Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz Omateee #167027 üzenetére
Én is megtartottam eddig minden könyvet, nem is terveztem eladni őket, de most egy felújítás után maradtak a dobozban, és egyik sem hiányzik. Nem szoktam többször elolvasni egy könyvet, kvázi mind ott porosodott a polcon. Szóval most lehet veszek egy levegőt, és a kedvenc írókat leszámítva (pl: Márquez, Douglas Adams, Bret Easton Ellis) a többit el fogom adni. Nem azért mert kell a pénz, nem azért, hogy kisebb legyen a "veszteség" egy könyv vételnél, hanem egyszerűen azért, mert túl sok cuccom van így is, többre értékelem a kicsit szellősebb helyet a házban, mint 2 polcnyi könyvet, amit már semmire sem fogok használni.
Dive ever, work never.
-
negyven2
veterán
válasz Omateee #163694 üzenetére
Egyébként ez igazából csak kérdés volt, mert kíváncsi voltam rá, hogy tényleg ér-e valamit az az opció. Mondjuk nekem Digi FTTH-s netem van (nem NAT-olt IP-vel), illetve Xbox-ot használok, és ott semmi ilyen gondom nincs (duh... hiszen teljesen másik a rendszer).
Csak ahogy írtam, kíváncsi voltam, hogy hogy ha feljött témaként itt, akkor van-e valós hatása egy ilyen dolognak, mert ha Router-ben kikapcsolom az IPv6 részt, akkor igazából semmi sem változik. Legalábbis majdnem semmi, mert ekkor a beépített hálózati tesztelő sokkal kisebb letöltési sebességet, sokkal nagyobb feltöltési sebességet, és kb 50%-al magasabb ping-et mér, mint IPv6&IPv4 mellett. Viszont ha ténylegesen töltök le, akkor semmi változást nem veszek észre, mert One X-en ugyan-úgy 300-350 Mbps-et átlagban tölt le HDD-re (a teszt amúgy 600/200 körül mér).“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Atesz40
junior tag
válasz Omateee #163260 üzenetére
Megengeded nekem , hogy legyen véleményem?
Vagy ez amolyan PS5 szopkodó topik?
És aki kritikát mer megfogalmazni azt próbáljátok kivetni magatokból.
Megáll az eszem.
Számon kéred a véleményem és fel vagy háborodva,hogy kritikát merek megfogalmazni?
Leîrtam mi tetszik mi nem tetszik mindkét oldalt Ennyi történt.
Nagyon szeretem a ps5 öt.Elsők közt fogom a PRO-t előrendelni.De vannak hibái.És ezt le fogom îrni.Moby.Îrok püt mert ha folytatjuk megint kibaxnak innen pár napra
[ Szerkesztve ]
-
Gaben360
senior tag
-
opr
nagyúr
válasz Omateee #157696 üzenetére
Tehat ez egy olyan DLC, amit meg lehet venni az alapjatekhoz is, meg csomagban is, az alapjatekkal egyutt is. Ennek teljesen megfeleloek az arazasok is, meg a content mennyisege is.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
spleenszuru
őstag
válasz Omateee #157238 üzenetére
Nem vittem még túlzásba szerencsére.
Cusimát tolom főképp Plusból, nagyon szeretem amúgy, egyre jobban.
Elden Ringen kívül a Spidermant vettem meg, mert akciós volt, ill. a Bayonettát, 2 ezer nem volt sok érte.Hülye mániám, de nem igazán szeretem a nem fullos játékokat, és sajnos a Plusban a java standard. Nyilván itt nem a skinekre gondolok, egyes esetekben azért szép head startot tudnak adni ezek a dolgok.
Malaka!
-
F-ECT$
titán
válasz Omateee #156966 üzenetére
Triviális lenne, de nem csinálják meg. Szoftveres oldalról úgy tűnik, mintha kb 2 ember dolgozna a cégnél, egy csomó mindent meg lehetne oldani, de évek óta nem sikerül nekik. Biztos azért, mert kevés a bevétel a cégnél, és nem tudnak több embert felvenni...
Dive ever, work never.
-
Wesder
félisten
-
-
spleenszuru
őstag
válasz Omateee #155583 üzenetére
Nem igen választottam jó játékot kezdésnek. Ez a Ghost of Cusima sem könnyű így nekem. PC játékosként sokat hallottam róla, ezért kíváncsi voltam rá, milyen.
Tegnap leszedtem a Miles Moralest, mivel csak az van benne a Plusban, bár jó lenne előbb a Peter játékát letolni, egyből leesett az elején.
Eszméletlen élmény mindenesetre, amúgy is Pókember a kedvenc Marvelem.
A Horizon már megvan Steamen, azt tuti nem húzom le PS-re is már.
FPS játékot amúgy abszolút nem tervezek PS-en tolni, arra ott a PC.#155584Sefter
Rendben, nekiesek.#155585Wlac
Jó, hogy ezt leírtad, neten is néztem easiest to hardest soulslike játékok listát, egyértelműen ez a Demon's Souls van az elején mindenhol, és még viszonylag szép női karaktert is lehet építeni.
Tuti nekiesek, amint képes vagyok irányítani a kontrollerrel.Bónusz kérdés: a játékbeli kamera forgatási sebességet nem lehet felülbírálni valahogy rendszerszinten?
Malaka!
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Omateee #155547 üzenetére
A nyelvi AI-kat az Ubisoft is használja már, meg több kisebb indie stúdió is. Pl. amiatt volt hiszti pár hónapja, hogy a Myst készítőinek új játékában a benne lévő sztoris leveleket és könyvoldakat a ChatGPT-ével íratták meg a fejlesztők . Grafikai AI-kat meg artworknél sok stúdiónál használnak már, mert baromi gyorsan lehet iterálni velük, nem kell várni fél napot, míg csinál pár variációt a 2D artist.
www.adventuregames.hu
-
-
-
-
-
senior tag
válasz Omateee #154484 üzenetére
Az évi többszöri akcióra amikor a plus olcsóbb csodálatos módon nem először csak azokra vonatkozik akiknek nincs aktív PS Plus előfizetése!
Black Friday-kor és jelenleg is kb 4 napig 17-ig. Ha neked ez után jár le pld 1 héttel akkor veheted teljes áron! Ehhez csak gratulálni tudok nekik! Így kell a vásárlót megtartani! -
bod101
aktív tag
válasz Omateee #154331 üzenetére
Ha Google-n kerestek a Pókember túlmelegedésre nem úgy néz ki, hogy egyedi hiba lenne.
Nálam se mindig csinálta csak egyes részeken a játékon belül és más játéknál soha nem volt ilyen, ezért nem gondolnám, hogy a konzolnak lenne baja.1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
bod101
aktív tag
válasz Omateee #154286 üzenetére
PC-t csak példaként írtam mivel jöttek a hozzászólások, hogy elrontom a hűtést (habár még mindig nem értem hogyan rontom el), ezért írtam. Szabadon szellőzik, meg látni, érezni hol szívja be a levegőt illetve fújja ki.
A szétszedés a venti kiszedését borda tisztítását jelenti nem csak az oldalát.
Szerény meglátásom, hogy a Pókember vagy rosszul van megírva vagy ez az első játék ami izzasztja a PS5-öt. A 3 év alatt nem volt még ilyen mint amit a Pókembernél művelt a konzol pedig kánikulától kezdve minden volt az eltelt időszakban.1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
-
bod101
aktív tag
válasz Omateee #154202 üzenetére
Hűtés gond volt Pókember alatt jelezte, hogy túlmelegedett nem egyszer. Ezért vettem. Miért változtatná meg a levegő útját csak segít szerintem de lehet nincs igazam. PC-nél a ház hűtő kárt okoz?
Krx21: Hangosabb mint volt de nem olyan vészes mint a PS4Pro[ Szerkesztve ]
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
spleenszuru
őstag
válasz Omateee #153951 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek!
Tehát tulajdonképpen fizetek, lesz úgymond sok dolgom, de mégse, mert ha lejár, annyi volt.
Gondolom a játékok mentése azért megmarad?Mi a véleményetek, melyik éri meg?
A prémiumot overkillnek tartom, régi játékok nem igazán érdekelnek, az előzetes kipróbálások jól hangzanak, de nem tudom, ér-e annyit.Malaka!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Omateee #147975 üzenetére
Látatlanban sajnos nem tudom. De ha a kapott kód azt a digitális változatot váltja be, ami elérhető a Store-ban is, akkor az PS5 és PS4 is egyben. Ellenben ha egy különálló változatról van szó, akkor az csak PS5. Mindkettőre van példa, de mostanában már inkább ez utóbbi volt.
-
pils00
tag
válasz Omateee #143966 üzenetére
Reggel fél kilenc körül rendeltem öt felttöltő kártyát egymás után.
Az első kettő azonnal megjött, a maradék három miatt kilenc körül írtam a "személyes aszisztensemnek".
Rendelési számot kért és pár perc múlva írt, hogy megsürgette az illetékes kollégáknál.A három lemaradt kódot 11 óra körül rendben megkaptam.
-
-
LÁZ
addikt
válasz Omateee #130629 üzenetére
ugyanúgy dugdosni fogod vele, mert nem tudja a dual wirelesst a kollega által linkelt 7p+ sem
ps. a 7p-nél sztem egyszerűbb, ha csak az audio kábelt dugod a kontrollerbe, és akkor maradhat a wireless a pc-n, vagy ahol van, az audio kábel hossza sztem egyáltalán nem para...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
F-ECT$
titán
válasz Omateee #90260 üzenetére
Nekem is az volt az első ilyen játékom. Először megpróbáltam magamtól ismerkedni vele, de nem túl felhasználó barát a játék. Aztán elolvastam 1-2 guide-ot, azzal már el tudtam indulni, és néhány boss után már értettem és élveztem a dolgot.
Szerintem rétegjáték, de ha van benned elhatározás, hogy megcsinálod, akkor pár óra szívás után már menni fog. Az eleje nehezebb, mint a vége egyébként, 1-2 spike-ot leszámítva.[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest