Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
válasz zsotesz81 #160182 üzenetére
Igazad volt. Ott rontottam el, hogy hiába mentem neki először a kardjának, amikor feltöltötte HP-val már bevittem sebzést neki is. Na ezt nem szabad csinálni, mert ilyenkor mindig jön egy Counter Attack, ami rohadt nagyot sebez az összes karakterre. Így hogy első körben csak a kardra koncentráltam meglett rögtön.
-
-
-
EmThor
addikt
válasz zsotesz81 #96476 üzenetére
Gratula, vanillaware adja nagyon!
Dragons crown-t gyűröm, az is az ő alkotásuk, ajánlom!Szerk: kevertem az odins sphere-rel, de a lost is jó, az square kiadás, hm, oninaki jó még azoktól a fejlesztőktől.
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
penge111
addikt
válasz zsotesz81 #57277 üzenetére
Én jrpg fan vagyok, a Final Fantasy széria minden részét kipörgettem, kivéve a VIII-at, kövezzettek meg miatta. Ez a remake zseniális lett, én platináztam is. Nagyon féltem, hogy a régi részt így fedarabolják és szar lesz, de végül így is jó lett. Nekem a VII volt mindig is a szerelmem, de a legjobb rész a VI, zseniális karakterek, történet, na abból tuti nem lesz ilyen szintű remake soha. Eleve az 2d volt. Mobdjuk aki nem ismeri az original FF VIi-et a későbbi remake epizódokban fogja majd a fejét olyan fordulatok lesznek. Spoilerezni nem akarok, zseniális sztorija van!
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Snike
aktív tag
válasz zsotesz81 #57277 üzenetére
Rengeteg kihagyott dolog van benne (pl.: bemenni Imsomniába lootolni, felderíteni, hajókázni, felderíteni).
És habár a dlc-el pótoltak a történeten, de még így is kevés.
Habár... az FF XV companion vagy hogy hívták a multiplayeres részt, az egész érdekesnek tűnt.PS5, mert az jó! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest