Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz mcwolf79 #170088 üzenetére
Én ezt másképpen látom. Odaát szó szerint úgy akarnak piacot szerezni, hogy mindent beletuszkolnak, akár már kiadáskor is a GamePass-be, még veszteség árán is. Ez egy agresszív marketing amcsi módra, amivel a Sony már közép távon sem fog tudni versenyezni. Lehet, de ez csak az én véleményem, az idei év kevesebb felhozatala PS oldalon már ennek is köszönhető. Ne legyen igazam, de a Beteshda, majd az Activision+Blizzard behúzása ebbe az irányba mutat nálam.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Persie12
aktív tag
Srácok, a Five nights at Freddy’s játékok mennyire ijesztőek, mennyire nevezhető horrornak? Csak mert látom 12-es besorolású a játék. Nekem ez alapján nem tűnik túl ijesztőnek.
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
GEIL
addikt
válasz Capeta #170086 üzenetére
Hmm...akkor a lencsék nincsenek jól beállítva.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
-
zojjektum
senior tag
válasz Mephike #170084 üzenetére
Azért a sonytól sok mindent várni szürreális. A visszatérítési rendszere 0. Ha valamit behúztál ps+ havi játékként és ne adj isten még tetszik is, annak a bővített változatát nem tudod megvásárolni, mert már behúztad az alapot. (most éppen a borderlands 3, de ez csak egy friss példa). A kedvezmények az előfizetésekre vagy az előfizetők megtartására zéró. Én a playstation megjelenése óta fő konzolnak a sony gépét tartom, de az utóbbi néhány év döntéseit (nyilván a profit az első nem én a játékos), már azért nehezen veszi be a gyomrom.
-
Capeta
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a sok ajánlást és tapasztalat megosztás PSVR2-t illetően. Elég érdekes dologra lettem figyelmes VR közben. Ha bebandzsítok, akkor tűéles minden, persze kettőzve, egyébként normál esetben meg kicsit homályos. A szememmel lenne valami gond? A való életben nincsenek gondjaim a szememmel. Ha olyan éles lenne a grafika VR-ban, mint amikor bebandzsítok, azt mondanám hogy váó, így viszont olyan kicsikét homályos minden. Már újra kalibráltam a headsetet, de ugyanaz az eredmény. Tapasztalt valaki ilyet?
-
Bencus88
nagyúr
válasz #42308056 #170075 üzenetére
Mert az emberek 90% nem ezért fizeti a plust. Nagyon sok más tényező van ami fontosabb az előfizetesben. Tényleg nem értem milyen játékokat várnak el az emberek. Egy évben legalább 10 remek játék bekerül ami már bőven megtéríti az előfizetés árát a többi fontosabb funkció mellett. De aki ezzel sem elégedett szíve joga vissza mondani.
-
törölt tag
válasz Beegabor81 #170072 üzenetére
Még a PS4 érában volt insider poén hogy minden hónapban a Black Flaget vártuk PS Plusba.
-
Bencus88
nagyúr
-
Wesder
félisten
Csak ùgy kérdezem azoktól, akik minden hónapban nyígnak, azok mégis mit várnak havi 10$-ért?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
balintka
addikt
Ma beüzemeltem az új Slim gépet és beépítettem az Apacer 2 terrás SSD-t, működik rendesen. A gép 6943 MB-os olvasást ír az Apacer SSD-re. Javaslom én is, ha valaki bővítésben gondolkodik.
-
BBenceTM
csendes tag
-
proly01
őstag
Soha nem volt szimpi,nem is szántam rá időt,de most játék hiányában elkezdtem a Dead stranding-et.Director's cut.
KB 4 órája megy eddig bejön hogy misztikus stb.,de kb. semmit sem értek belőle.
Nyugtassatok meg hogy kitisztul a kép?!....Pr:)ly....
-
Petreszku
senior tag
válasz spleenszuru #170046 üzenetére
Chronos Before the Ashes-ban is állítható a nehézségi szint. Remnant előzmény és szerintem jó játék.
-
addikt
válasz spleenszuru #170049 üzenetére
Lehet spirit (npc) summon is. Az nagyot egyszerűsít. Ha úgyérzed elakadtál, megidézed és elég nagyot tud dobni a sikerességi rátán.
Go Gunners!
-
spleenszuru
őstag
-
Rigormortiis
veterán
Az megvan nektek, hogy szinte minden tereptárgy mellett van egy summoning pool? Nem volt olyan boss, amit némi próbálkozás után, de le nem vert volna nekem egy random játékos
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Bad Pritt
félisten
Fun fact: Elden Ring is állítható nehézségű, csak nem egy gombbal állítod.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
spleenszuru
őstag
válasz #42308056 #169946 üzenetére
Én is elengedtem 5 óra után, nincs ezzel gond. Nem minden játék való mindenkinek.
Ettől még nem lesz szar a játék, inkább mi.
Rájöttem, szórakozni ülök le játszani, nem azért, hogy felk*rjon még egy játék is.
Innentől csakis állítható nehézségű "soulsokkal", (tudom, állítható nehézség nem souls! ) játszom majd, mint a Stellar Blade, vagy a Rise of the Ronin.Persze más tészta, ha lockolnak tartalmakat a legnehezebb fokozat mögé, mint a Roninban, de valahogy azt mégis képes voltam megcsinálni agyvérzés nélkül.
Malaka!
-
penge111
addikt
válasz Rigormortiis #170027 üzenetére
Nekem is nagy kedvencem volt anno, Switch jól állna neki
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Frod
addikt
válasz VoltanIgor #170025 üzenetére
Szuper, örülök, hogy jó volt a tipp.
Do you see the white shadow?
-
toyasoslecho
tag
válasz raveinT #170040 üzenetére
A következő játékot az epic games fogja kiadni,mivel Fumito Ueda szerzödött velük,mint a remedy.Az Alan wake 2 azóta kijött.Elvileg igértek vmi bejelentést.De ahogy ismeretes ueda tempoját,ugy még 5 évig nem lesz semmi.Remélem nem igy lesz.Semmit nem várok jobban mint ueda vizuális orgiáját
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Rigormortiis #170038 üzenetére
Tudod mennyi vérbe és verejtékezésbe került nekik, hogy reprodukálják az eredeti elcseszerintett irányítását?
De legalább a Ps2-es verzió 12 FPS-ről nem gondolták úgy, hogy jó az úgy .www.adventuregames.hu
-
raveinT
tag
válasz Rigormortiis #170038 üzenetére
Szerintem a last guardian irányítása már mérföldekkel jobb mint a sotc volt, teljesen élhető . Teljesítményre nem tudom, már ps5-ről játszottam ki, ott rendben volt. Én erősen sajnálom, hogy nem lesz több játék abban az "univerzumban".
-
TBT
addikt
válasz ldave #170015 üzenetére
Na igen. Ezzel én is így vagyok. Nem igazán való nekem már ez a... stílus.
De sokkal inkább zavar a játék borzalmas teljesítménye a konzolon. A PS5 mentségére szóljon, hogy ez multiplatform cím, szóval esélyes, hogy ezért művel olyan szép FPS dropokat játék közben (grafikai és nem teljesítmény módban, a tűz varázslatok használatakor vagy amikor minden karakter elkezd varázsolni és telecsordul mindenféle effekttel a képernyő). Mivel nem exkluzív, így a optimalizáció is elmaradt. Kicsit zavaró, a korai PC-s emlékeim jönnek vissza, amikor nem volt még pénzem tanulóként erősebb hardverre.
De... megint csak azt tudom mondani: Vagy a PS5 fogyott el már nagyon technikailag, vagy szimplán csak fakezűek megint a fejlesztők. Nem tudni, mikori build-ból készült a demó, illetve, hogy a megjelenésig (még 1 hónap!)/utána javítják-e ezeket a teljesítménybeli problémákat. Jelen állás szerint, ebben az állapotban nem éri meg a 0day vásárlást. Pedig aranyos és hangulatos kis JRPG, de így... eléggé ront az élményen számomra. Lehet érdemesebb lesz majd PC-n beszerezni ezt, bár a PC-s optimalizáció sem a japánok erőssége.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Rigormortiis
veterán
válasz TrishtanAG #170037 üzenetére
A SotC remaster szörnyen felhúz a mai napig. Itt van a ps2es papirtokos kiadása az ico-val együtt, tehát közel áll hozzám az eredeti matéria, ugyanakkor egyetlen hibaja volt, amit még ps2-n is a szemére vetettek: az irányítás. Na ezt is egy az egyben meghagyták a remasterben, a ps4 éra közepén ez pedig már nagyon cinkes volt. Pont ennyi is ér a Bluepoint. Olyanok, mint a képregényátrajzolók. 0 hozzáadott értéke van a játékaiknak.
Csúnya ilyet mondani, de ha van stúdió, ami megérdemelte, hogy beszántotta őket a Sony, az a team ico. Pfej, a Last Guardian is milyen lett mind futás, mind irányítás tekintetében...
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Rigormortiis #170034 üzenetére
Egy új engine-ben pixelpontosan újra van alkotva, tehát remake Ugyanilyen például még pl. a Shadow of Colossus is. A Resik és az FF7 az külön kategória, kár, hogy nem lett valami új kifejezés rájuk, mert az addigi remake-ek visszaestek kábé remaster szintre . Pedig a remaster az inkább az FF7-FF8-FF9-Chrono Cross HD kiadások, amiknél totál az eredeti játékot kapod, valamivel szeb grafikával és néhány kényelmi funkcióval.
www.adventuregames.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Rigormortiis #170034 üzenetére
A CC szerintem egy etalon remaster. Minimum ilyennek kellene lennie egy HD-ra húzott kiadasnak.
Live-Die-Respawn
-
Rigormortiis
veterán
válasz TrishtanAG #170032 üzenetére
Remaster, a CC is csak egy "kikerázott" psp játék. Szebb, mint az eredeti, de apróságokon kívül szögre ugyanaz.
Remake azok a Resik és a FF7
-
törölt tag
Atya gatya. Ez aztán ki fogja hajtani mind a 10 teraflopot
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Rigormortiis #170031 üzenetére
Crisis Core az remake; minden egyes szinkronhangot lecseréltek benne azoknál a szereplőknél, akik a Remake/Rebirth vonalon is felbukkannak. A Zsánn Dárk az a PSP-s eredeti, emulátorral fut, ahogyan az összes prémiumos retró játék. Ergó ugyanazt kapod, mintha mondjuk 10 éve emuláltad volna mobilon vagy PC-n, csak most legálisan teheted meg
www.adventuregames.hu
-
Rigormortiis
veterán
válasz RangerFox #170030 üzenetére
Bizony. Ahh, imádtam annak idején! Már az első küldetéseken túl vagyok...imádom! Viszont ez nem remaster, többé-kevésbé csak egy psp port. De nekem így is megfelel
Mondjuk 10 perce az anime betéteket nézem újra... Annyi előnye van, hogy nem remaster, hogy nincs újraszinkronizálva...most rád nézek Crisis Core. Megőrülök, hogy Zack nem ugyanazt és nem ugyanazon a hangon mond dolgokat, mint régen
De ha már fire emblem...jobban örültem volna, ha ez inkább Switchre jött volna ki...tv-n nagyon nem mutat jól. De ezekhez képest ez egy sokkal lineárisabb élmény egy csodálatos, szívbe markoló sztorival. Ekkoriban a Level 5 neve a legmagasabb minőséggel csengett szinonimában.
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
Uuh nagyon úgy néz ki, mint egy Fire Emblem játék
-
-=Jam=-
őstag
válasz VoltanIgor #170026 üzenetére
A T8 az a sima torx, PS5-höz a középen fúrt T8H kell.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Szerintem ez itt kb senkit nem érdekel, de már jön le a Jeanne Darc PS5re Egyik legjobb psp játék...
-
Petreszku
senior tag
válasz ratgab #170023 üzenetére
Én most futom a sokadik körömet a játékkal. Mindig más és más karakterrel és más feltételekkel. Csak vödörrel vagy csak íjjal vagy csak tűz varázslattal támadhatom az ellent.
Most csak dobálok (kalapács, kés, dárda). Egyedül az ellenfelek szakadékba rántás engedélyezett mint plusz támadás. -
Atesz40
junior tag
válasz TrishtanAG #169993 üzenetére
Ezt îgy nem lehet össze mérni.Hogy adott Pc alkatrész ereje egyenlő konzol alkatrésszel....
A Pct lassîtja az operációs rendszer.
Külön driver vezérlője van a processzornak,a GPU nak,rendszer memóriának,mellette egy agyon bonyolîtott erőforrást zabáló OP rendszer, és ezek egymással történő kommunikációja idő.Ami lassîtja a teljes rendszert.Ezzel szemben konzolnál van egy GPU ami egyben CPU.És közös memóriát használ a rendszer és a GPU is egy faék egyszerű operációs rendszerrel.
Ha csupán a konzol működési elvét nêzzük,mennyivel egyszerűbben kommunikálnak egymással részegységek lényegesen gyorsabb egy konzol mint ugyanazon alkatrésszel szerelt pc -
zojjektum
senior tag
válasz ratgab #170017 üzenetére
Nem az elden a legnehezebb, de azért vannak benne igazán rohadék ellenségek és ezek nem is feltétlenül a nagy bossok. Akár a katakombákban akár a lila aura (nem emlékszem már a nevükre) alatti harcoknál. Mondjuk Radahn-t a végén már nem taktikáztam, mert rohadék volt. Ott feltápoltam magam és 1-2 ugrását kivéve addig mentem, ameddig csak én maradtam
A lords of the fallen engem már az elődnél elvesztett, egyszerűen én (nem tudom jobban megfogalmazni) butának éreztem a harcot. Sem a távolságok sem a hitbox valahogy nem állt össze nálam.
Számomra a soulsok közül az egyik legnehezebb rész a ds1 dlc-je.
[ Szerkesztve ]
-
ratgab
tag
válasz #42308056 #169962 üzenetére
Soulslike-hoz át kell szellemülni. Próbálkozz. Ne húzd fel magad. Minden halállal egyre jobban kiismered a bosst. Előbb-utóbb menni fog. Egy valamit ne tegyél: ne hagy felhúzni magad és ne add fel. Na jó ez már kettő :-)
Ha nagyon esélytelennek érzed fejlödj. Minden plussz szint a karakteren és a fegyveren növeli a boss sikeres legyőzésének esélyét.
A soulslikeokban a legtöbb esetben a legrosszabb taktika ha beleállsz az ütésekbe. Inkább kerüld ki vagy el őket. Mindenre van jó megoldás csak próbálkozni kell.
-
ratgab
tag
válasz zojjektum #169961 üzenetére
Soulslike-ot a bossok mozgásának kitanulása nélkül játszani esélytelen kb.
Én most pc-n tolom a Lords of the Fallent. Ha nem tanulom ki a bossok mozgását esélyem se lenne.
Kettőnk közt elvileg úgy hallottam az Elden Ring nem a legnehezebbek egyike ( a nyilt világ miatt elsősorban).
-
ripla
addikt
válasz TrishtanAG #169993 üzenetére
Amíg képesek voltak elkészíteni egy Horizon - Forbidden West című játékot a PS5-re úgy, hogy tökéletesen fut, lehengerlően néz ki, és az átvezetők gyakorlatilag egy valósidejű render szintjén mozognak, addig mindenki hazudik aki azt merészeli mondani, hogy ki lett maxolva a hardver.
Mellesleg, így több év eltelte után is még mindig a legszebb játék ami kijött a PS5-re. Amíg ezt a szintet nem érik el, addig mindenki hazudik aki a hardvert ekézi.[ Szerkesztve ]
-
Petreszku
senior tag
válasz megyer11 #170007 üzenetére
Elsőre jóval rövidebb idő alatt vittem végig mint az addigi játékok nagy részét. Sokkal kevesebb elhalálozással és nem rohantam. Elsőre soha nem rohanok, felfedezek. Én a Dark Souls 3-val kezdtem és utána jött az összes többi. De a kedvencem a DS1 és most a Lords of the Fallen (2023).
-
TBT
addikt
Elérhető a Visions of Mana demója PS4 + PS5 (+ PC és XBOX) gépekre.
A demó teljesítéséért egyedi fegyvereket kapnak (Val - főkarakter számára) a játékosok a teljes játékban.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
ratgab
tag
válasz Capeta #169919 üzenetére
Star Wars Tales from the Galaxy's edge neken platina lett olyan jól szórakoztam.
Light Brigade ha a rougelite-okat szereted. Baromi szórakoztató.
Resident evilök, ha bejön a borzongás ( itt lehet kezdeti rosszullét vr használat miatt).
Ha kicsit is bejön az autókázás Gran Turismo 7 alap.
De jók a Walking deadek is.Moss is aranyos.
Nagyon jó zenés és edzős játékok is vannak, mint pl. Drums Rock, Ragnaroc, Synth Riders személyes kedvenc, Beatsaber, Pistol whip, Les Mills Bodycombat.Sokan szeretik a Pavlovot, No man's Sky-t, Walkabout Minigolfot, vagy az állítólag kiváló Puzzling placest, ami egy chilles 3Ds kirakó.
És biztos baromi sok van, amit én se próbáltam még.
-
TBT
addikt
válasz cyberkind #170008 üzenetére
A Pro nem biztos, hogy az idén jön... Legalábbis Twitteren nemrég olyan pletykák jöttek velem szembe, hogy az inkább 2025-ben fog jönni és nem az idei év végén. De nagyon játék sincs bejelentve PS5-re sem jelenleg az idei ünnepi szezonra. Bár ez szeptemberben (főleg a Tokyo Games Show környékén) miatt változhat.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Yodafon #170004 üzenetére
Jimbo Ryan, aki szerint a live szarvice a jövő, erre állt rá minden stúdió, aminek hála most nincs játék a gépre, de most akarják betolni a Pro-t.
Még a szaros Atomic Heart is csak nemrég kapta meg a sugárkövetést, holott, 5 éve ezzel promózták a cuccot.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz Xaels #170003 üzenetére
Jaja, én PC-n anno szét játszottam. Bár a legvégére nem jutottam el, hogy az Istenekkel kibéküljön fater.
Egyébként ennél jobb roughlike játék nincs!
Több féle fegyver kinek mi tetszik. 3 féle támadás +1 dash ami speciális +1 ulti.
Erre jön 10 isten ereje, mindegyik más és ezeknek külön kombinációi vannak, amivel jönnek a duó kepességek vagy akár Legandary képességek.
A fegyvereknek 4 verziója van de dungeon-on belül ezt is lehet erosíteni akár megváltoztatni alap működését.Minden próbálkozás teljesen más, nagyon sok variáció van.
Az elején nehézkes, de kicsit fejlődve és megismerve a játékot át megy inkább egy hack and slash arpg-be ahol gyakorlatilag csak ki írtunk mindenkit a pályán.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest