-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
De ez az Adidas version ?
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
mcwolf79
veterán
válasz F-ECT$ #172689 üzenetére
+1
Szar forint ide vagy oda , ha nagyon elszállnak a hazai árazással sokan meg fogják gondolni a váltást (köztük én is ). Lehet anno a PS5 launch-kor a sok retek scalper meg tudta fejni a sok hülyét a 2-3-szoros árral, de most azért más a helyzet.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
F-ECT$
titán
Ezt az egyedi euró - forint átváltással szokták elfedni. Viszont figyelembe kell venni a helyi piacot is, hiába akarná a Sony 320e Ft-ért adni a konzolt, hogy itt is annyi haszon legyen rajta mint mondjuk Svájcban, ezt nem feltétlenül tudják megfizetni elegen.
Dive ever, work never.
-
kill_switch
senior tag
-
_drk
addikt
-
frankdelgado
őstag
válasz F-ECT$ #172674 üzenetére
Akkor jól gondoltam , ettől függetlenül nyerészkedőktől lehet biztos majd 300 fölötti áron is biztosan venni, bár nem hinném, h akkora hisztéria övezné, mint a PS5-öt. Nagyon sokan nem váltanak (ők a nemváltók ), mert nincs miért. A Micro legalább belátta ezt és nem dobott ki félgenes gépet .
-
KaitouP
nagyúr
Heyhó!
Mit tudtok, a Triwarden továbbra is cseréli a garis, driftelő karos kontrollereket, vagy már csak javítják azt? Párom néhány hónapja vásárolt lila DualSense kontrollere kezdett el irdatlanul rosszalkodni...
Illetve PlatinumShopba vitte már valaki hall szenzorosra cserélni a karokat? A konzolhoz adott is konti is vacakol kicsit, de mivel az garin túl van, gondoltam megcsináltatom hallosra.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
marinea2
addikt
válasz TrishtanAG #172682 üzenetére
YT-n szoktam meghallgatni oket melo kozben, de akkor majd most jol kiolvasom oket! Munka varhat!
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Rigormortiis
veterán
válasz tboy93 #172675 üzenetére
Olyan szempontból biztos, hogy kevésbé idegesítő karakter, mint a bajszos olasz vízvezeték szerelő és kompániája. Rayman és még Sackboy is teljesen rendben van, de pl a Luigis Mansion 3ban az a gyp-s gügyögés... Csípem a N címeit, de az a szó szerint értelmi visszamarodott stílus, amit nyomnak...számomra rejtély, honnan ez a népszerűség (gyerekként is rühelltem, pedig volt snes-től minden).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Alan Wake 2-hoz megjelent DLC a Night Spings meg csak tegnap jott velem szembe eloszor. Mi az oka hogy nem nagyon kapott kb semmilyen figyelmet? Egy magyar gamer oldal sem csinalt rola tesztvideot
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Gorgonka #172669 üzenetére
Antsreamet nagyon szerettem mobilon pár éve, amikor még "ingyen" volt. Kaptál x mennyiségű árkád zsetont (franc tudja már, mennyit), és a játékokban elért eredményekkel lehetett újakat szerezni. Meg néha voltak versenyek más játékosok ellen, és azokon is. Mióta előfizetéses lett, nem tudom, megmaradt-e benne ez a versenyszellem
www.adventuregames.hu
-
fausto
addikt
válasz Szilágyi84 #172670 üzenetére
Tegnap mintha azt olvastam volna, hogy a Gamertech-nél van, de nem tudom, maradt-e.
Weblap szerint készleten van[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Végignéztem néhány Astro Bot videót, review-t. Ez konkrétan olyan, mintha átcsábítottak volna egy csapat Nintendo fejlesztőt a Sonyhoz Lehet hogy felér majd a Mario Odyssey-hoz?
-
-
frankdelgado
őstag
válasz cyberkind #172652 üzenetére
Egyébként ez nem úgy van, hogy ez a 600-700 az ajánlott kiskereskedelmi ár és nem ennyiért veszik konzolboltosok? Max az áfa miatt lehet nálunk változás? Csak mert a seriesx 500 euro volt megjelenéskor és az akkori árfolyamon ez olyan 165 kampósorrú mátyásnak felet meg, ehhez képest 185 ezer körül vettem a masinát. De sztem ez a PS5-nél is így volt. A Delphoi josdából akkor is jöttek már ilyen hírek, h majd nálunk 100 ropival többe fog kerülni
-
Szilágyi84
senior tag
Astrobot tegnapi idegbaj után mivel augusztus 3.-án előrendeltem már,de a KV leszarja az időrendi rendeléseket. Már az Alzánál se volt délután érdemes és a Konzol stúdiót próbáltam ,hogy van e nekik és ki tudják e küldeni holnapra vagyis mai megjelenésre az volt a válasz,hogy csak GLS a Foxpostba nem és akkor megrendeltem 13 kor a GLS írt is ma már hozza délelőtt. Ja a lényeg, hogy van nekik aki nem találna és az üzletbe el tud menni.
-
Gorgonka
aktív tag
Elvileg mától elérhető. Jó lehet annak, aki szereti a retrót és nincs PC-je vagy nem akar 6-8 emulátort használni:
https://leetgaming.com/2024/09/02/playstationre-koltozik-a-vilag-egyik-legnagyobb-jatekszolgaltatasa/ -
GEIL
addikt
Pont most kezdtem ezt fogalmazni, de látom már leirtad a lényeget,
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Moby
veterán
válasz bandi0000 #172665 üzenetére
A konzol nem a nevedre szól, a biztosítás igen Ha megkerül a papír, látni fogod. A biztosítás közted, és a biztosító köt jön létre. Ezeknek a biztosításoknak van egy fedezeti összege, nem végtelen fedezetet bizosítanak. Ha a javítás, vagy többszöri javítások meghaladják a fedezeti összeget, a maradékot a biztostó rajtad hajtja be. Akkor is, ha a konzol már nem is tied, hiszen a biztosítás ettől még az eredeti feltételek szerint marad érvényben.
Ezekkel a dolgokkal ésszel bánjatok, egy kötvényt csak úgy nem adunk oda személyes adatokkal teli egy idegennek. Meg amúgy sem. -
bandi0000
nagyúr
Vágesz vágesz, csak azért hivatkoztam rá így, mert így is van írva a számlán, akkor túrom még a papírokat...
Am xy biztosítónál érdeklődtem, és ők azt mondták, hogy a géphez van a biztosítás nem személyhez, persze ez részlet kérdés, ha kell akkor én gariztatom és csók
F-ECT$
Xbox One: bandymnc
-
GEIL
addikt
Azért érdekes, hogy a legnagyobb "boltok" közül is több jelzi, hogy csak hétfőn lesz náluk Astro.....eközben egy vidéki kisváros helyi konzolboltjában pedig reggel nyitáskor már ott van 25 db lemezes példány.
-
bandi0000
nagyúr
2021 végén vettem PS-t KV-tól, 19k-t fizettem pluszba kiterjesztett garanciáért, viszont a papírokon nem látszik, hogy mennyia kiterjesztett, nem emlékszik esetleg valaki erre? Valszeg 2-3 év lehetett, de eladáskor nem mind1
Xbox One: bandymnc
-
pzstm
titán
-
LÁZ
addikt
go go go
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Elderath
őstag
Ott a 0 fölött a PS5 pro
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
RolEnD_
tag
Srácok, aki az Astro-t az Alzától rendelte elő, kapott már valami érdemi infót a szállításról? Nekem még mindig "lefoglalva" státuszban van és ha nem küldték el ma, nem ér ide holnap, ami nem lenne nagy baj, csak ezt a gyereknek nehéz megmagyarázni. Max. lemondás és marad a digitális megoldás...
-
Bencus88
nagyúr
Marhajó lett az astro
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
semetka
őstag
Úgy néz ki én mégiscsak megkapom KV-tól. Már a foxpost raktárban van.
Ahogy lehetett előrendeltem, valószínű akik kaptak e-mail-t azok későn renndelték elő és nem lett annyi rendelve a lemezből.==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
oriic
HÁZIGAZDA
Get an early glimpse at PlayStation’s 30th anniversary celebration plans 👀
🏎️ My First GT
⭕ Shapes of Play Collection
🎵 Digital soundtracks
🤼 esports Tournaments… and there’s more to come. First details: http://play.st/4gaFkRf
Live-Die-Respawn
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Bad Pritt
félisten
Astro Bot on PS5 - Virtually Flawless - Digital Foundry Tech Review
Elégedettek lehetnek az elégedetlenkedők is.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz fausto #172609 üzenetére
A PlayStation Labóban, azt a központi hubban a PS1-en keresztül éred el. A legutóbbi update-tel kapott a játék ezen belül még egy Secret Labo nevű részt, ott vannak az elmúlt négy évben kiadott ketyerék, ezeket lehet pluszban megvenni.
-
Adam0620
csendes tag
Jó pár óra játék után is azt tudom mondani, hogy az Astro bőven megéri az árát, sőt akár még többet is. Igaz, eddig nem találtam benne nehéz részt, de ez nem is arról szól. 300 robotból 66 már meg is van
-
MODERÁTOR
válasz republic666 #172601 üzenetére
Nincs ezzel baj, csak tíz év múlva ne írd majd be, hogy ismeri-e itt valaki ezt a nagyon jó játékot.
-
Bad Pritt
félisten
Kicsit megkésve ugyan, de Special Botok megmentve, új Artefactok megvéve, Foxpost e-mail megérkezett, készen állok a holnapi napra.
-
republic666
tag
majd ha 10K lesz dobozosoan, vagy bekerül az előfizuba.....az élmény ugyan az lesz mintha day one venném 30e-ért....lásd Witcher 3, rohadtul nemzavar, hogy én csak most kezdtem el vele játszani.
A bírkák mindíg többen vannak.....1987 C64 1996 SEGA MD 1998 PS1 2002 PS2 2004 PC 2022 PS5 2024 VR2
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok