-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bogyi007
veterán
válasz Mrdevil #163949 üzenetére
Engem nemhogy meggyőzött a day1 vételről hanem kb az ingyé se kell kategóriába került át...
44 éves vagyok számomra a Sex Sells alkalmazása egy játékban kevés. Ez meg egy nagyon gyenge Bayonetta koppincsnak sem megy el...
Inkább végigjátszom Ps5 konzolon is az Immortals Fenyx Risingot az Xbox Series X után.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
TBT
addikt
válasz Mrdevil #163949 üzenetére
A demónak pont az a lényege, hogy a játékos eldönthesse, hogy tetszik-e neki az adott termék vagy sem. Még mindig jobb, mintha megveszi a teljes verziót, majd spammeli a supportot a refundért cserébe, mert nem olyan a játék, mint várta. Én örülök, hogy visszatérőben vannak a demók (mégha egyik-másik játék nem is igazán jó)!
Így jóval a megjelenés előtt el tudom dönteni, hogy megveszem-e majd az adott címet (szerencsére ebből egyre kevesebb van), vagy inkább mégsem ülök fel a tömeg által generált, úgynevezett illúzió... hypevonatra.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
-
markknight
veterán
válasz Mrdevil #163938 üzenetére
Hát annyit szerintem sem. Kissé esetlen még a mechanika alatta, az ugrálós részeknél rimánkodtam, hogy ne essek le, a terminálok helyes pozíciójának a belövése is béna.. vagyis nem béna, kényelmetlen megtalálni a jó pozíciót. Az ellenfelek ábrázolása nem túl kreatív, szerintem olyan 7 pontok fognak jönni rá, bár mivel az elején azzal indít, hogy Sony Entertainment, lehet 8-9-eket is röppenni fognak a semmire. A bevágó ruhákra, meg a mellek libegő animációja szépen ki van dolgozva, de mondjuk az alap. A Final Fantasy 7-ben is, szegény Corneonak hasa is csöcsből volt, úgy billegett.
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
válasz Mrdevil #153003 üzenetére
Nem egy dirt 2.0 szint, az kB ma még mindig jól néz ki.
Nem jók az emlékeid, én is úgy emlékeztem rá, amíg fel nem raktam újra. Eleve már a pályák kidolgozásánál elbukik a Dirt, a szűk látótérrel és az autók részletességével. Grafikailag nagyon messze van a Generationstól.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
marinea2
addikt
válasz Mrdevil #147125 üzenetére
Holnap kuldok be rola kepet, probaltuk visszaragasztani speci ragasztoval, de ezt az atom gagyi mubort nem fogja meg. Szoval ezert szeretnem az egeszet lecserelni valami uj parnakra. Elvileg le lehet konnyne szedni muanyagostul mindenestul.
Amugy nagyon vigyaztam ra(mint minden cuccomra). Levetel utan mindig letorolgettem hogy ne legyen meg cska zsiros se. Hat ennyit birt, 1,5 evet."Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
addikt
válasz Mrdevil #146394 üzenetére
Korábban úgy csinálta ezt az EA, hogy abba a játékba bedobott egy banner -t, ami miatt a kedvezményed járt.
Példa kedvéért:
Fifa 18 tulajok kapnak 10 százalékot a hamarosan megjelenő Fifa 19 -re, akkor a Fifa 18 -ban megjelenik majd erre egy banner. Az meg átvezet egy kedvezményes vásárlásra.Az mondjuk nem világos, hogy jelen esetben ez hogy lesz. Meg az sem, hogy például összevonható -e az EA Play tagság 10 százalékos kedvezményével.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
LeventeV
senior tag
válasz Mrdevil #146368 üzenetére
Lehet később fog frissülni a PS store, vagy nem tudom.
Felvettem a kapcsolatot az EA supporttal, azt mondták, hogy ha megvan a Dirt Rally 2, akkor látszódnia kellene a csökkentett árnak, de semmi.
Megnéztem Xbox Store-ban és Steam-en is, és mindkét helyen látszik már a 10% kedvezmény. Pedig Xbox-on lemezesen volt meg a játék és már eladtam.
-
sumo11
csendes tag
válasz Mrdevil #146368 üzenetére
Nem kaptam. Aug 22 jött egy email, miszerint a kétlépcsős ellenőrzés aktiválva lett, de nem rémlik hogy csináltam volna bármit is a gépen. Nem foglalkoztam vele, mivel mindíg bejelentkezve voltam. Ez most derült ki az új gépnél hogy nem tudok belépni a saját fiókomba a két lépcsős hitelesítés miatt.
-
addikt
válasz Mrdevil #146357 üzenetére
Offer expires upon release of EA SPORTS™ WRC (“Product"). Valid only on new ditigal pre-order purchases of Product at participating retailers. Discount will be applied to your order at time of purchase. You must own DiRT Rally 2.0 on participating platforms and use the same EA Account across both titles to be eligible for discount. EA account must be associated with DiRT Rally 2.0 prior to the launch of the Product. Offer has no cash value & may not be substituted, exchanged, or sold for cash, goods, or services. May not be substituted or combined with any other promotional offer, unless expressly authorized by EA; may not be combined with any prepaid card redeemable for the applicable content. Limit 1 discount per EA account. Customer is responsible for applicable sales tax. Void where prohibited, taxed, or restricted by law.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
Stingray88
csendes tag
válasz Mrdevil #146239 üzenetére
Egyébként az irányításra még azt írja a hivatalos weboldaluk, hogy: "Codemaster's renowned multi-surface handling model is improved for WRC. Tailor it to match your skill level and put it to the test on surface degradation."
...vagyis elvileg teljesen testre szabhatjuk majd a saját képességeink függvényében. Meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz Mrdevil #134484 üzenetére
PC-n már végigtoltam...olyan nagyon sokat ne várjatok azért tőle
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Mrdevil #131053 üzenetére
Mert még nem próbáltam, de nemsokára összejön a megfelelő pont mennyiség. Köszi.
Resident Evil 3
Hétvégén 2x végigjátszottam, jó kis nosztalgikus érzések közepette... A ps5 patch annyira nem gáz, bár RT on alatt sokszor leesik a sebesség, de az ilyen szűk játéktéren annyira nem zavaró. RT off beállítással a képfrissítéssel nincs probléma. -
tretyak
aktív tag
-
LÁZ
addikt
válasz Mrdevil #126275 üzenetére
ha sokat gyalogol az emberfia, megesik, de sztem abból kb az a 17 lehetett az üresjárat amikor csak be voltam lépve a játékba, de a pc mellett ültem, ha összeadnám.
De amúgy sem szokásom végigfutni a dolgokon, open worldbe mindig túristavízummal megyek , rdr2-t le se merem írniinsta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
törölt tag
válasz Mrdevil #121204 üzenetére
Az a baj ezekkel az F1-es játékokkal hogy ha az ember immerzív élményt akar akkor rengeteg idő belemegy. Versenynek 50% alatt nincs értelme (kivéve Monacóban), a szabadedzés kell hogy versenyképes legyen az ember, sok a futam és érdemes vagy 5 szezont beletenni... Mondjuk a naptárat legalább lehet már variálni de 15-17 futam se kevés. Egy hétvége 2-3 óra, plusz fejlesztgetni stb...
-
Frod
addikt
válasz Mrdevil #111620 üzenetére
És benne is van az a 27 cím, amit ígértek.
Vagy hiányzik még fél tucat AC és Far Cry?Do you see the white shadow?
-
Moby
veterán
válasz Mrdevil #104776 üzenetére
A HGiG az, amit bekalibrálsz a PS5 menüjében. Azokban a játékokban, amik támogatják a HGiG-t nincs külön HDR kalibráció, hanem a PS5-ben beállított értékeket veszi figyelembe. Amik meg nem támogatják, ott van a játékon belül HDR kalibráció. Érdemes tehát HGiG-re állítani, viszont a tévéhez be kell kalibrálni a PS5-öt a HDR kalibráció menüben. Sajnos elég kevés játék támogatja a HGiG-t, de az a kevés miatt érdemes rendesen megcsinálni.
/a dinamikus meg az, amikor a tévé próbálja meg kalibrálgati a tartalom alapján, de az összevissza rángatja menet közben, meg téveszt, szal nem igazán jó, de ezt meg is tapasztaltad.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Mrdevil #104769 üzenetére
Szóval Moby válaszát kiegészítve, az lehet a probléma nálad, hogy alapvetően nem a játékos képprofilon használtad a konzolt, viszont most a játékok indításakor automatikusan átvált arra. Ami igazából nem baj, sőt, viszont be kellene állítanod úgy, ahogyan szeretnéd, hogy jó legyen a kép.
-
Moby
veterán
válasz Mrdevil #104763 üzenetére
ALLM eddig is volt. De az összesen annyit tesz, hogy berakja game mode-ba a tévét. Ha amúgy is abban van, akkor semmit.
/mire is jó az ALLM és miért is kell a konzolba: alapvetően nem azért, mert a felhasználó hülyének van nézve, és ne tudná bekapcsolni a tévéjén a game mode-ot. Az ALLM azért van, mert van aki streamingszolgáltató, BD filmet, akármilyen tartalmat is fogyaszt a konzolon ÉS mellette játszik is. Namost a filmekhez nem biztos, hogy mindenki Game mode-ban szeretné tartani a tévéjét, hanem vannak arra különböző szakértői meg egyéb prekonfigurált módok, és ilyenkor jön jól az ALLM, ami berakja a tévét gamemodeba, amikor arra van szükség. Aki a konzolon csak játszik, és állandóan game modeban van amúgy is a HDMI csatornája, annak tonképp hótfelesleges.
[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
válasz Mrdevil #104763 üzenetére
Annyi változás van, hogy a tv-m nem 55bx, hanem 55b9 pla. De ez nem is lényeg annyira. Viszont ha kikapcsolom az azonnali játékválasz funkciót, ( ami eddib be volt kapcsolva, és tökéletesen működött) akkor az ugyebár kikapcsolja egyből a hdmi deep colort is, fakóbb lett a kép, meg a színek, de nincs ide oda sötétítés, meg nincs az, hogy egyszer folyik a játék egyszer kevésbé. De ez így meg nem tuti, valami el lett picit cseszve szerintem. Oledeseket kérdem náluk minden oké, mindenkinél??
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
KaitouP
nagyúr
-
-
3L1T3
addikt
válasz Mrdevil #68938 üzenetére
Dirt 5 kedvencem a nem létező ablaktörlő… rally érted még a neve is DIRT … erre van egy animáció ahogy megtisztul akarom mondani eltűnik a sár a szélvédőről!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Mrdevil #64511 üzenetére
Egy jó runnal meg shortcutokat használva 2-3 óra alatt ledarálhatod. Ha ennyi ideig nem tudsz csak egy játékra koncentrálni, akkor nem is igazán köt le valószínűleg az a játék... Az egyetlen, ami szerintem unfair, hogy ha be van kapcsolva a rest mode-ban való fw frissítés, akkor kérdés nélkül újraindítja a gépet, és így oda a progress. De ez nem túl gyakori.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Mrdevil #60270 üzenetére
És tényleg. Store-on PS4 & PS5 szerepel, erre csak a PS4 verziót tölti le, és nem is lehet váltani a PS5-ösre... Mondjuk ez pont olyan játék, ami tuti PS+ban végzi rövid időn belül. A korábbi Hitman játékok progression importja a 3-ba is egy pain in the ass folyamat volt, ezek a dolgok nagyon esetlenül vannak megoldva szinte kivétel nélkül minden játékban...
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz Mrdevil #51490 üzenetére
Mondtam, hogy hét végén jön a készlet...
#51492Frod köszönöm az észrevételt ez egy amatőr hiba. Ugyanakkor van analóg javítás. 1:1 ugyan olyanra történik a csere mint amit gyárilag is tartalmaz a kontroller.
#51494Kendek Igen és a garanciát tessék használni. Vagy csere vagy pénz vissza van ilyen esetben.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
senior tag
-
.LnB
titán
válasz Mrdevil #51118 üzenetére
Biztos pakolnak. 1000db az 1000db, az még gombócból is sok.
Deck És most mond ki szépen: Elenbének volt igaza!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok