Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz Jim-X #174066 üzenetére
Tuti:
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról2. § (1) * A jótállás időtartama:
a) 10 000 forintot elérő, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
b) 250 000 forint eladási ár felett három év.
Konzolvilágnál is olvasható a kontrollernél: [kép]A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
30z.Samu
félisten
válasz Jim-X #174006 üzenetére
Nekem nem volt tapasztalatom vele, maradtam a Slim-nél, ahogy most is a Fat-nél. Havernak van egy One X-e, mondtam neki hogy jesszus de hangos az a gép... Mondja ez nem is hangos, a PS4 Slim-hez képest az volt, de lehet hogy a Pro-hoz képest a One X is halk lenne. Minden relatív.
Sic Parvis Magna
-
LÁZ
addikt
válasz Jim-X #139490 üzenetére
gondolom csak az oldalát szedte le, az meg nem oszt nem szoroz, különben a plusz ssd se tudna belekerülni
@uszid94
mikor kezdte el csinálni, ha decemberi a gép, eddig nem volt vele probléma, csak most? Trivardennek elég a szla, meg úgy is a gép serialját nézik, irjál nekik, aztán vidd beinsta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Moby
addikt
válasz Jim-X #139484 üzenetére
Én nyomtam az open bétát, meg a server slamet is mindhárom nagyplatformon, gyoakorlatilag érzékelhetetleneke a különbségek (pc-n el lehet repülni a beállításokkal ). Open bétán mlg csak-csak, a mostanin már gyak vakteszten sem tudtam volna megmondani melyik-melyik. Még a hibák is ugyanazok.
-
MODERÁTOR
válasz Jim-X #139284 üzenetére
Minimálisan nézhet ki jobban egy PS4-es játék a PS4 Pro-hoz képest, leginkább csak a felbontás ami esetleg nagyobb. Főleg a futási teljesítmény lehet jobb, de ezt is játéka válogatja.
A PS5-ös változat megérheti, ha olcsó vagy ingyenes az upgrade, de egy teljes árat újra kifizetni már nem annyira. -
Bencus88
nagyúr
válasz Jim-X #122734 üzenetére
Most Mo-ról szeretnél beszerezni egyet gondolom. Itt ha-n is vannak gépek, meg a legnagyobb konzolos boltokba is már napok, hetek alatt megjön a gép. Ha szerencséd van és a gowot külön megrendeled több oldalról azt is megkapod időben. De ha kifejezetten a gow bundle érdekel szerintem arra várni kell nem keveset
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest