- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Witcher topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile (ARPG)
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
undercover
őstag
Én nem gondoltam volna, de elkezdtem a Final Fantasy VII Remaket és nagyon élvezzem.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
markknight
veterán
Nektek nem volt szívás a Final Fantasy 15-ben az autós közlekedés? Egy átok a játékban, a manuális meg egy katasztrófa nekem
-
TBT
addikt
válasz Kendek #165963 üzenetére
Köszönjük a felajánlást!
Sok sikert minden résztvevőnek!
Az utolsó kérdés epic.Vennem kellene még egy példányt a játékból (lemezeset, gyári fóliában hagyva), hogy a jövő generációinak is megmaradjon az igazi vanilla élmény (nehezebb harc + more gore & boobies). Bár a Sonynak ezek után egy forintot sem akarok adni.
Most már akárhogy is nyúlnak hozzá, az 1.00-ás verziót nem fogják visszahozni (a könnyített harcrendszer + kikapcsolható grafikai effektek miatt).[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Hiei555
aktív tag
A FF7 Rebirth-nek javult valamit a teljesítmènye mióta megjelent? Pl a 60fps módon, az elèg homályos volt.
-
-
Moby
veterán
Meg jobban örülnék, ha az xdev inkább egy újabb Astrot tízelne
-
opr
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mi a lóbánatos herezacskóért dobál ki mindig a The Crew 2 a szerverből ? Baromi fárasztó idegileg. A Division 2 is ugyan ezt csinálja egyébként, fél óránként szerverhiba. Van erre valami beállítás valahol a játékban vagy játékon kívül ? Köszi a tippeket
-
MODERÁTOR
válasz Rigormortiis #165966 üzenetére
Az oké, de azért ne írjátok itt le nyilvánosan. Legalábbis amíg a játék tart.
-
itldj
aktív tag
válasz Rigormortiis #165966 üzenetére
Pedig ki lehet.
Köszönjük a felajánlást!
Az utolsó kérdés pedig epic.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Mi a Stellar Blade hazai ppsa száma? Ezt még ki sem sikerült gugliznom
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
MODERÁTOR
Nyereményjáték!
Újabb játékkulcs került felajánlásra opr jóvoltából, és ez alkalommal is játszani lehet érte!
A játék egy külön topikban zajlik, ott lehet leadni a feltett kérdésekre a helyes válaszokat. A szabályok és a kérdések az összefoglalóban olvashatóak.
Jó játékot és sok szerencsét mindenkinek!
A felajánlást pedig köszönjük opr kollégának! -
opr
nagyúr
válasz PuffyDog #165958 üzenetére
Quantic Dream soha nem szokott folytatasokat csinalni, szoval szerintem kb kizart. De nem is kell neki, ugy jo, ahogy van. Ha hianyerzeted van, a tobbi QD jatekot tudom ajanlani, ha eddig nem jatszottad oket, nagyon jok, hasonlo stilussal.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
PuffyDog
tag
Detroit Become Human-nap sose lesz folytatása?
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz -=Jam=- #165952 üzenetére
Én inkább arra gondoltam hogy az ending olyan amilyen (bár biztos megoldanák valami random hülyeséggel a folytatást), viszont neked is igazad van az is tény. Találgatások mennek, másik fórumba én betoltam hogy új merch jön, vagy VR változat, esetleg egy dokufilm
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz markknight #165949 üzenetére
Csak nem. Holnap lesz ugye 3 éves a játék, mondanám hogy egy folytatás jöhetne, de nem hiszem hogy az jönne.
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
válasz markknight #165949 üzenetére
Nem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Housemarque bejelentés holnap esetleg? (A kép az a Returnalból van ugyebár)
Live-Die-Respawn
-
GEIL
addikt
válasz icemad #165946 üzenetére
Azért ahhoz már eléggé tájékozatlannak és figyelmetlennek kell lenni......de legalább a gyerekek maguk között megbeszélték volna és szóltak volna szülőknek hogy ez így felesleges....stb.....legalábbis mifelénk ez így működik....sokszor a srácok jobban vágják mi merre....
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Annyi van még, hogy az ingyenes játékokhoz nem kell előfizetés sem, online játéknál. Pl Fortnite, Rocket League, ilyesmi. Amit ingyen tudsz letölteni.
(volt olyan ismerősöm, aki fortnite miatt vett előfizetést, de még a havi játékokat sem húzta be. Nem is tudott róla. Fiainak kellett a fortnite, ő meg nem értett hozzá. Valahol olvasta, hogy kell előfizetés az onlinehoz. Így fizette havonta (!) a teljes árat...Évekig)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
GEIL
addikt
Nincs mit.
Ez ennek a fórumnak a fejlécében lévő "összefoglalóban is benne van kb":
Konzolmegosztás és offline játék
Háztartáson belül közösen használt konzol esetén a digitális játékokat és DLC-ket elég csak egyszer megvásárolni. Minden account-ra beaktiválható egy-egy PS5, ahol a konzolra bejelentkezett többi fiók alól is futtathatóak lesznek a letöltött játékai.
A Plus szolgáltatás előnyeinek egy része is megosztódik, tehát például az online többrésztvevős játékmódhoz is elég csak egy élő előfizetés.
A megosztás beállításához be kell jelentkezni állandóra (vagyis nem vendégként) az adott PS5 konzolon, és a Beállítások > Felhasználók és fiókok > Egyéb alatt aktiválni kell a Konzolmegosztás és offline játék opciót.
A megosztás akár két konzol esetén is kihasználható. Az egyik PS5-öt beaktiváljuk, így azon a többi fiók alól is játszhatnak, a másikat pedig saját account alól használjuk.
Ha van egy társunk, akkor akár keresztbe is be lehet aktiválni egymás konzolját, így futtathatjuk a másik fél által megvásárolt játékokat is.
Amit érdemes tudni, hogy másodlagos bejelentkezés esetén (ha nem aktív a konzolmegosztás és offline játék opció) állandó internet- és szerverkapcsolatra van szükség a digitális licencek ellenőrzéséhez.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
Így ahogy mondod....és így bármelyik fiókon van az előfizetés, mindkét konzolon és mindkét fiókon lehet játszani online is vagy bármi mással.....annyi, hogy csak az előfizus fiókkal tudod letölteni a PS+ játékokat, de telepités után a másik fiók is tud játszani bármivel ezekből és akár online is.
Így tudtok online multit is tolni (akár ugyanazzal a játékkal) 2 külön konzolon, 2 külön fiókon, de végül is "csak egy előfizetéssel".[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
Menni fog....de mindkét gépre legyen belépve mindkét fiók és "keresztben legyenek megjelölve elsődlegesnek".
Egy aktív fiók csak egy konzolon lehet belépve....szóval szükséges még egy fiók.
[ Szerkesztve ]
-
nevo
aktív tag
Adott egy PS5 konzol ps plus előfizetéssel. Jönne mellé még egy konzol ugyanabba a háztartásba. A kérdésem annyi hogy ugyanazzal az előfizetéssel fog futni mind a két gép egyszerre online lenni, vagy a másodikra is kell külön előfizetés? A cél hogy egymással is tudjanak játszani a két külön konzolon, illetve szimultán külön játékokkal amik a plus előfizetéssel elérhetőek. Remélem érthető a felvetés? Köszi a válaszokat előre is!
-
válasz TrishtanAG #165937 üzenetére
Köszi. Így már értem. 👍
(Egyébként tényleg nem akartam ezzel senkit megbántani, csak néha már annyi ilyen kifejezés jön szembe, hogy összezavar. Nem akartam bántóan fogalmazni, utólag visszaolvasva félreérthető, amit irtam.)
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
z123456z
őstag
válasz republic666 #165927 üzenetére
Köszi, elengedtem.
-
válasz TrishtanAG #165931 üzenetére
Én ilyenkor már ott elakadok, hogy "transz lány". Az mi? Fiúnak született és váltott lányra, vagy lánynak született és váltott fiúra? Élő embernél ugye nem gond, mert elég megnézni az Ádámcsutkát, és tudni lehet, hogy "miahelyzet".
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Villa7
tag
válasz WongFeiHong #165928 üzenetére
akkor vagy tv szoftver vagy játék szoftver hiba.
-
Mizol29
senior tag
válasz TrishtanAG #165931 üzenetére
Azt se értem miért vannak páran annyira kiakadva azon a részen, tartott vagy 5 mp-ig hűha.
[ Szerkesztve ]
-
Yodafon
senior tag
Last of Us Part 1 most akkor milyen modokban tud futni? Van 40fps ? Mert beallitasokban fidelity es uncapped FPS van. De most akkor ez mit jelent?
Ugy tudom regen volt benne 40fps mod the a ND kiszedte mert nem hozta az elvart teljesitmenyt.
A tv-m 120hz, VRRI'm gangsta!
-
VTom
veterán
válasz markknight #165898 üzenetére
Melyik jelenetre gondolsz?
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
WongFeiHong
senior tag
-
F-ECT$
titán
válasz markknight #165924 üzenetére
Akkor ezek szerint már én is a végefelé járok a sztorinak (legalábbis a felén már biztosan túl vagyok - most szakadt le az esküvőn a szobor karja), de a platinára nem hiszem, hogy rá fogok menni.
Dive ever, work never.
-
markknight
veterán
17 óra lett a Dave the Diver, a maga kategóriájában tényleg kihagyhatatlan kis kaland.
-
Eclips21
őstag
válasz WongFeiHong #165901 üzenetére
Nekem akkor csiláta ha streaminget toltam, 10 percig oké volt, utána kezdte ezt a fura dolgot és a steaming leállítás se segített csak játék újraindítás. Konkrétan a Crash Bandicoot-t toltam így, szóval még csak nem is valami modert játékot. Megoldást nem találtam rá, de ha nem strementlem jó volt.
-
vg
addikt
Tv-n a hdmi-t amin a ps van azt nevezd át PC-re. 100% h valamilyen javító vacak be van kapcsolva a tv-n.
-
Villa7
tag
Tesómnál ugyanúgy C3 tv-n ugyanez a probléma jött elő.
Ugyan azzal ps5-el volt próbálva? Én meg nézném másikkal is ha nem. -
-
z123456z
őstag
Sziasztok. Ps5-ben valahogy meg lehet jeleníteni az SSD hőfokot? Elvileg van rajta érzékelő három is. Leht, túl aggódom ezt a borda kérdést
-
sting2
addikt
-
F-ECT$
titán
válasz markknight #165904 üzenetére
Behúztam, de még csak Chapter 5-ben járok, így asszem még nem tudom elindítani.
Dive ever, work never.
-
echterion
nagyúr
Aha, oszt' hogy refundolsz egy lemezes játékot? Meg ugye refund csak letöltés előtt van náluk...
Úgyse játszok sokat, úgyse akarják, hogy megvegyem a kövi konzoljukat. Ezen még év végééig végigtolom, ami érdekel (nem kell így megvárnom a pc verziót), utána valszeg megy a gép a lecsóba.******
-
DS39
nagyúr
válasz mcwolf79 #165902 üzenetére
Nem tudom amúgy mitől akarják megvédeni a társadalmat egyesek.
Pedig pont akkor lett volna értelme, hiszen a háztartási internet elterjedése előtt a gyerek csak ott meg újságban láthatott ilyet.
Most meg... A világ összes pixel csaját eléred pár kattintással mobilról is. -
markknight
veterán
válasz mcwolf79 #165902 üzenetére
Fú, de igazat szóltál, +1!
Én pont hasonló témát feszegettem haverral mikor a Poor Thingsről beszéltünk. Régen jött a Jean-Claude Van Damme, aztán elkapott két szőke csajt, mi meg csak pislákoltunk gyerekként, hogy wow, ez igen. Manapság meg minél betegebb, inverzebb, kifordultabb a szexualitás a filmekben annál jobb, mindenki imádja. Sima pucérkodás az nettó nulla, mindig valami aberrációval be vannak ezek a jelenetek oltva, "art" címszóval. Könyvet, sőt trilógiát lehetne írni az ilyenekből, sajna ez van. Majd elmúlik, még max 10 évet jósolok ennek a baromságnak.
TBT: Mondjuk engem tényleg nem érintenek a pixel cicik, nagyon nem mozgatják a fantáziám, de akiket igen, azoknak tényleg nettó kib@szás ez. De lettek volna ilyen nagylelkűek a Helldivers 2-vel, a raklap bug miatt.. ja, ott ment a kussolás.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz markknight #165898 üzenetére
Azért a The Last of Us 2 is eléggé kendőzetlen brutalitást mutatott. Belezések, torok elvágások, vérben "fürdő" karakterek. És az is 18-as játék. Baldur's Gate 3... Erőszak itt is van szép számmal, meg pucérkodás, nemiszerv animáció, medvetömős jelenet. Átment mindenhol, még az év játéka is lett. A Stellar Blade-ben semmi ilyesmi nincs, még alapesetben sem a lemezes verzióban, de még ehhez is hozzá kellett nyúlni. Szánalmas ez az alkalmazott kettős mérce.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
mcwolf79
veterán
Azok a régi szép idők , mikor kölyökként imádtam a Fa reklámokat . Akkor még lehetett cicit mutatni a TV-ben bármikor . Nem jött hisztizni sem a Csúnya Nők Egyesülete, sem a Sovány Nők Frakciója.
Ma már nézem a reklámokat … Dove reklám , és csak kövér / molett , és (már bocsánat ) kevésbé szép nők vannak benne . (Plussz a szivárvány minden színében ponpázik a bőrszínük)
Nem azzal van a bajom hogy benne vannak , hanem amiért ők vannak benne.
Gusztustalan ez a végtelenül PC világ .Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
WongFeiHong
senior tag
Sziasztok,
Egy elég érdekes problémám van 2 játékkal kapcsolatban, amire sajnos nem találtam megoldást eddig.
Az Uncharted Collection-ről és a Last of Us 2 Remastered-ről lenne szó.
Ha az "unlocked framerate" opciót választom (VRR +120hz) mindkét játék kb 5-10 percig tükörsima, aztán bejön egy érdekes microstuttering (hitching) és onnantól végig produkálja.
Mozgás közben is és nézelődéskor is jelen van ez a "rángás".
Ha újraindítom a játékokat, akkor megint simák egy ideig.
Fix 60 fps mellett nincs ilyen probléma...
Dolgok amiket próbáltam:
- PS5 cache törlése, adatbázis újraépítés + egyéb opciók a Safe módban
- Játékok újratelepítése
- Tv (lg c3) játékmód kikapcsolása, ALLM kikapcsolása
- HDR kikapcsolása
- HDMI kábel csere (nem a PS5 gyári kábelét használom, de ez nem hiszem hogy gond lenne)
Tesómnál ugyanúgy C3 tv-n ugyanez a probléma jött elő.
Fontos, hogy más 120hz/VRR-t támogató játékoknál nem tapasztaltunk ilyen hibát, szóval az is lehet hogy a Naughty játékok a hibásak, de pl Reddit-en nem találtam erről semmit (másféle stutter-ről írkálnak) és b*ssza a csőröm mi a frásztól lehet ez.
Valaki nem tapasztalt esetleg ilyen pár perc játék után előforduló stutter-t? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)