Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Na így pár nap használat után eléggé megérte a Dualsense aksi upgrade . Kapacitásban kb. 2,5-3-szorosa , és érződik is azért . Az eredeti aksi kb. 1-1,5 nap játékot bír , ezt már majd 2 napja nyúzom , és még mindig van rajta 2 csík . Így már egész elfogadható , bár így sem tudja hozni az Elite Series 2 üzemidejét . Persze , tudom a heptic feedback jobban eszi az aksit , de az alap kapacitás így is nevetséges .
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
.LnB
titán
válasz RangerFox #141398 üzenetére
Rest módban nem volt. Már játszottam egy ideje amikor kidobott. Áramszünet volt, de akkor nem volt a PS5 bekapcsolva.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
3L1T3
addikt
válasz icemad #141389 üzenetére
Őszintén olyan rég fogtam, hogy már nem nagyon emlékszem, de még az X360 után is kényelmesebb volt az XONE kontroller.
Nálam valahogy így néz ki a sorrend.
DualSense > XSERIES > NSW Pro > XONE > DS4 > X360 > DS3“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
LÁZ
addikt
válasz oriic #141386 üzenetére
erről a playstation plus celebration contestről lehet tudni vmit? vmi random hírt dobott fel a teló, hogy 0620-30 között lehet jelentkezni, ps5, vr2 nyeremények, de hivatalos oldalon még egy bannert se találok (vagy csak elvitte a fókuszt a d4, és kuka vagyok )
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új PS5 bundle két év PS Plus előfizetéssel. Egyelőre még nem hivatalos elvileg, plusz nem tudni, hogy más országban is kapható lesz-e. [link]
Live-Die-Respawn
-
3L1T3
addikt
válasz mike1334 #141383 üzenetére
Jobban jártál a DualSense-el, nyílván függ az ember anatomiájától, hogy mennyire ergonomikus neki egy kontroller, de nekem az eddigi legkényelmesebb és minden szempontból legjobb kontroller a DualSense. PC-n is azt használom vezetéksen és vezeték nélkül is, amelyik játék meg nem támogatja ott emulálom neki az XBOX kontrollert, de nem tudom már a kezembe venni az X-et.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Sliderxy
senior tag
-
mályva
aktív tag
Sziasztok.
Vettem egy lg oled-tv-t és olyan kérdésem lenne, hogy a ps5 ön belül mit lenne érdemes hozzá beállítani, hogy jobb legyen a kép? KösziMegbízhatóságom: 223 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
penge111
addikt
válasz Beegabor81 #141370 üzenetére
Platináztad, legyőzted az igazi utolsó bosst? Ezekre gondoltam... Maga az alap játék nem nehéz. Meg relatív kinek mi nehéz. BB Kos boss nekem másodjára lement. Ornstein és Smough Dark Soulsban kb 6-7 órámba került, másnak pár perc.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
-
3L1T3
addikt
válasz mike1334 #141371 üzenetére
Továbbra is az a legnagyobb gond a Series kontrollerrel, hogy úgy csattog mint egy beragadt gépfegyver. Borzalmas nyomásérzéssel együtt.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
mike1334
veterán
válasz frankdelgado #141353 üzenetére
Érdekes, nekem kényelmesebb, mint a series kontrollere, attól fáj a kezem (de nincs olyan jó, mint a one).
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
penge111
addikt
válasz melega #141343 üzenetére
Sok nehéz játékkal játszottam már. A legtöbb souls, vagy souls szerű játékot végigvittem. Mégis a legnehezebb egy indi kis csoda platinázása volt, amit már többször említettem itt: Hollow Knight, sehol nincsennek nehézségben a nagy souls játékok ehhez képest.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Hiei555
tag
válasz mcwolf79 #141356 üzenetére
Huu én is nagyon vacillálok rajta meg amugy arra gondoltam h harverapron megveszem 1-2 héten belül olcsobban, viszont nemtom ezek a friss gamek mennyivel szoktak olcsobbak lenni így 1-2 héttel illetve egyáltalán szoktak-e már fent lenni ilyen korán 1-2 héttel megjelenés után? Érdemes-e várni v ink lemezesen vegyem aztán eladom ha úgy van v marad a digitális...
-
EmThor
addikt
Ps plus játékok tölthetők
- soulstice - devil may cry klón, érdemes kipróbálni
Far cry 6 nyilván jó, aztán ott a killzone liberation psp játék a premium kínálatban , meg a Hat in Time jó (állítólag)Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pókember 2 magyar feliratos lesz.[link]
Live-Die-Respawn
-
TrishtanAG
senior tag
Final Fantasy 16 élőszereplős trailer:
https://youtu.be/uyrdu1BODbMA zene miatt mondjuk szerintem a NIS meg a Falcon már izzítja az ügyvédeket
https://youtu.be/NU4am8acLR0[ Szerkesztve ]
www.adventuregames.hu
-
mcwolf79
veterán
Final Fantasy 16 előtöltve . Cirka 90 GB.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
melega
őstag
Szerintem ps 5 ön még mindig a legjobb akció-kalandjáték jó fejtörőkkel, logikai feladványokkal az Uncharted 4.
A konzolgeneráció jövője, mivel miután megjelent egyik akció-kalandjáték se hozta számomra az a szintet 2016 óta.
Ahhoz hogy megtetszenek kicsit többet kéne lerakniuk az asztalra.
A színészi játékok, a párbeszédek, a szereplők szinkronmunkája na ehhez ért a Noughty Dog, pálya design, történetírás, kapcsolattartás.A járműfizika a legtöbb mai akciójátékban röhej amilyen jól ebben megcsinálták.
Sőt még néhány NFSben sem sikerült ilyen jól.Le a kalappal az Uncharted számomra egy legenda amely nálam fölülmulta a Camilla Luddingtonos Tomb Raidert hiszen annál jobb és több.
Bár hogy az új TR játékok nem lettek olyan sikeresek nemcsak Camilla Luddington tehet.Bár Nathen drake és Camilla Luddington(Lara Croft) is visszadta a hitemet a játékiparba a haldokló fejős tehenek után amik rég ellőtték az összes puskaporukat.
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
Faja, az pont benne van a ps plus extában. Tegnap próbálgattam a cod ingyenest a abban is próbálja imitálni a lőfegyverek elsütőbillentyűjét a konti. Van kis holtjáték és utána fog. Nyílván, akinek már bármilyen lőfegyver volt a kezében, az tudja, hogy ez odébb van a valós élménytől, de ad egy kis realitásérzetet és ez pont elég. Gondolom a vérpistik ezt kikapcsolják a codban, mert visszafogja a reakcióidőt kissé Nekem a konti kissé kényelmetlen a boxos után, túl sima csúszkál a kezemben.
-
addikt
-
mályva
aktív tag
köszi és lg oled hez milyen beállitásokat csináltatok meg a tvre a játékhoz?
Megbízhatóságom: 223 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
Rony949
őstag
Nem tudom hogy valaki itt linkelte-e már, de a napokban vettem észre, hogy a Gran Turismo 7 le van árazva 13 ezerre az emagnál. [link]
Eddig a pontig gondolkodtam rajta. Hallottam anno a megjelenésnél hogy nem a legjobb állapotban jelent meg. Sokat kellett grindolni és hasonlók. De most utána olvasva, már szinte csak pozitívat látni. Úgyhogy ennyit nekem megér.
-
mályva
aktív tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy automatikusan indul a ps5 az oled tv vel
nem tudjátok hol kell ezt kilőni?
lg oledMegbízhatóságom: 223 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
melega
őstag
Nektek melyik volt a legnehezebb játék ps 5 ön sp 8787 et is kérdezem?
Nekem a világ legnehezebb játékai.Nekem Nioh 1,2 túl gyros.
Ami ment magamtól:
Demon souls lemezes 80 óra magamtól
Dark souls 1 storeból vett 68 óra magamtól
Dark souls 2 30 óra storeból vett internetes segítség nélkül
Dark souls 3 csak az alapjáték storeból vett fő bossához kellett segítség.Bloodborne kicsit gyorsabb mint a Dark souls bár profiknak az alapjáték semmi, ott a dungeonok nehezek nekik.
Melyiket várjátok legjobban ps 5 re?
Én Final Fantasy XVI,
Lies of P demo ment bár szeritenm Bloodborne utánzat
AC MirageJövőre:
FF VII rebirth
Dragon's Dogma 2 bár az első részét nem értettem, 5 ös erősségű bossok hogy nem érdemes nekik menni amíg nem érem el a 100 as szintet.
Jó lenne ha abba segítenétek, mert tudom 3 társam lehhet, de nem tudom a fejlődéshez majd hogyan kell megoldani a küldetéseket hogy 5 ös erősségű bossnak is nekimenjek meg a főbossnak.[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
Köszönöm mindenki válaszát. Akkor már felesleges várni.
Lemezesen veszem meg . Utána megy apróra. -
Lackooo84
nagyúr
válasz wolf13 #141330 üzenetére
Semennyire. Kijött 2 hétig 2 patch, ami kb SEMMIT nem változtatott a játékon, ja de, Kal feje olyan mosott lett, mintha egy PS3 játékot tolnál. Egyébként maradtak a durva dropok és képtörések is, valamint átvezető hibák (állandóan visszavált qualityre magától stb). Azóta meg se kép se hang, tojnak rá.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lincoln76
aktív tag
válasz Lincoln76 #141210 üzenetére
Megjött a fejehallgatóm, mármint az Sony inzone h9 (100K-ért), szép kényelmesen mentem az Emag-hoz 17:45-re értem oda, erre be vannak zárva. Legutoljára, szerintem nincs 1 hónapja, hogy még 18-ig voltak nyítva. MA lett volna időm tesztelni pedig...
Szerintem holnap át sem tudom venni, annyira nem érek rá. -
ImACeltic
őstag
válasz wolf13 #141330 üzenetére
Megjelenés után az eddigi 3, talán 4 patch kb semmit nem javított rajta, főleg nem a képminőséget és a frame rate-et nézve. Pár napon belül jön az eddigi talán legnagyobb patch, mivel már pár hete nem adtak ki, szóval azt mindenképpen megvárnám, ha eddig türelmes voltál.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
melega
őstag
válasz polonic #141301 üzenetére
50 óra úgy hogy a videók felet kihagyod és rohansz vele.
Amúgy 70-80 óra. Úgyhogy akinel szűkre szabott a szabadideje ne kezdjen bele.
Egy soulslije játekkal míg megtanulnak jatszani 50 óra. Legalabb 20 óra a végigjátszásuk.
Amik nekem lesznek
FFXVI 70-80 óra
Lies of P 50 óra a demó ment
AC Mirage 8-10
Alan Wake 2 8-10
Spiderman 2 8-10
Lords of the fallen megpróbálom ps 5 ön magamtól 50 óra.Jövőre:
FF VII rebirth 10mint az első része.
Dragon's dogma 2 20 óra. -
Bogyi007
veterán
válasz frankdelgado #141296 üzenetére
Megvettem én is a konzolt, arra céloztam hogy az én véremet nem szívták ezután...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
wolf13
őstag
A Star Wars Jedi: Survivor mennyire sikerült rendbe tenni megjelenés óta ?
-
tomyka74
senior tag
Sziasztok.
Gran turismo 7 játék közben ledob offline módba és a térképről így nem érhető el semmi mappa. majd kis idő pár másodperc/perc múlva megint működik a játék egy darabig.
Más is tapasztalt már ilyet, és mi a megoldása??
válaszokat köszönöm! -
bbuffy
senior tag
Oké köszi, én vagyok béna
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
EmThor
addikt
Alzán vannak lego napok.
Na mondom megnézem a Horizon tallneck szettet, 25e szokott lenni, arra 15% kedvezmeny jár. Pici kedvezmény lenne... ha nem emelték volna meg 30e-re az alap árat.Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Lujo123
junior tag
Sziasztok!
Az oldal szerint ez még a 1116A. 1216A jobb valamivel? Neten néztem, de túl sok érdemleges különbség nem volt. Utóbbi kicsit hangosabb, de könnyebb és alacsonyabb fogyasztású. Kb ennyit találtam.
Illetve ez a pgs.hu szlovák cég. Van valakinek tapasztata velük? arukereso alapján nem rosszak, de annak annyira nem hiszek. Gondolom ha gariztatni kell azt itthon kell.Előre is köszi a választ!
-
Moby
addikt
válasz RangerFox #141300 üzenetére
Nagyon kevés emberhez jutna az el. Szerintem mostanra földbe álltak a PSVR2 eladások, köszönhetően az említésre sem méltó felhozatalnak, és a bejelentett címek teljes hiányának. Plusz közbe jött egy kellemesen árazott Q3 bejelentés, mostanra sok helyen akciós áron kínálják a PSVR2-t, de annyiért sem viszik. Ami érthető.
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz frankdelgado #141296 üzenetére
Ratchet and Clank Rift Apart
-
Mizol29
senior tag
válasz Hiei555 #141304 üzenetére
Mondjuk az is relatív, hogy kinek mi a halk, lehet ami neked az, az másnak már bántja a fülét. Nekem is 11-es széria van és azért lehet hallani, mondjuk nekem számítógép asztalon van közvetlen mellettem. COD Warzone 120fps módban nagyon idegesítően ciripel nem is játszok vele
-
adam1991
tag
sziasztok, 1216-os szériára mennyire jellemző még a coil whine és a hulladék ventillátorok használata? volt régebben 11-es szeriás gépem és a játékok nagyon adták de a konzol és a különböző zörgései nagyon elvették a kedvem. Számít ezekhez, hogy lemezes, vagy digital? Ha ezek már jobbak lehet visszajönnék, mert most már egész jó árakat ki lehet fogni ragnarök bundlival
-
polonic
félisten
Most kezdem el az RDR 2-t. Kíváncsi vagyok a kalandra. Hosszú a sztorija?
A platinázás nagyon elvetemült gondolat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest