Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• elder troll

őstag

Horizon szériát milyen formában folytatják?
    Túl vagyok a burning wshore-on, és egy kicsit becsapottnak érzem magam.
    Gyakorlatilag 0 érdemi haladás volt a történetben, a nemesis-ről semmi infó, kis naivan azt hittem, hogy ezzel a kieggel zárják le a történet azon részét. Nyilván nem néztem utána, mert nem akartam el"spoiler"ezni. Az első rész története kifejezetten tetszett, a far zenith-től kezdett érdektelenné válni a dolog, de ezt még tudták "fokozni"...
    A bossfight katasztrofális volt balanced grafikai módban, a kameramozgás (vagyis shaking) és úgy ez egész egy átláthatatlan katyvasz volt, miközben a karakter tehetetlenül vergődött két csapás között. Kb semmit sem láttam a folyamatosan rángatózó kamera és a piros-kék-fekete váltások között. Egyszer még letolom 60 fps módban is felkészültebben, mert első körben igazából csak a sztori érdekelt volna.
    Viszont akik fanyalogtak az 1 nőnél csak 2 lehet szebb dolgon, azoknak üzenném: még mindig jobb, mintha eresztotelész (tudod, józsi bácsi) lihegett volna egy férfi karakter nyakába lobogó bakterkörtés szakállal. Ha már így is úgy is erőltetik a dolgot, akkor szerintem ez volt a kisebbik rossz, amúgy is "tökös" csaj volt a főszereplő.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés