Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
Mrdevil #163938 üzenetére
Hát annyit szerintem sem. Kissé esetlen még a mechanika alatta, az ugrálós részeknél rimánkodtam, hogy ne essek le, a terminálok helyes pozíciójának a belövése is béna.. vagyis nem béna, kényelmetlen megtalálni a jó pozíciót. Az ellenfelek ábrázolása nem túl kreatív, szerintem olyan 7 pontok fognak jönni rá, bár mivel az elején azzal indít, hogy Sony Entertainment, lehet 8-9-eket is röppenni fognak a semmire. A bevágó ruhákra, meg a mellek libegő animációja szépen ki van dolgozva, de mondjuk az alap. A Final Fantasy 7-ben is, szegény Corneonak hasa is csöcsből volt, úgy billegett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest