Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz Mezcal #148065 üzenetére
Én is elkezdtem. Az elején valahogy nekem nem adta, de kb prológus után beszippantott. És nagyon hozza a régi AC érzést, amiért szerettem leginkább a második részt.
A grafikától viszont nem vagyok elájulva. Szép-szép, de semmi extra. Mondjuk az előző párral nem játszottam, ahhoz nincs viszonyítási alapom. -
őstag
Köszi mindenkinek a platinázós válaszokat. Én személy szerint leszarom és nem is követem h miből mennyim van, bár én annyira casual vagyok h mindig a legkönnyebb difficulty-n játszok
-
modflow
veterán
Silent Hill:
"Experience the live world premiere at 9pm ET / 6pm PT."
Ez nálunk hajnali 3 óra? -
ivinorbi
csendes tag
Sziasztok. Crew motorfest - megvettem a játékhoz a platinum pack-ot (675000 credit). Az a gondom, hogy nem adódik hozzá a játékban eddig megszerzett credithez (kb 450000).
-
Wesder
félisten
válasz markknight #148093 üzenetére
Inkább örülj hogy nem GwG szint amit adnak. Egyèbkènt rossz hónapja a Sonynak nem igazán volt az elmúlt 3 èvben.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz markknight #148091 üzenetére
Megtehették volna hogy nem teszik be PS+-ba, ès akkor most nem kellene sírni sem hogy berakták.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz markknight #148088 üzenetére
Nem èrtem mi bajod van vele.
-
-=Jam=-
őstag
válasz S e t h #148078 üzenetére
Ez hülyeség... Én viszonylag kevés játékkal játszom, leginkább exklúziv címekkel, de azokat általában megpróbálom platinázni, és nincs semmi kényszerbetegségem, a szociális kapcsolataim is rendben vannak, gyermekem is van. Egyszerűen kihívás, jóleső érzés mikor valami ha nehezen is, de sikerül.
-
markknight
veterán
Látom jönnek filmek PS+-ba. Hát remélem nem ezért volt az emelés.. fsz akar filmeket nézni konzolon a PS Plus keretein belül? Már bocsánat.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz markknight #148086 üzenetére
Nintendo-n is ki lehet maxolni a játékokat, még ha univerzális trophy rendszer nincs is (ott se és xbox-on se fogok soha semmit maxolni, mert öreg vagyok, kevés az időm, nekem a legegyszerűbb fokozat is elég kihívás )
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Wesder
félisten
válasz tboy93 #148082 üzenetére
"Én akkor szoktam platinázni egy játékot, ha végigjátszom és annyira tetszett, hogy szívesen eltöltenék még pár órát vele."
Szintèn. Egyèbkènt nem szoktam ezrezni/platinázni.
-
F-ECT$
titán
válasz Freddycom #148069 üzenetére
Én 90%-ban olyan játékot platinázok:
-amivel élvezet játszani
-a fő sztori után még nem akarom letenni
-nincsenek benne direkt szivatós / multi trófeák
-nem kell hozzá indokolatlanul sok időAztán van pár kivétel, a Kena-t pl a kihívás miatt csináltam meg. De csak a platináért nem szoktam játszani, ha amúgy a játék már untat.
Az első végigjátszáskor semmi guideot nem veszek elő, nem rontom el ezzel az élményt.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
nagyúr
Biztos van ilyen is. Én akkor szoktam platinázni egy játékot, ha végigjátszom és annyira tetszett, hogy szívesen eltöltenék még pár órát vele. Olyankor előveszem a trophy guide-t igen és megcsinálgatom hozzá a trófeákat, kikapcsol. De tényleg csak olyan játékokkal csináltam, ami nagyon tetszett. Pl Detroit, Horizon Zero Dawn, AC Odyssey, Borderlands 3, Diablo III stb. Olyanokat én pl elvből nem platinázok amihez újra kell játszani az egészet legnehezebb fokozaton (ez a fajta kihívás nem érdekel, csak frusztrál), illetve ilyen COD/BF féle online játékoknak sem állnék neki soha. Nincs is sok platinám, 18db 4 év alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Alig fél órája pattant fel a két utolsó trófea - Ps5 konzolon először, Ps4-en minimum 3x játszottam ki fullozva a játékot - és még most is számomra tökéletes a JÁTÉK.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Elderath
őstag
Toltam callistot tegnap kicsit. Kellett játszani a HDRel, hogy jó legyen és a 30 fps mód egyáltalán nem rossz viszont ez a combat marhára nem működik, ha egynél több ellenfél van
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
opr
nagyúr
Attól függ. Astro? Naná, minden perce fun. Last of us, amiben olyan faszságok vannak, hogy megnéztél-e minden bal fiókot végig az egész játékban? Nincs az az isten.
Mi csak azt szoktuk platinázni, amit annyira élvezünk, hogy minden extra percnek örülünk, amit ad a játék, és értelmesek a trófeák, nem baromságok.
Nincs is sok platinánk."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Rigormortiis
veterán
Játékra válogatja. Én csak annál megyek rá, ami egyrészről nagyon tetszik, jól esik vele a játék, másrészről nem kell a platináért fszságokat csinálni. A D4nél peldául a trófeák nagy részre simán kiponnyan úgy, ha rájuk sem nézel.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
-
őstag
Vitaindítóként feltenném a kérdést, aki platináz játékokat, miért teszi?
Nem vesz el a kikapcsolódásból, casual játékélményből, hogy kínosan ügyelni kell youtube videókra, tutorialokra? Ott már nem is te játszol szinte, csak kötelező jelleggel nézed a walkthrough-t h végre legyen meg.
-
Bencus88
nagyúr
válasz TrishtanAG #148018 üzenetére
Igen, megvan az a rész, marhára élveztem én is
-
Mezcal
addikt
Elkezdtem az AC Mirage-t. Valami fantasztikusan néz ki, még performace módban is, meg merem kockáztatni, hogy a legszebb AC ever!
Bagdad kegyetlen szép és elképesztően hangulatos, tök olyan érzés, mintha az Origin előtti AC-val játszanék, kb Syndicate Unity szinten
Egyelőre lerakhatatlan.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
MODERÁTOR
válasz nincsnév007 #148061 üzenetére
Biztos, hogy van párhuzamos fejlesztés, de az egyik tutira előtérben van a többihez képest. Persze azért remélem én is, hogy hamarabb jönnek, de pár év szerintem lesz közöttük.
-
Bad Pritt
félisten
válasz nincsnév007 #148061 üzenetére
A remake nem közvetlen tőlük jön. Új Witcher, új Cyberpunk és egy original IP van fejlesztés alatt házon belül.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Raga
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
Gondban vagyok most…hónapokig semmi aztán jönnek a játékok.
Fontossági sorrend
Lords of The fallen
Alan Wake 2
Spider Man 2
Ez a Remnant II meg nagyon vonz és akciós -
Elderath
őstag
Na lepörgött cp2077 expansion. Nagyon tetszett. Sajnos ez is arra a sorsra jutott ,hogy mire rendbe rakták addigra el is vágják a supportot, se nagy patch, se kiegészítő. Mire az új cyberpunk játék kijön az meg lesz vagy 5+ év és ki tudja milyen lesz launchra.
Mondja már meg valaki miért nem működik soha a VRR PS5ön? C9es tvm van elvileg mennie kéne de cyberpunkba is pár fps droppnál már össze vissza rángatott a 60 fps mód meg tearingelt is... Direkt ki-bekapcsoltam és néztem a különbséget, semmi nem volt. Esküszöm ez a VRR PSen nem működik soha
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Nagyon jó játék, bár lehet engem elfogultsággal vádolni A Remnant 2 egy souls elemekkel megspékelt looter-shooter (csak itt a lootért meg kell dolgozni, nem szórják a mobok ész nélkül), random generált térképekkel, történetszálakkal. Nehéz, de rengeteg felfedezni valót ad minden újrajátszás esetén.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Raga
senior tag
Van itt olyan aki kijátszotta a Remnant II-t?
Mi a vélemény róla?
Mihez hasonlítható? -
wolf13
őstag
válasz TrishtanAG #148052 üzenetére
Hmm, vagy margarinon.
-
bandi0000
nagyúr
válasz Kendek #148049 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy nem olyan hangja van mint a többinek, vagyis mintha kattanna felengedéskor...
Nem nem, tuti nem ment alá semmi, nem szoktam koszos kézzel játszani Akkor lehet szétkapom és megnézem, mert pl por simán lehet, csak fosok nehogy tönkretegyem
Xbox One: bandymnc
-
nagyúr
-
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
Szerintetek van értelme megfuttatni egy kontit garin, ha az X gomb "kattod" igazából olyan , mintha veszített volna a feszességéből és ha gyorsabban engedem fel, akkor olyan mintha beakadva valami
-
Wesder
félisten
-
Crucio
aktív tag
válasz 3L1T3 #148039 üzenetére
Az SSD-k esetében nem csupán a nyers számok számítanak, a mai napig vannak jobban-rosszabbul melegedő szériák, problémás szériák (a Samsung 980 Prot is érintett egy ilyen).
A hozzászólásom nagyobbik része a melegedésről szólt.És igen, nyilván nem árt, de szükséges-e? Melegszik-e annyira, hogy kelljen?
Mindegy, majd más válaszol, ne fáradj vele.
#148041 Kendek Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz Crucio #148038 üzenetére
"Melyiket érdemes megvenni szerintetek?" Ez volt a kérdésed, a számok meg magukért beszélnek.
Hűtőborda pedig egyértelműen nem árt, csak nyersz vele.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
wolf13
őstag
Horizon Forbidden West™: Burning Shores Megéri az 5300 HUF leárazást ? Hozzáad valamit az alapjátékhoz ?
-
3L1T3
addikt
válasz Crucio #148035 üzenetére
ADATA XPG GAMMIX S70 Blade 1TB
Random olvasási sebesség: 740 000 IOPS
Random írási sebesség: 740 000 IOPS
Olvasási sebesség: 7 400 MB/s
Írási sebesség: 5 500 MB/sKingston 1TB M.2 NVMe 2280 Fury Renegade
Random olvasási sebesség: 900 000 IOPS
Random írási sebesség: 1 000 000 IOPS
Olvasási sebesség: 7 300 MB/s
Írási sebesség: 6 000 MB/s[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Crucio
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni 1TB-os SSD-t. Kettő között gondolkodom:
ADATA XPG GAMMIX S70 Blade 1TB
Kingston 1TB M.2 NVMe 2280 Fury RenegadeMelyiket érdemes megvenni szerintetek? Láttam hogy voltak ajánlva hűtőbordák. Érdemes rátenni a hűtőbordát ezekre? Mindkettőhöz van gyári hűtőborda és nem tudom, hogy a kettő között van-e érdemi különbség melegedésben.
-
bandi0000
nagyúr
Az valid, hogy nincsenek a trófeáim régebbi játékhoz? Ne mondjátok, hogy ahhoz is PS+ kell, hogy ezek ne vesszenek el egy esetleges gépcsere után
-
miami
tag
Kint van a Cyberpunk 2.01 patch, ami javítja a PS5 save file corruption-t is. Két külön patch megy fel alap+DLC
-
Frod
addikt
válasz Rigormortiis #148024 üzenetére
Még úgy, hogy nekem tetszett a Callisto sem érdekes a Season Pass - leszámítva a sztori dlc-t. (ezek a különböző módok, így szupernehéz, úgy hullámokban jövő horda mód, teljesen érdektelenek)
Viszont mivel a sztori dlc és eközött van 89 Ft, így én is be fogom rá dobni.(Hiába na, a gyengém amikor nem fejeződik be a sztori, és kiegészítőben zárják le, lásd PoP: Epilogue, Dead Space 3: Awakened, Doom Eternal: Ancient Gods, stb )
[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
Bad Pritt
félisten
válasz heihachi #148028 üzenetére
Én ezt nem érzem így, amint ráérez az ember a perfect guardra rögtön látni lehet, mitől jó ez a harcrendszer, addig nagyrészt vergődés van. A nehézséget minden soulslike-ban balanszolják utólag is, Elden Ring is temérdek balance patchet kapott.
Ezek a bullshitek ugyanúgy megvannak egy From vagy Team Ninja játékban is, Elden Ringben sincs pl. rendes animation cancel és besz*ptad, ha rossz ütemben mozogsz, a gagyibb játékokról meg ne is beszéljünk...[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
Jó, hát ez benne van, hogy én vagyok a béna ehhez a konkrét játékhoz Egyébként a negyedik az nálam a Fallen Archbishop volt, annak is a második fázisa. Az utolsó patch után meg másodikra csináltam meg, tehát eddig túl nehéz volt, most meg túl könnyű lett (vagy csak már annyira begyakoroltam, nem tudom).
@Bad Pritt A nem kifinomult alatt azt értem, hogy szerintem nem alkot a harcrendszer és az ellenfelek támadási mintái egy olyan egységes egészet, mint bármelyik From software játékban. Igen, szorosabbak az időzítések, de ez nem kifinomultság szerintem. Jó példa erre az utolsó patch, hogy próbálják belőni a nehézséget és vagy alá vagy felé lőnek, de el nem találják. Vagy a konkrét Archbishop fight második fázisában a kék területre ható támadás... Ha egyetlen tized másodpercet késlekedsz ott a meneküléssel, akkor halott vagy full hp-ról és kész, de a karakterem néha azonnal futni kezd, máskor meg még van egy frame az előző animációból és ezért csak sétálni kezd... Ez nálam nem kifinomultság
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Omateee
tag
válasz Kendek #147978 üzenetére
Köszi a választ, teszek egy próbát vele. Nagyrészt PS5-n lenne használva, néhány esetben jönne csak képbe a PS4.
Más: Tudtok ajánlani jól bevált Hdmi kábelt PS5-höz, ami minimum 3 méteres? A gyári maradna a TV-re kötve, viszont lenne alkalom, mikor monitorra kötném a PS-t ( igen, feleségem a kezdeményező fél ). Szerintem 2.0 Hdmi is elegendő lenne, sima 24” 1080p IPS monitorom van.
-
nagyúr
3-4 órás kampány DLC kb... szóval pár ezresért igen, afölött nemigen.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Bad Pritt
félisten
Hááát... a sztori dlc pár órás, a maxra tekert nehézségű permadeath mód meg nem biztos, hogy mindenkinek fontos, a helyi wave alapú mercenaries játékmód meg ideig-óráig érdekes, más érdemi content nincs benne.
-
Rigormortiis
veterán
Ha tetszik pár óra után a Callisto Protocol, megéri a most félárazott season pass?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
marinea2
addikt
válasz Stauffenberg #148019 üzenetére
Aha , ertem en a szamokat! De azert na.
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Bad Pritt
félisten
Most akkor majdnem a végére értél vagy az Eldest of the Black Rabbit Brotherhoodnál állsz jelenleg? Csak mert az a játék első harmadánál lehet nagyjából.
Amúgy a három kezdőfegyver nagyon jó, én el is felejtettem cserélni, annyira bevált mindhárom.[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz marinea2 #148007 üzenetére
A nézési távolságot ne felejtsük ki a képletből, mert egy átlagos íróasztalos távolságból nézett 27" asztali monitor simán egyenértékű egy 2 méterről nézett 65" TV-vel és nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az összes nappalimban ennél nagyobb volt a kanapé - TV távolság. Szóval hacsak nem ülsz be a TV elé közvetlenül, még pont lehet, hogy éppen kisebb is lesz.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Bencus88 #147996 üzenetére
Nekem az első órában nagyon nem jött be a harcrendszer, de aztán, amikor bezárnak a húsdarálós terembe egy halom, özönlő lénnyel, ott ráéreztem, milyen menő hozzádobálni őket a darálóhoz a kesztyűvel, a maradékot meg kitérés-ütés-györslövés kombóval aprítani.
Pedig általában, ha ötévente játszom horror akciójátékkal.www.adventuregames.hu
-
vg
addikt
válasz heihachi #148013 üzenetére
Melyik a negyedik? Én párt napja toltam le eldest black brotherhood boss-t, második próbálkozásra, azóta még nem volt erőm folytatni. Az addig minden volt, csak nehéz nem. ha dex build-al kezdesz kapsz egy stab fegyót, amivel gyk bárkin végig lehet menni megmozdulni se tud (sajna fejből nem tudom a kard nevét, de kb olyan mint amivel a kardvívók kardoznak az olimpián, ott van a dex válaszó képernyőn a kezében alapból is ).
-
Bad Pritt
félisten
válasz heihachi #148013 üzenetére
Hogy érted azt, hogy kevésbé kifinomult harc mechanika? A P-ben már az állomáson az első rendőr mini bossnál érezni lehetett, hogy sokkal pontosabban kell használni a dodge-ot meg a perfect guardot (parry).
Nem a saját fegyverek sebessége miatt nehéz, hanem mert a játék úgy fűzi össze az ellenfelek kombóit, hogy ha eltalálnak akkor egy sok hites, gyakran halállal végződő stun lockba kerülsz vagy ha le is tudod védeni akkor egyszerűen nincs opening, mert rögtön jön a következő kombólánc. Van három különböző karakterem, teljesen mindegy, milyen fegyverrel tolom, ha nincs meg a dodge vagy a perfect guard akkor padlóra vágnak, ez a Sekiro iskola.
A bullshit ott kezdődik, ha egy piros támadást elvétesz, földre kerülsz és utána pont akkor jön a következő attack, mikor Pinokkió felkel, de még irányítani nem tudod. Ez a Mad Clown Puppetnél pl. eléggé maxra volt tekerve.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
heihachi
addikt
Hat nem tudom, nekem az elden ring egy pillanatra nem okozott gondot (kiveve az utolso bosst), de a P-vel rohadtul szenvedek. Mar a negyedik bossnak is vagy 50-szer ugrottam neki, és a minibossok is rendre 10-20-szor kinyirnak. ER-ben meg esett-kelt mindenki korulottem mar attol is ha meglattak. Meg most a konnyites utan is joval nehezebbnek erzem a P-t, elsosorban a kevesbe kifinomult harc mechanika miatt, meg azert mert minden fegyver eszement lassu, meg a leggyorsabbak is (az ER-hez viszonyitva).
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
F-ECT$
titán
Én is bedobok egy ajánlást, amit még nem láttam a topicban, és most még a Plusban is benne van: Unpacking. Velem egy csomószor előfordul, hogy egy húzós nap után este 10 körül beesve a PS elég már nincs kedvem semmilyen pörgősebb játékhoz, ez viszont totál ellazít. Nem ezzel leszel el hónapokig, mert kb 4-5 óra alatt vége is van, de nagy előnye, hogy akár 5-10 percre is elé lehet ülni. Bármennyire is furcsa, de van benne egy kis sztori is, amit persze a mai divatnak megfelelően magadnak kell kitalálni, de ez jól áll neki.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Frod
addikt
Kevéssel 9 óra alatt lepörgött a Separate Ways stáblistája, mindenkinek javaslom aki kedvelte az alapjátékot, mert röviden összefoglalva ez csak még több RE4R!
Az árazása világi, azért is vettem meg premier héten, mert itt felesleges várni az akcióra, hiszen eleve egy pizza ára az egész. (vagy két kraftsör, kinek mi)Do you see the white shadow?
-
GEIL
addikt
válasz marinea2 #148007 üzenetére
Controlleres játékhoz ( verekedős, autós) nekem jó (lehetne) a TV, de többet játszok Fortnite-ot szigorúan billenytűzettel és egérrel és PS5-ön is úgy nyomom....a TV méreteiből adódóan nekem zavaró az átlátandó felület, ha meg messzebb ülök, akkor már nem jól látom (sajnos így 43 évesen már nem gyenge a szemüvegem).
az input lag és a tv-k gyengus válaszideje miatt szintén nálam a monitor a jobb választás a game-re....még egy drágább tv is 15 ms körüli válaszidővel van.....még egy régebbi gamer monitor is minimum 4 ms és bizony ezt érezni.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
30z.Samu
félisten
válasz Stauffenberg #148004 üzenetére
Alapvetően egy tök jó monitorról beszélünk, szép a képe (legalábbis Nekem tetszik ), fHD, 75Hz, 1ms. Csak kíváncsi voltam itt mik a tapasztalatok. De egyébként igen, ha nem fog tetszeni, ami látok akkor úgy is cserélem, de alapvetően nem szeretném lecserélni.
Sic Parvis Magna
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz 30z.Samu #147995 üzenetére
Hát próbáld ki, hogy elég-e neked, aztán utána dönts.
Én 4K UHD 27" monitoron játszom, előtte egy 23" FHD volt, de azt csak PS4 Pro-val használtam (rövid ideig). Amelyik játék legalább 1440p-t értelmesen elő tud állítani, annál kijön az előnye, de a játékok azért a HUD-ot, szövegeket, térképeket, ilyesmiket rendszerint 4K-ban renderelik, azok sokkal élesebbek, akkor is ha maga a játékmotor éppen alacsonyabb felbontásról skáláz fel FSR-el.
Szerintem csak emiatt nem érdemes monitort cserélni, de ha egyébként szükséged van új monitorra, akkor egyenesen 4K-ra érdemes már váltani (oké, én fotós vagyok és vágok videót is rajta, nekem mások a preferenciák, de monitort az ember rendszerint nem 2 évre vásárol, hanem a következő 5-6-ra legalább).
-
30z.Samu
félisten
-
nagyúr
válasz markknight #148001 üzenetére
Érdekes, nekem meg pont fordítva... meg igazából megunhatatlan a nagy TV + kanapé kombó, annyival kényelmesebb órákra elmélyedni valami játékban.
Épp nemrég a Starfieldnél volt, hogy PC-re lett meg a VGA miatt, és elkezdtem ott tolni székből rendesen "egyenesen" ülve asztalnál... hát kb fél óta után mondtam, hogy ez így nagyon nem jön be... még jó, hogy van régről egy steamlink-em, azonnal mentem is át a nappaliba a tévéhez és toltam tovább ott kontrollerrel kanapéból + linken stream-elve.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest