Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
Boltoktól függően 4.800 - 13.000 Ft-ig láttam a "Slimhez való talpat".
Temun pl 5.400 Ft körül mozog, de valami hazai boltból bármelyiket veszed, nem lősz vele mellé mert 95%-ban ugyanazt tudják.....de ha átmenetileg talp nélkül használnád állítva, akkor sem lesz semmi baja, csak vigyázni kell a borulásra.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
-
pzstm
titán
Tegnap delutan kis kampanyt meg par kor zombit toltunk, nem vagyok nagy COD-os, evek ota semmi mondhatni de ez egeszen okesnak tunt egyelore. Fizetosbenntuti nem vettem volna meg ahogy elozo evekben sem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Szoke1982
senior tag
Megnéztem kikapcsolhatod majdnem mindet, max az Online barátok
Trófeák
és a Ps plus újdonságai marad meg! (azt a hármat muszáj, nem kapcsolható ki, de a többit lehet! )Szerkesztés : jah nem tévedtem, lényeg 3 maradhat! ( most pl :tárhely, kívánságlista, ps store..)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem lehet eltüntetni magát az ikont, de PS4-en sem lehetett az Újdonságokat. Ugyanakkor ez itt most sokkal jobban testre szabható, hiszen ki lehet kapcsolni a szükségtelen widgeteket, a többit pedig szabadon át lehet helyezni és méretezni.
Szerintem tök jó, és biztosan mindenki talál magának hasznos infóval szolgáló widgetet, amit ide kipakolhat.
-
bordi10
senior tag
Nem. Én kifejezetten örülök neki. Frissült a UI. Ha csak azt szeretném megnézni, h ki van online pl: 0 katt, egyből látom. Azelőtt PS gomb+jobbra-balra és még 1 katt. De ez csak egy példa a sok közül.
Ahhoz, hogy ne lásd, 1 db megereltő katt kell a D padonSamsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
senior tag
Nem csak ezen a pályán van ilyen, több helyen is, az ok a ramaty állapotban lévő játék.
Pld: Estate-n ha a központi épületben vagy és a hátsó részre nézel ki ahol az üvegház van egy bizonyos szögből egy jármű be be villan, nekem oled c2-n a menüben a fekete össze vissza villog stb... -
markknight
veterán
Itt az, hogy privát vagy nem privát / cache és cookie törlés teljesen mindegy. Próbáld meg monduk holnap vagy utána. Néha szar és akármit csinálsz nem fogsz tudni bejutni. Ez egy tipikus, hosszú éve óta fennálló bug ami csak akkor zavar ha nincs aktív sessionöd és mondjuk mindig be szeretnél lépni. Néha kijelentkeztet a böngésző és ilyenkor van probléma. Amit tehetsz, hogy írsz a Sony supportnak, aztán talán eljut a ticket ahhoz az indiai/ukrán fejlesztőhöz aki a weboldalt csinálja nekik.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Azt én is észrevettem, hogy a Firefox-nál sokkal egyszerűbb kirakós volt, mint pl. az Edge-ben.
Mondjuk aki ezt kitalálta, azt fenékbe billenteném...
Telefonon Chrome nem kért kirakóst.
Fene se érti, hogy mi ez...Szerk.: most már Edge sem kér kirakóst. Valószínűleg az ügyfélszolgálat kapott egy kis terhelést...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
Az a lényeg, hogy azt a képet válaszd ki jobb oldalon, amin annyi figura van, amennyit a bal oldali képen ír. Pl 3xpiramis, akkor azt válaszd ki a jobb oldalon, amin 3 db piramis van. Mindegy, hogy mit ábrázol a kép legyen rajta annyi es olyan szimbólum, amit bal oldalon ír.
-
-
Farkassacred
őstag
Kb le is írtad itt az open world játékok 98%-át. Idétlen fegyveres lövöldék és a sablonos fantasy társuk most magukra ismertek..
Én amondó vagyok semmivel se ér többet vagy kevesebbet a Forbidden West, mint például a Hogwarts Legacy, vagy a Got.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem probléma, egyébként is visszavittem volna.
Akinek van vr2, nézze már meg legyen szíves, hogy milyen a lencséi, vagy dobjon képet róla, tényleg kíváncsi vagyok.
Egyébként ilyenkor, hogy van az elállás, mert ugye a játék kódját felhasználtam...
------Más:
Ezt a képet reddit-en találtam és ez mind lencsén belül.
Hogy a retekbe jöhet ki a sony-tól ilyen gány termék?
[link][ Szerkesztve ]
-
-
-
Én kipróbálom, megnézem. De ha a switch-nek bármi köze van ehhez, akkor a Sanyi is b@ssz@ meg az @nyját! Évek óta van a rendszerbe kötve az egység, minden eddigi gépem kifogástalanul működött, nem kérdezett vissza. A switch mind a monitorok, mind a gépek felé láthatatlan. És nem véletlen van ott, ahol.
Tehát letesztelem én nélküle, de ha tényleg ez okoz bárminemű gondot (amit még mindig kétlek), akkor roppant csalódott leszek a szerzeménybe!
Majd jelentkezem az eredménnyel.
But who is watching the guardians?
-
-
-
Nem állítottam semmit a képnél, mint írtam, nem mindig és nem mindig ugyan azoknál a játékoknál adja ezt elő.
Másik megjelenítővel nincs értelme kipróbálni, mert nem mindig csinálja ezt, így fogalmam sem lesz, hogy most azért jó, mert jó, vagy azért, mert másik monitor...
Mellékesen a monitorom: Philips 276E8VJSBBut who is watching the guardians?
-
addikt
Razer Wolverine V2 Pro
Alza -nál van rá előrendelési előrejelzés, de nem olcsó cucc...Szerk.:
Emlékeim szerint 300 euróval kell számolni. Szóval az Alza -nál látható ár nagyjából helyes és általános lesz.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Lackooo84
nagyúr
-
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
GOT?
Game of Thrones ugrik be, de kétlem...[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F-ECT$
titán
Van, amikor nem kap el valami. Egyébként sokan mondták, hogy nincs sok újdonság a 2018-as részhez képest, és eléggé elnyújtott a sztori is. Esetleg próbáld meg később, hátha akkor jobban beránt.
Más: jöttek új akciók a store-ba. Pl a Just Dance 2023, ami nagy megváltás, mert nem akartam teljes áron megvenni a lányomnak, de fél áron okés
Dive ever, work never.
-
vg
addikt
Remélem már valami új helyszín lesz, kicsit unalmas már ez a Odin/Thor téma, meg már semmi újat se tudnának mutatni ebben a témában. Az se lenne baj, ha valami spin-off lenne, vagy legalább látnánk újra Kratos igazán őrületbe kerülését, mert azért az a helyzet, hogy itt már tényleg eléggé soft lett a régi játékokhoz képest. Meg ez a PTSD dolog ami végig kísérte ezt a játékot... hát. Kicsit boring volt néha, az tény.
[ Szerkesztve ]
-
buherton
őstag
- Hol van a kapa, édesapám?
- Az ásó mellett!
- És az ásó hol van?
- Hát a kapa mellett!
- De az ásó és a kapa hol van?
- Egymás mellett...[DualSense Edge on Sony] nem rossz, de nekem egyelőre nincs viszonyítási alapom. Mármint szipi-szupi featurek, de arra lennék kíváncsi, hogy a gyakorlat mennyit tesz hozzá a játékélményhez.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
melega
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest