Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Vki játszik lg c2n? Egy kis segítségre lenne szükségem. Elkezdtem az Elden Ringet, fasza meg minden, de a barlangokban vmi iszonyú sötét van. Játékoptimalizáló módban használom a pst, máshol nem is tapasztaltam ilyet csak itt. Hogy tudnék javítani ezen? Más hdr mód? De akkor elveszitem azokat az előnyöket amiket a game optimizer nyújt, nem? Nem vagyok még otthon a tv-vell kapcsolatban, 1x beallitottam vmi guide alapján, azóta nem nyúltam hozzá, mert nem is volt semmi gond más játékokban.
-
törölt tag
válasz markknight #148892 üzenetére
Mit ad hozzá hogy sandbox? Semmit nem lehet benne csinálni a küldetéseken kívül.
-
válasz markknight #148892 üzenetére
Saints row nem jött be?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
markknight
veterán
Mafia Remaster kipörgetve végre. Nem váltja meg a világot, de jó volt kicsit "retrózni" benne. A 30 fps picit zavart, de aztán átlendültem rajta. Az ilyen sandbox lövöldék már eléggé hiányoznak, remélem hamarost hallunk valamit a GTA 6 felől.
-
Szoke1982
senior tag
Köszi mindenkinek, akkor maradok a réginél!
Nem is gondoltam volna eddig bírják az ssd-k! -
bandi0000
nagyúr
Konzolvilág ki szokta küldeni hamarabb a játékot, mint megjelenés napja? Pl a pokit kivihetik a csomagpontba pénteken, vagy előtte?
Xbox One: bandymnc
-
Baltazár123
senior tag
válasz F-ECT$ #148887 üzenetére
nekem meg hdd meg memória is, egy 4gb-os modul elpukkant egyik reggel, 2,5 éves volt, tápom is füstölt el, pont a netezős gépben, ssd még nem, azokkal szerencsém volt eddig. Van ilyen, de amiatt elég felesleges aggódni, hogy egy konzolban elhasználódik egy egyébként jól működő ssd.
-
F-ECT$
titán
Nekem ment már tönkre SSD 3.5 és tv 4.5 év alatt
Dive ever, work never.
-
Baltazár123
senior tag
válasz Szoke1982 #148878 üzenetére
a ps5 téma engem is érdekel, de valószínűleg nem várom meg a slimet. főleg, hogy vertikálisan akarom használni és a talp plusz pénz lenne, na olyant nem játszunk. az ssd-t bővíteni nem őrületesen drága és főleg nem bonyolult (a slimben kicsit több ssd lenne).
Az ssd témára annyit, hogy nekem több, mint 5 éve a letöltőszerverem egy rpi 3b+ egy 64gb-os sd kártyával és még mindig megy nincs vele gond, pedig használom. Volt idő, főleg a covid idején, amikor minden új film leugrott rá (úgy tudom ez nem tiltott nálunk). Az ssd-k ennél még ráadásul tartósabbak a technológia miatt. Konzolban még ráadásul kisebb a terhelése is, több a statikus adat. Én 20-25 évre emlékszem, ameddig garantáltan elmennek valamiféle átlagos használat mellett, de ennél tovább is mehetnek simán, csak ugye még nincs ilyen öreg a technika, úgyhogy a szimulációk alapján tudják csak saccolni. Csak az ssd miatt, ha más indok nincs, értelmetlen lecserélni. -
válasz Szoke1982 #148878 üzenetére
Van egy régi laptopom, kb 10 éve vettem bele egy (akkor még) fasza ssd-t. Mai napig nincs vele semmi gond, és 10 év alatt azért fejlődik a technika. Nem is kicsit. Én az ssd miatt aggódnék a legkevesebbet. Ezer meg egy dolog elbaszódhat. Szerintem az 100%, hogy a kontroller előbb beszarik, mint az ssd.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Szoke1982
senior tag
Hát akkor marad ez a régi " Anno is PS4 -nél inkább bevártam a pro-modellt anno, ami mai napig megy haveromnál!
Én csak az SSD végett félek , meg a hely hiány miatt kellett volna slim, na meg a új garancia miatt !
(Mivel már a régi ps5-t nem garis!)így nyugi lenne ha beszarik netán!
De lehet túl párazom!?
Mert ha most adná be a kulcsot a régi ps5-s gépek SSD -je , vagy bármi más, (mit tudom én) akkor majd max veszek újat de kb teljes árért, azért így meg nem okés!Csak itt az a kérdés kibírják e addig?
Mire jön a pro modell?Szerintem a Sony se hülye, kívan ez találva, mint ahogyan tv-k se bírnak max 3-4 évet!
Nem mint régen mikor tíz évente vettünk tv-t![ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
Szoke1982
senior tag
Nem tudom ti ,hogy vagytok vele , de ti lecserélitek a régi ps5-t (első generációs,ha az van?)
A mostani új slim" modellre?
Azon gondolkodtam, 🤔 mivel már elég "régi" az első genes ps5-m, így a belső ssd-je , lehet előbb utóbb vagy inkább hamarosan beadják a kulcsot?
Vagy ettől nem féljek?
Bár igaz tetszik ez a új digi modell főleg,hogy kevesebb helyet foglal majd.. (meg mostanában csak digitális veszem meg!) Akciós stb ..
Meg lesz pluszban 2 év garim, az sem mindegy, addig meg szépen jó lesz míg jön a ps5pro modell 2024 év végén? (Ha jön!?)Vagy megintcsak az lesz alig lesz majd slim, mert előre felvásárlás lesz majd meg készlet hiány lesz?
Főleg ha karácsony előtt , már majd lehet kapni esetleg..[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Empire of the Ants - Reveal Teaser | PS5 Games
Szerintem ez a régi, hasonló nevű játék remake-je lesz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
syler123
veterán
válasz TrishtanAG #148868 üzenetére
Annyira nem rossz minőségben jönnek a PC portok. Ha mindent időben kiadnak PC-re, akkor nem vagyok benne biztos, hogy PS5 pro vagy inkább PC irányába induljak.
Amit most a Ps5 tud EU5 alatt, az valami tragédia, ezt tényleg nem gondoltam volna.[ Szerkesztve ]
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Wesder #148867 üzenetére
Nem is rossz fizetés az a havi tizenakárhány ezer dollár azért egy olyan munkáért, ahol kábé annyi a feladat, hogy az analyst közölje a végén, hogy minél hamarabb, minél jobb minőségben ki kell adni minél több PC-s portot, amikor már nem fogy egy cím a konzolon annyira .
www.adventuregames.hu
-
Wesder
félisten
Sony/Playstation is looking for a PC planning analyst to grow faster in PC Market.
“As the PC Planning and Analysis, you will play a pivotal role in driving sales success and shaping strategy for PlayStation’s fast growing PC business”
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Szoke1982
senior tag
Ok ! Köszi!
Másoknak:
Amúgy aki lords of fallen-t nyomja, most beállításoknál be kalibráltam a hdr-t+fény meg kontraszt +színeket, és ég és föld kb ami lett,! Tehát érdemes azért állíthatni előbb, mert jóval szebb lesz mint amit elsőre láttam! A fények nagyon jók szép azért a játék! (Azaz látszik ez már valami új motor)
Természetesen kinek mi tetszik vagy amit a tv-jéből ki tud hozni!
Amúgy ti bekapcsoljátok a hdr-t?
Mert ha kikapcsolom jóval szebb nagyobb fényerő plusz nem olyan tompa a kép bár még igy is Sony x95j elég nagy hdr fényereje de azért nem tudom néha melyiket válasszam!?
Ha meg nincs hdr akkor meg nincsenek azok fények stb.. bár nem értek annyira hozzá de azért látni.. -
VTom
veterán
válasz markknight #148845 üzenetére
Nekem most épp van egy a fiókban, mert egy hónapja szervízben van a PS5
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Szoke1982
senior tag
Hallod szintén! (és nem nevetnek ki szerintem itt , elég normális itt a közösség szerencsére!)
Viszont a returnal-t még mindig nem vittem végig , pedig imádom! (Aza jamakasssziii résznél ott végem volt és kb agyamra ment ) xD
Meg le is kellett törölni, mert nem volt elég tárhelyem!
Bár mivel nincs kb segy Souls ismerősöm sem , meg aki kb ahogy látom szintén egy cipőben járunk/tunk !
Ha gondolod vegyél fel ismerősnek! (Psn: RAJZoli)
Meg aki szereti a souls játékokat úgy mint mi , és bár kezdők vagyunk, de imádjuk Souls műfajt, az nyugodtan bejelőlhet ha szeretné!Jah amúgy pont most jött egy javító pack a lords of fallen ra! Most szedtem le (1.0009) elég hamar javítják! (Úgy néz ki)
Hú most nem tudom hány MB de megnézem mit csináltak rajta...[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz tkohun2107 #148860 üzenetére
Számla elég, Triwarden kft-hez kell vinni probléma esetén.
-
tkohun2107
tag
Üdv, szeretnék vásárolni használtan egy ps5 konzolt amit az eladó online vásárolt és erről emailben kapott számlát. A dobozban semmilyen papír nincs ilyenkor amire szükségem lehet később ? PS gari jegy stb előre is köszönöm a segítséget 👋
-
Raga
senior tag
válasz Szoke1982 #148858 üzenetére
Returnal….az első élményem igaz nem soul hanem roguelike de beszippantott…két évembe telt mire végig vittem segítséggel!!!lehet nevetni de nem adtam fel kitartottak annyira imádtam…nekem minden idők játéka pedig előtte hasonlóval se soha…utána jött Daemon Souls, Elden Ring…Boss ok segítséggel tehát nem önerő de imádtam a storykat a hangulatot…én is kezdem azt érezni már igazán csak ezek kötnének le
[ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
Én is az vagyok kezdő vagy már nem is tudom amatőr vagy haladó? Hogy hol is tartok kb nem tudom , de ha azt nézem, mostanában csak a souls játékok jönnek be és kötöttek le akkor kb be se kapcsoltam volna a gépet!
Egy új szerelem lett kb, pedig mindig azt mondták nekem ennyire nehéz ez a műfaj stb, és ez igaz is néha, de ha sosem próbáltam volna ki anno a Demons Souls remake -et (azzal kezdtem) akkor olyan játék élmények maradtak volna ki ,hogy azt le nem tudnám írni!
Elképesztő érzés mikor végre lenyomod végre a boss-t, ami nekem akkor lehet kurva nehéz volt, másnak nem , de utána már magamon vettem észre ,hogy már mikor másodszorra mentem neki (Dsr-nek) és 565+ óra Elden Ring után...
éreztem kurva sokat fejlődtem!Utána már csak azt néztem mit szerezzek be , mi maradt ki! 🤔😄
És nagyon jó játékok vannak ami kimaradtak anno.. e miatt, mert nem ismertem őket meg mondták jaj ne játsz vele mert kurva nehéz stb!De már jatszom velük, vagy már végig is vittem többször is őket! (És imádom őket)
Első volt a Demons Souls remake, utána steelrising, ha jól emlékszem, és a nagy ágyú nekem a Elden Ring volt, ami behúzott vagy 500-600 órára !
De ennyire nem kötött le egy játék sem mint az Elden Ring ennyi időre! (De ezt már tuti írtam ítt, sokan már lehet unják xD, de az is lehet ,hogy a végén neked írtam? 🤔😄)
És a sekiro-t is be lett szerezve azóta (azzal még szenvedek, de haladtam előre és ismerem megfele,szenvedek de imádom azt is, amúgy kurva jó játék az is!Meg nem olyan régen szereztem be nyáron kb , a Dark Souls 3 -at is ami szintén nagyon jó game!
Lényeg az.. ha van PS +extrád?
Ha jól tudom, akkor benne van a Demons Souls remake, és ha nem volt még meg, akkor próbáld ki majd!Elsőre lehet nehéz lesz, de utána már ha rájössz és ha tetszik ez a játék élmény, akkor megfogod szeretni majd !
Jah igen még a Wo long-ot is megvettem anno, bár azt le lettem.(bár már kinn a sok DLC is azóta)
Ott egy kicsit beuntam, egy boss miatt, de majd most annyi játék van jön , hogy örülök ha végzem a Lies of P -vel!Meg tegnap este, nyomtam az új Lords of the fallent is, már így 4 óra játék után, már azt mondom, nem lesz ez rossz!
Kezd beszippantani !
Jó lesz ez majd, de várni kell míg javítják majd, pár hét vagy hónap múlva (Gondolom!)[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
Most valahogy legjobban a The Last of Us 2 Remastered hivatalos bejelentését várom....
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
sting2
addikt
A türelmetlenek és burzsujok " sportja manapság az előrendelés..
A digiben gondolkodók meg.., nos, ők az olimpikonok ebben a műfajban.
Az elmúlt 5 évben nem nagyon volt olyan cím, ami ne hálálta volna meg a" várj és jobb /olcsóbb lesz a jutalmad szabályt.
(Tudom, ez inkább a lemezes anyagoknak kedvez.)
A kérdésre a válasz?
Nem tudom mert olyan balfasz vagyok, hogy maximum 5 évente veszek első nap valamit...[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
markknight
veterán
válasz frankdelgado #148848 üzenetére
Jó, de azért sokat tesznek ám a fejlesztők is A camokat pl csak úgy lehet feloldani ha úgy játszol mint egy idióta
-
frankdelgado
őstag
válasz markknight #148819 üzenetére
Pedig milyen jó volna a gyáván rejtőzködő csipások alól kidurrantani az épületet.
-
mirarlo
újonc
válasz Rigormortiis #147355 üzenetére
A Nier (mindkét része) egy-egy csoda
De jó látni, hogy más is így gondolja. A Nier (mindkettő) a legkedvesebb játékélményem.
Amikor megláttam (2010-ben), a borítója tetszett meg és ki kellett szaladnom a Mediamarkt elé, hogy legyen térerő és el tudjam olvasni Martin tesztjét [link] , hogy eldöntsem tényleg kell-e nekem.Ez a három játék költözésnél soha nem mehet a teherautóra Több száz dobozos játékom van, köztük szobros AC-k, challenge coin-os, hardened edition CoD-ok, limitált kiadású kontrollerek, fülesek, konzolok (az 1995-ben vett, ma is működő psX-em is az összes játékkal) - mind mehet a dobozokba. De ez a 3 csoda csak a kézitáskámban jöhet az új helyre:
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Wesder #148831 üzenetére
Én biztosan nem fizetnék egy petákot sem érte. Az RDR2 megérdemelné, de a pénz a Rockstarnak megy. Nem vagyok hajlandó legitimálni azt, hogy fejőstehénként akarnak kezelni.
Egyszer már kifizettem a játék árát a PS Store-ban. Ha nem adják ingyen a 60 fps módot, akkor dögöljenek meg és lewarezolom PC-re (amikor lesz hozzá olyan PC-m, mert Mac-en vagyok jelenleg).
-
Bogyi007
veterán
Egy generációval ezelőtt szerinted mi fogyott jobban a PS4 Slim vagy a Pro?
Maradjunk annyiban rengetegen voltak "akik nekiálltak kukát turni és kutyák lettek"...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
MODERÁTOR
válasz Baltazár123 #148838 üzenetére
Igazából ha már felmerül a kérdés, hogy számodra megéri-e várni a Slim-re, akkor a válasz nem, mert technikailag pont ugyanazt kapod a jelenlegitől is. Annyi, hogy némileg kisebb lesz, lecsatlakoztatható az optikai meghajtó, és minimálisan nagyobb a felhasználható tárhely.
Árban sajnos tényleg nem lesz majd olcsóbb a konzol új változata, pedig ott kellene lennie, ahol a generáció eredetileg nyitott. Addig pedig akciózzák a most kapható gépcsomagokat, amivel akár a negyedét is meg lehet spórolni a teljes árnak. -
Baltazár123
senior tag
Azon agyalok, hogy érdemes-e ps5 vásárlással megvárni az új zsugorított verziót. Előny, hogy kisebb lenne, nagyobb tárhellyel (bár annyira nem fontos nekem, egyszerre ritkán játszik a család 2-3 játéknál többel). Cserébe valószínűleg beakciózzák a régit és így olcsóbb lenne, bőven nagyobb mértékben, mint amit a tárhely indokol és a méret ugye tudjuk, hogy nem számít Főleg ha polcra rakva lesz a gépezet a mostani ps4 helyére.
Ha van valakinek véleménye erről, hogy milyen egyéb megfontolás lehet, meghallgatnám. Főleg, hogy karácsonyi ajándék lenne, de ha megéri várni, akkor lehet húsvéti is. -
nincsnév007
őstag
válasz Stauffenberg #148830 üzenetére
amúgy hihetetlen hogy rockstar mennyire le szarja az rdr2-t
-
Raga
senior tag
Üdv.
Kérdezni szeretném van itt valaki aki megvette és elkezdte a Lords of The Fallent?
Ha van ilyen köztünk mondana eddigi tapasztalatokról véleményt?
Persze csakis a Ps5 verzióról…streamet néztem róla de mind pc volt[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Stauffenberg #148830 üzenetére
Èn még így is megvennèm ha jönne, mert megèrdemli a RDR2.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Stauffenberg
nagyúr
-
Wesder
félisten
válasz nincsnév007 #148827 üzenetére
Újra meg kell venned ha kell a PS5 verzió.
-
nincsnév007
őstag
ha ps4re megvan a gta 5 akkor ps5-re fizetős a ray tracing frissítés vagy ingyenes?
-
F-ECT$
titán
Kérdés hogy később nem adják-e ki. Mint pl a Kena-t.
Dive ever, work never.
-
proly01
őstag
Alan wake 2 bol lesz fizika változat itthon?
....Pr:)ly....
-
nincsnév007
őstag
válasz markknight #148821 üzenetére
ne is mond, amikor megláttam azokat a "férfi" cica skineket te jézusom. Hát őszintén nem a jézusom szó jutott először eszembe, csak most szépen fogalmazok
-
markknight
veterán
válasz nincsnév007 #148820 üzenetére
Ja, hát figyi.. abba munkát kell rakni. Picit bonyolultabb mint Nicki Minaj meg a cicafejű operátor skinek. Majd ha 100 ezer forint lesz a COD évről évre, akkor lesz büdzsé rá Így is alig élnek meg..
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz markknight #148819 üzenetére
Nem kell hú de nagy rombolhatóságra gondolni. De amikor azért beülök egy tankba és és kis kocka nullára lassítja a tankot, azért ez 2023-ban elég gáz. Ne legyen egy Battlefield 1-4 szerű rombolhatóság benne, de egy alap lehetne már benne.
-
markknight
veterán
válasz nincsnév007 #148818 üzenetére
De mit akarsz benne rombolni? Sok vérpista szét bazookazná az egész épületet, a noobok rommá lőnének mindent így nettó 2 perc alatt terep 2 lenne a map
-
Scholes9
nagyúr
válasz markknight #148800 üzenetére
Úgy, hogy nagyon rohan az idő
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
F-ECT$
titán
válasz Ferenczi Áko #148796 üzenetére
Sokan nem használják innen, tesztek alapján egész jó. Persze ebben az árkategóriában azért már illik is neki, illetve elég sok minőségi ellenfele is van. Itt már nagy hiányossága elvileg nincs a fejhallgatóknak, egyéni ízlés kérdése, hogy mennyire tetszik a hangja.
Dive ever, work never.
-
Batyops
aktív tag
Azért a Sony mutathatna már valamit a készülő exekből.
-
Batyops
aktív tag
Új cod bétát leszedtem egy kört lenyomtam aztán töröltem is. De jó lenne ha egyszer megújulna a szeria de hát szerintem ez már nem fog na mindegy erre se kell költeni.
Más a Lodr of the fallen milyen állapotban van day 1 patch után? Láttam hogy a tesztekben teljesitmény problémákra hivatoktak. Na mindegy jövöhéten ugyis jön a spider man 2 . -
Peat76
őstag
válasz Elderath #148804 üzenetére
Mondasz valamit, néha nekem ez az ugra-bugra pókjelmezes hülye gyerek kicsit sok
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Wesder
félisten
Csak tippelem, de talán a játék megjelenésének köze lehet hozzá.
-
Elderath
őstag
Alan Waket jobban várom, mint spider mant, de azért jöhet az is
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
-
MODERÁTOR
Gondolom úgy, hogy megvásárolod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés