Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batyops
aktív tag
válasz
FollowTheORI #181516 üzenetére
Nekem a 30fps-el sincs bajom ha az beton stabil es cserébe jobb latványt kapok pl. Egy egy ex címnél. De ertem amit mondasz és biztos vagyok benne hogy sokan ezert is valtottak pro gepre. Mondjuk en ha lehet mostanában a 40 fps-es modot hasznalom igy ment le a spider man 2 is es az már nekem teljesen jó volt de nyilvan kinek mi
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Téma tudnivalók
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- One mobilszolgáltatások
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Politika
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest