Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Kicsit megkésve, de gondolkodom egy PS5 vételén, bár ha jól emlékszem a PS4-et is kb a generáció felénél vettem meg. Szóval felmerült bennem két kérdés. Az első az, hogy ha veszek egy PS4-es játékot és kapott upgrade-et, akkor automatikusan frissíti vagy ez fizetős? Gondolok itt pl a Days Gone-ra vagy a 2018-as God of War-ra. A második kérdésem, hogy a Remote play hálózaton belül hogy muzsikál? Gondolkodom hogy Asszonyhoz viszem a gépet és ha mondjuk tanulnia kell vagy dolgoznia, akkor pl a nappaliban tolnám laptopon Remote play-el. Ez mennyire járható? Köszönöm szépen előre is válaszaitok.
Sic Parvis Magna
-
Elderath
őstag
Tegnap felraktam ezt az új firmwaret. Több ideig tartott a felrakása, mint a korábbi fwk és a rebuild database is tovább tartott. Remélem nem az SSDm haldoklik
Mondjuk utána sokkal reszponzívabb lett a UI
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
hunvarlan
aktív tag
Elindítottam a ps5 remote módot pc-n ott hibátlan volt újra indítottam a tv-t és tádám eltünt. Ebben az az érdekes hogy a tv ment előtte és nem volt semmi szín probléma. De köszi a gyors reagálást.
-
hunvarlan
aktív tag
válasz markknight #146793 üzenetére
Oké de ha azt mondják hogy 80 -100 ft akkor nem biztos hogy ki szeretném fizetni.
-
hunvarlan
aktív tag
Sziasztok lehet hogy volt már téme de nem tudom végig olvasni a fórumot. Az a probléma jött elő hogy rózsaszín foltok jöttek elő a tv képernyőjén teljes újra indítás megvolt persze garancia már nincs a ps5-re. Mit tudok csinálni ezzel hogy eltűnjön?
-
lo_jo
senior tag
válasz Yodafon #146789 üzenetére
Ez akkor lenne igaz, ha 1080p esetén a PS 1080p képet tolna ki, mert 4k kijelzőn 4 pixel lenne az, ami a renderben 1. Mivel mindig 4k a kimenet és a felskálázás még előtte történik, ezért nem számít, hogy az 1440p nem egész osztója a 4k-nak, úgyis történik szoftveres “mágia”, nem a kijelzőre van bízva. PC-n ennek megfelelője az, ha FSR-t vagy DLSS-t használsz, jóval élesebb a kép, mintha nem natív vagy annak egész osztója lenne.
-
-
Capeta
csendes tag
válasz Willhunting #146786 üzenetére
Elnézést, 1440p és 2160p, javítom.
-
MODERÁTOR
válasz Capeta #146784 üzenetére
Játékokat tudnak készíteni akár 8K felbontásban is, 60 fps mellett, lásd pl. The Touryst. Nem ez a probléma, hanem az, hogy nem ilyeneket akarnak gyártani, mert nem erre van igény. Ez egy ördögi kör, sose lesz elég erős hozzá a hardver, mert nem azon múlik.
-
-
-
Wesder
félisten
válasz markknight #146773 üzenetére
Lehet nekem vam gondom a szövegèrtèssel, de a players ≠ unit sold.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok!
Vajon a Playstation Portalhoz is kelleni fog, hogy piheno uzemmodban legyen a PS? -
ProEvoFan
nagyúr
Crew Motorfest
Nem tudom manuálisan, szabadon állítani a kontroller gombokat. Csak az előre beállított kiosztásokat találom. A féket szeretném tenni a négyzet gombra, de nem tudom.
Valakinek sikerült variálni a gomb kiosztást? -
Wesder
félisten
válasz markknight #146771 üzenetére
Az ugye megvan hogy ez minden platform?
Az hogy mennyi ment el belőle, a játékosok szempontjából teljesen lènyegtelen.
A stúdió örül neki, kb csak ez a fontos.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
madkiller
őstag
válasz Rigormortiis #146766 üzenetére
Nekem meg inkább az eleje a kastély rész nem tetszett annyira, aztán kiérve nagyon elkapott. Sztori nagyon összeállt a végére. Végén üresség érzésem lett és , hogy kb azonnal akarok játszani a folytatással, mert annyira érdekelt a sztori. 4et még nem játszottam végig csak a demot, az nagyon tetszett, de valahogy máshogy alakultak a játékok nálam most és kimaradt, de a tegnapi bemutató után VR2ön fogom játszani.
-
Elderath
őstag
Spider-Man 2 will have Ray tracing in 30fps, 40fps, and 60fps
Insomniac kb legjobb 1st party jelenleg. 40 fps mode lesz nekem.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Fiammal (pc/ps5 crossplay) tavasszal kezdtünk játszani a Borderlands 3 + összes dlcvel. Tegnap meglett az összes trófea. Annyira erősek voltunk, hogy a raid boss legnehezebb fokozaton, mayhem 10en elolvadt . Végig meglepően jól működött a crossplay. D4, Crew Motorfestet is használja, szóval remélem egyre több játékba beteszik majd ezt a lehetőséget. Visszatérve a Borderlands 3ra. Ha tetszett a harmadik resz, akkor érdemes beszerezni a Tiny Tina's Wonderlandsot is?
-
TrishtanAG
senior tag
válasz MrHurricane9 #146762 üzenetére
Gondolom elcsesztek valamit a gyűjteményes közös kiadás miatt. Az Intergrade-nél ez már lassan hagyománynak számít, majd helyre áll.
www.adventuregames.hu
-
MrHurricane9
csendes tag
Final Fantasy VII remake intergrade hova lett ps+ extrából? Meg akartam nézni rebirth trailer hatására, de fizetős lett, pedig pár hete még láttam a ps+ extra játékok között. Kivették hirtelen minden előzmény nélkül, vagy bug és visszaáll majd?
-
fausto
addikt
válasz Rigormortiis #146758 üzenetére
Szerintem még az a babaház is marha jó volt.
-
senior tag
-
raziel01
veterán
válasz Rigormortiis #146758 üzenetére
Igen. Nálam a gyár rész volt rettenet gáz. Abszolút nem illett bele az egészbe.
-
Rigormortiis
veterán
válasz raziel01 #146757 üzenetére
A Village-nek szerintem az volt a legnagyobb baja, hogy túlnyújtották az egész koncepciót. A játék második fele már rohadtul nem érdekelt. A falu és a kastély zseniálisak voltak, csak sajnos az egész kastély szegmens egy-másfél óra lement nálam, pedig azt hittem, hogy Dimitriscuék lesznek a központi elem. Aztán sajnos nem
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
raziel01
veterán
válasz Rigormortiis #146755 üzenetére
Resident Evil 4 remake tényleg jó.Brutál, hogy mit összehoztak.
Nekem sokkal jobban tetszett játékmenetben, helyszínekben, sztoriban, mint a Village. -
Rigormortiis
veterán
válasz tboy93 #146753 üzenetére
Igazából két stúdió van, akik rendes remake-t csinálnak: a Square és a Capcom. Épp most játszom a Resi 4 Remake-vel...hát nem semmi. Mondom ezt úgy, hogy a maga idejében csak ezért vettem egy GC-t a PS2 mellé...aztán persze kijött PS-re is De legalább ott hozzácsapták a seperate ways-t, amit most is megkapunk majd fizetős DLC formájában.
Na mindegy, piszkosul várom a FF-t.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
nagyúr
válasz TrishtanAG #146752 üzenetére
Itt kéne kezdődjenek a remake-k
-
Sliderxy
senior tag
válasz markknight #146749 üzenetére
Ja, a GTA-ban meg jó lenne hálóhintázni.
-
_drk
addikt
válasz markknight #146747 üzenetére
Legtöbb OW-re sajnos ma ez a jellemző. Tök lineáris játék menet és nincs koncepciója az nyílt térnek.
Mondjuk legalább a Spiderman-ben lehet magyarázni, hogy jó lengedezni, de úgy pár óra után az is ugyan úgy unalmas és csak egy megszokottól eltérő közlekedéssé válik.GTA-ban is uncsi egy idő a céltalan vezetés, de ott legalább van hova menni. Rengeteg kidolgozott helyszín van ahol még ha semmi nincs is tök jó megnézni, ilyen place of interest jelenség.
Vagy más játékokban van értelmes loot vagy mellék küldetés esetleg. -
markknight
veterán
válasz TrishtanAG #146748 üzenetére
Az lenne jó ha autókat lehetne lopni, meg terrorizálni a népet, ilyenek. Fegyót venni s lövöldözni, feldobná kicsit az állóvizet, a japán pókemberbe meglépték, itt is megkéne, béna ez a Sony.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz markknight #146747 üzenetére
Szerintem is dínókra kéne vadászni, vagy tombokat raiderelni egy Pókember játékban
www.adventuregames.hu
-
RangerFox
Topikgazda
Kedves gesztus, hogy a FINAL FANTASY VII REMAKE & REBIRTH Twin Pack ugyanannyiba kerül, mint a Rebirth magában. Így egy játék áráért kettőt kap, akinek esetleg kimaradt az első része.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Rigormortiis #146741 üzenetére
Számomra az a tipikusan kérdés nélkül előrendelős cím.
-
_drk
addikt
Megnéztem az új Spiderman 2 trailert, ez ugyan az mint az 1.
Nem az én játékom, mert a harcrendszer nagyon nem tetszik és az erőltetett open world is egyre zavaróbb, mellé a sehova nem vezető szokásos Marvel sztori is hiába jó, nincs sok értelme.
Ami tetszett a Venomos skill bevágások.Ami zavar igazából megint a hiány érzet így Sony exkluzív köntösben, hogy ez csak így ennyi.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Bad Pritt #146724 üzenetére
Nemrégi újrajátszottam az első részt, mert a DLC-k annak idején kimaradtak nekem. Arra jutottam a végére, hogy a főmissziók egy kifejezetten kellemes Paukembörös akció játákot adnak ki még mindig, nagyon jó sztorival, jelenetekkel és csavarokkal.
Ehhez kapcsolódnak a kékikonos mellékküldetések, amik között vannak szórakoztatóak és frusztrálóak is (fújj, galambos), meg a végtelen copy pasta openworldös baromságok.
Most, hogy nem platinára mentem, teljesen üdítő élmény volt úgy a játék, hogy az idegesítő dolgok közül csak a ruhafejlesztés miatt csináltam olyan típusúakat, amik éppen tetszettek (pl. az épületfotózás, meg a táskamegkeresés).
DE ott kaptam volna agyhugyf@szt, ha az összes bandaháborús verekedést, meg a környezetszennyezési laborokat is meg kellett volna megint csinánom.
www.adventuregames.hu
-
pzstm
titán
We just got a deep dive into Spider-Man 2’s open world and I couldn’t be happier as someone who thought the first game’s side content was terrible, they listened!
Now with:
- Side storylines involving new villains
- Less checklist-y and more meaningful side content
- Not all are marked but you actually come across them naturally through visual cues
- Fast travel is instant
- Some Side content is locked to either character and others can be done by both
- Map is double the size
- Character switching reminds me of GTA 5
- Friendly Neighborhood app is back from Miles Morales[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz windlord #146690 üzenetére
plex fórumban lehet, hamarabb segítenek. [link]
de majd leírhatnád oda pontosabban is mi a gond:
- milyen nas a szerver (arm, x86),
- szerver verzió,
- ps5 kliens verzió és azok beállításai,
- film tulajdonsága (pl, 4k, x264, x265, DV, HDR, stb),
- milyen hibát tapasztalsz,
- lejátszás közben szerveren mit látsz: közvetlen lejátszás, transzkódolás, erőforrás kihasználtság (cpu, hálózat),
- rendszer összeállítás: PS5, erősítő, TV hogyan van összedugva (hdmi, optika, ethernet)
- stb.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz markknight #146722 üzenetére
Ha itt megoldják akkor más is képes rá, hisz nincs engine limitáció. Amit te látsz az szimplán fejlesztői trehányság sok esetben.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nomura felfedte, hogy meddig jutunk el a sztoriban a Final Fantasy VII Rebirth-ben.
"We have mentioned this a few times before, but the order in which you can explore the locations is not the same as the original Final Fantasy VII, and there are some shifts in the order. For example, Wutai, one of the major locations, is not part of the route in Final Fantasy VII Rebirth and will be visited in the next one. Although there are some changes in the order of the locations, the locations depicted in this title extend up to "The Forgotten Capital," where the greatest fate of Final Fantasy VII awaits you."
Szóval kíváncsi vagyok, hogy meglépik-e majd azt,
hogy Aerith mégsem hal meg esetleg. Bár Live-Die-Respawn
-
F-ECT$
titán
Nagyon remélem hogy az SP2-ben lesz jó pár újdonság, mert a 2x akkora térkép különben rohadt unalmas lesz. Már az első rész is eléggé a határon volt, mire mindent megcsináltam, ha ez csak kb ugyanaz lesz pár új mozdulattal és skinnel az édes kevés lesz.
Dive ever, work never.
-
Beegabor81
tag
Hát ez szánalmas volt
Egyedül FF6 Rebirth csigázott kicsit fel
[ Szerkesztve ]
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz markknight #146714 üzenetére
Szóval akkor mégsem az engine a hibás?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
markknight
veterán
Olyan szépen fut a mortal, hogy eldobom az agyam. Szép, nem akad, nem homályos fosh mint a többi unreal és kb 0 a töltési idő. Na, így is lehet csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Sefneni
őstag
Mi ez a Baby Steps?!
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
F-ECT$
titán
State of Play kezdődik
Dive ever, work never.
-
-
F-ECT$
titán
válasz WhiteWalker #146707 üzenetére
8 órám volt benne, az nekem elég volt a megítéléséhez.
Dive ever, work never.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Wesder
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest