Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
válasz RazoR #176519 üzenetére
Szerintem meg pont az etikához van köze. Legális, az nem is kérdés, jogilag rendben van (az esetleges adócsalás már kérdés, attól az adás-vétel még nem lesz illegális). Ha a régiókorláttól eltekintünk, akkor egy bárki számára ugyanúgy elérhető, kiskereskedelmi forgalomba kerülő termékkel teszi ezt, bármilyen hozzáadott érték nélkül, kihasználva, hogy szerencséje (vagy jó szkriptje) volt.
Kicsit nyakatekert példa következik. Ha valaki nyit egy ázsiai boltot, ahol speckó ázsiai, EU-ban nem forgalmazott szószokat árul, akkor akár etikusnak is nevezhető, hogy felárat kér érte. Be kell szerezni, importálni, engedélyeztetni, stb. ráadásul mindezt egy rendes üzlethelységben Ha meg azt látom, hogy valaki az Aldi parkolóban az Aldi saját márkás wok szószt árulja raklapról 3x annyiért, miközben bent már egy sincs, mert felvásárolta nyitáskor, akkor szerintem nevezhető etikátlannak.
És persze mondhatjuk, hogy hülye, aki megveszi, meg kereslet-kínálat, de a kínálat nem természetesen, a piac által szabályozva alakult így, hanem a láncba hozzáadott érték nélkül beépülő szereplők miatt.
-
MODERÁTOR
válasz RazoR #174440 üzenetére
Akkoriban generációváltás volt, és sokan ráizgultak, főleg mert a PS4-es korszak az nagyot ment.
Ellenben mostanra sokan csalódottak, amin persze segíthetnének az új játékok, de ehhez képest még most is PS4-es címekkel promózták a konzolt. Nem biztos, hogy ezzel fognak tudni vásárlásra ösztökélni. -
3L1T3
addikt
-
syler123
veterán
-
Peace
nagyúr
Így! 2021 májusában volt 750k a 65-ös, most 568k. Ha meg lehet csípni 500 körül az idei modell megjelenésekor, akkor az egy kimondottan jó vásár! Nem hiszem, hogy annyival többet fog tudni a C2, hogy elsírd Magad az otthoni C1 miatt. Ha a QD-OLED tényleg nem parasztvakítás és kamu, akkor úgyis az lesz majd az újabb nagy ugrás, de az is csak 2023-ban indulhat be, ha nem hal el menet közben.
-
marinea2
addikt
En is mindjart 30 es ilyen meg nem volt (F.E.A.R.-on meg Dead Spacen nevelkedtem) hogy abbakellett hagynom egy gamet mert felek tole
Seth és KaitouP: Koszi a felvilagositast! Sajna igy sem ertem vagy esik le.. Valoszinuleg keso van mar nekem (ha spoileres akkor lehet nem is baj )
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
snots
tag
Én is később kezdtem el játszani, mint ahogy megjelentek, később lettem rajongó. Én személy szerint visszafelé haladtam, ami lehet, hogy mások szerint hülyeség, de én akkor így döntöttem. Nekem, ha jól emlékszem, akkor ez volt a sorrent:
Dark Souls 3
Dark Souls 2
Dark Souls Remastered
Bloodborne
Sekiro
Daemons SoulsÉn abból a szempontból javaslom a hármat egyébként elsőre, mert abban van leginkább kidolgozva a mechanika (dodge, stb), továbbá (bár, mind tudjuk, ez nem szempont ugye) az néz ki a legjobban, legalábbis a Dark Souls-ok közül természetesen.
Eszement élményt tudnak ezek a játékok nyújtani, nekem hatalmas kedvencem lett mind. A hármat lenyomtam vagy négyszer, mindkét DLC-vel, Nameless bácsival, stb.
Majd egyszer nekifutok még újra, bár egyelőre most számolom a napokat az Elden Ring-ig.Egy a lényeg - mindenféle spoiler nélkül -, ha a DS 3-mal kezdessz, akkor az első boss-nál nehogy feladd, mert sokan azt teszik. Nem annyira nagyon nehéz, csak elsőre, olyannak, aki nem ismeri a játékot "meglepő" tud lenni a dolog. Később nagyon hamar bele lehet rázódni a játékba, de az első boss egy kicsit hamar érkezik.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Én a Demon's Souls-szal kezdtem, mivel a Bloodborneban nekem nagyon zavaró volt a 30 fps. Viszont érdemes előtte 1-2 quick guide-ot elolvasni, mert egyrészt nagy nehézségbeli különbség van a classok között, másrészt a játék szinte semmiben sem vezeti a kezed, és sok szívástól óvhatod meg magad, ha tudod, hogy mire kell figyelni.
A Dark Souls / Nioh nálam teljesen kimaradt egyelőre.
A Sekirot nem ajánlom elsőre.[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
S e t h
nagyúr
Elden Ring óta ez foglalkoztat engem is.
Bloodborne és Nioh jutott eszembe, mint számomra talán még tetszőek is.
A Sekiro meg a japán kultúra miatt pláne, de mivel van családom, így megkímélném őket.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Peace
nagyúr
Szerintem csak az számít, hogy melyiknek a világa/hangulata fog meg. Én rühelltem ezt a soulslike stílust, és sikítva menekültem előle. Aztán csak rávettem magam a Nioh-ra, mert imádom a szamurájos japán témát. Az lement, akkor gondoltam rámegyek a második részre. Az is végigment. Videók alapján rohadtul bejött a Demon's Souls atmoszféra. MEgvettem, azt is végigvittem. És most kezdtem nemrég a Dark Souls 3-at. Szóval szerintem az számít igazán, hogy melyik vonz ránézésre, mert arra könnyebb ráfüggeni. Az elején rengeteg az anyázás és ordibálás. Aztán szép fokozatosan rájössz, hogy ha betartod a szabályokat és megérzed mit hogy kellene, akkor úgy lesz egyre könnyebb és FUN! Nioh részekkel már eljutottam oda, hogy arcizmom sem rezdült halálnál, csak némán bólintottam és folytattam. Teljes zen állapot.
-
nagyúr
Ajánlom hogy a könnyebb szerekkel kezdj, először elég egy kis MagneB6. Ha úgy érzed nem oldja a stresszt eléggé, akkor a háziorvostól kérjél Xanax-ot, mond neki hogy soulslike miatt kell, érteni fogja. Sok embernél azonban ez sem jelent megoldást és emellett is a TV-be b.szkodják a kontrollert, szóval ha utóbbiak ellenére is rongálásra érzel késztetést akkor a Deák téri aluljáróban tudsz füvet venni, abból elszívsz egy pár spanglit és csak röhögni fogsz rajta, ahogy századjára is elpicsáz az Old King a DS-ban. Fontos a fokozatosság!
-
nitro16
senior tag
Látom nem sikerült értelmezni amit írtam, amúgy be volt állítva a 2 lépcsős hitelesítés.
A pp-t törték fel és az által fértek hozzá az ügyféladatokhoz. Amikor meg lettek keresve ez ügyben, akkor egyértelműen közölték, hogy náluk történt a támadás és látják/intézik majd a visszatérítést. De nem akarok tovább offolni itt, szóval részmeről ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nyugi, a latency az nem lesz zavaró (mivel gyakorlatilag észrevehetetlen), hanem egyedül az a zavaró benne, hogy nem ez az alapértelmezett módja és emiatt mindig kapcsolgatni kell. Persze lehet, hogy az Epos az kicsit jobb, szinte minden szempontból, csak a Haylou + Ugreen páros az 15 ezer, az meg 70 ezer...
-
MODERÁTOR
Az pont nem tudja, de a Haylou GT6-hoz nem is kell, így nekem ez nem is volt szempont. Az aptX az amolyan prémium hangkodek (család), és csak azok a drágább termékek tudják amikben Qualcomm chip van. De ahhoz, hogy azzal is kellően alacsony késleltetés legyen, ennek az árnak a többszöröse a füles és az adapter is.
-
KaitouP
nagyúr
Hát úgy ahogy mondom: nincs értelme se TV hangszórón, se soundbaron, mert nem ad térhatást, de cserébe elkúrja a hangminőséget.
Fejhallgatóval már több értelme lenne a koncepciónak, de ott is csak annyival mássabb a helyzet, hogy el lehet mondani: vannak apró, de az eredeti elképzelést és várakozást így is csak alulról nyaldosó próbálkozások. Talán eddig a Kena alatt tudtam azt mondani, hogy ritka esetekben hallok térhangzást.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
KaitouP
nagyúr
Sehogy nem működik mert kaka a koncepció, a kivitelezés, minden.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
nitro16
senior tag
Mivel itt mindenki csak a 7p és társait szokta ajánlani azért nézz rá másra is. PL: jó áron van most a RAZER BLACKSHARK V2 PRO is. 48k [link] Illetve amit múltkor is írtam másnak, hogy a 7p helyett corsair hs80 ami 50k. És jobban szól mint a 7P, jobb a mikrofon, fülpárna is szerintem sokkal jobb mint a kör alakú kialakítás illetve nem kell várni se rá.
-
Macccy
senior tag
Arctis 1 Wireless asszem megy xbox konzollal is és lényegében ugyanazt tudja, mint a 7 -es széria, mivel maga a gyártó emeli ki az oldalán, hogy ugyanaz a 40 mm driver és hangminőség. Néztem rtings -en teszteket, ott is nagyon együtt megy a kettő.
Lényegében amiért kb 20 ezerrel többe kerül a 7:
- más típusú fejpánt (ez fej és ízlés dolga)
- picit több akksi üzemidő (20/24)
- nem kivehető jack mikrofon, hanem becsúszós
- pécén dts x hang
- 5 helyett 7 pöckös equalizer
Én az 1-est vettem. Mióta nem a tv mögött van, hibátlan. -
Scholes9
nagyúr
Én a 7p-t venném, most a gyártó oldalán valóban nagyon jó áron van. Sok jót olvastam, néztem róla. El is gondolkodtam rajta, csak kár, hogy Xbox-szal nem működik úgy tudom
Ha már itt tartunk: van olyan fejes, ami mindkét konzollal működik, mégha az egyik esetében csak vezetékesen használható is? Nekem már az is megfelelne
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
hackeeeee
Jómunkásember
Valami ilyemit sikerült halásznom most.
Véleményem szubjektív...
-
veterán
Köszi.
Hát a TLoU 1-en is érződött, hogy a fizika nem mai, de mivel azok még régebbiek gondolom még másabb lesz. Viszont sok helyen olvasom, hogy érdemes tényleg végig tolni az elejétől, mert úgy érti meg az ember rendesen a dolgokat.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-
Scholes9
nagyúr
Silent Hill meg Bloodborne jöhet Most toltuk le haverral coopban a DLC-t (is) és nagyon ráférne egy ráncfelvarrás A Demon’s Souls performance módja után siralmas szegényke Nyilván maga a játék ettől függetlenül az előző generáció egyik legjobbja számomra
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
-=Jam=-
őstag
-
MODERÁTOR
Life is Strange Season Pass, ez foglalja magában a 2-5 epizódokat.
A Remastered Collection pedig csak jövőre fog megjelenni. Ha addig ráér, akkor úgy már a feljavított változattal tudnál játszani. -
Moby
addikt
Ez természetesen nem igaz. Minden annyin megy BC-ben, amire meg van csinálva. Ha csináltak belőle monjuk X enhanced verzát, és az eredetileg magasabb felbontáson megy, akkor ez igaz, ha meg nem, nos akkor nem. Van pár cím amit felpimpeltek BC-n belül is, mint pl. az RDR1, meg ott van pl a GTAV, ami series X-en fog az elérhető leggányabbul futni, mert máig csak a mezitlábas one verza létezik belőle. És ilyen 900p-s homályvödörből azért van bőven xboxon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- SSD kibeszélő
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest