Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz Rigormortiis #140698 üzenetére
CP történetben és hangulatban szerintem baromi jó. Aki vevő erre a stílusra, annak nagy eséllyel be fog jönni. Kár, hogy a technikai része már nem igazán működik. Bár sokat reszeltek rajta a megjelenés óta.
-
addikt
válasz syler123 #140693 üzenetére
Diónál az volt a jó, ha még nem is sikerült tökéletesre a béta (ami talán normális), már elég volt ahhoz, hogy az emberek el tudják dönteni kell -e nekik ez a játék. Meg szerintem a start is jobban sikerült, mint ami Blizzard -nál megszokott.
Nem csoda, hogy jól fogyott a játék, bár még nem ismerjük a számokat.
Szóval igen...több multiplatform játék is kezdhetne így.
-
addikt
Fntastic Talks The Day Before’s Gameplay Vision, Studio Culture, And The Trademark Dispute
Újabb időpont: november 10. De ez csak a PC megjelenés. Konzol időpont még nincs.
-
addikt
-
addikt
Diablo 4 - Digital Foundry Tech Review - PS5 vs Xbox Series X/S vs PS4
Digital Foundry
Diablo IV | PS5 - Xbox Series S/X - PC | Final Graphics Comparison
AnalistaDeBits[ Szerkesztve ]
-
Gardaai
senior tag
válasz raziel01 #140688 üzenetére
Én előfizettem PS Plus Essential-ra (soha nem volt előtte), hogy ne vesszen el a PS5 collection. Majd beetettek, hogy 10 nappal a lejárat előtt felválthatok díjmentesen Premiumra. Erre jött az akció és lejjebb nem lehet váltani. Na mondom mindegy, mert úgy is lejár az előfizetésem. Mai nap lejárt, de továbbra is csak a Premium-ra tudok 25% kedvezménnyel előfizetni. Többi teli áras.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
raziel01
veterán
Ez az új akció elég gáz. Ha van pluszod akkor dupla kedvezmény és még ígyis drágább minden mint amennyi szokott lenni általában akciókor.
-
mcwolf79
veterán
válasz Dani82 #140685 üzenetére
Én Mtcgame-ről szoktam venni feltöltőt a magyar store-hoz. Beírod a keresőbe hogy Playstation , kiválasztod a magyar store-t és ott lehet válogatni . Én azért itt szoktam és nem Eneba-n , mert ott akárhányszor vásárolni akartam mindig ki voltak fogyva a nagyobb címletekből. Megveszed , a kapott kódot beváltod a gépen vagy a PS app-ban, és lehet belőle vásárolni .
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Gardaai
senior tag
válasz Sliderxy #140657 üzenetére
Szeretem az elvont játékokat. Ne győzködj tovább.. hétvégén tuti neki ülök még egyszer.
Ez az utazós dolog kicsit fura igen, de ha mondjuk egy szarvast elkapsz, az azért már tud haladni.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Dani82
senior tag
Vacillalok, hogy mire vegyem meg a Diablo IV-t, ps5re vagy XboxSx-re, es a ps fele hajlok, de miert lehet kapni xboxra akar itt hardverapron 22e ftoert standard editiont, psre pedig nincs ilyen sehol? Lehet valahogy mindenfele regio trukkozes stb nelkul esetleg nem 22 korul venni psre standardet?
-
-
válasz Rigormortiis #140671 üzenetére
Kihagytad, hogy robot-dínós.
Az első része nekem nagyon tetszett, az első játék volt, amit ps5-ön játszottam végig. A másodikat megvettem, nyilván 2 héttel azelőtt, hogy bekerült plusba. Talán 20 órám van benne, de nem érzem úgy, hogy folytatni kellene. Lehet amiatt, hogy itt a nyár, van mit csinálni a ház körül.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
zozika84
őstag
Teljesen egyetértek. Kevés semmitmondóbb; lélektelenebb exkluzív címet tudok felsorolni ennél,de látod, hogy erőltetik...
[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Wesder
félisten
válasz Rigormortiis #140674 üzenetére
Nem hát. Ez első nemtetszère a Bungie kukáztatná.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
vonSux
őstag
válasz Rigormortiis #140674 üzenetére
Tudom én csak előre kifogtam a szelet a vitorládból btv egy Killzone-nak én is jobban örülnék de ez nem így működik…
-
bbuffy
senior tag
Remélem lesz még két rész
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
vonSux
őstag
És az neked miért öröm ha nem lesz kövi rész? Nem ez veszi el a fejlesztői kedvet egy új Killzone résztől.
-
Rigormortiis
veterán
válasz elder troll #140670 üzenetére
Örülnék, ha sehogy nem folytatnák, mert szerintem messze a legtúlértékeltebb Sony ex, kiváltképp az elcseszett harcrendszer miatt, de mivel sokan veszik (hiszen openworld, és mondjuk kurta jól néz ki, ezt nem veszem el tőle), már készül a folytatás is...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
elder troll
őstag
Horizon szériát milyen formában folytatják?
Túl vagyok a burningwshore-on, és egy kicsit becsapottnak érzem magam. Nyilván nem néztem utána, mert nem akartam el"spoiler"ezni. Az első rész története kifejezetten tetszett, aGyakorlatilag 0 érdemi haladás volt a történetben, a nemesis-ről semmi infó, kis naivan azt hittem, hogy ezzel a kieggel zárják le a történet azon részét. -től kezdett érdektelenné válni a dolog, de ezt még tudták "fokozni"...far zenith
A bossfight Egyszer még letolom 60 fps módban is felkészültebben, mert első körben igazából csak a sztori érdekeltkatasztrofális volt balanced grafikai módban, a kameramozgás (vagyis shaking) és úgy ez egész egy átláthatatlan katyvasz volt, miközben a karakter tehetetlenül vergődött két csapás között. Kb semmit sem láttam a folyamatosan rángatózó kamera és a piros-kék-fekete váltások között. volna.
Viszont akik fanyalogtak azoknak üzenném: még mindig jobb, mintha eresztotelészaz 1 nőnél csak 2 lehet szebb dolgon, (tudod, józsi bácsi) lihegett volna egy férfi karakter nyakába lobogó bakterkörtés szakállal. Ha már így is úgy is erőltetik a dolgot, akkor szerintem ez volt a kisebbik rossz, amúgy is "tökös" csaj volt a főszereplő. [ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz dzsampi #140661 üzenetére
Ilyen hobbi fordítások eddig is voltak, és eztán is lesznek. Ezek rendszerint nem kerülnek be hivatalos játékfrissítésekbe, hanem PC-n annyival egyszerűbb a helyzet, hogy simán felülírhatóak a fájlok. Viszont konzolon erre nincs lehetőség.
A Sony nagy nehezen annyit engedélyezett, hogy játékon belül korlátozottan lehet telepíteni modokat. Viszont ez sem alkalmas a fordítások beültetésére.
Amúgy nem is tudnának ilyen harmadik feles nyelvi tallózást engedélyezni, mert nincs semmilyen egységes nyelvi fájlformátum. -
Max_218
tag
Sziasztok!
Haver megosztotta a ps fiókját velem,ki szerettem volna próbálni a diablo 4-et ,de unable-to-find valid license" hiba üzenetet kapok. Ezek szerint battle.net-fiókhoz köti az érvényességet? esetleg ha megvenném de annyira nem jönne be akkor eladni sem tudnám,csak b-net fiókkal?
-
dzsampi
tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben egyre több játékhoz csinálnak a PC-sek fordítást.
Nem láttatok semmi hírt arról, hogy esetleg a sony engedélyezne játékokhoz nyelvet "tallózni".
Tudom, hogy 1% erre az esély, de mondom hátha. PS5-ről van szó. -
ldave
félisten
A PS Star Gold pont rendszere eléggé fura. Nekem UK fiókom van még régről, erre kezdtem el vásárolni, ezen van mindenem, szóval ezt használom. Volt hogy átszámítva olcsóbb, volt hogy drágább, mint a magyar fiók, ez van, beletörődtem.
A napokban összevetettük az UK és a magyar fiókon a Gold pont beváltási lehetőséget és itt jött szembe egy érdekesség. 5000 Gold pontért mind a két profilon meg lehet venni a Cuphead című játékot, szóval itt egyezés van. Nekem, az UK profilon 5000 pont ér még 20 font értékű wallet feltöltést, ami kb 8500 Ft. Viszont a magyar profilon 2000 pont a 8000 Ft értékű feltöltést, szóval kevesebb mint a fele, mint nekem. Ami elég durva különbség.
Tehát a játékra beváltás az megegyezik árban, de wallet feltöltésnél már jelentős különbség van.Azt sajna nem tudom, hogy a másik irányba, tehát a vásárlások után kapott Gold pontok számát ugyanúgy számolja-e a rendszer, amit tudok hogy a 70 fontért vett Diablo 4-ért 700 pontot kaptam. Aki megvette magyar fiókról teljes áron, az meg tudná nézni, hogy mennyi pontot kapott érte a PS Stars rendszerben?
A Slime draws near! Command?
-
Sliderxy
senior tag
válasz Gardaai #140644 üzenetére
Ezt csak te tudod eldönteni.
Nekem ez túl elvont, lehet, hogy nem erőltetem a dolgot. Mondjuk túl sok nem lehet már belőle hátra, mert olyan 7 órát olvastam valahol.
Próbálgattam ezt az átváltozgatós részét is, nem igazán van ez jól kitalálva, mert a kis tutajjal kb. mindig előrébb vagyok. Hiába szállok meg egy viszonylag gyors madarat, vagy valamilyen repülő rovart, cseszhetem mert hamar lemerül a soul container és már dob is ki magából az élőlény. Utána meg szenvedhetek azzal, hogy találjak egy másikat vagy visszamásszak a tutajért. Ennek okán kb. nem nagyon láttam értelmét a dolognak, úgyhogy ha vízi közlekedésről van szó akkor szerintem csak a kis tákolmány a nyerő.[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Blizzard megint megcsinálta!
Egyszerűen jó ezzel játszani. Elején vagyok még, 10es szinten de kurva feelinges.
Skill fa érdekes, itt annyi negatív hogy sok a nosztalgia spell, de még ezeket is jó újra elsütni.
WT2ben nyomtam tegnap, ma már inkább váltók 1re, mert a bossok meg nagyobb mobok már majdnem lecsaptak.
Ha éppen nem kapok úgy gear-t akkor lehetnek bajok. -
-
Sliderxy
senior tag
válasz Gardaai #140406 üzenetére
Hát én kicsit tovább mentem és bár nem éltem az ötleteddel , de rá kellett, hogy jöjjek, hogy lehet hogy hibát követtem el amikor feltelepítettem. Bár sokat nem vártam tőle, de a játék sztorijának közepe felé azért voltak meglepő dolgok amikre nem voltam felkészülve. Simán benéztem, hogy ez gyerekeknek való játék. Hát nem az.. van ebben is minden, de nem spoilerezem el hátha valakinek szüksége van erre az élményre.
-
pr0bi
senior tag
Ez már open bétában is így volt, hogy eltűntek amikor npc-vel beszélsz.
Lényeg, hogy nem kell ps plus hozzá és így is mutatja a játékosokat csak nem tudsz kapcsolatba lépni velük sőt még a felszereléseket is meg tudod nézni ami nekem bőven elég. Azt hittem teljesen kimarad a multi érzés de szerencsére Plus nélkül is van benne élet!
-
Scholes9
nagyúr
válasz Bazsi1987 #140623 üzenetére
Csak tegnap nekem is beleszaladt 8 óra, ilyen is régen volt már nálam az tuti
Más: ha ezt megveszem, akkor azzal 1 év Extrát ad hozzá a jelenleg is aktív, augusztus 30-ig tartó előfizetésemhez jól gondolom? Tehát jövő év augusztus végéig lesz meghosszabbítva
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
vg
addikt
válasz temes69 #140632 üzenetére
Nincs a kampány alatt közös játék senkivel, sőt, amikor beszélsz npc-vel, akkor el is tűnik aki éppen ott van. A városban, esetleg amikor mész egyik helyről a másikra ott lesz valaki, többnyire megy a dolgára, ráadásul fel se tudja felszedni a loot-ot előled. Felesleges vérpistikézni, amikor pont TE vagy a vérpisti.
-
.LnB
titán
válasz temes69 #140632 üzenetére
Én már akkor annyira kész voltam a sok bénázásom miatt akkora, hogy csak elmormoltam, hogy " de jó még ez is"-t .. kifizettem aztán játszottam.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
temes69
aktív tag
Elég szemét módon tolja az arcába az embernek amúgy, és nem ír semmit hogy ki lehetne hagyni. Amikor megláttam elnyomtam magamban egy káromkodást Nyomtam egy kört és még utoljára bepróbálkozott, hogy nem fogsz másokkal találkozni és az a maximális játékélmény, de nem hatott meg, kihagytam Fenének sem hiányzik, a vérpistikékkel közös játék
-
-
temes69
aktív tag
válasz Imilenni #140628 üzenetére
Nekem nincs PS+ és úgy toltam tegnap este bele 3órát. Nem találkoztam senkivel eddig egyenlőre. Hozzáteszem nekem ez így pont tökéletes. Indításnál nekem is írta hogy vegyek PS+-t de nyomtat egy kört és ment tovább simán.
Egyébként eddig nagyon tetszik a játék. Én mindegyik résszel nagyon sokat játszottam, anno az dio1 miatt tettem a gépemre win95-öt A hangulat nagyon adja, a világ is ott van kidolgozásban a legjobbak között. A szinkron is jó, az ingame átvezetők is. Nekem érdekes módon még a HDR sem kavart be, pedig nem vagyok oda érte.
Azt viszont nem találtam sehol, ahol a garfikai módot lehetne változtatni. Vélhetőleg látja, hogy ps5-ön van és az ottani alap beállításban megy. Egyébként nagyon szépen fut, és maga a grafika is szép.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz ρσгτσ #140624 üzenetére
Én is úgy tudtam, hogy nem veszem meg.
Az a rohadt nagy mákja a játéknak, hogy pont szar időjárás van kint. És nem tudtam menni tekerni, ezért néztem egy kis (1órát talán) Diablo stream-et. Ennyin múlott. És ez komoly.
Csak úgy viszonyításképp, hogy mennyire nem játszok, és mennyit tekerek. Csak májusban +900km-t bringáztam.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Bazsi1987 #140623 üzenetére
Bánni nem bánom. Csak tőlem szokatlan módon voltam "komplikált". Igaz, mivel nem próbáltam beta-t, az nagy lutri volt, hogy PC-n, hogyan fog futni. És az a pénz elvileg visszajön.
Idén ez az első játék amit megvettem. Nagyon nem játszottam semmivel már. Bringázok, az az első. És az is marad. De jó lesz néha eljátszogatni ezzel. Tartalom van benne, és lesz is. Szóval bánni nem bánom.
És most először nem fogok rusholni, hogy én legyek a leggyorsabb, legerősebb legszebb. Nyugiba fogok játszani, mint egy casual. Ilyen se nagyon volt még.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz ρσгτσ #140621 üzenetére
Én egyetlen beta-t sem próbáltam. De tegnap megvettem, iszonyat kacifántos módon: [link] Ez mondjuk abszolút az én saram.
Egyébként, egészen tegnap előttig 5 percet nem láttam a játékból. Nem terveztem megvenni, nem is érdekelt. Tegnap előtt viszont belenéztem, ahogy wudijo szintezi a HC lvl 100-at. Ott meg kedvet kaptam. Abból lett az előbb linkelt kálvária. És bónusznak még PS+ is kell a játékhoz. Amikor azt kiírta a game, akkor már nekem mindegy volt.PS-re vettem végül, mert nagyon rég nem is volt használva a konzol. Szó szerint csak porosodott (marha poros volt). Így legalább nem hiába tartom. Na meg a kontrollerét jobban szeretem mint az XS-ét.
Láttam, hogy elég sok PS ismerős nyomja a játékkal. Biztos, hogy irtó nagy siker lesz eladásokban.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
kiss006
csendes tag
Sziasztok, nemreg vettem egy hasznalt gepet aminek semmi baja, azon kivul hogy colin whineos es kisse zavaro nekem😅
Pesten a westend MM-be lett veve, decemberig meg garis, valakinek van tapasztalata hogy ezt ha beviszem markaszervizbe mennyi ido alatt cserelik/javitjak meg? -
nagyúr
Jart mar valaki ugy hogy egy jatek beadta a platina trofeat, készült rola screenshot es video is, a notification-ok kozott is ott volt, majd a trofea lista megis ugy jelzi hogy nincs meg? Ghost Recon Breakpoint
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz Bogyi007 #140604 üzenetére
Sztem felesleges rajta pörögni . Szvsz ez nem hardver hiba . Nyúzd a gépet más játékkal , meg fogod látni , hogy más játékkal nem lesz baj . Én ma néztem a hibanaplót , május 12 óta semmi nincs benne , akkor játszottam utoljára a pókemberrel. Minden stabilan fut , semmi gond nincs vele .
Pörgött a HFW, GT7, Tsushima, Ratchet, COD, Last of Us 2, most a Dio4 , semmi gond nincs a géppel . És elhiheted pörög rendesen a gép , van benne kilométerIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Frod
addikt
btw, arról volt szó, hogy a múltkori gyanúsan túl jó áron kínált Alan Wake 2 már nem is annyi, és drágult? (neten annyit találtam, hogy a régiós árak rosszul voltak először belőve)
Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
Jelenleg -8%os kupont látok eneba-ra, érdemes várni, szokott ennél nagyobb is lenni, vagy üssem le most a vásárlást?
Do you see the white shadow?
-
zozika84
őstag
-
vg
addikt
válasz Rigormortiis #140602 üzenetére
Azért mert lefagy pókember alatt? Ne viccelj már, gyk mindenkinek lefagy... nem játszottál talán a Borderlands 3-al xbox series x gépen megjelenés után? Ott úgy lefagyott, hogy csak áramtalanítás segített. Egymás után, után, után. Aztán megcsinálták a játék élete vége felé mindkét oldalon (gép, játék) azóta nem fagy. Itt meg már régen hátra hagyták a játékot, tele hibával. Inkább meg kellene nézni, hogy másik játék alatt ugyanezt csinálja.
-
Bogyi007
veterán
válasz Rigormortiis #140602 üzenetére
Egy ilyen fagyás után szó nélkül cserélik egyébként?
Mivel tudom "bizonyítani" hogy ez megtörtént?Sony szervizeléssel vannak fenntartásaim, anno Szegedi hivatalos Sony szervíz még a villámcsapás által tönkrement PS3 konzolt se akarta még megvizsgálni sem, mivel "szerintük biztosan warezolt gépet akartam legális gépre cserélni"...
Konzolok Szervize zokszó nélkül kivizsgálta és kiadta a papírt a biztosító felé...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Donito12
újonc
válasz tkohun2107 #84490 üzenetére
Szia! sikerült megoldást találni,nekem is ezt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest