-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz Illye #134152 üzenetére
topik kereső: ssd [megoldás]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
sting2
addikt
válasz Illye #128052 üzenetére
Az egész játék Csak belsőnézet ből " működik", abból is a Main csak kijelző módban.
A műszerfalas sem rossz, de az még egy 85" kijelzőn is klausztrofób..
+ Manual váltó (pl : jobb stick le/fel vagy fel/le)
+ TC levesz
+ gumi csere ahol engedi - ezek az alapok.
Tuning is van - ott is jókat lehet konfigurálni.Ui :
Remélem, hogy az új Forza némiképp odacsap élményben, hangban, vezetésben, mert nekem ez továbbra is egy pimpelt GTS..[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
ImACeltic
őstag
-
Moby
veterán
-
MODERÁTOR
Persze: Call of the sea (4,5), Medievil (4), Samurai Warriors 5 (4)
vagy
Shadow Warrior, Horizon Zero Dawn, Borderlands 3 vagy Dying Light vagy Life is Strange Remastered vagy...
kiderül ma délután 4-5 körülEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
w333
félisten
Persze ez így van de ettől függetlenün ennyiért bestbuy ... nekem voltak már sokkal drágább füleseim is (Hyperx Cloud pont nem) hát azokhoz viszonyítva szvsz. sokkal jobb
Igen fix mikrofonosat kaptam én is (ezüst színűt rendeltem) meg a tegnap egy pirosat de az még uton van, nem zavaró hogy nem levehető, barátam szerint szépen tisztán hallanak !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Marky18
aktív tag
Ha tudok angolul, miert erdekel engem a magyar felirat? Sokszor banalis elforditasok vannak, tokeletesen magyartalan nemely itemek, helyszinek forditasa. Szerintem egyre szukebb az a reteg itthon, aki erre raszorul. Angol, nemet es a szlav nyelvek meg szoktak lenni, az pedig lefedi a gamer szegmens nagy reszet.
-
fogtunder
nagyúr
sokáig nem szóltam hozzá a témához, de nekem pl kimondottan hátrány a magyar felirat, mert folyamatosan arra kell figyelnem, hogy mit miről fordítottak tulajdonképpen. ha meg angol hang és felirat is van, akkor egyszerű a dolog, passzol mindkét verzió és lefordítom én magamnak menet közben.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Mike
veterán
-
F-ECT$
titán
Bár játék fordítással nem foglalkoztam, az előttem írók alapján nem a fordítás a drága, hanem a tesztelés. Azaz hiába csak szöveget cserélsz, valószínűleg a magyar nyelvre állított játékot végig kell tesztelnie valakiknek, és csak utána lehetne kiadni (ha jól gondolom ez nem is annyira a fejlesztő / kiadó előírása, hanem a Sony-é.)
Illetve ahogy bgunne is írja: egyszerűen leszarják. Minél előbb (és minél olcsóbban) ki kell adni a játékot. Hiába csak a fejlesztési költség 0.001%-a lenne a magyar fordítás, ha az megspórolható, akkor meg fogják spórolni.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
bgunne
tag
Maga a fordítás lehet, hogy ennyi, de egy cég nem úgy működik, hogy valaki kér 3000 USD-t a magyar fordításra mert látta valahol, hogy vagyunk mi is. Lehet, hogy a vezetőség azt sem tudja, hogy mi az a "hungry". Mert "nem így szoktuk" csinálni. Nem akarnak vele egy percet sem foglalkozni még az ötlettel sem, mert nem fontos.
Pozitív példa: A Subnautica új része sem jött magyar felirattal, de egy későbbi frissítéssel bekerült, valószínűleg a közösség összerakta, és a cégnek mivel indie fejlesztők, még fontosak a kis közösségek is. Ez is mutatja, hogy nem a pénz illetve a fordítás nehézsége, hanem a folyamat ami összességében nem valósul meg a nagy cégeknél.
-
veterán
Azt neki honnan kellene tudnia...amúgy pedig aki eddig nem tudott venni ,főleg nyáron amikor gyakorlatilag mindenhol volt gép, és most kapálozik karácsony előtt, nos az meg is érdemli👍 Ezt lehetett tudni, hogy télen megint ez lesz már csak 2020-ból kiindulva, csak az nem látta ,és az nem vett aki nem is akart!
***15 éve a PH-n 869 pozitív értékeléssel***
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok