Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
retroid
senior tag
Elkeserítő, hogy már árulják a Spider-man 2 limitált kiegészítőket....
Kívánnám, hogy rohadjon rá aki csak azért vette meg, hogy keressen rajta kb 6-9 ezret, de úgyis meg fogja venni akinek nem sikerült előrendelnie....
Én reggel vettem át és azóta se tudtam letenni... Csodásan néz ki, egy igazán egyedi darab lett ez most.....iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
Digidroid
aktív tag
Régen volt itt többször téma, hogy mennyi ideig élnek a PS+ feltöltő kártyák.
Épp most aktiváltam 2 db 2021.06.01-én vásároltat.. -
válasz kicsako #145782 üzenetére
De a több konzol, meg a több tv már megvan.
A sok launcherrel nem az a gondom, hogy sok van, hanem az, hogy mindegyikben jól elvan rejtve a családi megosztás. Steamen egyszerű, azt tudom. De a többiben még nem találtam meg. Plussz ugye kellene launcherenként valami szülői felügyelet is,azt sem egyszerű menedzselni.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Sliderxy
senior tag
PS Appban megtalálom valahol, hogy mikor jár le az előfizetésem?
-
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
újoncnak számítok PS terén, alig pár hónapja van meg a konzol, akkor elő is fizettem a PS+ Premiumra, egészen 2025.05-ig.
Főleg a veteránoktól kérdezném, hogy mi a jellemző az akciókra vonatkozóan, mekkora kedvezményt szoktak adni az előfizetésre "ünnepekkor"?
Ha ezeket az új számokat nézem, annyiért már nem biztos, hogy előfizetnék, de az Alzás jóárasított kártyákból betáraztam.
Most ugye 36.000/év lenne, de ezt ezekből a kártyákból igazából 25.200-ért venném.
Érdemes ezt még most meglépni, vagy szokott akár 40-50%-os akció is lenni még futó előfizetésre vonatkozóan?
Persze tudom, hogy nincs varázsgömb, ami megmondja, ezért inkább az elmúlt időszak tapasztalatára vagyok kíváncsi.
Köszi! -
Yodafon
senior tag
Egy rajzfilmbe élek együtt veled,
látom a fejed felett a kérdőjelet
Hiszen itt mindent lehet, ide az anyád elől is elrejtheted
a fejed felől a kérdőjeled[In sound mind]
I'm gangsta!
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz markknight #145781 üzenetére
Attól, hogy PS-n játszol és neked az az elsődleges platform még nincs igazad. Használd a PS-t a másik meg a PC-t. Egyik olcsóbb de előfizetéses modellel a másikba meg sok pénzt kell invesztálni de másra is jó. Az első kommented a világ legnagyobb marhasága.
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
válasz kicsako #145777 üzenetére
PC-n inkább a családi megosztás és felügyelet problémásabb. Legalábbis nekem, rutinosabb pc felhasználók biztos kisujjból megoldják a millió launcherrel meg tököm tudja mivel. Meg a fiaim sokat multiznak, akkor ugye 2 pc, 2 monitor, stb. Stb.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Wesder
félisten
Sony Group’s shares have risen after the company announced plans to increase PlayStation Plus prices.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
kicsako
őstag
válasz markknight #145773 üzenetére
Nálad valószínűleg defektes alkatrészek voltak a pc-ben, másra nem tudok gondolni...
Maximum annak "problémás" a pc, aki életében nem használta, de konzolok is legalább ennyire "problémásak" annak akinek még sosem volt előtte, mert azt sem tudja mi történik. -
MODERÁTOR
válasz markknight #145757 üzenetére
Továbbra is menni fog a lemezes játékok adás-vétele, meg ugye az akciózások.
-
GEIL
addikt
válasz Lackooo84 #145774 üzenetére
wtf....akkor ez csak PS4-nél ment ?
Tehát amiket haladok a játékokban nem tudom kimenteni külső meghajtóra ?
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
pzstm
titán
válasz Wesder #145760 üzenetére
"átlagos", nem gamer ismerősi körben többen vannak akik egyetlen exkluzívot nem vettek, azt sem tudják mi az csak a Fifa only minden évben. A haladóbbak COD-ot is vesznek.....de ennyi
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Bad Pritt #145755 üzenetére
idővel szerintem elkerülhetetlen... Indie címeknél mindenképpen, sok esetben fizikai kiadás már most is hónapokkal vagy 1-2 hónappal digital után van emlékeim szerint
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
raziel01
veterán
[link] PlayStation 5 DualSense Wireless Controller 18 890 Ft
2 év garanciával. -
vg
addikt
válasz Bad Pritt #145749 üzenetére
Még nem, de a napenergia felhasználása "igazság" szerűen már volt. Amúgy még mindig megy az álszentkedés itt ami a tegnapi hsz-ek után nyilvánvaló; itthon nagy a jólét és évente 200e-t a többség simán kifizet playstation játékokra, de havi 3000 forint már sok előfizetésre. De nyugalom, nyugaton minden jobb!
-
kicsako
őstag
válasz markknight #145759 üzenetére
Ha nem értesz valamihez, akkor legalább ne okoskodj
-
Imilenni
addikt
-
NyMRooD
őstag
válasz markknight #145759 üzenetére
Azért egy konzol kiváltásához nem kell félévente 600 ezerért videókártyát venni még erős túlzással sem.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Frod
addikt
Engem eddig a haverok, és a trófea gyűjtemény tartott itt.
Család mellett haverokkal nulla játék van, a digitális plecsniket pedig ott tudom hagyni ezen a ponton, ha ennyivel zsebbenyúlósabb a 'gondozásuk'.
Max cserélem az S-t egy X-re.(Szerintem három hete be sem nyomtam a PS-t - a helyére kivittem a hálóból az S-t -, mert a nagyobb tévén tolom az Everspace 2-t.)
Do you see the white shadow?
-
Wesder
félisten
Nem hiszem hogy itthon tömegek váltanak majd másik konzolra mert komolyabban èrintett minket az emelès, mint más règiókban.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Jakesz
addikt
Miért mennénk?
Ha xboxozni kellene, akkor már inkább pc, mert minden azonnal elérhető arra is.
Nintendo meg teljesen más világ többségében könnyed cukijátékokkal, és még magasabb árakkal, mert az erdemi akciózás ott ritka, mint a fehér holló. Kazettákat eladogatni meg cserélgetni egyre kevesebben akarnak. -
-
Bad Pritt
félisten
Volt már a de még mindig olcsóbb, mintha cigiznél komment? Kereső nem hozta ki.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Jakesz
addikt
Én annyira nem akadok fent az új árakon,
egyrészt mert játékra külön már nem költök, és ez a brutál játékkínálat még így is megéri ezt a pénzt,
másrészt az áremelés jelentős részében a Sony csak korrigálta az euro-forint átváltást, és reálisan nézve a dolgot, inkább annak kell örülni, hogy mindezidáig 300 ft-tal számolták az eurot. Nyilván könnyebben megemésztette volna a magyar, ha nem egyben történik meg az inflációs áremelés és a pénznem korrekció, de ez van.
Harmadrészt pedig fixen ott van a húsvéti és black fridayes 25%-os PS Plus leárazás, szóval aki ekkor rendszeresen megújítja az éves PS Plus előfizetést, annak mindig akciós lesz, és ezek az árak semmit nem fognak jelenteni. -
GEIL
addikt
válasz echterion #145746 üzenetére
Végülis akkor nyugdíjjárulékot és TB-t se kéne fizetnem mert orvosi ellátást egyáltalán nem veszek igénybe és kb a nyugdíjas kort se fogom megérni.... .
A napelemnél fizesse az akinek van....én pedig fizetni fogok akár 3X-os árat is ha pl magándokihoz kell mennem...így tiszta sor lenne.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz Lackooo84 #145741 üzenetére
A mentést megoldom egy külső meghajtóra és ámen.
Inkább a szept. 01.-re időzitett húzás a gusztustalan a napelemrendszer tulajokkal szemben.......
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
raziel01
veterán
válasz Ctrl+Alt~Del #145733 üzenetére
Az biztos, hogy aki 2-3 havonta talál 1-2 játékot benne annak felesleges lesz.
Egyszerűbb lesz megvenni akcióban az adott játékot. -
Stauffenberg
nagyúr
Csak az elmúlt 200 hozzászólásban volt szó erről a traumatizáló élményről.
-
gorgocska
tag
tudtok valami jó helyet ahol jó áron lehet venni Ps Plus előfizetést?
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
Scale
őstag
Nem egyszer
-
Beegabor81
tag
Ma még nem
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Szeptember 6-tól érvényes, PS Plus-előfizetés árak (jelenlegi-új).
Essential: 18.000 --- 25.600
Extra: 30.000 ---- 45.000
Premium: 36.000 ----- 54.000Vótmá?
W | W | H | W | W | W | H
-
sting2
addikt
-
EmThor
addikt
Under the Waves magyar feliratos (store szerint)
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
LeventeV
senior tag
Koszi mindenkinek a valaszokat.
Szeles skalan mozognak az osszegek.
En regen mindenevo voltam, kb mindent kiprobaltan, hasznaltan adtam-vettem a jatekokat. Aztan ahogy egyre kevesebb idom volt jatszani, ugy egyre jobban megneztem mit veszek, viszont amik tetszenek azokat Day1. -
marinea2
addikt
Nem is olyan veszes, mmint ahogy en csinalom. Csak 1-2 ho Extrat szoktam ha van valami game ami tetszik. Aztan skippelem. Most pl a Miles Moralest meg egy masik gamet Ratchet vagy bmit kitudok tolni 5k-bol. Boven megeri nekem.
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
heihachi
addikt
Nekem csak annyi kerdesem van ezzel kapcsolatban, hogy hol lehet kikapcsolni az elofozetes megujitasat? Weben el tudom intezni? Mostanaban fog lejarni es nem lennek boldog, ha ennyiert ujitana meg, foleg, hogy mostanaban elgondolkodtam rajta, ha mar ugyse kapcsolom be a ps-t, akkor el kene passzolni.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Lord_Sordi
csendes tag
válasz gangstagergo #145721 üzenetére
Én is így vagyok ezzel. Amellett hogy olcsóbb 1 év után, kijön egy rakat patch ami helyre teszi a játékot. Én csak akkor veszek Day One gamet, ha az Rockstar Games. RDR2 -vel és a GTA5-tel voltam így, és így leszek a GTA6-tal is. Valószínűleg sokáig fogja tartani az is az árát +eléggé bug mentesen jelentek meg konzolon, szóval nem érdemes várni. Eddig csak ez a fejlesztő cég nem okozott nekem csalódást. Sonynál például a HFW esetében is hónapokkal később jött a patch amivel sokkal szebb lett Performance módban..
PSN: Sordi91
-
gangstagergo
senior tag
-
Vasy09
őstag
Sziasztok!
Tudtok valakit ajánlani, aki javít kontrollert? Tolna megyében kéne! Sajnos barátom kontrollere is elkezdett driftelni...
Gamertag: Vasy09
-
addikt
válasz BBenceTM #145054 üzenetére
Utólag kiegészítették a blogot.
PlayStation Portal remote player will launch in select markets on November 15, 2023 and is now available for pre-order at direct.playstation.com in the U.S., U.K., France, Germany, Austria, Belgium, Luxembourg, Netherlands, Italy, Spain, and Portugal. Starting on September 29, 2023, PlayStation Portal remote player can also be pre-ordered from other select retailers in these countries, as well as Canada and Japan. Additional regional availability will be announced at a later date.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
keIdor
titán
válasz markknight #145707 üzenetére
Meg az a TLoU Pt. 2 is ahogy a mai napig kinéz, azt PS4.
Én Jackfrags videóját néztem meg a Starfieldről, de az PC, és jól néz ki, de szerintem is elvinné a prevgen…
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
MODERÁTOR
válasz Bigemperor #145715 üzenetére
Szeptember 6.
-
F-ECT$
titán
-
Bigemperor
senior tag
Én vettem az alza akcióban 3db 10000-es kreditet,meddig lehet azt még a mostani árakon felhasználni,igyekeznem kell vele,erről tudni lehet valamit?
-
Wesder
félisten
válasz syler123 #145699 üzenetére
Egyèbkènt azèrt nextgen, mert ha eldobsz egy tárgyat, akárhol, akkor az ott marad örökre, míg fel nem veszed újra. (elvileg)
Ezt eddig is tudta minden Bethesda játék, csak nem ekkora mèretben, ahol tippre a legkisebb bolygó is nagyobb, mint az eddigi legnagyobb OW játékuk, ès akkor bolygóból van 1000.
-
MODERÁTOR
válasz Rison77 #145706 üzenetére
Így van, ahogyan írod. A megosztás az csak a letöltött játékok futtathatóságára terjed ki. Az előfizetés megszűnésével lejár a licenc, és lakatosak lesznek a játékok. Tehát ha eztán egy másik profilnál fizetsz elő, akkor az eddig behúzottakat nem fogod tudni futtatni.
-
Wesder
félisten
válasz markknight #145707 üzenetére
Returnal sem azèrt volt nextgen, mert olyan jól nèzet ki. A kinèzetet mindig vissza lehet butítani potato szintre, de az a bullethel amit kirakott elèd a PS5, PS4-en már nem biztos hogy 60fps-sel szaladgált volna.
Szerk.
Vagy ott a Rift Apart. Csak a dimenzióugrások miatt PS5 játék.[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
-
Rison77
senior tag
Ezek a havi játékok amiket hozzá lehet adni a profilhoz, hogy működnek pontosan? Gondolok arra, hogy pl. 2 accom van a konzolon, az egyiken ps plus amit beállítok elsődlegesnek, és egy másik. Most az olvasatom szerint amin nincsen plus az úgy örökli a másik profil plus tagságát, hogy a plus-os profilba belépek letöltök játékot, és onnantól a másik profil is tudja futtatni a játékot. Tehát nem úgy működik, hogy mindkettő accounton böngészhető , és szabadon letölthető lesz bármelyik plus játék? Illetve a havi játékok, azokat csak a plus profilra tudom ugye aktiválni, tehát azon lesznek regisztrálva, a másik profilra nem tudom ráregisztrálni a könyvtárba, ott csak futtatni tudom őket ugyanúgy ha letöltöttem a másik profillal? És ilyenkor jön az, hogy ha a másik profilra veszek plust , és amin eddig volt megszűnik, akkor a havi plus játékok ugyanúgy unlockolva lesznek, vagy így a plus tagságot nem érzékeli át a másik accról, és ahhoz arra a profilra kell plus?
-
Bazsi1987
őstag
Évi 150k költök játékra kb előfizetésekre stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Delta Force (2024)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest