Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
MODERÁTOR
-
Sliderxy
senior tag
válasz Jorus #144994 üzenetére
Én nem gyakoroltam be őket. Volt 2-3 állandó amit szívesen használtam, mert nagyon hatékonyak. Felütés, felugrás, leütés, átrepülés a következő ellnfélhez, amikor meg összejött a kombókból annyi akkor automatikusan nyomtam a spéci támadásokat. Közben szórni amit lehet a tárcsás menüből. Ez nálam bevált.
Kifejezetten a támadáslistát csak akkor néztem amikor egy trófeához meg volt határozva, hogy pl. intézz el 10 ellenfelet falon elugrással és társai.... ebből jó sok féle volt. -
nagyúr
Van vmi jó tipp arra, hogy hogy érdemes memorizálni/begyakorolni a rengeteg kombó használatát a Spiderman Miles Moralesben? Egyelőre sehogy sem áll rá a kezem, keverem őket, vagy random nyomogatom, aztán lesz vmi.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
kresz2
aktív tag
Most olvastam a Fort Solis tesztet.
Nagyon vártam a játékot, egyszerűen hihetetlen,hogy így sikerült elcseszni. -
addikt
gamescom Opening Night Live 2023: Today! (OFFICIAL 60 FPS Livestream)
YouTube link.Ma este:
Opening Night Live 2023 on Tuesday, 22.08.2023 via livestream on our website. We start the evening with the pre-show at 7:30 p.m., the main show starts at 8:00 p.m. (CEST).
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
Tekken 8
-
addikt
válasz oriic #144937 üzenetére
Konami confirms Metal Gear Solid Master Collection resolution on each system
"- All platforms except Switch – 1080p / 60 frames per second target
- Switch (docked mode) – 1080p / 30 frames per second target
- Switch (handheld mode) – 720p / 30 frames per second target"[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Alza kuponozásnak vége jól látom
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
válasz frankdelgado #144979 üzenetére
Szerintem ezek külön szakmák. Kb, mint az orvos vagy villanyszerelő. Villanyszerelőből is van vagy 6 féle, orvosból meg vagy 30-40 minimum. Én sokáig dolgoztam elektrotechnikusként, nagyfeszültségű dolgokon, de egy faék egyszerű autóvillamossági dolog már kifoghat rajtam. Teljesen más a rendszer benne. Orvosoknál ugyanez. Nem mindegy, hogy egy szívműtétet egy fogorvos, egy pszichiáter vagy egy szív és érsebész végez el. Pedig orvos mindegyik, de mégis van egy hangyapöcsnyi különbség. (ezzel nem akarom egyik szakma képviselőit sem megbántani, csupán egy példát hoztam fel.)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
GEIL
addikt
válasz markknight #144986 üzenetére
Pont nem arra gondoltam...nekem eléggé laposka mellben.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz markknight #144983 üzenetére
Pedig nagyon cuki volt abban szerepben.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
markknight
veterán
válasz frankdelgado #144981 üzenetére
Erre mondják azt, hogy színpadias v ripacs. Nézd meg a Trónok Harcás Emilia Clarke bármelyik szerepét. Iszonyat béna, színházi alakítás egy sorozatban/filmben.
-
marinea2
addikt
válasz Stauffenberg #144980 üzenetére
Eredeti nyelven a jatek nem ilyen?
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
frankdelgado
őstag
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz frankdelgado #144979 üzenetére
A tavalyig volt párom színházi színésznő és tanítja is. Szerinte is probléma, hogy a hazai színészképzés csak a színházi munkára fókuszál, ami más megközelítés, mint a filmszínészet. A színházban az esetek többségében hangosítás nélkül kell betöltened a hangoddal a teret, máshogy hangsúlyozol, máshol formálod a hangképző szerveidben a hangokat, ettől lesz az előadásmód teátrális (muhaha, vajon honnan jön ez a szó). Sokszor a mimikádnak és a testbeszédednek is olyannak kell lennie, hogy a hátsó sorból a látszódjon. A filmen ez nem így megy (én meg a filmszakma felől jövök), ott sokszor csak apró arcrezdülésekre, pici sóhajokra és életszerűségre lenne szükség, de a legtöbb magyar színész ezt túljátssza, mert ezeket a módszertanokat táplálták beléjük.
Na most menj vissza a God of War szinkront meghallgatni és 10-ből 9 emberről az lesz az érzésed, hogy a szöveget nem elmondja, hanem elszavalja. Hullámzik a hangsúlyozás, direkt megnyomnak kulcsszavakat. Ez minden, csak nem életszerű, nem így beszélünk a való életben. De ha lenne God of War színdarab színházban, akkor atomjók lennének benne.
-
frankdelgado
őstag
válasz Stauffenberg #144970 üzenetére
Ezt így ebben a formában nem értem...azért vannak jó színészeink, mert színházba képezik őket, meg egyáltalán KÉPEZIK....tanulnak táncolni, énekelni, szinkronizálni, meg mindent is. aki a színpadon megállja a helyét, az a vásznon is, fordítva ez nem igaz.
-
marinea2
addikt
válasz Rigormortiis #144976 üzenetére
En nem reg epitettem egy PC-t az RDR2 60fps-es vegig jatszasa miatt. De meg nem alltam neki, szerintem ez lesz az elso game amit elinditok majd a gepen(mmint a Gow + szinkron)
[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
válasz Rigormortiis #144976 üzenetére
Biztos fent lesz, a Mortal Kombat is fent van, azt is ők csinálták.
Bár ennél a játéknál inkább végégjátszást kellene nézni, mert játékmenet közben is rengeteg a duma, nem csak az átvezetőkben. -
Rigormortiis
veterán
-
Immortals Of Aveum Review Legacy Gaming
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
raziel01
veterán
Én is PCIe 4-est vettem, ADATA XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB de ahogy láttam videókon a lassabb SSD-vel is szépen megy.
1 TB-os méretben nem akartam foglalkozni pár ezer Ft spórolással de akinek kell a 2 vagy 4 TB-os méret ott azért már nagyobb a különbség árban.
Legrosszabb esetben ha valamelyik játéknál lassú lenne akkor az a mehet a belsőre, a többi pedig mehet a külső SSD-ről. -
RudY
addikt
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz marinea2 #144967 üzenetére
Egymilliószor profibb, mint bármilyen magyar szinkron amit bármilyen videojátéknál valaha hallottam. Igazából pont olyan, mint bármilyen mai mozifilm vagy sorozat szinkronja (és ezt egyszerre szánom bóknak meg sértésnek, én rühellem a műfajt).
Majd ha lejön a magyar színészképzés erről a színházfókuszú beállítottságról, akkor lesznek jó filmszínészeink és jó szinkron is. Itt ha becsukod a szemed és csak hallgatod, akkor azt érzed egy színházban vagy bábelőadáson.
-
dave0825
őstag
válasz Kendek #144650 üzenetére
XPG Gammix S11 Prót miért nem látok ajánlani sosem? Néztem külföldi videót Samsunggal is, meg több mással is összehasonlítva, valamivel jobb, de semmiben nem rosszabb. Én ezt vettem pár hete, 44 volt mysoft-on (másnap hozta is a futár Pápára), Alzán 39, -3 kuponnal, nagyon jó ár szerintem.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
marinea2
addikt
Nem tudom hogy volt e mar es hogy mennyire OFF de azert meg is csak a GoW-rol van szo!
Megjelent a kulsosok altal keszitett magyar szinkron: [link]
Elsore elegge profinak tunik.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Lackooo84 #144949 üzenetére
Multkor iPhoneon játszottam újra az Ace Combat 1-et valami psx emulátorral, az épp frankó volt.
Porsche 2000-t is múltkor felraktam, de töröltem.Inkább maradjon meg nosztalgikus emléknek ezek a ps1-2 játékok mint elrontsam nagyképernyőn a béna graffal meg elavult játékmenettel.
GTA vice city-t se játszanám újra ma már, annyira jó emlék az egész flash fm radioval meg játékmenet.Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
Yodafon
senior tag
Nincs meg valakinek a Just Dance 2018 amit kolcsonadna egy estére Pesten? :DDD
I'm gangsta!
-
Scale
őstag
A gépet most másfél év állás után fekvő helyzetbe kell állítanom, viszont ahogy alapból ajánlja a leírás nekem nem lenne jó. Mennyire problémás ha a másik oldalára fektetem?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Beegabor81 #144950 üzenetére
De én a visszafelé kompatibilitásról beszéltem, az a lényeg... Ha a PS4-5 megenné a PS1-2 lemezeimet (megtehetné simán) akkor nem kellene harmadszor is megvenni a MGS szériát.
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Dreimus #144952 üzenetére
Nem tudják hidd el, belsős info. Amikor egyszer rugótöréssel gariztattam nekem is úgy nyomoztuk ki, hogy megnézték melyik kontit mikor kezdtem el használni, és csak így derült ki, hogy a géphez kapott volt vagy a másik (azt jóval később vettem).
[ Szerkesztve ]
-
monster95
tag
Sziasztok
Aki otthon van a Gran turismo 7-ben ez tudna segíteni?A játék egy bizonyos pontján nem enged versenyezni mert kérina national b licencet.Ez hogy lehet meg szerezni? -
vm93hun
aktív tag
válasz vm93hun #144954 üzenetére
Deathloop-ot inkább elengedem, mert ennyi idő alatt biztosan nem fogok tudni a végére érnem, meg viszonylag új játék, bárhol találok lemezt hozzá.
Watch Dogs-ra megy inkább a fókusz.
[ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
vm93hun
aktív tag
Következő adag Last Chance to Play:
08.31
Steep09.19
Deathloop
Chicony: A Colorful Tale
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Watch Dogs
Watch Dogs 2
Nidhogg II
Through the Darkest of Times
Death end re;Quest 2Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
_Balee_
aktív tag
Az Immortals of Aveum biztosan fantasztikusan jól sikerült, ha pár órával a megjelenés előtt még nincsenek fent az értékelések.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
Dreimus
senior tag
-
GEIL
addikt
válasz Yodafon #144946 üzenetére
Aki behúzható.....az megveszi.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Yodafon #144946 üzenetére
Az a poén, hogy a PS4-PS5 pöccre emulálja a PS1-2-t, csakhogy direkt nem oldják meg azt, hogy benyomod a PS1-2 lemezt és játszol, mert az nekik nem biznisz, hanem felteszik a storera "PS1-2" classicként amit újra megvehetsz (hiáab porosodik a polcon a lemez), és futtathatod az eredeti PS1-2 verzióját a játékoknak. Ugye exploitos PS4-en csak az EBOOT.bin fájlt kell asszem peccselni a PS2 játékoknál és már futnak is szépen. (Nem mellesleg az összes PS3 is képes PS1-2 játékokat futtatni, nem csak az első 60GB EE chipet tartalmazó verziók). Ezért elég gáz amit a szoni művel, de hát meg tudják csinálni, mert a sok okos megveszi hatodszor is ugyanazt.
-
Yodafon
senior tag
-
Lackooo84
nagyúr
válasz ldave #144932 üzenetére
Dehogy van. Nem tudják megmondani melyik kontroller mihez volt. Egyedül az első beüzemelés dátumát tudják kiolvasni, annak kell passzolnia a számlával/garijeggyel. Magyarul, ha egy év után bekaksizik az amelyik nem a géphez volt a dobozban, de ugyanakkor vetted és ugyanakkor kezdted el használni, akkor csak azt mondod, hogy az volt a géphez és kész.
-
plejik
addikt
Gyors kérdés. 40.000 el feltöltöttem a ps accountomat. Amikor fizetni akarok egy játékért, akkor alapból abból vonja le? Vagy a bankártyámat terheli?
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
raziel01
veterán
Dead Space Remake lepörgött medium fokozaton. 16 óra lett nem kapkodós tempóban, kb 10-szer haltam meg. Próbáltam minden szekrényt kinyitni és minden mellékküldetést megcsinálni.
Egyértelműen jobb, mint a Callisto Protocol.
A 2008-ast kb 3-szor vittem végig anno, tetszett, hogy próbáltak pár új változtatást belevinni. Jöhetne a Dead Space 2 remake.
9/10 -
oriic
HÁZIGAZDA
Elvileg:
"Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1 will run at 720p on all consoles (30fps on Switch and 60fps on PS5/Series)"
"We asked about performance on PS5, Xbox Series X, plus the newly announced PS4 release; Konami clarified that the games will be targeting the same resolution (720p) and frame rate of the initial HD releases. Given that Switch isn’t running them at 60fps, we suppose we’ll have to wait and see how things fare on the other platforms."
Live-Die-Respawn
-
válasz kill_switch #144935 üzenetére
A Ghostrunner első része baromira jó játék. Örülök a dátumnak.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
pzstm
titán
Despite our best ninja skills, we couldn’t stop the news leaking on #Ghostrunner2 Ghostrunner 2 launches October 26, 2023 on PlayStation 5, Xbox Series X|S, EPIC, GOG, & Steam!
Végre egy októberi megjelenés
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Mezcal
addikt
válasz markknight #144916 üzenetére
Nézz rá multira is, az még jobb is, mint a story mód.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
ldave
félisten
-
JHONNY 79
aktív tag
Korábban arról volt itt szó, ha csomagban adták akkor 2 év jár rá. Konzolvilágban lett véve.
-
JHONNY 79
aktív tag
Sziasztok!
2021. 09. hóban vásároltam gépet, amihez pluszban egy kontrollert is kellett vennem csomagban. A plusz kontroller driftel, szeretném gariztatni, de nincs hozzá külön garis papírom, csak amin a gép szerepel. Ilyenkor ha jól tudom az eredeti számlával garis papírral mivel csomagban vettem él a 2 év gari a második kontrollerre?
Esetleg volt már valaki aki így intézte a garit? Hogyan történik mostanság?[ Szerkesztve ]
-
windlord
őstag
Beruháztam én is egy ssd -re a 7végén.
Köszönöm az infót!Apacer AS2280Q4U 2 TB
-
Gigicuci
senior tag
Van esetleg tippetek, honnan lenne érdemes fekete ps5 műanyag borítót rendelni?
Itthon mintha hiánycikk lenne, AliExpress-en meg inkabb szilikon héjak vannak, ott meg félek a túlmelegedéstől.
Esetleg matrica a műanyag helyett jó megoldás lehet szerintetek?
Köszi
-
modflow
veterán
Remélem nem úgy lesz, ahogy az Opening Noght Live videó mutatja, hogy már megint sehol nem lesz a Silent Hill!!!
Ne már, hogy egy kis indi, a Post Trauma jobban megérdemli a reklámot... Persze jó az is, de akkor is. -
proly01
őstag
Ez a Fort Solis remélem nem lesz nagyon szar.
Pedig az előszele nagyon ezt hozza nekem.
Holnap jelenik meg se egy infó se egy teszt se ár.... semmi.
Ez nem szokott jót jelenteni.
Vagy lehet lesz vagy 4 óra az egész.....Pr:)ly....
-
markknight
veterán
Ez az Unbound amúgy elég jó kis gém lett, csak ne dumálnának egyfeszt a karakterek.
-
Mephike
őstag
-
phgergo
aktív tag
-
fausto
addikt
Bekapcsoltam a gépet, de nem tudok belépni store-ba a subscriptions menübe meg akartam nézni az EA play és plus könyvtárat, de be sem tölti a menüt, illetve a főmenüben sem tudom megnyitni a Plus menüpontot. Minden más működik
Nektek megy? Valakinek volt már ilyen? -
phgergo
aktív tag
-
nagyúr
válasz tothjozsi96 #144893 üzenetére
az 1x-i akcio volt sztem, az msrp meg mindig magasabb annál
-
fausto
addikt
válasz bankapeter #144892 üzenetére
Mások biztos tudnak ajánlani jó füleseket, de ha csak annyi a baja a goldnak, hogy foszlik, egyébként meg szeretitek, akkor tudtok hozzá venni párnát és lehet cserélni
-
válasz ProEvoFan #144901 üzenetére
Szerintem is érdemes beruházni, mert ha nem is az évek miatt de a teljesítmény többlet meg pár multiplatform cím miatt is rengeteg élményt tud adni a gép.
-
MODERÁTOR
válasz tothjozsi96 #144902 üzenetére
Ha veszel is a póki miatt, szerintem akkor is várd meg legalább az új, 20xx-os szériát, amit az egyszerűség kedvéért nevezzünk Slim-nek. Addigra elvileg már biztosan kint lesz. Ez önmagában is olcsóbb lesz, de a jelenlegi, felhalmozott készletek árát is lejjebb viszi, hiszen ezeket is el kellene adni.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz tothjozsi96 #144890 üzenetére
Én a többiekkel ellentétben nem foglak lebeszelni a PS5ről, hiszen minden tekintetben előrelépés, még akkor is, ha csak évi pár címmel játszol. Ha újra lesz 185Kért, szerintem nem kérdéses a megvétele, főleg ha a Pókember 2vel szeretnél játszani. Nekem már előrendelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest