Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokifalo
senior tag
2 dolgot vettem észre, az egyik hogy a bluetooth dongle jóval nagyobb és van rajta egy xbox mód kapcsoló ( pc és ps5-nél nem kell átkapcsolni, csak boxnál, tesztelve a lányom xbox-án ), a másik hogy van egy ismeretlen mikrofon menüpont az nem tudom mihez van, a 7P-n nincs ilyen. Egyébként a hang ugyanaz, szuper, nyomtam is gyorsan két kört, simán hallhatók voltak a léptek az alábbi profillal, mint látható jó volt az első helyhez FFA, és TD-ben is MW3-ban. Nagy volt a kisértés amúgy egy nova pro-ra a konzolra való sonar-hoz, viszont eltántorít tőle az, hogy csak feketében van, a párnája műbőr, és sokan panaszkodtak a hang csúszásra a DAC-on keresztül bizonyos példányoknál. Én nem hiszem hogy többet tud annyival a sonar mint a sima eq, hogy a hibákkal együtt + 60 ezret ráfizessek/fizessen bárki
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Csokifalo
senior tag
válasz Fox Mulder #165489 üzenetére
ízlések és pofonok persze, de hatalmas darab az A50-es már ránézésre is kényelmetlennek tűnik, persze próbálni kellene
-
válasz F-ECT$ #165479 üzenetére
Na megnéztem a ps verziót. Ebben nincs "áruház", de kerülő úton elérhető. A lényeg az, hogy a telefonon kell csinálni egy scopely accountot, ahol már megvannak a cuccok. Így elérhető a felhő alapú mentés. Utána ps-en kell linkelni a telefonos accounthoz a ps accountot. (ejj, de szép magyar mondat lett ez... ) Így a telefonon tudsz vásárolni dolgokat. Ezután ps-en is elérhetőek a megvett dolgok. Vagyis telefonon megveszed ami kell, szinkronizálod, utána ps-en is elérhető lesz. Viszont ps-en semmit sem tudsz venni, mert nincs rá mód. Valószínűleg azért, mert ps-en még beta állapotban van a játék. Idáig jutottam. Hülye egy megoldás, az biztos, de jelenleg ez van.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
senior tag
válasz cyberkind #165490 üzenetére
Nekem eddig Astro A50-ek voltak, meg voltam elégedve velük, egy XBOX-hoz és egy PS-hez, természetesen mindegyikhez másik kellett, bár elég lett volna két dock és akkor egy fülessel lehet használni, de akkor is, áttérhetne már egy technológiára a két konzolgyártó, ne kelljen már mindegyikhez dedikált füles, nettó lehúzás.
Haverom is megvette már az 50X-et, eddig hozza a szokásos minőséget nála.
Most inkább vennék valami buds szerű vezeték nélküli valamit / Inzone Buds / a súlya miatt, mert hát az Astro-nak egy hátránya van, hogy elég nehéz és 5-6 órás viselés után már kissé idegesítő számomra. -
S e t h
nagyúr
válasz spleenszuru #165492 üzenetére
A dojo harcok a legnehezebbek, főleg ha a master fokozat a cél, de engem ez nem motivált, mert nem láttam mi miatt lett volna érdemes megcsinálni.
Ha még kellett volna a platinához, akkor azt mondom oké, gyakoroljunk, de ennek hiányában nem láttam értelmét.Szerk:
oké, egy master kell a platinához, de azt meg lehoztam az egyik legkönnyebb ellenféllel szemben.Az viszont tény, vannak olyan ellenfelek akikkel szemben még easy fokozaton is nehéz novice szint fölé menni gyakorlás nélkül.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
spleenszuru
őstag
válasz S e t h #165491 üzenetére
Nálam kb. no way parry nélkül, pedig követem a nagy többséget, hogy block, majd a végét, vagy a piros támadást parry.
Ha dodgeolni, elugrani próbálok, hamarabb elfogy a Ki-m, mint block+parry kettőssel.
Főleg, hogy sok piros támadás szimplán követ, hiába ugrok oldalra.Mediumon tolom most, de egyetlen dojo harcot sem tudok novice fölé vinni így, easyn pedig több is master lett first try.
Malaka!
-
S e t h
nagyúr
válasz spleenszuru #165481 üzenetére
Normálon játszottam, gondolkodtam hardon, viszont pár boss meggyőzött ennek az ellenkezőjéről.
Midnight trófeához csak egy küldetést kell megcsinálni és erre kiváló az első, tutorial küldetés amikor gyakorolod a tesóddal a parryt.
Itt a küldetés végén van hogy meg kell mérkőznötök a mesteretekkel, ami az első végigjátszás során még húzós volt, mert akkor gyakoroltad be a mozgásokat, most viszont megvan az összes küzdőstílus, így nagyon könnyű.
Egyébként én alig parryztam a játékban, mondhatni csak akkor amikor nagyon muszáj volt. Találtam egy megfelelő fegyvert, stílust és onnan fogva nem sok problémám volt, mondhatni az esetek 90 százalékában olyan volt mintha könnyű fokozaton játszottam volna.
A maradék 10% kemény, ott váltanom kellett.
-
cyberkind
félisten
válasz Fox Mulder #165489 üzenetére
Én az utóbbi időben rengeteg fülest próbáltam, sajnos a Ligitech G Pro X-nek volt valami szoftveres gondja, amivel nagyon halk volt, ezért attól is szabadultam, és végül lett ez, de megérte, nagyon szépen szól mindig.
-
senior tag
válasz cyberkind #165488 üzenetére
Astro A50X jó PS, XBOX és PC-hez, telefonhoz is.
Igaz drágább, de tudásban is többet tud.
Még csak Logitech-nél lehet kapni, lehet Alzán majd olcsóbb lesz valamivel.Logitech G Astro A50 X vezeték nélküli játékhoz tervezett mikrofonos fejhallgató + bázisállomás
[ Szerkesztve ]
-
Csokifalo
senior tag
Na jöhet a teszt
-
spleenszuru
őstag
-
Lackooo84
nagyúr
-
Moby
addikt
válasz spleenszuru #165482 üzenetére
-
markknight
veterán
Párját ritkítja ez a Dave the Diver, nagyon nehéz lenne elmesélni azt a sok lehetőséget amit ebbe a ki játékba betoltak. Legutóbb letöröltem mert bosszantott, hogy mennyit tölt, de aztán haverok meggyőztek, hogy folytassam.
-
spleenszuru
őstag
válasz Lackooo84 #165378 üzenetére
Pár kulcsszóval próbáltam megtalálni azt a hangolást, de nem találom itt.
Linkelnéd légyszi azt a hsz-t?
Enyém Nova 7P, egy youtubes engine beállítást kipróbáltam PS-en, de az nem jött be, defaultra visszatettem.
Sonar meg amúgy sincs PC-n kívül, az SS app nélkül.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz S e t h #165480 üzenetére
Milyen difficultyn nyomtad le? Ill. midnightos replay is megvolt?
Én nagyon kínlódok már mediumon is, főleg mostani patch után. Szinte minden parryt elsietek, piros villanás előtt lenyomom a gombot.
Egyébként eszméletlen jó játék szvsz, csak ne lennék ennyire béna benne easy felett.
54 óránál járok, Edo, szerintem utolsó küldetések jönnek itt.Malaka!
-
S e t h
nagyúr
Március 21-én vettem meg a ronint, ma 109 óra után plattant. Nem törlöm le, időnként még egy-egy harc erejéig becsekkolok, remélem lesz majd dlc.
-
-
Elderath
őstag
válasz markknight #165471 üzenetére
Nagy váltás lesz minőségben a Rebirth azután azt biztos
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
TBT
addikt
Stellar Blade
"Stellar Blade offers the same uncensored version in all countries, including the Japanese version."
Mondjuk ezt nem tudom, hogy hozták össze...
Egy-két kínai streamer már nagyban játszik vele és hát... eléggé szemrevaló outfitek vannak a teljes változatban.
Már a demót is sározta egyik-másik "tábor", hát... az igazi cunami még csak most fog következni.Néhány friss rövid kedvcsináló:
Beta Skills Trailer[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
-
markknight
veterán
Stranger of Paradise végére értem, szóval most már fulladásig tolhatom a Rebirth-öt. Sajnos nagyon béna játék volt. Tróger karakterek, gagyi sztori.. Valami 10 óra lett a vége, de ha úgy lett volna vége a történetnek, hogy mindenki meghal, az sem érintett volna meg különösebben. Ritka az ilyen ázsiai gém, ahol egy karakter sem nő az emberhez, talán ilyet még nem is láttam. Megjelenésben pedig inkább PS3-mas játék mint PS5-ös, ezek a túltolt filterek (sárga, kék zöld) sokszor semmit nem láttam mi történik, úgy összeolvadt minden. A csihi-puhi része elment, de senkinek nem ajánlom
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz Ctrl+Alt~Del #165468 üzenetére
Ha vennék, csak a 7X-et. Én azt látom, hogy ennek a 7P-nek csak hátránya van, előnye nincs.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Stumble Guys-szal játszik valaki?
Dive ever, work never.
-
Csokifalo
senior tag
meg tudlak érteni, 48 évesen mi is csak COD-ozunk este 10 és hajnal 1 között minden este a feleségemmel, én a boxokat is úgy adtam el, hogy azon egy játék se volt soha csak a COD najó ma játszottam a lányommal sackboy-t, mert neki xboxa van még mindig de ráharapott erre és ezt tudjuk ketten is játszani külön tv-n...
-
Moby
addikt
válasz Csokifalo #165465 üzenetére
Nem annyira a honnan a kérdés, inkább az, hogy kell-e. Olyan keveset játszok, hogy arra fülest venni nem tudom van-e értelme úgy, hogy van itthon egy csomó cloudom, azokat meg marhára szeretem, és sosem zavart igazán a kis darab kábel a kontrollerben, pláne úgy, hogy ha nagyon ritkán játszom is, inkább csak a soundbaron szól, nem fülesen. Az csak este kell, ha már alszanak a kölkök. Kb 3 hete nem játszottam most sem semmivel.
-
Csokifalo
senior tag
[link] itt eléggé ki van vesézve de itt se ír exrát róla...vegyél egyet az alzában aztán ha nem jó vidd vissza 30 nap után és 0 bukó...vagy küld vissza akkor is ha jó és vegyél egyet a steelről de akkor már tudod mit kapsz olcsóbban... bár mint írtam én azért a 10-ért nem kintről venném a a gar miatt. Én csak azért nem megyek át, mert mint írtam nem tervezek x-re viszamenni, pc-hez meg jó ez is, de ha mégis Xbox, akkor meg kontihoz csatolva megy ez is ugyanúgy ha más nem, legalább is leírás szerint
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz Csokifalo #165459 üzenetére
Én sem tudom, talán kevesebb fogy belőle. Gondolkodom, hogy veszek egyet, bár nincs különösebb igényem vezetéknélkülire, de ez a nova dolog a beszámolód óta tetszik, nekem van X-em, meg PS5-öm is, PC-m is, mindenhova jó lenne. Ha esteleg veszek, majd leírom van-e valami hátránya PS-en, bár a steelseries (amúgy nem túl részletes) feturemátrix szerint nem nagyon kellene, hogy legyen.
-
Csokifalo
senior tag
Vszleg onnan ahonnan a zöld színt a boxhoz a seriesX-nél legalább a venti zöld, de az s-nél?Ha megnézel egy kontroller csomagolást vagy akármit annak is vagy zöld vagy kék a szine, a logók is javarészt így vannak. Amúgy valóban van fehér, ezt benéztem, viszont van hozzá kit ugye bármilyen belsővel és mágneses logókkal csak azis plusz zsé. Azt jó lenne tudni, hogy miért jóval drágább a P7 mindenhol, mint az elvileg többet tudó X... nehogy az legyen hogy valami pluszt tud mégiscsak a P széria kimondottan PS-hez, erről nem találtam semmit
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz Ctrl+Alt~Del #165457 üzenetére
Neeeem, alzán is van fehér, aquában is van fehér, iponon is van fehér, mindenhol van fehér Nem ezen múlik, ha valaki venni akar.
Én sem tudom minek van ennyi féle. A fehér 7P meg a fehér 7X között annyi a különbség, hogy a 7P-nek kék a bele, a 7X-nek meg fekete. De hogy ezt a kék őrületet is honnan veszik az rejtély, mert semmi nem kék a ps-en, hanem fehér meg fekete. Ha innen nézem, még optikailag is jobban illik hozzá a 7X. -
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Én is láttam, beszerezni nehezebb ugyan, de létezik. Szinten mindenütt a feketét tartják.
Amúgy nem lett volna egyszerűbb egy modell, ami mindkettőhöz jó? Kicsit olyan parasztvakításnak tűnik, hogy neked fiam ez kell az xhez, neked meg ez a pshez.
Gondolom technológiában pontosan ugyanaz, max hangprofilban tér el valamennyire.W | W | H | W | W | W | H
-
Moby
addikt
válasz -=Jam=- #165450 üzenetére
Ennek az az oka, hogy a sony hivatalosan nem ad el kódot. Nincs giftelés lehetőség, csak accountra lehet venni tartalmat. Ez alól két kivétel van, az a kevés kód vélhetően innen van: promókódok és kódkártyák. Utóbbinál van olyan, hogy felszámolásból megvesznek egy csomót, lekapargatják, és azt adják el elektronikusan.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz Csokifalo #165451 üzenetére
Pedig itt azt írja az X-re, hogy kompatibilis a PS-sel is. És nem írja, hogy bármit venni kellene hozzá.
The headset connects wirelessly to the included dongle. This dongle connects to any USB port on the Xbox via the included USB-A cable. The same dongle can be switched from 'Xbox' to 'USB', allowing it to also be used on PC, PlayStation, Switch, Android, and Meta Quest.[ Szerkesztve ]
W | W | H | W | W | W | H
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Ctrl+Alt~Del #165448 üzenetére
Eneba.com
30ezer forintos feltöltökártya kb 24,5ezerért. Kuponért ggdeals [link] . Euróban kell fizetni, úgy olcsóbb, bár ez gondolom banktól függ.
Felelősség a tied.[ Szerkesztve ]
-
-
Csokifalo
senior tag
válasz Ctrl+Alt~Del #165447 üzenetére
Ahogy én kiderítettem nem. A steel oldalán lehet ugyan kapni X-hez való dongle-t, viszont ott ki van írva, hogy csakis az X verziójú füleshez jó, ahogy lehet kapni 7P dongle-t is ahhoz is oda van hogy csak a saját füleséhez. Amúgy én is benne vagyok a 30 nap visszaküldésben, erősen gondolkoztam hogy visszaküldöm a 7P-t, és veszem az X-et, árban ugyanaz az alzánál, viszont elálltam a gondolattól 2 dolog miatt. Az egyik, hogy most jöttem le 10 év után a box-ról a cod crossplay miatt, tehát kicsi az esély hogy 3 éven belül lenne boxom, a másik meg az, hogy ha így is lenne, 3-4 évesen ez a füles már számomra elavult vagy elnyűtt lesz, nálam nem élnek meg fülesek 5-10 éveket. A másik ok, hogy az X fekete, és nem fehér. De ha Téged nem zavar hogy fekete, akkor hajrá
[ Szerkesztve ]
-
válasz TrishtanAG #165446 üzenetére
Hogyne lenne már. Cdkeys.com pl.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Ctrl+Alt~Del #165445 üzenetére
Nincsenek PS-re kódvásárló oldalak (max illegálisan lehet általában lopott acountokat venni), ellenben Enebán akad feltöltókód némileg olcsóbban.
www.adventuregames.hu
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Nem annyira figyeltem az utóbbi években a vonatkozó trendeket, mik most a megbízható kódvásárlós oldalak?
W | W | H | W | W | W | H
-
F-ECT$
titán
válasz Triathlete #165442 üzenetére
Ismeretlen ideig lesz benne, havi 5-10 játék cserélődik.
Dive ever, work never.
-
Triathlete
senior tag
Sziasztok!
Úgy látom most a Playstation Plus Extra tartalmazza a Ghost of Tsushimát. Ez úgy működik mint a game pass, tehát benne lesz három hónap múlva is vagy, havonta cserélődnek?
[link][ Szerkesztve ]
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Moby
addikt
válasz markknight #165438 üzenetére
Felesleges elméleteket gyártani. Ugyanaz az alkatrész van benne. És ha kicseréled egy általad vásároltra, az is drifetlni fog benne egy idő után, ahogy végelen számú driftelő dualshock4 van és volt is.
/az adaptiv ravaszok motorjaival van benne több motor.
-
raziel01
veterán
CDkeys-en jó áron megy:
[link] Call of Duty: Modern Warfare II - Cross-Gen Bundle PS4/PS5 (US)
5400 Ft
US accra. -
markknight
veterán
Mondhatjuk ezt is, de 10 dolcsi a difi, amiért kapsz adaptív ravaszokat, mikrofont meg ha minden igaz több motor is van benne.. Tehát ha azt nézem még olcsóbb is volt megjelenéskor a dualsense mint a dualshock. A műanyag lett olcsóbb vagy melyik alkatrész? Mert szerintem pont fordítva volt. Valamit csak kispóroltak.
Az Xbox controller fele ennyit nem tud, de ott maradt a régi ár is.
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
válasz ribizly #165385 üzenetére
A quest 3 alapvetően nem erre lett kitalálva standalone módban. Viszont standalone módban teljesértékű, hordozható konzol, egy rakás játékkal. PCVR-ként meg még több játékkal ¯\_(ツ)_/¯
Pont ez a probléma a PSVR2-vel, hogy kicsi a piac, kevés a kontent. Ezért próbálják most nyitni PCVR irányba... bár ez a vezetékes dolog gázosSzóval ha van PC-d, akkor jobban megéri a quest 3. De még önmagában is jobban megéri, hacsak nem PS exkluzív játékot használnál. Ami elég szomorú, mert ezek szerint a sony képtelen megvetni a lábát ezen a piacon, és ennek ellenére drágán méri a perifériát.
-
Moby
addikt
válasz Zoli35 #165432 üzenetére
Ha a C3 képminőségét szeretnéd megkapni, akkor felejtsd el a monitorokat, és vegyél egy kisebb, monjduk 42-es C3-at, mert monitorból ami azt tudja, jóval drágábbak, mint a tévék.
Ha meg a képminőség nem számít(viszont ez esetben tényleg engedd el), akkor vegyél egy random olcsó 2K monitort. Mindegy mit veszel, egy ostoba, matt, tré lcd monitort fogsz nézni. Simán el lehet majd rajta jétszani, de sosem leszel boldog vele, amikor átkötöd az oledről. -
republic666
tag
-
nagyúr
válasz Rigormortiis #165428 üzenetére
A setting tetszett, de szerintem a jatek maga nem volt akkora durranas. A grafika szép, jol fut, elvezetesek a harcok, de iszonyat repetetiv volt.
-
Zoli35
csendes tag
Értem, eddig egy oled c3-ason játszottam, jelenleg most kiszorúltam a tv elől. Feleségem megunta a last of ust .
Igazából monitorokban nagyon nem vagyok otthon.
Ami igazán foglalkoztat 2k vagy 4k. Last of ust 60fps 2k megy. Ebből ki indulva lehet elég a 2k.
Multizni nem szoktam. -
Zoli35
csendes tag
Sziasztok!
Ps5-höz vennék monitort.
Ami fontos lenne:
4k
60hz
Hdr (ami tényleg hdr)
Méret 27-32"
Összeg amit rá tudnék szánni 100e.
Fontos lenne a jó képminőség.
Tapasztalatokat, és ajánlásokat előre is köszönöm -
dunc
nagyúr
válasz Rigormortiis #165428 üzenetére
Szerintem a történet is üt, az assassinok története igazi szánalomszínt.
-
Rigormortiis
veterán
Lassan a végére érek a Tsushimának, bő 70 órányi kaland után (ebből kb 20 óra az első nekifutás volt, amikor is abbahagytam). Most viszont elkapott.
Ez a játék fantasztikus! Annyira de annyira sodró hangulata van. A sztori és a karakterek a legkevésbé sem kiemelkedőek (ebben még az AC részek is rávernek) a játékmenet és a látvány viszont még négy év távlatából is tanít.
Azon meg teljesen kész voltam, hogy az Iki szentélyeknél más játékokra is utalásokat találunk.
Annyira elkapott, hogy a Ronint is megvettem.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Moby
addikt
válasz markknight #165424 üzenetére
Máris kijön, hogy itt valami szar van a palacsintában.
Ne gyártsatok összeesküvés elméleteket. Ugyanazon gyártó ugyanazon típusa van a dualsense-ben, mint a dualshockban (nem mellesleg ugyanaz van az összes xbox kontrollerben is). Végtelenszer kitárgyaltuk már. -
bandi0000
nagyúr
válasz raveinT #165420 üzenetére
Én mondjuk azon agyaltam, hogy Ps4 day1 óta van Ps-em, az kb 4 db ot jelent, persze nem egyszerre és sose volt gondom a kontival, mármint driftelni nem driftelt egyik sem...A mostanival volt olyan fura érzés, mintha nem úgy rúgta volna ki magát a háromszög lenyomás utàn mint új korában, de megfordítottam azt a szilikon/akármilyen cuccot és egészen jó lett...Gondolom pár 100 ft os tétel lenne de nem foglalkoztam vele
Xbox One: bandymnc
-
markknight
veterán
válasz raveinT #165420 üzenetére
Szimpla matek. Megnézzük mennyibe került a Dualshock 4 és mennyibe a Dualsense, mennyivel tud többet egyik mint a másik.. Máris kijön, hogy itt valami szar van a palacsintában. Nekem életemben nem driftelt soha kontroller, ezek meg szinte egyszerre kezdtek el és amúgy felváltva is használtam őket, ez a vicc. A klasszisokkal olcsóbb Logitech Rumblepad 2-m ami jelen pillanatban rokonnál van, ugyanúgy működik mint amikor megvettem, pedig az se ma volt, 2006 környékén? Vagy talán előbb? Pedig F1-eztem rajta mint az állat, konkrétan 2012-ig mindent azon toltam
-
MODERÁTOR
válasz oriic #165421 üzenetére
Szerencsére nekem sem ment még tönkre saját kontrollerem. Viszont analóg kar kupakokat kellett már cserélnem, mert a gyáriak azok szeretnek elkopni. De rugó törésem az nem volt, és driftelni sem kezdett el. Persze azért találkoztam már ilyen hibás kontrollerekkel, szóval elhiszem, hogy létezik a probléma.
-
raveinT
tag
Amúgy elszomorító, hogy mennyi tönkrement ps5 kontrolleres hsz van. Ha visszagondolok, hogy a ps2 érában egy-egy játék miket kért a játékostól (pl. talán a re4-ben volt, hogy ha elkapott az ellenfél, izomból kellett az analóg kart ide-oda húzogatni, és mi nem is kíméltük olyankor), és mégis kiszolgálta egy kontroller az egész generációt...
-
PuffyDog
tag
Sziasztok!
Mennyibe kerülhet egy javítás DualSense esetében? Háromszög és X tegnap este óta nem működik. Garancia már nincs.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Wlac
Ármester
Alapból a Steelrising annyira nem érdekelt, de a feleségemnek nagyon bejött (ez volt az első souls like, amit végigjátszott), úgyhogy belekezdtem én is. Kicsit furák az animációk, illetve a hitbox mintha nem lenne mindig a topon, de amúgy tényleg egész élvezetes, és sok olyan dolgot beletettek, ami sokat hozzátesz az élvezhetőséghez, mint pl. az iránytű.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
MODERÁTOR
Srácok, most már tényleg fejezzük be az offolást!
A topik témája a PlayStation 5, vagyis maga a konzol, hozzá a játékok, és persze a kapcsolódó eszközök!
-
republic666
tag
"Gyűlölet nem old fel gyűlöletet,
Csak a szeretet old fel gyűlöletet
Ez megváltoztathatatlan tény"-Buddha[ Szerkesztve ]
A bírkák mindíg többen vannak.....1987 C64 1996 SEGA MD 1998 PS1 2002 PS2 2004 PC 2022 PS5 2024 VR2
-
markknight
veterán
-
Csokifalo
senior tag
válasz nagyatt #165409 üzenetére
Tudom tag vagyok párban, veterán autósban is, kint megnézik dícsérik, itthon ha egy trabant van a képen azAMG mellett, akkor fikázzák. Most akkor csak emiatt álljak el mellőle? Nézzem mi a támadási pont? Mikor gyerek voltam, élvezettel néztem a pontiac-okat, nyugati kocsikat, sose voltam irigy, most miért ilyen ez a társadalom? 48 éves vagyok, ne szégyelljem már hogy elértem bármit is...
-
Csokifalo
senior tag
válasz Kendek #165404 üzenetére
de látod ez is egy környezetből kirgadott rész, mert ott helye volt, mivel azért írtam azt hogy garanciálisan hozzám hogy állnak, mert hallottam már szar dolgokat a garanciájukról, és azért írtam amit írtam, hogy nem tapasztaltam, lehet hogy azért mert ennyit hagytam náluk de így kiragadva persze máshogy néz ki, mind1...
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyatt
tag
válasz Csokifalo #165402 üzenetére
Sajnos ilyen ez az ország és maga a társadalom is. Akinek kicsit több van a másiknál az le van szólva. Nemzetközi hifis fórumokon például nem ritka a több milliós vagy tíz milliós rendszer. Valamiért ott egyszerűen csak megdicsérik a másikat. Biztos ők a furák mi magyarok jobban tudjuk. Ja nem…
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz markknight #165406 üzenetére
Nem gondolnám, hogy itt bárki szegény lenne, mert ez nem az a hobbi. Nem is annyira a kérkedéssel van a gond, legyen csak mindenki büszke magára, de azért ne offoljuk már ezzel is a topikot!
Felőlem aztán mindenki bemutathatja a lakását, szép képekkel meg árcédulával, de erre van az OFF topik. -
markknight
veterán
Pár napja nekem is be lett szólva, mert leírtam valamelyik gamepodos cikk alatt, hogy az iPhone 15 Pro Maxomon így meg úgy fut az adott játék. Akinek nem telik rá vagy nem akar többet költeni (mert inkább utóbbi szerintem ami itt előfordul) annak rosszul esik, hogy kérkednek páran azzal mi van és mi nincs. Ezt is megértem, szerintem tedd te is ezt. Hogy mennyit költöttél alzán az tényleg nem releváns sehova, senki nem fog jobban tisztelni miatta és full kérkedés, ego táplálás, kár leírni ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
válasz markknight #165388 üzenetére
Ez a te lelkiállapotodat tükrözi, nem az enyémet. Felsorolni sem egyszerű, hány játékkal játszom hetente nagy megelégedéssel.
[ Szerkesztve ]
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
MODERÁTOR
Nem engem zavar, hanem egyszerűen csak semmi köze a topik témájához, hogy pl. 17 milliót költöttél el az Alzán. Mint ahogyan az sem, hogy itt ki szegény vagy gazdag, mert a PS5-höz semmi köze.
Ettől függetlenül lehet offolni ha szeretnétek, csak ne itt tegyétek, hanem az OFF topikban. -
senior tag
-
Csokifalo
senior tag
Hálószoba de okés, béke
"meg a mennyire sok pénzem van az már nem ide tartozik"
mennyire aranyos kis beszólás ez egy moderátortól azért... most őszintén, miért van az, hogy ha valalki nem iszik, nem drogozik, nem jár el szórakozni, és jól keres, vesz mondjuk egy luxusautót, jó műszaki cikkeket, rendes családi házat, az rögtön bszni kezdi egyesek szemét, és ha mondjuk ezek szerepelnek pár képen neadj Isten, akkor az egyből vagizás, meg sok pénz mutogatás meg ilyenek...miért fáj az annak, aki másra költi, szétszórja, vagy nem képes jól keresni???? Ezt sose értettem mondjuk, de magyar tempo, és úgy látom ebben a csoportban is jelen van vastagon[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest