Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Üdvözlet!
Még múlt év végén váltottam le a Series X-et egy PS5-re és van egy azóta is fennálló probléma: Online játék.
A gép elhelyezkedésileg 100%-ban az Xbox helyére került, egyenlő távolságra a router-től, mint az elődje. Mégis Online játéknál katasztrófa, amit művel. Szaggat, az egekben van a Ping, gyakran kidob a szerver a meccsekből, rossz internetkapcsolatra hivatkozva.
Mindössze egyetlen játék van, amit Online játszom, így többről nem tudok beszámolni: Ez a Rocket League.
Érdekességképpen: A letöltési sebesség a konzolon megvan a Gigabit, aminek meg kell lennie. A feltöltési sebesség is abszolút rendben van. Tehát Stream-eléssel és játokok letöltésével nincs probléma, hibátlan a kapcsolat. Játékon belül viszont...
Nem tudom eldönteni, így kb 5 hónap távlatából, hogy ar RG-nek van valami baja a PS5-el, vagy más lesz itt a hunyó?
Ötlet?
But who is watching the guardians?
-
válasz paramania #134364 üzenetére
A Way Out,
It Takes Two,
Rocket League,
C.O.D. majdnem összes,
DoA összes,
Tekken széria,
Naruto játékok,
Crash Team Racing: Nitro Fueled,
Sonic Mania,
FIFA,
Earth Defense Force 5,
Escape Academy,
The Escapists 2,
Resident Evil: Revelations 2,
LEGO Marvel Super Heroes,
Human: Fall Flat,
Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition,
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga,
Tiny Tina's Wonderlands,
Plants Vs. Zombies: Garden Warfare 2,
Resident Evil 5,
Terraria,
Ark: Survival Evolved,
WipEout Omega Collection,
Gran Turismo Sport,
Star Wars Battlefront: 2,
Don't Starve Together,
Crash Team Racing.Csak hogy párat említsek.
(Igen, ez mind játszható Split-Screen)[ Szerkesztve ]
-
válasz Rigormortiis #134334 üzenetére
Rákötöttem direktbe. Egyszerűnek nem volt egyszerű, mert minden IS be van fixen építve az asztalba (akinél van kisgyerek tudja, nagyon fontos, hogy ne látszanak és ne legyenek elérhetőek a vezetékek ).
Bekapcsolt a gép, megnéztem minden játékot, minden jó. Újraindítottam a gépet és megnéztem ismét: Minden jó.
Aztán újraindítottam még egyszer a PS5-öt, minden jól indult, kivéve ezúttal a GTA V-öt. Most az lett nagyobb felbontásban elindítva. Ekkor nem kapcsolatam ki a gépet, csak aludni küldtem (korábban sem oldotta meg ez a problémát) és a HDMI-t lecseréltem egy TypeC-DP kábelre. Ugyan úgy fennáll a probléma. Gép teljes újraindítása ezúttal is megoldotta.
Ismétlem: AZ OS jó felbontásban fut. Mint minden játék is. Kivéve az, amit kisorsol bekapcsoláskor, hogy ne így legyen
Ha leteszem a játékot tálcára, azonnal helyreáll a felbontás, ha visszalépek az éppen érintett játékba, megint elmászkál.Tehát: Szoftveres beakadásról van szó, de továbbra is értetlenül állok előtte.
Szerk.: Ha az éppen rossz felbontásban elindított játék futtatása közben rányomok a PS gombra, hogy jöjjön fel a gyors-menü, az teljesen jó pozícióba jelenik meg. Az éppen nem-jól futó játékok pedig kivétel nélkül a képernyő alsó részén futnak túl.
[ Szerkesztve ]
-
Való igaz, hogy a plafon alatt 20 centivel felszerelt erősítő tetejét nem szoktam heti rendszerességgel takarítani, de mélyreható műszaki tudásod megbukni látszott, mikor nem ismertél fel 3 HDMI kábel csatlakozást a képről
syler123: A PS nem erre van kötve, ezt csak példaként hoztam.
-
-
-
Attól függ, te éppen mire gondolsz. Mert ezt, hogy "Hát ez nem így van..." nem jelentheted ki úgy, hogy nincs igazad
Hallottál már a mechanikus switch-ekről? Semmit nem közöl, elektronika sincs benne ==> Áramot sem kér. Emiatt kétirányú.But who is watching the guardians?
-
Én kipróbálom, megnézem. De ha a switch-nek bármi köze van ehhez, akkor a Sanyi is b@ssz@ meg az @nyját! Évek óta van a rendszerbe kötve az egység, minden eddigi gépem kifogástalanul működött, nem kérdezett vissza. A switch mind a monitorok, mind a gépek felé láthatatlan. És nem véletlen van ott, ahol.
Tehát letesztelem én nélküle, de ha tényleg ez okoz bárminemű gondot (amit még mindig kétlek), akkor roppant csalódott leszek a szerzeménybe!
Majd jelentkezem az eredménnyel.
-
-
-
Nem állítottam semmit a képnél, mint írtam, nem mindig és nem mindig ugyan azoknál a játékoknál adja ezt elő.
Másik megjelenítővel nincs értelme kipróbálni, mert nem mindig csinálja ezt, így fogalmam sem lesz, hogy most azért jó, mert jó, vagy azért, mert másik monitor...
Mellékesen a monitorom: Philips 276E8VJSBBut who is watching the guardians?
-
Sziasztok!
47 óra beletett játékidővel ezelőtt lettem PS5 tulaj, Series X-ről váltva. A váltás oka valójában talán csak az exclusive címek voltak, minden esetre nem bántam meg, hogy 20+ év után a Microsoft mostanra degeneratív platformjáról visszaváltottam a Sony-éra. Annyi biztos, hogy sok minden változott ebben a masinában, a PS1-hez képest
Nade nem erről akarok beszélni. Hanem arról, hogy akad egy probléma. Olykor rossz felbontásban indítja el a játékokat. A legfurcsább az, hogy csak 1-1 játékot, az OS és a többi helyesen fut.
Ezt úgy képzeljétek el, hogy elindítom pl a Miles Morales-t és látom, hogy nincs meg a kép alja, mert a 16:9-es monitorra valamiért ~16:11-es képet akar kitolni. Ha bezárom a játékot és újraindítom, ugyan az van. Ha másik játékot indítok, hibátlan. Ha a konzolt indítom újra, minden IS hibátlan. De következő alkalommal már a Gravity Rush csinálja ezt...A 47 játékóra kb 15 konzolbekapcsolásból valósult meg, ezalatt eddig kb 3-4x csinálta ezt, nem feltétlen ugyan azzal a játékkal (és mindig csak 1 játékkal). Valaki tapasztalt már ilyet? Mi ennek az oka?
Ui.: Tegnap csinált szoftverfrissítést. Azután is megvolt a jelenség, ezúttal a Rocket League volt soron...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- DUNE médialejátszók topicja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Need for Speed: World Online
- Vicces képek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest