Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siegrune
csendes tag
válasz monster95 #181869 üzenetére
Itt azt nem értik meg néhányan, hogy nem egy picit hangosabb, ég és föld a kettő.
Ha picit lenne hangosabb, valószínűleg nem ez lenne a téma, hanem a grafika, a gagyibb anyaghasználat, vagy valami más.Egyébként én spec úgy voltam vele, hogy megveszem a PRO-t és eladom a simát, leírtam a tapasztalataimat az első nap, a PRO supported játékok alapjaiban tényleg jobban futnak rajta. Mivel én mindig a Resolution mode-ot preferáltam a sima PS5-nél, így inkább azt tapasztaltam, hogy ami eddig 4k 30fps volt, az most 4k 60fps (Sony lényegében kb ezt is ígérte). Aki eddig Fidelity módban játszott, az meg nyilván azt tapasztalja, hogy ugyanolyan FPS mellett most szebbek a játékok. Más kérdés, hogy ez +200k-t nem feltétlen ér meg, de ettől még nem küldeném vissza, hiszen előre lehetett tudni, hogy kb ezt kapjuk, amit ígértek ilyen téren hozza is a gép.
A játékok maradék 80-90%-a, amihez nincs patch, vagy nem tud dinamikus felbontást / unlocked FPS-t, viszont pontosan ugyanúgy fut, cserébe repülőgép hangja van a gépnek. Ezért tartsam meg? Kösz nem. Akkor már jó lesz az eredeti gép, eddig sem volt vele különösebb gondom, amint írtam a játékok jelentős része pedig jelenleg amúgy is ugyanúgy fut, de legalább halkan! Ha lesz v2, ami jobb lesz, még talán elgondolkodok a váltáson, ha nem akkor majd a PS6. Ez így nem hogy a felárat nem éri meg, de ha ingyen válthatnám le az eddigi PS5-öt, akkor sem tartanám meg...
[ Szerkesztve ]
-
-
hombre[EU]
veterán
válasz monster95 #181537 üzenetére
nem tudom mivel játszottatok eddig már 2-3 éve minden,amiben FSR-rel oldják meg a magasabb felbontást azok,olyanok mintha szúnyoghálón keresztül néznéd a képet...és nem "állóképen nagyítva bámulva" hanem mozgás közben. mosott és zajos
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
MrZenan
junior tag
válasz monster95 #180212 üzenetére
Az a baj, hogy a felhasználók, és maga a cég is rossz úton jár.
Specifikációk terén réges rég elérték a konzolok azt a szintet, ami biztosítja a fejlesztők számára a színvonalas játékok készítését.
Ami mostanság történik, nem más mint technikai részleteken való rugózás, aminek már rendkívül kevés hatása van magára a játékra.
Jómagam egy full hd projektoron játszom, sem 4k, sem HDR, sem 120hz, sem RT.
Mégis a közel 100col meg a visszaverődő fény hatása olyan élményt nyújt hogy ledobom a hajam.Nem a magam preferenciáit akarom erősíteni, de személy szerint én már rég elengedtem ezeket a CPU mekkora meg hasonló dolgokat. Simán játszom 30fps-el lesz@rom, jó játékok kellenek.
-
GEIL
addikt
válasz monster95 #180216 üzenetére
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
syler123
veterán
válasz monster95 #180212 üzenetére
Itt ugye az a kérdéses, hogy mire fel ez a nagy felár. Nyilván azért tehette meg a Sony, mert nincs konkurencia. Minimális ráfordítással rengeteget kaszálnak a pro konzolon. Ha a MS is kihozott volna egy javított konzolt, akkor ennyit nem tudna elkérni a Sony. Nagyon bízom benne, hogy az Xbox feléled a hamvaiból, mert ez a versenyhiány nem jó nekünk játékosoknak. Ha 2026-ban kihoznák tényleg az új xboxot, amiben már új cpu is van és teljesítményben legyalázná a ps pro-t, akkor szívesen váltok a konkurenciára.
-
Farkassacred
őstag
válasz monster95 #175868 üzenetére
A vicc az lesz mikor majd a gta 6 durván megdobja a konzol és hardver eladásokat, szerintem tuti ez lesz most is. 2013-ban pl. mi volt már, mindenki a gta miatt akart új gépet építeni..
Simán lehet, hogy lesz olyan jó az a játék, hogy 1 évig is lefoglalja az embert, akkor meg a pro-ra is sokan beadják majd a derekukat.. Egy baj ban ezzel az elméletemmel, mégpedig az, hogy szerintem késni is fog az a hatodik rész.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
-
Elderath
őstag
válasz monster95 #174981 üzenetére
Minimális? Akinek ez minimális az nem rosszból, de használjon szemüveget. Hacsak nem telefonodon nézed, de még kis képen is látni
"Szerintem 1-2 méteről a tv-től ezt nem fogja észre venni az ember.Max ha közel ül az ember a tv-hez."
hatalmas baromság. Toltátok ti FF7et performance módba nagy tvn?
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
-
spleenszuru
őstag
válasz monster95 #173803 üzenetére
GTA 6-tal kapcsolatban szerintem érdemes várni. Mire az kijön, addigra felteszem nem lesz készlethiány a PRO-ból ( ), és legalább tudni fogjuk, hogy fog futni rajta a játék.
Amúgy akárhogy gondolkodom én is, PC júzerként sajnos még mindig csak azt tudom mondani, hogy igen, kva drágának tűnik ez a PRO, de egyetlen vga továbbra is sokkal drágább lenne, nekem legalábbis.
Ettől még nem fogok előrendelni pro-t, de képtelen vagyok dönteni, melyik gépem fejlesszem majd, ha arra kerül sor.
Ez is csak azt mutatja, kinek milyen erőforrása van jelenleg, és ki mihez viszonyít.
Teljesen meg tudom érteni az only konzolosokat, miért vannak felháborodva, de azokat a PC-seket is, akik el tudják fogadni ezt az árat.Malaka!
-
Moby
addikt
válasz monster95 #173784 üzenetére
Nem, ő egy nagyon másik moziban ül. Jó lenne oda jegyet szerezni mindenkinek, ott mindenkinek mindenre van pénze Mindeközben a valóság ezen felén az emberek, mármint azok, akik $700 dolláros néznek, em a 800 eurósat így velekednek mindenről. Mármint nem komolyan persze, hiszen nekik aztán TÉNYLEG mindenre is van pénzük. És amire nem, arra ott a hitelkártyájuk, ami tudjuk, hogy végtelen ingyenppénz
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz monster95 #173026 üzenetére
Úgy mondjuk szívás
h1ght3chzor: Warzone tuti jobb lesz, meg a többi live service játékon is csiszolnak idővel, de én most inkább single játékokra gondoltam. Bár így, hogy a mikinél van a COD nem biztos ám, hogy olyan sürgető egy fps /resolution javító pakk kirakása PS5-re.. Sőt, én tuti visszatartanám, ameddig lehet, főleg ha az én oldalamról is jön majd konzol.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz monster95 #156806 üzenetére
Ki ezek:
Devil May Cry 5, Devil May Cry 5 Special Edition, It Takes Two, Jett: The Far Shore, The Missing: J.J. Macfield and the Island of Memories, Mitsurugi Kamui Hikae, Omno, Pillars of Eternity 2: Deadfire - Ultimate Edition, SnowRunnerHogy mi jön, az még nem derült ki.
Dive ever, work never.
-
GalaHU
őstag
válasz monster95 #144346 üzenetére
Nekem fontos volt hogy PS mellett XBoxon is működjön és a Turtle Beach után a Steelseries-nél maradtam. Korábban 7x, most meg Nova Pro. Számomra elfogadható a hangzás, imádom hogy automatikusan váltja a bemeneteket, akksi csere 20mp, BT-n meg TV vagy teló is pattintható rá, zajszűrése is remek. Inkább kíváncsiságból semmint szükségből vettem rá pár dollárért zselés fülpárnát, így tökéletes.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
greyslay
aktív tag
-
LÁZ
addikt
válasz monster95 #144346 üzenetére
nekem volt
steelseries 7
turtlebeach stealth 700
corsair void
razer kaira proa razer kaira pro maradt, illetve a kairának van olcsóbb változata is, barracuda x, kaira for playstation, de úgyis mindenki mást fog ajánlani, amiért a sajátja tetszik
illetve az én fülemnek hangzásba ez a sorrend
steelseries
turtle beach
razeraztán majd biztos lesz olyan is, akinek semmi se jó, mert mindegyik hulladék...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
nagyúr
válasz monster95 #144001 üzenetére
A black flag nekem anno tetszett nagyon, jo volt a temaja. Konkrétan ahogy nezem, akkora közönség kedvenc volt, hogy maig az a legnagyobb példányszámban eladott AC.
Nekem az az utani reszek, a Rogou, Syndicate nem adta mar annyira. Utana az Origins, Odyssey, Valhalla mind tetszett, a 3 közül szerintem az Odyssey volt a best hangulat ugyileg, a Valhalla meg technikailag. A viking siege-ek k.rva jok voltak, azt nagyon eltem. Teny, hogy ezek az uj AC-k mar szinte nem is AC-k, elegge el vannak rugaszkodva a valosagtol, meg ugy magatol a szeriatol is. Van akinek ez tetszett van akinek kevesbe.
-
lo_jo
senior tag
válasz monster95 #143926 üzenetére
Eleve a VR egy nagyon niche terület, akármennyire is próbálkoznak, hogy egyre inkább mainstream legyen. Engem pl nagyon kiránt az élményből, hogy valamilyen kontrollerrel kell menni vagy teleportálgatni. Túl nagy a kontraszt ahhoz képest, hogy mit látok, hogyan fogok egy fegyvert, milyen dedikált mozdulattal tárazok újra, stb.
Szerintem szimulátorokhoz adja legjobban az élményt, még úgy is, hogy nem érzed se autóban, se repülőben a töredékét se a valóságnak, de még egy hidraulikusan mozgatott teljes cockpitnek sem, de bármilyen motion rig nélkül is az agyad el tudja hinni. A GT7 szerintem nagyon jó VR-ban, a non plus ultra pedig PC-n egy MSFS, ahol konkrétan könnyebb egy Airbust VR-ban vezetni, hacsak nem építettél magadnak egy teljes dedikált szobát egy új prémium autó árában. A Sony hozzáállása nagyjából olyan, mint a casual játékosoké: nagy hévvel belevágnak, aztán szépen elcsendesül, csak sajnos itt egy a konzolnál önmagában drágább kiegészítőről beszélünk.
-
-
Moby
addikt
válasz monster95 #143931 üzenetére
Mondanám, hogy próbáld azért ki, de leginkább csak ott tedd, ahol a boltba vissza tudod vinni, mert eladni nem fogod. Nézz körül a hardveraprón, 180-ért sem tudják eladni a 250 ezres alig vagy egyáltalán nem használt PSVR2-ket. A kutyának se kell, még nyomott áron sem. Nyilván ha az újat nem viszik, használtan még annyira sincs piaca.
-
opr
nagyúr
válasz monster95 #143931 üzenetére
Azert szerintem nezz utana magadnak is. Moby-rol tudni kell, hogy a sonynal valaki levegot vesz, azonnal teli torokbol uvolti, hogy "A rohadek!".
Tiszta szivbol utalja a PS-t, a SONY-t, meg ugy egyaltalan az egeszet. Neki ha kethetetnte jonne jatek, akkor meg az lenne a baja. Amugy jo arc meg minden, de a PS-t meg a SONY-t annyira szivbol gyuloli, hogy mindenkeppen erdemes mast is meghallgatni....Az mas kerdes, hogy a PSVR2-vel kapcsolatban szvsz pont igaza van, teljesen egyetertek vele, a mostani jateklista alapjan, plane az alapjan, hogy hire sincs, hogy jonne ra barmi komolyabb, en se vennem meg. Plane, hogy jon a Quest 3, back compattal meg mindennel.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Moby
addikt
válasz monster95 #143922 üzenetére
Hát nagyjából az az egyetlen olyan játék, amiért elő lehet venni időről-időre. Van itt olyan, aki nagyon komoly riget épített neki, én nem vagyok oda érte, szerintem nem szép VR-ban az a játék, de ez nagyon szubjektív. Ha sok játék kell, akkor érdemesebb megvárni a quest3-at, az megy pc meg midenféle gép nélkül is, a játékkínálat a sokszorosa, és olcsóbb lesz, mint a psvr2. Én ennek a psvr2-nek sok értelmét nem látom. Drága, kell hozzá a konzol, kevés játék van rá, érkezőben sincs nagyon cím rá (1-2 említésre méltó max), és kevés hozzá a konzol:a játékok nem futnak jól rajta, csak az olyanok, amik meg úgy is néznek ki, mint a vezetékmenteseken.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz monster95 #143917 üzenetére
Szerintem a VR tipikusan az a dolog, ami az elején leköt az újdonság ereje miatt, de miután lecsengett mehet porfogónak. A szűkös játék kínálat nem segít ezen a dolgon. Emag, vagy alzanal érdemes vásárolni, ezeken a helyeken 1 hónap elállási idő van, így nincs akkora bukni való.
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz monster95 #143917 üzenetére
Hat, a helyedben en azt csinalnam, hogy megneznem a jatek kinalatot, es az alapjan eldontenem, hogy mennyire akarod ezt.
Amugy ha meg soha nem volt a fejeden VR, akkor - ha nem tartozol azon szerencsetlenek korebe, aki rosszul van tole - imadni fogod. Teljesen mas elmeny VR-ban jatszani.Viszont... Egyelore nem igazan az latszik sony oldalrol, hogy rendesen nyomni/tamogatni fogjak a headsetet, egy darab igazi AAA ex cim nem jott meg ki ra, ami eleg szanalmas.
Ha esetleg van ra lehetoseged, en a helyedben mindenkepp kiprobalnek egyet valakinel/valahol vasarlas elott.
Ha ez nem adott, akkor nezd meg, milyen jatekok vannak ra, es dontsd el, hogy megeri-e az a katalogus, meg az elmeny ezt az arat neked."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest