Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
-
Elderath
őstag
Belenéztem 1-2 SW streambe. Sajna stream minőség elég fos, de az atmoszféra jól néz ki. Holnap jönnek reviewk, 2 nap múlva meg játékos vélemények, megvárjuk
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
PTM
aktív tag
válasz dezfafara81 #171492 üzenetére
Bugosnak látszik, Redditen is hasonlót írtak.
-
dezfafara81
csendes tag
Sziasztok!
Valaki játszott már a Telltale féle The Walking Dead Definitive Edition-el PS5-ön? A Season 1-el játszok, de elég fura grafikai hibák vannak benne... Játszani éppen lehet, csak a színek elég érdekesek, főleg éjszaka meg a belső terekben. A többi seasont még nem néztem, de valószínűleg az lehet a baj, hogy PS4-re jelent csak meg?Köszi!
-
Wesder
félisten
válasz Elderath #171490 üzenetére
Durva hogy 8 év munkájával ekkorát lehet zakózni. A deveket sajnálnám, ha emiatt bezárják a stúdiót.
Azért remélem ez a pofon jó nagyot csattan a Sony-n, mert megérdemlik.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Elderath
őstag
-
félisten
válasz Atesz40 #171486 üzenetére
igen fullos RT vel, felskálázás nélkül. De a PS5nél nem fullos RT vel fut és nem 1440p vagy UHD felbontáson. Ahhoz hogy úgy futtasd elég egy sokkal kisebb kártya is. [link]
Részemről el is engedem, mert off topik itt, csak megjegyzem, hogy erős túlzásokba estél mind a szükséges PC felülárazásával és a PS5 alulárazásával.
Igaza van Moby-nak, ez van, mondom ezt úgy hogy Playstationon játszom a fenti játékkal és azt gondolom amúgy nincs miért szégyenkeznie a konzolnak,de engem is zavarnak a többek között felskálázásból adódó homályos textúra bugok, villogások, grafikai hibák. miközben eladnak millió darabokat a játékból.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Atesz40
junior tag
Egy wu kong hoz 60 FPS hez 1080p hez techpowerup szerint rtx 3090 kell.
Használt piacon 300.000ft.És se alaplap,se profi,SSD,táp,ház.
Ott az az 5-600ezer.
Az a mese még nem igazán érdekel hogy a pc mennyivel sokoldalúbb. Mert az átlag ember youtube ot néz szöveget szerkeszt.70-80 ból megvan használtan.És 10 évig rá sem kell nézned.Én azt gondolom amit a Wu kong PS5 ön hoz teljesîtmény szempontjából kiemelkedő.Mert PC nem létezik ami ennyi pénzért ezt a teljesîtményt tudja.
És,de.Hemzseg a net 120-130 ezres használt PS5 től.
-
lo_jo
senior tag
Na azért álljunk már meg, mert itt több dolog is sántít.
A neppertől vett 280-300-as PS5 elég nehezen összehasonlítható a használt és 1080p-re alkalmas PC árral, mert megjelenéskor max az volt 300 környéke. A PS5 hivatalos ára 185 volt, be is lehetett szerezni ennyiért. Nem tömegesen, nem azonnal, de megoldható volt. Pont ugyanúgy, mint mondjuk egy RTX 3070, ami szintén megvehető volt 220-250 környékén, majd pár hónappal később volt 600 is. Akkor miről is beszélünk?
-
Bad Pritt
félisten
Világért sem akarnám megzavarni itt a szokásos PC vs. PS téma izgalmait, de a nagy leárazásokat böngészgetve hidden gemre leltem: The Spirit and the Mouse most 3745 (PS+ előfizuval 3370) forintért vihető és ennyit bőven meg is ér. Nosztalgikus élmény, remekül idézi meg a klasszikus 2000-es évek eleji gyerekeknek szóló kalandjátékokat sok mászással, puzzle feladványokkal, rengeteg gyűjtögetnivalóval. A level design, humor kiemelkedő és pont mire kezdene fárasztó lenni véget is ér, HLTB szerint 4-6 óra. Különösen ajánlott.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
krx21
nagyúr
Nem úgy volt a pletyka, hogy a mostani Gamescom-on jelentik be a Forza Horizon 5-öt PS-re?
-
félisten
válasz Atesz40 #171477 üzenetére
Azért azt hozzá tenném hogy amikor bejött nem 130 ezer( most sem annyi szerintem ) és 200 ezer volt a Ps5 , hanem 260-300 ezer és egy vele egy szinten lévő vagy akár nála gyorsabb gamer PC nem 800 ezer vagy 1 millió. De a konzol soha nem erről szólt szerintem,lásd Nintendo.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Atesz40
junior tag
Tiszta sor,hogy véded az igényességet,de igényességet ne feltétlenül egy konzolnál keress.
130-200 ezres cél hardver esetén nem elvárható a tű éles grafika,részletes textúra,60 ne adj Isten 120Fps.
De ezzel te tökéletesen tisztában vagy.
Mikor dobálóznak azzal, hogy minek a PS5 el van baxva ez a generáció blablabla...
Sokan megfeledkeznek egy lényeges szempontról amelyben a PS5 mindenképpen elöre lépés.Arról, hogy 10 böl 9 játéknál természetes lett a 60 FPS.Mely lépésről azt gondolom az elvárható minimum volt.Mert a 30 fps a világ vicce 2024-ben.Amennyiben igényességet akarunk 2'megoldás van
1.PS5 Pro
2. 800ezer-1 milló ftért PC.Tetszetős ez az Unreal 5 engine.Azt gondolom a korát jóval megelőzte.Ha megnézed a Wu konkogot a bossokon kîvűl 4-5 apró ellent mozgat az engine.És îgy is rotyog a PC is alatta.
Egy olyan környezetben ahol tóbb ellenfelet,npc-t kellene mozgatni a millás PC is letérdelne.
Ennek a motornak nem most és nem is a PS5 Pro megjelenésével jön el az ideje hanem inkább PS6 nál.De a a PC sekre ugyan igaz.
Azzal a látvánnyal amit most tud PC-n még hosszú évekbe fog telni mire egy 200 ezres konfig azt a látványt fogja produkálni. -
Frod
addikt
válasz coolpet #171467 üzenetére
A játék menüjében, az Accessebility menüpontban van egy könnyítés: be tudsz kapcsolni egy "szonárt", ezt bármikor nyomkodhatod játék közben, és a karakterből indulva egy "hullám" indul (mint amikor egy követ dobsz a tóba), és jelez minden felvehető cuccot.
De a plathoz mindenképpen kell egy második run, még ha nem is teljes egészében.Do you see the white shadow?
-
Raga
senior tag
válasz coolpet #171467 üzenetére
Erre vannak a játékbeli tippek…azokat követve sima a platina és az említett játékban nagyon jól követhető egymás utánban…én így platináztam ki az egyet a kettő meg csak azért nincs meg mert majd újra kell csinálni ng+-ban.Meg van már ott is minden csak a két karakter összes képessége és összes fegyver maxra húzása hiányzik de egy végigjátszás alatt azt nem lehet megcsinálni
-
coolpet
senior tag
válasz Beegabor81 #171468 üzenetére
Van millió collectibles WT, de ingame van e progress tracking?
Tuti valami kimarad
A NG+-al megmaradnak a fejlesztések? Vagy hogy fogok annyi csavart találni, hogy mindent upgradeljek? -
coolpet
senior tag
Sziasztok!
The last Of Us Part2-höz nincs valami collectibles summary régiónként, mint pl a God Of War-ban?
Újra akarom játszani, hogy kiplatinázzam, de semmit nem szeretnék kihagyni. -
zojjektum
senior tag
válasz Lacielvtárs #171460 üzenetére
Azt azért nem gondolnám, mert már majd 6 éve ugyanazt a tv-t használjuk és ezen ment már a ps4pro, majd ps5 és retrózni előkerestem a ps3-at is
Jim74
mostanában eldöntöttem, hogy nem fogok öregedni, csak a gyerekeim , a franc megeszi, hogy minden sz@r előjön rajtam.Más:
Lejárt a ps+-om, van valami megbízható hely, ahol kedvezményesebb feltöltő kártyát lehet venni? Hardveraprót nézegettem, de 20000-nél 1000 ft kedvezményért, inkább megveszem a storeban[ Szerkesztve ]
-
válasz zojjektum #171459 üzenetére
nekem ez az énelygő, hányigeres, szédülés és ver a víz jelenség akkor volt amikor nagyon nagy tv-n vagy monitoron játszottam, és a perfiférikus látásomban is csak a játék volt, a külvilgából semmi, mint pl VR-ban
amíóta kisebb a monitorom minden ilyen jelenség megszünt, nem is gondoltam volna hogy a méretnek lehetnek ilyen hatásai.
nem tudom nálad fenn áll e ez a jelenség, de gondoltam megemlíitem hátha hasznos[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
zojjektum
senior tag
-
Elderath
őstag
Így 3. chapter vége felé nekem ez a combat már kezd kicsit unalmas lenni. Az mondjuk elég vicces, hogy van kemény 1 fajta light attack combo, legalább a különböző stanceknél lenne más.
-
S e t h
nagyúr
válasz ProEvoFan #171453 üzenetére
Szerintem a Wukong egy frankó játék, de vhol én is úgy vagyok vele, mint te.
Annyira telített a piac souls játékokkal, hogy már kicsit többet várok sztoriban, de valahogy itt ez gyérnek tűnik.
Boss run orrvérzésig, de egy bloodborne után nálam is egy kicsit meh bármennyire is tetszetős.Pókemberrel meg csak annyi a gond(nekem), hogy pár száz misiért kb. kijött egy ugyanolyan játék, fanok rajongása eladta, pénzkeresetnek nem rossz a Sonynak és azt is elfogadom, hogy sokaknak ő non plusz ultra hero és akár 5x is megvennék, ha jönnének újabb epizódok, bár ennyi pénzt már nem fog rádobni a Sony.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz S e t h #171449 üzenetére
Ne tedd, az is igényes.
Olvasom itt a negatívat, erre ps storeban meg ezt látom. [kép] 4,55/5 a játék értékelése.
Bár itt a Pókember 2öt is savazni szokás, annak meg 4,84/5 a játékos értékelése.
Szóval érted.
Persze ettől még lehet akinek nem tetszik, nincs ezzel semmi baj. Mondjuk én pont leszarom ezt a játékot. Irritál benne a főhős.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz Szilágyi84 #171448 üzenetére
Mondok jobbat: nekem az alzánál volt előrendelve, és ott is volt kép a dobozról Mondjuk ott legalább megcsinálták normálisan, nem lyen gány módon vagdosták össze, mint a képeden.
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Nem állitottam, hogy nins baj a játékkal. Minden játékba van valami hiba, bug, bármi. Én egyszerűen csak nem erre fokuszálok, hogyha egy játékot elinditok, hogy na lássuk hol vannak a bugok, hibák, textura bugok, fps droppok hanem mint egy naiv kamasz leülök és kikapcsolódok, elfogadom, hogy ezek vannak, de ettől függetlenül ez egy remek játék lett. pár napja jelent meg a játék, nyilván nem tökéletes, lesznek biztos patchek is még hozzá. Elfogadom, ha Téged ez zavar, és nem tudsz másra koncentrálni, de sosem lesz tökéletes játék főleg nem induláskor.
-
Moby
addikt
Amúgy a játék tényleg remek. Pont ezért gáz, hogy ilyen. Ha valami uncsi baromság lenne a tökömet érdekelné mhogy fut vagy hogy néz ki. Ráadásul művészileg is odafigyeltek rá. Van itt handmade animáció, stop-motion bábjáték, csodás festmények, mindent beleadtak.
-
Wesder
félisten
Concord was in development for 8 years, Firewalk dev confirms.
Lyézusom...
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ProEvoFan
nagyúr
Inkább nyomjátok a Diablo 4 ötödik szezonját, ami megint kurvajó lett. Igényeseknek is ajánlott. 4K/60fpsel fut.
-
Moby
addikt
válasz Bencus88 #171434 üzenetére
Van arról is videóm, hogy 1 percen belül hány ilyet látok tök random
De én kiszállok itt, mert az igénytelenség védése ellen mindig veszíteni fogok. Mindig többen lesznek azok (főleg a konzolos topikokban, nyilván) akik szerint semmi baj nincs azzal, ha valamivel baj van. Én csak azt nem fogom megérteni soha mi a tökömnek kérdezik meg az emberek, hogy igaz-e amit leírok, ha amúgy tökmindegymilyen? -
Bencus88
nagyúr
Kicsit olyan érzésem van mintha elmennél egy szuper nyaralásra és a sok szuper dolog mellett az egyetlen rossz dologra koncentrálnál ami szembe jött Veled. Ez egy sima textura bug lehet a játék maga nem így néz ki nem tudom miért kell torzítani a valóságot. Pcn is előfordul hasonló hiba. Nekem az fpsel sincs semmi peoblémám pedig nagyon allergiás vagyok rá. Mikor beálltam a vízesés alá ott éreztem kis vissza esést, de ezen kívül teljesen rensben van.
Raga: nyugodtan vegyed remek játék
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz Elderath #171429 üzenetére
Ez kevésbé zavar, mint a frame a bossfightoknál. Amíg sétaszimulátor van viszonylag okés minden, de amikor jönnek particle effektek csőstől, akkor beüt a dráma
Mondjuk az optmializálás is jó szar lehet, mert a gépet nem hajtja. Legalábbis a jetengine nem kapcsol be alatta egyáltalán, pedig a gép visítása legalább passzolna ahhoz, ami a seggén kijön belőle képként -
-
zojjektum
senior tag
válasz Rigormortiis #171418 üzenetére
Én kb a ‘80-as évektől játszom konzolon, de egyedül ebben a generációban fordult velem elő ez a szédüléses tünet. Ps5-nél jellemzőbben (ez a fő konzolom), a fiam xsx-én a cp2077 volt még ilyen a 2.0 frissítés előtt. Xo-n semmi baj nem volt, de a nagytesónál szédültem, úgyhogy a cp is abbamaradt.
-
zojjektum
senior tag
Mondjuk azt nem tudom miért lehet, hogy ps5-ön néhány játéknál zavar a 30fps (amúgy elvagyok ezzel is), de van hogy a 60 is (ac valhallát 30on játszottam, mert a 60tól fájt a szemem - fejem). De ma platináztam ps3-on (néhány óra azért belement) a demon’s soulst és ott az ég világon semmi bajom nem volt, de írhatnám bármelyik játékot nem zavar a “kevés” fps. Ez jellemző ps4en is. Egyszerűen ps5ön jönnek elő ilyen epilepsziához hasonló tünetek, néhány játéknál, de jellemzően bc progiknál fordul elő.
[ Szerkesztve ]
-
Raga
senior tag
Igazából csak tőled hallom hogy rosszul fut konzolon…de te mostanság ügyeletes kritikus vagy így ha nem haragszol most felteszem a kérdést…
Tehát milyen lett PS5-n a majmos játék mert eddig twichen csak pc láttam…biztos van más is aki játszik vele.
Valóban vállalhatatlan mint ahogy Moby állítja vagy esetleg más a helyzet? -
sz_b
csendes tag
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #171405 üzenetére
Nem írtak ezek semmit. Egyszerűen ez történik, ha ezen a generáción (ami amúgy szuper lett volna PS4 Pro-nak) valaki a szart is ki akarja paszírozni az UE5-ből látvány terén. Ezeken a gépeken nem fogja.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #171403 üzenetére
Nem csoda, hogy nem jött xboxra. Mit művelne ez SS-en, atyaég...Na nem mintha a PS5-ön ne lenne vállalhatatlanul szánalmas.
-
hombre[EU]
veterán
válasz frankdelgado #171402 üzenetére
pedig ilyen tök jó klasszikus akció játék feelingje lehet és úgy néz ki ahogyan 2024-ben elvárja az ember...csak nem playstationre kell venni vagy majd prón
Life, Uh, Finds A Way
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest