Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- GTA VI
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- World of Tanks - MMO
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodafon
senior tag
válasz Rigormortiis #141781 üzenetére
na hat akkor ugy latom mindket pontban melysegesen egyetertunk
En mar easy-n jatszom csak mert nincs kedvem szpni benne tobbetI'm gangsta!
-
Moby
addikt
Itt is van, csak nem neveztem meg, így én sem találtam már a hsz-t.
-
Lincoln76
aktív tag
Az biztos, hogy pontosan el kell találni a beállítást és akkor nem homályos.
Ha már nem úgy áll a lencse a szemeiden, akkor egyre homályosabb lesz, pl lejjebb csúszik az orrodra, vagy hasonló.
De amikor pontosan ott van és úgy szorítom meg a fejemen a szorítójával, akkor tűéles a kép!
Viszont tele a tkm a sony-val olyan szempontból, hogy számomra egyelőre két játék van, ami ezt a valóban valósághű fotórealisztikus élményt nyújtja. Ez a GT7 és a Resi 8.
A többi csak "mesemesemátka", még a Horizon is (bánom is, hogy ezzel együtt vettem meg a vr2-öt) egy gagyi a Resident-hez képest, de nekem még unalmas és hülye a sztorija isVan egy két rész ami nagyon jól néz ki, de összességében ez az állandó mászás, robotok lelövése. Nos, ez nem nekem való.
Nem is értem, hogy a Resi 4 remake miért nem jött már ki VR-ben, én biztosan nem játszom le monitoron, mert VR-ben a Resi 8 is valami bődületesen jobb, mint a sima játék.
Aki végig vitte Vr-ben, tudja miről beszélek.
Volt olyan, hogy csak leültem a kastélyban valahol, amikor biztosan tudtam, hogy nem harapják ki a gigámat és csak nézelődtem.[ Szerkesztve ]
-
pr0bi
senior tag
Érdekes játék lett a Resident evil 4, soha nem értettem de kíváncsi voltam miért istenítették régen/mai napig ezt a részt. Igazából most sem értem, talán a legérdektelenebb számozott epizód az összes közül. Pár laboros helyszínt leszámítva csalódás volt. RE 0,1,2 (remake), 3 (remake, kicsit rövid de ezerszer élvezetesebb nekem mint a 4.) maradnak a legjobbak amit bármikor újrakezdenék.
[ Szerkesztve ]
-
fausto
addikt
válasz Rigormortiis #141778 üzenetére
Hát én örültem neki, hogy bekerült, de már az első pálya végén meguntam...
Más: nem bírtam magammal és megvettem a Carrion-t, nagyon fasza kis indie cím! Most volt 3000 Ft körül, ha megint lesz akcióban, csapjatok le rá!
-
Rigormortiis
veterán
válasz Yodafon #141780 üzenetére
Én is szenvedtem vele normálon. Habár egyszerű a harcrendszer, nagyon nehéz jól időzíteni a parry-t, mert rohadt szemét módon üt az ellen.
Meg a vége felé már a sztori sem tetszett. Az elején azt gondoltam, hogy ez is ilyen Csucsi szerű " földhözragadt" sztori lesz, ami nálam pozitívum, erre a második felére ez is ilyen démonos-zombis cucc lett, pedig szerintem egyáltalán nem illett ez ide.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Yodafon
senior tag
válasz Rigormortiis #141778 üzenetére
Fú hát én szenvedek vele rendesen. Krva nehéz .
Meg a story is egy nagy katyvasz...
I'm gangsta!
-
Moby
addikt
válasz Lincoln76 #141774 üzenetére
Nem a monitor vs. VR összehasonlításról írtam, hanem arról, hogy kicsi a felbontása VR-ben, és emiatt rohadt homályos az egész (és van ott egyéb probléma is). Van elég videó a youtube-on social screenről, nem kell hozzá VR sem, jól látható azon is. Az egésznek semmi köze ahhoz, hogy milyen monitoron, meg hogy mennyivel másabb.
A GT7-nek meg elég sok párja van, bár nem PS5-ön, mert itt ez az egyetlen, szóval e tekintetben valóban nincs párja, de ettől még össze tudjuk hasonlítani mással.
Sőt, egy maroknyi játékon még azt is lehet látni, milyen az, amikor nem totál homály a PSVR2, csak ahhoz kellően le kell buttani a grafot benne. A GT7-nél ezt már valszeg nem lehetett, vagy nem voltak hajlandóak, vagy akármi. Kevés hozzá a konzol.>Konkrétan miért van ps5-öd, ha neked minden szar?
Nincs PS5-öm. Nagyrészt éppen ezért.[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Na végigment a Trek to Yomi. Teljesen jó Plus-os cím, egy vegigjátszást simán megért a hangulata miatt.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Lincoln76
aktív tag
Talán rossz volt a PSVR-ed, mert a VR-ben a grafika egyszerűen fenomenális! Össze sem lehet hasonlítani a monitor és a VR-ben látott különbséget, mert ég és föld a VR javára.
VR-ben már az (amit sima játékban megtenni nem lehet), hogy beülsz az autóba és cska bent vagy, kint az erdős részen a madarak csiripelnek és ülsz az autó mellett, vagy körbejárod stb.
De vezetni a legjobb, pontosan olyan, mint ha autóban lennél. Nekem nagyon tetszik, viszont a kommentjeidet olvasva, kb 10-ből 9.5 játék szar neked, ez nem jó, az nem jó, amaz nagyon szar. Ha neked ez izzadságszagú, akkor mutass jobbat, mert láttam már jó néhányat, de a GT7 VR-ben nincs párja.
Konkrétan miért van ps5-öd, ha neked minden szar?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Sliderxy #141769 üzenetére
PS4 esetén az volt a bevett gyakorlat, hogy a hibás konzolt bevették és elküldték máshová javíttatni, és cserébe kapták a már megjavítottakat, amiket adtak is ki egyből cserekonzolként.
Tehát a delikvens ugyanolyan használt, de már megjavított konzolt kapott. A cserealkatrészek azok persze újak voltak, mint ahogy a burkolat is. -
Sliderxy
senior tag
válasz Kendek #141766 üzenetére
Attól, hogy új alkatrésszel javít meg egy használt terméket, attól az még használt marad.
De mindegy is, nem megyek bele a fogyvéd. dolgokba, van itt más aki ennek jobban szakértője. Csak eszembe juttatta ez a poszt a kálváriámat egy műszaki cikkemmel kapcsolatban, ahol donor alkatrészeket akartak nekem beépíteni a garis termékbe. Akkor utánamentem mindennek és elküldtem nekik az erre vonatkozó jogszabályt. A végén visszaadták a pénzt, de ezért 2 hónapig levelezgetnem kellett velük. -
Frod
addikt
Elkezdtem a FF7 Remake-t tegnap, mi a definitív playstyle itt, Classic v Normal?
Anno toltam a 12, 13, 13-2vel, de már homályosak az emlékek.
A Classic nekem elég sutának tűnik, mert bár önjáró a karakter, de azért közel sem úgy védekezik/támad ahogy kellene.
(plusz ha nincs rá trófea követelmény, akkor lecsapom Easy-re, mert a gyári nehézség simán csak elnyújtja a harcokat meg a mikromenedzselést)Do you see the white shadow?
-
-
addikt
válasz RangerFox #141760 üzenetére
Ők igen, de az Alza nem tudom hova küldi. Elképzelhető, hogy oda. Könnyen ki lehet deríteni, valószínű a weboldalukon kint van, ha itthon intézik.
Mivel az Alza általában nem magyar lokalizációból árul, így elképzelhető, hogy külföldre mennek a garanciális cuccok. Meg persze az is valószínű, hogy ott is így megy.
Szerk.:
Nyilván ettől függetlenül lehet a Triwarden -hez is küldeni, csak az Alza nem biztos, hogy velük intézi.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz tomisanzero #141757 üzenetére
Valószínű egy korábbi javított példányt kaptál, vagy csak a belsejét kicserélték. Aztán majd később javítják a tiédet és megkapja más. Nagyobb cégeknél ez annyira nem ritka eljárás. Gyorsabb is.
Egyébként természetesen lehet javítani a driftet.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
jeni
félisten
válasz tomisanzero #141757 üzenetére
Jobb lett volna a gyári szervizbe bevinni. Az Alza nem rendelkezik szakszervizel. Lehet volt egy korábbi hibás joy és abból átszerelték. Ha pedig továbbra is rossz akkor nem kérdéses, hogy vissza kell vinni.
-
tomisanzero
tag
Üdv. Ma reggel kaptam értesítést alzatol, hogy vége a garis joy ügyintézésnek (nem tudtam végül személyesen Triwardenbe bevinni), de azt írták javítottak és nem cserélik. Lehet ezeket egyáltalán javítani, vagy mire számítsak? Visszakapom a driftelo joyom?
-
Bencus88
nagyúr
válasz markknight #141751 üzenetére
Ezek nekem se, az ilyen spongebob, garfieldos szarok, de a ctr tényleg remek, ez a copy is minőségibek tűnik, de valóban a legtöbb selejt.
mondjuk én bírtam a beach buggy racinget.
illetve anno ps1en a spead freaks -
Bencus88
nagyúr
[link] Ezt láttátok már? Crash Team Racing copynak tűnik, de baromi jól néz ki.
-
hombre[EU]
veterán
-
zozika84
őstag
válasz vonSux #141741 üzenetére
Majd ha letesznek pár értékelhető ÚJ alkotást, és nem akarnak prémiumkategóriásként feltüntetni közel sem oda való termékeket/játékokat, akkor minden jobb lesz
Floatr: A Cusimát megértem,az tényleg egy patent játék a mi napig
[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #141737 üzenetére
"Konzolon". Az. Ezen a kétszereplős piacon azon megy a vérre menő küzdelem, hogy ki tud nagyobb atomvillanást lepakolni a tvképernyőre
[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz hombre[EU] #141737 üzenetére
Nekem a LoD váltás sokkal zavaróbb. Amikor betölti a közepes távolságú model és textúra pakkot, akkor látszik a saját fényszóród tükröződése egy villanásként, aztán a közelinél még jön rá versenyautóknál a hátsó futómű és kipufogó. Nagyon zavaró, hogy a legrészletesebb szint kb 2 autónyi távnál ugrik csak be. Menj egy Dodge Viper mögött nappal, a féklámpaként is funkcionáló logo is csak közel rajzolódik ki rendesen.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #141726 üzenetére
Úrísten van NAP!
Bámulatos hova jutott a tudomány mára! -
semetka
őstag
Egy ismerősöm meg haverja osztoznának a digit játékokban de valamiért nem nincs konzolmegosztás opció. Ez miért lehet?
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
syler123
veterán
válasz zozika84 #141724 üzenetére
Nem mindenki szeretne 2023-ban pixelháborút nézni. Azért valljuk be, a Switch teljesítménye a béka segge alatt van. Érthetetlen miért nem hoztak már ki egy combosabb konzolt, azok is vennék, akiknek most még eszébe sem jutna a nintendó.
Érdekel bárkit is mennyi Horizon fogyott? Engem nem, bárcsak kevesebb fogyott volna és nem kapna folytatást...Egész jó nem ex címek is vannak, azért egy Diablo 4 másképp mutat normális konzolon, mint nintendón és nekem többet ér, mint a Zelda
[ Szerkesztve ]
-
-
jeni
félisten
Üdv,
Volt olyan valakinek akinek gyári talppal,vertikális használat alatt idők folyamán a PS5 cpu-ról lefolyt-kifolyt a folyékony fémpaszta és tönkre ment a konzolja?
Azért kérdem mert mennyire nem tenne neki jót ha végig függőlegesen van elhelyezve a kisebb hely elfoglalása miatt a polcon?Ezt viszont poénból írom le,hogy vissza felé folyón a helyére a fémpaszta akkor 180 fokra vagyis a tetejére kellene állítani a PS5-t ,de ott az azért nem jó mert ott jön be a venti által beszívott friss levegő,és hátul megy ki a felmelegedett levegő.
korrigáltam[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz csabi0805 #141710 üzenetére
sztem is az Extra a legjobb opció, de legrosszabb esetben bármikor válthatsz feljebb, minimál összeg rádobásával, ha van vmi érdekes neked a prémium katalógusban.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Bogyi007
veterán
válasz EmThor #141705 üzenetére
Az Extra a középső csomag...
Egy apró trükk amit ajánlani tudok a kérdezőnek, ha nem sürgős akkor eleinte vegye az alsóbb szintet a PS Plusból s később amikor akciózás van, akkor is lehet upgradelni följebb...
Visszafelé ugyanis nem lehet amíg élő előfizetés van.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
csabi0805
senior tag
válasz Rigormortiis #141708 üzenetére
Igen ezt akartam írni hogy az extra a középső.
Essential
Extra
Premium
így jön sorban.
A Premiumban az a klasszikusok katalógus az mit jelent? -
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Srácok gondolkodok hogy a Series X mellé beszerzek egy PS 5-öt is.
A kérdésem a következő lenne.
Ha megvan a gép akkor a Playstation Plus szolgáltatásból melyik csomag éri meg jobban?
A premium vagy elég az extra?Gondolom ennyi kell a gép mellé.
-
gorgocska
tag
sziasztok a Far Cry 6 ps 4 verziónak van ingyenes frissítése Ps 5 -re?
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
Moby
addikt
válasz Lackooo84 #141701 üzenetére
Nekem nem volt különösebb elvárásom, a bullshitmarketing ellenére sem, de azt sem gondoltam, hogy ennyire gyenge lesz. Az gondoltam, hogy egy legalább egy DeadSpace szintet hozni fog. Nagyobbat nem is tévedhettem volna...
/a vicc valaholk az, hogy olyan kupontban sikerült megvennem, hogy járt hozzá egy Dead Island 2, amit meg sem akartam venni, nem is érdekelt egyáltalán, de csak így volt együtt, az meg akkorát ütött, mint a mozdony
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest