-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
Lincoln76 #141673 üzenetére
Az egész szinte már túl valósághű, ha visszakapcsolok a monitorra, inkább tűnik a grafika óvódás játéknak, pedig úgy is nagyon szép, de VR-ben egy autóban csak ülni, szinte minden, mint ha ott ülnél és semmi nem látszik abból, hogy ez egy játék.
Hát én nem tudom, nekem tökre nem ez jön át. Én nem tudom milyen retek felbontáson renderel, de bent is, kint is (social screen) rettenetesen homályos az egész, és az egész vizualitás nagyon komoly kihívásokkal küszködik, hogy valahogy kicsepegjen ebből a low budget konzolból. A szándék jó, az élmény ezzel együtt sem rossz, az immerzió összehasonlíthatatlan, de ez a GT7 2D-ben is eléggé ergya a vizualitást tekintve. Ezzel arányosan izzadtságszagú kínlódás lett ezt PSVR2-re kiadni. Nekem rohadt nagy csalódás volt az egész még úgy is, hogy a PSVR1+GTS után eleve moderáltak voltak az elvárásaim.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- Jövedelem
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged