy az MS mennyivel nagyobb penz teren es mennyivel tobb belyrol tudna akar keresztfinanszirozni ugymond az xboxot. Nekik a teljes uzlet csak egy kisebb darabja az Xbox. Sony eseteben azert teljesen mas van. De evbe ne menjunk bele szerintem jobban itt
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Batyops #71062 üzenetére
Uzleti vilagbol van egy keves tapasztalatuk O365/M365 illetve Azure teruletrol. Koszonik a hasonlo ar/ertek aranyu modell eseteben bukasrol szo sincs, sot.
mar ha igy ertetted, hogy buknak Gamepassal mert tul olcso vagy egyeseknek tul szep hogy igaz legyen
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bilux
veterán
válasz Batyops #71062 üzenetére
Várom mit mutat, mit lép erre a Sony, mert egyelőre nem sokat.
Gran Turismo eltolták jövőre aminek idén kellett volna megjelenni. FH5-ben kimaxolták az autós grafikát, ennél élethűbb nem nagyon lehet már semmi.
Miközben a GT se grafikában se open worldben sem lesz ott ahol idén az Xbox. Konkrétan minden hónapra ígértek egy új játékot ráadásul "ingyen"...
Ratchet most kifut 2-3 nap alatt aztán mit tudnak felmutatani? Nextgen konzolokat nyugodtan kiadhatták volna idén karácsonykor... addigra lett volna bőven nextgen játék is illetve konzol is.[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
madkiller
őstag
válasz Batyops #70669 üzenetére
Mostanában 60 fpsel játszottam amit lehet, de a ratchetnél én annyival jobb grafot látok, h hosszas gondolkodás után 30on maradtam. Annyira nem rossz itt a 30, de ha váltasz 60ra utána közvetlenül kissé darabosnak látszik. Amúgy ha tavasszal nem adja ingyen a Sony az egyet biztos nem rendelem elő ezt a játékot. Jó marketing fogás volt. Ugyanez a subnautica, ami egyik legjobb játék élményem lett.
-
.LnB
titán
válasz Batyops #69450 üzenetére
Starfield-et is úgy várják, mint a messiást. Főleg most az Xbox-osok, mióta megvette a Bethesda-t a Microsoft.
-
keIdor
titán
válasz Batyops #65906 üzenetére
Én most vagyok ott, amikor, nem akarok spoilerezni, menekülni kell a legundorítóbb, legfélelmetesebb valamitől, amit egy jó ideje videojátékokban láttam.
Itt én most tartok egy kis szünetet. Erre a részre mondják, hogy Silent Hill meg P.T. fillingje van.
Ezekkel nem játszottam, okkal…¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
.LnB
titán
válasz Batyops #56998 üzenetére
Nem, a februári patch el lett halasztva, a forráskódok ellopása miatt.
Március második fele a cél"dátum" jelenleg az 1.2-re.[ Szerkesztve ]
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz Batyops #51897 üzenetére
Nekem is becsomagolták, illetve értesített a GLS is, kíváncsi vagyok hogy ez holnap ideér-e.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Elims
veterán
válasz Batyops #51856 üzenetére
Ma bontottam ki egy ps5 joy-t.Illetve még nem teljesen,mert a gyári doboza [el van szakadva].
Aqua-tól rendeltem,milyen hírű bolt ez,ismeri vki?Hallottam/olvastam már róla többször,de rendelés vmikor régebben volt egyszer.
Nagyon bosszant.
Így volt benne a barna csomagoló dobozban,Nem a posta hibája,a posta hozzá sem férhetett.
Írtam nekik,remélem cserélik vagy vmi. :-/ -
F-ECT$
titán
válasz Batyops #40282 üzenetére
Mindent meg lehet oldani patch-csel, kérdés, hogy ez mennyi idő és pénz. Szerintem nyugodtan lehet arra számítani most is, mint a Witcher 3 esetén.
A W3-hoz még 3 évvel a megjelenése után is adtak ki patch-et, de azért fél-egy évvel a megjelenés után már úgy tudom, hogy egészen játszhatóra hozták
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest