Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz ldave #170015 üzenetére
Na igen. Ezzel én is így vagyok. Nem igazán való nekem már ez a... stílus.
De sokkal inkább zavar a játék borzalmas teljesítménye a konzolon. A PS5 mentségére szóljon, hogy ez multiplatform cím, szóval esélyes, hogy ezért művel olyan szép FPS dropokat játék közben (grafikai és nem teljesítmény módban, a tűz varázslatok használatakor vagy amikor minden karakter elkezd varázsolni és telecsordul mindenféle effekttel a képernyő). Mivel nem exkluzív, így a optimalizáció is elmaradt. Kicsit zavaró, a korai PC-s emlékeim jönnek vissza, amikor nem volt még pénzem tanulóként erősebb hardverre.
De... megint csak azt tudom mondani: Vagy a PS5 fogyott el már nagyon technikailag, vagy szimplán csak fakezűek megint a fejlesztők. Nem tudni, mikori build-ból készült a demó, illetve, hogy a megjelenésig (még 1 hónap!)/utána javítják-e ezeket a teljesítménybeli problémákat. Jelen állás szerint, ebben az állapotban nem éri meg a 0day vásárlást. Pedig aranyos és hangulatos kis JRPG, de így... eléggé ront az élményen számomra. Lehet érdemesebb lesz majd PC-n beszerezni ezt, bár a PC-s optimalizáció sem a japánok erőssége.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest