Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz Ramoskaa #183126 üzenetére
psprices még nem látja az árakat (legalábbis még nem ömlenek az emailek onnan), megvárom majd azt.
Egyébként külföldi csoportokban írják, hogy pl Elden Ring 20$ az Amazonon (Usa), "nálunk" (értsd: amazon.de) természetesen 21e, van rajta kb -15%.
Do you see the white shadow?
-
Hachiko95
aktív tag
-
_drk
addikt
válasz Ramoskaa #181715 üzenetére
Ezt régen a PS4 csinálta, hogy a térképet benyomva felnyomta ventit.
A megfejtés valami olyasmi volt, hogy a térképnek elvileg nem kéne nagy erőforrás igényűnek lennie, tehát ilyen előhűtést végez a gép és akkor ugye kevésbé zavaró mint dialógus közben.
De már nem emlékszem, hogy ez valid vagy faszság volt.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz Ramoskaa #181711 üzenetére
Fatnél még jó eséllyel lehetett mondani, hogy az NMB venti volt a leghalkabb (és a nidec volt a leghangosabb), de a FAT-eknél is babrálták a hűtést folyamatosan ahogy jöttek az újabb kiadások, másrészt a coilwhinehoz nincs köze a ventinek, az nem fog gyógyulni sehogy.
-
F-ECT$
titán
válasz Ramoskaa #178278 üzenetére
Nekem az elmúlt időből 2 olyan játék is van, ami érdekelt volna, de csak digital kiadás jött megjelenéskor: AW2 és BG3. Előbbiről mondták, hogy valószínűleg lesz lemezes, az utóbbiról nem nagyon.
Mondjuk ha 100%-os áron jön a lemez, akkor azért azzal is várok egy picit vétel előtt. De eladni is nehéz lesz...
Dive ever, work never.
-
Wesder
félisten
válasz Ramoskaa #178275 üzenetére
Ez már több hónapja köztudott, hogy lesz belőle lemezes. Nem hiszem hogy ettől majd egekbe szöknek az eladások, de hát minden centet össze kell kaparniuk hogy legalább nullára jöjjenek ki.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
zkxdn
őstag
válasz Ramoskaa #176633 üzenetére
Eddig azvolt hogy a PS4 sincs lesz*rva és jönnek rá a gamek ezáltal visszafogja a PS5öt.
Mostmár jön a Pro és a PS5 levan kakilva?
Jó nagyot ugrottunk. Azért azt ne felejtsétek el, hogy a játékok amik a közeljövőben jönnek még bőven akkor készültek/lettek fejlesztve mikor még csak a sima PS5 volt. -
nesh_019
senior tag
-
PTM
aktív tag
válasz Ramoskaa #174475 üzenetére
A legelső fat kiadásnál fémből volt, ahogy minden normális csavar. Később is lehetett volna abból, főleg hogy szerintem éppúgy érdemes kicsit ráhúzni csavarhúzóval a végén, van is benne egy egyenes horony. Most viszont így könnyű azt a puha anyagot lezúzni.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
Major Lion
senior tag
válasz Ramoskaa #173982 üzenetére
Lehet igazad van, mert a teszt amire raboktem az a Ti verzio es az hangosnak jott ki. Nem igazan talalok tesztet a sima 3070 Suprim-ra, szoval el kell hinnem hogy halkabb a pc-d mint egy ps5...
[ Szerkesztve ]
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
markknight
veterán
válasz Ramoskaa #173795 üzenetére
Én biztos, hogy nem fogok venni, de nekem csak annyi a bajom, hogy lespórolták az olvasót meg még azt a temus tartót is alóla
Moby: Legyen így, én sem vagyok a tárcám ellensége. De a tapasztalat azt mutatja, hogy ha valamire nagyon szükségünk van, akkor úgyis megtaláljuk a módját, hogy beszerezzük. És most itt nem házra, autóra kell gondolni, más árak mellett ez bőven oké kategória még így is. Vagy tényleg én élek egy elvarázsolt világban, ahol tényleg az embernek a megélhetés vs PS5 között kell döntenie.
[ Szerkesztve ]
-
PTM
aktív tag
válasz Ramoskaa #173507 üzenetére
Számomra az egy tök jó koncepció, hogy lehet hozzá meghajtót és standet venni akinek kell, amúgy pedig egyféle kiadás van. Csak ahogy és amennyiért csinálják az nem tetszik, hiába van rá pénzem.
De most ez van, egyelőre megvárom, hogy többet lehessen tudni pl. a hűtéséről, vagy hogy játékok tekintetében legyen egy átfogóbb kép. Majd a megjelenés után eldöntöm, hogy nekem kell-e, szerintem bármelyik nagyobb áruházban lesz a polcon ha venni akarok.
[ Szerkesztve ]
-
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Ramoskaa #167383 üzenetére
A Premiumban a 2. rész demója van, azt le lehet tölteni. Az első Alan Wake rematere tavaly nyáron volt havi játék az Essentialban. A Premiumban a felhőben futó retró és nem retró játékok vannak, néhány letölthető demó/trial meg emulált Ps1-es/Ps2-es/Psp-s játékok.
Legaláb egy hónappal előtte közre szokták adni, ha egy játék kikerül a listából.www.adventuregames.hu
-
S e t h
nagyúr
válasz Ramoskaa #163415 üzenetére
Amikor eljutunk abba a korba amikor jobban fog számítani az idő amit hasznosabban is eltölthetünk, akkor egy nem megfelelően kiválasztott játék minden egyes perce haszontalan időtöltésnek tűnhet.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Krethx
aktív tag
válasz Ramoskaa #142629 üzenetére
A mentés átvihető egy az egyben. Előbb a PS4-es verziót kell elindítani. Utána összekötni a gog.com-al. Készíteni egy mentést a felhőbe és azt letölteni a Next-Gen verzión.
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
törölt tag
válasz Ramoskaa #113218 üzenetére
Ne számíts rá, hogy sokkal olcsóbb lesz. Pár hónapig kapható még a C1, egyre kevesebb helyen, aztán az ősszel várhatóan megszűnik az értékesítése. CX árdiagram pl., ez a lefutás a jellemző a tévékre.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz Ramoskaa #113215 üzenetére
Semmilyen körülmények között nem jobb a qled, nappal sem.
De nem fogod egymás mellé tenni a két TV-t, úgyhogy azt vedd, amire van keret.
Ha viszont nem sürgős, akkor inkább spórolj oledre.550-nél lejjebb sajnos nem fog menni, itt szokott megállni az előző évi modell ára, mikor kijön az aktuális modell.
[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Medocsabi
addikt
válasz Ramoskaa #113215 üzenetére
A mostani LG-hez képest bőven előre lépés lesz a Samsung is.Szerintem ne agyalj rajta sokat,hiszen ebből a keretből amugy tenyleg a Samu a legjobb választás. Szóval én azt mondom,ha van rá keret,akkor Oled( meg akkor is,ha ez esetleg kompromisszumos,pl nem mész nyaralni vagy hasonló), ha nincs,akkor Samsung. Nem érdemes sokat rágódni rajta,mert ahányan vagyunk,annyi képpen gondolkodunk,kinek mi a prioritás, így mindenki mást fog tanácsolni, ezzel nem.leszel beljebb Vedd meg,és max 14 napon belül visszaviszed ha nem tetszik,viszont ne az Oledhez nézd,hanem a mostani régi LG-dhez. Ha látod, hogy szebb,jobb,már megérte, és ha nincs Oled-ed,nincs mihez hasonlítani,így fájni sem fog a hiánya😉
-
Medocsabi
addikt
válasz Ramoskaa #113177 üzenetére
A kettő nem igazán egy liga. Mármint a Qled-Oled. Nem tudom a Samsungnál változott-e, de én 3 éve azért vettem LG-t,mert Samsungban nincs DTS hang,rengeteg letöltött 4k filmnek van ilyen hangformátuma,amit a Samu nem ismeri fel. Én hosszú távra tuti Oled,et vennék,de persze ez nyilván függ a rendelkezésre álló összegtől.
-
MODERÁTOR
válasz Ramoskaa #111061 üzenetére
Nem tudom, hogy hiba-e, mivel elég régóta fennáll (rákeresve mindig is tapasztalták), bár elvileg nem indokolt, hogy semmittevés közben is pörögjön a venti, vagy felpörgesse a lemezt. Mint ahogyan az sem normális, hogy teljesen kikapcsolt állapotban csak úgy magától bekapcsoljon a konzol (ilyet is tapasztaltak itt páran).
Amit javasolni tudok, hogy a pihenő üzemmódot csak napközben használd ha még aznap folytatnád a játékot, de utána kapcsold ki teljesen, hogy este ne zavarjon a hangja. -
Zolka25
tag
válasz Ramoskaa #109653 üzenetére
Nekem is újabb szériás gépem van. Május elején vettem. És elég jól hallható a coil whine 3 méterre a kanapéról is. Kicsit bosszantó, hogy elvileg azért lett ilyen bazi nagy a gép, hogy hatékony legyen a hűtés és csendes lehessen. A hűtés csendes is, de cserébe itt van a coil whine.
-
KaitouP
nagyúr
-
Tdizsolt
senior tag
válasz Ramoskaa #106017 üzenetére
Nálam ugyanez volt anno Ps3 SS-el, amit újonnan vettem. A Mihálkovics utcába a végén már úgy jártam, mintha haza mennék. Úgy emlékszem 5x cserélték a konzolt(minden alkalommal bekocsikázni, parkolást fizetni, stb), abban a tipusban a tápegység sípolt kikapcsolt állapotban, de olyan frekin, hogy nem lehetett mellette aludni éjjel. Viszont az elég szánalmas volt a Sony márkaszervízre nézve, hogy a második csere után használt, felújított készülékeket adtak. Volt olyan, hogy a szellőzőrácsnál rendesen lehetett látni a porc macskákat,arra sem vették a fáradtságot, hogy kitakarítva adják át.
Psn ID: Tdizsolt
-
Farkassacred
őstag
válasz Ramoskaa #106042 üzenetére
Az optikai meghajtó hangját is übereli
Én amit eddig hallottam a sajátomon az szerencsére elég messze volt annak a hangjától. És ezt is csak a Forbidden West tudta előhozni belőle, a Got pl. nem. Régebbi típus a gép, úgy látszik akkor, hogy az újaknál is nagy a szórás.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Qbász
aktív tag
válasz Ramoskaa #105985 üzenetére
Nekem Ps5 játék esetén a ventillátor is hangos és coil whine is van. Ha meg nem játszok akkor halk de vékony magashangon zúg, elég irritálóan. Van itthon SeriesX az meg se makkan.
Garanciázni nem merem mert semmi sem garantálja hogy csendes gépet kapok. Várok az aftermarket ventillátorokra meg hackekre mivel a gép ettől függetlenül működik.Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
MODERÁTOR
válasz Ramoskaa #106014 üzenetére
Én a Slim-et várom, az tuti halkabb lesz.
Az esetleges Pro viszont vélhetően még többet fog fogyasztani, illetve még több hőt fog termelni, ergo a zavaró hanghatások esélye még nagyobb is lesz mint most.
Sajnos tutira csak úgy lehet menni ha használtan veszi az ember, és fizetés előtt ki van próbálva. Mert garanciális ügyintézésnél ezzel nem fognak foglalkozni, hanem simán csak ad egy másikat helyette. -
MODERÁTOR
válasz Ramoskaa #106006 üzenetére
A PS4 alaphelyzetben sokkal halkabb, mert lényegesen kisebb benne a ventilátor. Amikor játékot indítasz, akkor pedig automatikusan feljebb is kapcsolja a sebességet a PS5-ben, és akkor még inkább tud morogni meg kerepelni. Ellenben nincs süvítős hangja, a PS4 viszont képes volt felszállni is ha már nagyon melege volt.
A ventilátorok sem teljesen egyformák, mert többféle gyártó szállítja bele, és hanghatás szempontjából eltérőek. A coil whine pedig már tényleg csak szerencse kérdése. Viszont előfordulhat, hogy idővel elhagyja, nálam legalábbis PS4 Pro esetén egy idő után teljesen megszűnt (játékbetöltésnél jött elő, de később már nem lehetett hallani).
-
MODERÁTOR
válasz Ramoskaa #106002 üzenetére
Az a helyzet, hogy ez a hang - ahogyan írják is ott is -, teljesen normális a PS5 esetén. Alapból a ventilátornak van egy morgós-kerepelős hangja, amit felerősít a burkolat, mert nincs semmi csillapítása a felfogatásának. Ezen kívül még pluszban adhat ki a tápáramkör is hangot (ezt nevezik coil whine-nak), de az ugye nem állandó, hanem bizonyos terhelés esetén jön elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest