-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
válasz polonic #142692 üzenetére
Ride 4-et most is ajánlom PS5-n. A haptic feedback is nagyon jól működik és gyönyörű a játék. A Ride önmagában is élvezhetőbb szerintem mint a MotoGP mert több fajta motor van benne, rengeteg potenciál volt már a 4-ben is.
Nyílván ha valaki az aktuális gyorsasági motorversenyeket akarja letolni akkor MotoGP ami hozzáteszem szintén nagyon sokat fejlődik évről évre nem úgy mint az F1-es játék. Sokkal jobb újítások is vannak benne. A Milestone mind a két címével jelenleg kimagasló munkát végez. Így én bárkinek ajánlom. Nyílván motorozás más tészta mint a 4 kerék, ezért fejben kicsit át kell állni arra, hogy előbb kezdjünk el dönteni / kanyarodni mint a kanyar elkezdődik, a féktávok is nyílván mások. Legjobb szívvel ajánlom ezeket mert valóban jó játékok. A Ride 5 pedig a motorozás GT-je egyértelműen. Az új részben már 24 órás futamokat is lehet menni köszönhetően a váltakozó napszak/időjárás párosnak. Plusz kerülni fog bele verseny kreator akár egész versenysorozatot létrelehet hozni teljesen egyedire szabva.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
bexinho23
őstag
Nálunk (nálam és szüleimnél) a Netflix és az RTL+ kivételével mindegyik jelenleg futó streaming platform aktív. Egyre kevésbé van kihasználva. Nem csak az én részemről, hanem az ő részükről is. A tartalmak mennyisége és minősége is megcsappant mindenhol, ráadásul ahogy írtad, pont az nincs fent egyiknél sem, amit épp megnéznék (akár nem 10-20 éves film). Persze google-on rákeresve más régióban pont elérhető több film is a keresettek közül...
-
Yodafon
senior tag
válasz markknight #142676 üzenetére
akkor ez nem is olyan mint a netflix? Hogy kulsos tartalmak is elerhetok ra? Csak apple altal gyartott cucc van rajta?
I'm gangsta!
-
_drk
addikt
válasz bexinho23 #142690 üzenetére
Az apple is csinált magának, hogy legyen, egy ideig menő volt, senki nem tudja még ma se mi lesz ebből.
Showtime is már 2000ft Pedig elő akartam fizetni.
Prime-tol egy évek után megszabadultam mert 900ft annyira nem érdekelt, hogy lemondjam, de új kártyám lett és ez megmentett, semmit nem néztem már rajta...
Az a baj hogy csak fél okos a Sony tv-m, csak Netflix van rajta, ami meg már teljesen kiégetett.
Talán a Disney-t élveztem a legjobban, de haver lemondta aki fizette
Amúgy pár hónap vagy évek után mind olyan semmilyen...
Csak az nincs fent amit pont megnéznél.
A rezsire meg oda kell figyelni, mert észre se veszed és már 10 ezret fizetsz. -
3L1T3
addikt
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
bexinho23
őstag
Amazon Prime-on több tartalom van, mint az Apple TV+-on, de a Netflix-hez, HBO-hoz, Disney-hez egyik sem hasonlítható mennyiségben. Minőségben viszont felérnek, néhány produktummal túl is lépik azokat. Míg a SkyShowtime (990 Ft) és az Amazon Prime is (990 Ft) bőven megérik az árukat, addig az Apple TV+ (2.790 Ft) nem.
Amúgy az LG Oled-hez is kaptam annak idején 2 alkalommal is 3 hónapot, illetve PS5-nél 6 hónapot. Most az újbóli 6 hó tökéletes időzítés számomra a hamarosan induló Alapítvány miatt.
Szerintem az Apple alapvetően csak egy árukapcsolásos termékként tekint az Apple TV+-ra.
[ Szerkesztve ]
-
temes69
aktív tag
válasz markknight #142676 üzenetére
Van ott még pár jó: Silo, Alapítvány, Direkt terápia, Szigorúan barátság. Nincs annyi tartalom, mint a netflixen, de a legtöbb azért igényes cucc.
Nah látom már más is írt ezzel kapcsolatban[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Legutóbb meddig élt kb. ez a hat hónapos ajánlat?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
fausto
addikt
válasz cactuar #142672 üzenetére
Ez új promo? Mert márciusban már kaptam 6 hónapot, amiért a PS5-ön beléptem. Ha most megint megcsinálom, akkor kapok még 6 hónapot?
Mondjuk azóta is csak egy filmet néztem meg (A Tetris filmet, ajánlom, nagyon jó volt! Hozzá a Checkpoint podcast részt, amiben a Tetris-ről beszélnek ) -
bexinho23
őstag
válasz plejik #142674 üzenetére
Pedig van rajta jó tartalom, ami az előfizetés mellett ingyenesen ledarálható.
Sorozatok/mini sorozatok:
Black Bird, Silo, See, For all mankind, Ted Lasso, Shantaram, Calls, Defending Jacob, Echo3, Five days at memorial, Severance, Foundation, Long way round "trilógia"... és még lehetne sorolni.Filmek:
Still: A Michael J. Fox Movie, Tetris, Palmer, Finch, CODA, Greyhound, Emancipation, Causeway, Swan Song, stb...
Ha jól tudom, akkor Apple Originals a Killers of the flower moon és a Napoleon is.#142675Sanyi.mTs
Minden stream szolgáltató regisztrációjakor szükséges a bankkártya megadása, még akkor is, ha promóciósan ingyenes egy bizonyos időszak. Amúgy regisztrációt követően törölhető is a kártya, lemondható a szolgáltatás, így biztosan nem fog megújulni, nem fogsz véletlenül tartalmat vásárolni (bár itt sem egy kattintás, így nincs is igazán "véletlen vásárlás").[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz plejik #142674 üzenetére
Nem Apple TV, hanem Apple TV+. Az Apple TV+-ba feltöltött Apple által gyártott tartalmak ingyenesen megtekinthetők. Amiért fizetni kell az a Store-ban található filmek, tartalmak. Nem függvénye egyik a másiknak, közük sincs egymáshoz, csak egy applikációban vannak elhelyezve. Hát az iPhone topicból nem ragadt rád ez az infó?
Egyébként ami jópofa innen az a See, Ted Lasso, Idris Elba új sorozata. A többiről nem tudok nyilatkozni. Mindenképpen jó deal, múltkor a viberrel szereztem 3 hónapot, meg aztán vettem új telefont az is adott, meg asszony is kapott új telefont akkor azért is kaptam, meg talán az új Airpods miatt is behúztam ingyenes hónapot, bár ebben nem vagyok biztos, szóval tényleg úgy van ahogy ρσгτσ mondja
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
válasz cactuar #142672 üzenetére
Sok értelmét nem látom ennek az Apple TV nek... Jó multkorába telefonomhoz is kaptam, de minden filmért fizetni kell, hogy meg tudjam nézni. Tehát nem elég, hogy maga a A szolgáltatás is fizetős , de még a tartalmak is...
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
-
cactuar
senior tag
A PlayStation®5-tulajdonosok Apple TV+-hozzáférést kapnak 6 hónapra
Meglevő előfizetése is rá lehet aktiválni.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz tboy93 #142666 üzenetére
Igaz nem PS (bocs is az offért), de gondoltam mutatok jobbat (egyelőre csak megnéztem, kb. intro játék +1 óra van benne ... eddig nagyon tetszik (ennek pár éve már ), ...de majd tervezem ám elővenni!
ui.: RDR2 ajándék pólóval volt az akció, nem hagyhattam ki...
ja, a gmailben a rendelés visszaigazolás ideje: 16 Nov 2018, 18:44
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
EmThor
addikt
Fumax-tól megvettem a Hogwarts Legacy artbookot, magyarra lefordították, brutális minőség, rendkívül igényes kiadás, csak ajánlani tudom!
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
nylontacsko
senior tag
válasz ldave #142658 üzenetére
Csak el kellett volna olvasnom a Playstation oldalán
"Hogyan minősíthetem vissza a PlayStation Plus tagságomat PS Plus Premium vagy PS Plus Extra csomagról egy kevesebb előnnyel járó csomagra?
A PlayStation Plus tagsági csomag visszaminősítése:
PS4-en vagy PS5-ön: Látogass el a Fiókbeállítások > Előfizetések kezelése menüponthoz Az interneten: Jelentkezz be PlayStation Network-fiókodba, és látogass el az Előfizetések kezelése menüponthoz
Ha visszaminősíted a tagsági szinted, a visszaminősítésre a meglévő, előre kifizetett (halmozott) előfizetési időszak végén kerül sor, és ekkor elveszíted az előző előfizetési szintedhez tartozó kizárólagos előnyökhöz való hozzáférést."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
polonic
félisten
Most pörög az rdr 2 stáblista. Nincsenek szavak erre a játékra.
Igazából azt sajnálom, hogy vége lett. -
ρσгτσ
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
válasz nylontacsko #142655 üzenetére
Szerintem meg kell várni, hogy leketyegjen az aktuális, ha kisebb csomagra fizetnél elő utána.
A Slime draws near! Command?
-
MODERÁTOR
válasz bubuska10 #142647 üzenetére
Elkéred a számlát pironkodva "Annyira vártam, hogy játszhassak vele, de nem tudom elindítani a lemezt" (ok nem részletezendő), visszaviszed a lemezt, megkapod a pénzt/utalványt - elköltöd a store-ban vagy store-ban költhető utalványt veszel belőle...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
nylontacsko
senior tag
E hónap 17-én lejár a PS Premium előfizetésem.
Ahogy néztem ez a csomag, számomra indokolatlan is.
Elegendő az Essential is.
Kérdésem annyi lenne, hogy ha 17-e előtt "megvásárolom" az Essential-t, akkor ugye nem fogja felülírni és automatikusan levonni a Premium árát?"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
Bencus88
nagyúr
válasz markknight #142649 üzenetére
Talán az eddigi leggyengébb
-
Mizol29
senior tag
Ps app-ban próbálnék előfizetni az ea play-re de fizetésnél hibát ír, böngésző szintén ilyenkor mit tudok csinálni?
-
bubuska10
senior tag
Ha valaki vesz neked ajándékba egy lemezes játékot, de neked digital edition konzolod van, akkor mi van?
-
Nayrobi
őstag
PS+ Extra
It Takes Two | PS4, PS5
Sniper Elite 5 | PS4, PS5
Snowrunner | PS4, PS5
World War Z | PS4, PS5
The Ascent | PS4, PS5
Undertale | PS4
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated | PS4
Melty Blood: Type Lumina | PS4
Dysmantle | PS4, PS5
Circus Electrique | PS4
Dynasty Warriors 9 | PS4
Samurai Warriors 5 | PS4
My Little Pony: A Maretime Bay Adventure | PS4, PS5
Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R | PS4, PS5
Monster Jam Steel Titans | PS4PS+ Premium
Gravity Crash Portable | PS4, PS5
Twisted Metal | PS4, PS5
Twisted Metal 2 | PS4, PS5 -
Rigormortiis
veterán
válasz TrishtanAG #142643 üzenetére
Én talán az Atelier Iris 2-3-at, aztán a Roronát, Merurut és Totorit játszottam végig a maguk idején. Elég is volt.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Rigormortiis #142609 üzenetére
Hogy kiragadjam a lényeget: Ateliernek vannak kifejezetten jó részei is (főleg a modernebb korszakából), és nem csak a cicipopsik miatt
www.adventuregames.hu
-
Krethx
aktív tag
válasz Ramoskaa #142629 üzenetére
A mentés átvihető egy az egyben. Előbb a PS4-es verziót kell elindítani. Utána összekötni a gog.com-al. Készíteni egy mentést a felhőbe és azt letölteni a Next-Gen verzión.
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
válasz lo_jo #142637 üzenetére
Az biztos, hogy a rádiós eszközök csodákra képesek. Pár éve vettem egy használt kis távirányítós modell helikoptert, de eléggé komolyat. Hazavittem, kipróbáltuk. A távirányítója simán nyitotta/zárta a Ford Focus-om ajtaját. Ami kb 20 méterre parkolt az udvaron.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
LÁZ
addikt
válasz Medocsabi #142633 üzenetére
Nálam egyáltalán nem volt ilyen, sztem nem is kéne, hogy zavarja, mert a kontroller bluetooth, a headset meg wireless kommunikál, mindenesetre érdekes.
Ps. ráadásul nálam a pc+tv+rúter is egymás seggébe van, a ps-el együtt.
Mondanám, hogy küldd el az adaptert, és nézzük meg az enyémmel is....
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
lo_jo
senior tag
válasz Medocsabi #142635 üzenetére
A BT, wifi és a rádiós eszközök is 2,4GHz-en működnek, de még egy mikró is be tud zavarni, mert az is "oda szennyez" [link] Sajnos lehet ilyen interferencia, ha egymáshoz közeli csatornán mennek a különböző eszközök. Van, akinél egy kapunyitó távirányító is bele tud kavarni, de lehet, hogy nálad az is segítene, ha a PS és a kontroller között lenne közvetlen rálátás, legalábbis erre következtetek, ha a monitor és PS külön szobában van. Így a jel verődik össze-vissza, hiába vannak külön csatornák, ennyi interferencia összejöhet. Sajnos semmi nem garantálja, hogy más wireless eszközzel nem fog összeakadni a másik.
Próbálj ki egyébként ilyen Mömax-Möbelix lámpás részén kirakott távirányítós ledeket és fali lámpákat, van, hogy egy távirányítóval többet is vezérelsz, viszont nem ugyanazt csinálják. Ezek is 2,4GHz-en mennek.
-
Medocsabi
addikt
válasz Villa7 #142634 üzenetére
Nem opció sajnos,másik szobában van a ps mint a monitor
Ha nincs megoldás erre,akkor visszaviszem 14 napon belül. Csak nem értem,hát a wireless fulesekhez mindez kell adapter ps-en. Plusz én is használtam sima filléres usb bluetooth adaptert a jbl edzős fülesemhez,csak azon így nem volt mikrofon. -
Medocsabi
addikt
Sziasztok! Tanácsot kérnék, vettem egy Razer Kaira wireless fejhallgatót. Alapvetően elégedett lennék vele,könnyű,kényelmes,jól szól. De!
Ha az usb dongle be van dugva, akkor zavarja a kontrollert. Nem tudom miért,és hogyan,de zavarja. A jelenség,hogy magától megyek előre,magától egyszer csak korbeforog a karakter,iszonyat nagy a késleltetés a kontin,2 sec simán stb... Rettentő idegesítő. Először azt hittem a kontroller szart be. De nem. 3 különböző kontival próbáltam, minddel ugyanez. Próbáltam úgy is,hogy az usb c adaptert a mellékelt hosszabbitóval usba-usbc használom,ugyanez. Visszadugtam a jack-és fülest, minden ok....
Tapasztalt ilyet valaki? Mi lehet rá a megoldás? Rohadt idegesítő, és nem értem a jelenséget, -
Sliderxy
senior tag
válasz kill_switch #142631 üzenetére
Na meg ha eleve utánanézett yt videón is akkor ott is látja, hogy hogy néz ki a lemezes konzol.
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Witcher 3 completete edition-t feléig vittem el ,hogy platinázom. De megvártam a next-gent viszont így nincsenek meg a már elnyert trófeák. Nem lett azóta valami változás? Nem dobnám ki a levesbe a 150-200 órámat, viszont a next gen-t se hanyagolnám.
Plusz 1: A mentés ugye átvihető abba számolja ,amiket elértem. Pl hajts végre 10 ellentámadást zsinórban. Ha ebből meg volt a sima complete mentésbe valamennyi akkor azt eltárolta?
kösziÉves Alza+ 20% kedvezményhez kód : JLHbmJQjz2mL
-
zsotesz81
senior tag
válasz Rigormortiis #142619 üzenetére
Engem egyelőre pont a harcrendszer taszít. Ha FF-et játszok akkor nem devil may cry-ozni akarok, valszeg beszerzem majd mert a story érkekel, de akkor már implementálhatták volna valamennyire az FF 7 remake harcrendszerét, az még mindig jobb mint amit ebben csináltak. Pl. Diablo-ból sem csinálnak x-com-ot vagy fordítva.
[ Szerkesztve ]
-
válasz 3L1T3 #142612 üzenetére
A harcrendszernek lenne mélysége a tanulható támadások oldaláról, az ellenfelek amik nagyon fapadosak szerintem és egyáltalán nem követelik meg a képességek közötti váltogatást. FF7Re-ben sokkal többet kellett agyalnom, hogy milyen fegyvert és materiákat vigyek az adott pályákra, boss harcra.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
-
ρσгτσ
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Rigormortiis
veterán
-
MODERÁTOR
-
-
zozika84
őstag
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Mai nap meghozta a futár a PS5-öt. Minden szipi szupi lenne azonban az az egy nagy problémám van, hogy nem veszi be a lemezt. Megnéztem már minden videót, de ilyen problémát még nem láttam a videómegosztókon. Egyszerűen nem kezdi el bevenni a lemezt. (jól próbálom meg betenni a lemezt, ezt is megnéztem a videón) Ha megnyomom a lemezkiadó gombot akkor próbálja kiadni a nagy semmit. Ez azt jelenti, hogy holnap hívhatom a boltot, hogy cseréljék?
Előre is köszi a választ. -
3L1T3
addikt
válasz Rigormortiis #142609 üzenetére
Ahhoz képest, hogy JRPG fan vagy és FF fura, hogy egyelőre nem mondtál semmi negatívot a harcrendszerre és annak a nem létező mélységére. 20 órával később kíváncsi leszek a véleményed milyen irányba változik a kezdeti hype után.
-
Wesder
félisten
válasz markknight #142610 üzenetére
Jól, de ez csak az USA-ra vonatkozik.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
markknight
veterán
Jól láttam? Győzött a Microsoft Activision ügyben?
-
Rigormortiis
veterán
Final Fantasy XVI élménybeszámoló pár óra után:
Először is szögezzük le: imádom a jrpg-ket, és az első, amit játszottam a FFVIII volt még PS1-en. Aztán jött a VII, a Tactics aztán a többi, de a legtermékenyebb korszakom ilyen téren a PS2 éra volt. Ott kb minden érdemesebb címet kivittem a stílusból. Aztán persze bepótoltam a többi, régebbi felvonást is (leginkább DS-en és PSP-n), majd jött a generációváltás és én képes voltam egyetlen játék miatt 360-at venni: ez pedig az a játék, amit a régi FF készítői csináltak a Microsoftnak, egyben szerintem annak a generációnak a legjobb JRPGje is, a Lost Odyssey. Azóta is megvolt minden, ami számít, bár a Zs vonalas dolgokat (Hyperdimension Neptunia és az Atelier sorozat) már kihagyom, az érdemesebb címeket megveszem és többségében ki is játszom.
Most pedig akkor pár szó a FF16ról is Kurva jó! Oké, a sztori és a setting alapból szíven talált, mert az eddigi részek közül is a középkori- szerű darabokat csíptem a legjobban (XII, Tactics, Tactics Advance). Második plusz pont: felnőtt karakterekkel vagyunk. Végre elhagytuk (többnyire) a gyerek és young adult szereplőket, főszereplőnk is egy 30 körüli tag, és a többiek is. Bár ilyen téren a XV is előrelépés volt, ahol a kompániánk már legalább 20 fölött volt (egyébként ezt a részt is szerettem a hangulat, sztori és a buddy movie feeling miatt). Szóval az előismerete miatt is jól nyitott nálam, aztán elindítás után egy kurva látványos Eidolon (itt talán Eikon, de amúgy Summon vagy GF...faszér kell a dögök nevévét mindig változtatni ) csatában veszünk részt, majd látunk két még látványosabbat (Shiva és Titan) és már futkosott is a hideg a hátamon, pozitív értelemben, annyira sok mindent elő tud hozni ez a játék. Majd pár bevágás innen-onnan, fogalmának sincs mi van, majd ugrunk vissza 13 évet az időben és elénk tárul az expozíció. Ez a rész kb olyan, mint a XV-nek volt az Ősök Gyűrűje film. 2-3 órában rávezet minket a játék, hogy mit is láttunk korábban. Zseniális és szívszaggató is egyben. Mivel a sztori elég Game of Thorne-os, tudni lehet, mi lesz a szimpatikus családokkal/karakterekkel... Amúgy a Tactics is pont ilyen volt...
Na szóval wow... Többet nem írok a sztoriról, de szuper és maximálisan felnőttes. Olyat még nem láttam Fonal Fantasyban, hogy kér GF közötti harcban az egyik gyakorlatilag letépi a másik fejét. Na itt lesz ilyen is.
Azt még kötelezővé tenném minden rpg-ben, amit itt behozták a fejlesztők: átvezetők közben, ha leállállítjuk őket infót kapunk mindenről és mindenkiről, aki a jelenetben szerepel. Kb olyan ez, mint a Prime Videonál tableten vagy telefonon. Legjobb funkció ever, de komolyan.
A zenék hozzák a szokásos kirívóan magas színvonalat. A látványra viszont csak annyi mondok: jó. Én alapból mindent quality módban játszom, nekem eléf a 30 FPS, csak nézzen ki valahogy. Nézzétek...játszottam már szebb, jobban futó játékkal (mondjuk GoW Ragnarök vagy Alloy második kalandja), de szarabbal is. Az árvetetők látványosak, és jó sokat is fogjuk őket nézni
Igen, elfogult vagyok, mert imádom a stílust (ja igen, ez inkább Devil May Cry, mint FF de nem bánom, mert azt is csipázom) és a szériát, de már most látom, hogy idén nálam valószínűleg ez lesz az év játéka, ha nem cseszik el nagyon a további felével.
Ja igen, és a game nagyon könnyű még a csítes (de legális) accessoryk nélkül is. Szóval ez se tartson vissza senkit!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rigormortiis
veterán
Kár volt elkezdenem a FFXVI-ot. Szünetelni fog így a Tales of Arise Imádom, hogy ez is "középkori" settinget használ és hogy itt is fő szempontot kapnak a politikai intrikák, mint a Trónok Harcában vagy még inkább a FF Tacticsban. Atyaég, de örülnék egy Tactics remake-nek! Kedvenc FF sztorim...
-
sukattika
kezdő
-
zozika84
őstag
válasz markknight #142599 üzenetére
Akkor már mindent értek...
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
frankdelgado
őstag
Sziasztok!
Mintha már futottam volna át ilyen témán, de most nem találom. nálam is fennáll a jelenség, hogy kábelen csatlakozok a nethez és egy bizonyos idő után kiírja, hogy nincs csatlakoztatva a kábel, majd igen és megint nem...wifin faszányosan megy, nincs gond. Mondjuk a szolgáltatóm is trágya, mert egyre többször van kiesés... a lényeg az, hogy tudom használjak wifit, de én inkább kábelpárti vagyok. Van egy xbox is, azzal nincs gond.
-
Rigormortiis
veterán
válasz TrishtanAG #142601 üzenetére
A Berseria is megvan, de félúton valamiért abbahagytam, nem emlékszem már miért
Plusz pozitívum a Arise-ban, hogy a japán szinkron nálam sokkal elfogadhatóbb, mint az eddigiek --> nem ilyen kis vékonyka, irritáló, cincogó, "cuki" hangja van a főszereplőknek. Oké, még nem Yakuza szint, de haladunk.
Viszont nemsokára belekezdek a FFXVI-ba
[ Szerkesztve ]
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Rigormortiis #142573 üzenetére
A Berseria-t mindenképpen próbáld ki egyszer, ha még nem tetted volna, a széria egyik legjobb része szerintem. Már csak azért is, mert ritkán adódik, hogy gonosz szereplővel lehessünk egy JRPG-ben (ráadásul Shantae hangja szólaltatja meg, akitől fura a sok cuki karakter után egy tomboló fél-őrültet hallani ).
www.adventuregames.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest