-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phgergo
aktív tag
Skacok ha elorendeltem egy jatekot, de vissza szeretnem vonni ezt hol tudom megtenni? Illetve nem ps accra adjak vissza a penzt, hanem bankszamlara ugye ?
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
ProEvoFan
nagyúr
Uh...havi ps+ban a Sifu fantasztikus játék. Kegyetlen hangulatos benne a kung-fu gameplay. The Club a kedvenc pályám. Szól a tuctuc zene, közben 'A Rajtaütés' című film szellemében aprítom az ellenfeleket...nagyoooon király, baszott hangulatos
Próbáljátok ki!!![ Szerkesztve ]
-
Moby
veterán
válasz Wesder #162191 üzenetére
Az első boss azért keményebb volt még darksoulson nevelkedett játékosnak is. Azután persze instant persze porbahullt a játék nehézsége, de az első boss leválogatta az ideggyengéket. Ami nem is baj. A hétvégén rápróbáltam erre a Lies of P-re, na ez meg a másik véglet. Annyira nem kapott el a játék, de itt meg annyira nyomorékra húzták a tutorialbosst, hogy gondolom majd azután fog bedurvulni a játék. Ez sem biztos, hogy jó így.
-
S e t h
nagyúr
válasz Wesder #162191 üzenetére
Igen, szerinted, de más a véleménye azoknak, akik az első bossnál le is tették a játékot. Volt akivel ezért nem tudtam crossplayezni, mert azt mondta, hogy a kontroller érdekében nem folytatja a kísérletezést.
De inkább rövidre zárnám, gondolj arra, hogy nem mindenkinek megy ami neked és vica versa.
Lehet nem téged kérnélek meg edzőtársnak, de akár még oda is piríthatnál nekem, ki tudja.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Jön egy új preview is 7-8 órán belül, ez alapján sem tűnik katasztrófának, bár a masterful slice of samurai action után még folytathatják úgy, hogy az év eddigi legnagyobb bukása.
-
-
S e t h
nagyúr
Új reddit tartalom Rise of the roninról, bíztató, a megjelenítés ellenére is.
In this new spanish early impression article based on the full game released today, they confirmed again that the game starts with the character creation of two characters and you have to decide which one you want as the player model. The game has Nioh loot.
Rise of the Ronin has way more cutscenes, dialogues, story player choices than any other Team Ninja game. The open world is basically the same open world style as Assassins Creed, Tsushima and so on, means you have different icons on a world map where you can see side missions, collectibles, main missions and these sort of things. Its worth to do all of that because you will gain XP for your main level, it raises the respect level of the regions, gain skill points, unlock new fighting styles, unlock new NPC partners etc. The scenery is great and there is a lot to explore. But dont except anything super new or fresh in this open world category.
You can equip two different main weapons, change between them on the fly and assign three fighting styles to each weapon. You can parry to overpower enemies. KI bar is pretty much the same as KI in Nioh. The highest difficulty setting is a typical Team Ninja Nioh / Wo Long difficulty level. They dont have anything bad to say about the combat mechanics. Its exactly as fun as you would imagine Team Ninja combat in a open world game. Stealth is a actual thing you can do and it works quite well but you can not stealth kill elite enemies or bosses.
In terms of graphics, its not very impressive. Its fine but not groundbreaking. The frame rate even drops in the performance mode. Facial expressions, animations, textures, animal presentation are a bit outdated. The day one patch was not available yet.
Music and sound effects are good. The game comes with japanese, english, spanish and other dub languages.
First impressions are good. Gameplay is fun but its not a game thats going to impress anyone with its graphics. So far its pretty much what you would expect from a Team Ninja game including the same kind of good and bad things every Team Ninja game has.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Wesder
félisten
-
TBT
addikt
Érkezik a (tavaly nyáron PS5-re megjelent) Final Fantasy XVI PC-re is, valószínűleg még az idén:
The PC version of Final Fantasy XVI is in the 'final stages of optimization', Yoshi-P says a demo is planned before release.
"It won't be a year, it won't be two years, it will probably be shorter than that, so stay tuned.""I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
miami
tag
válasz xbdream #162180 üzenetére
Ahogy Xaels írta, akár on the fly is lehet váltosztatni, annyi fontos, hogy a Traitek amik bizonyos archeotypokhoz kapcsolódnak deaktiválódnak ha kiveszed azt, de listában továbbra is látszanak majd kiszürkítve. Én azt csináltam, hogy betettem egy újat másodiknak és húztam amikor lehetett, ha viszont túl durva volt a helyzet visszatettem azt ami már maxos volt, pl bossok ellen.
-
TBT
addikt
válasz Szoke1982 #162166 üzenetére
Sajnos mindegyik ázsiai cucc ilyen. A Nier: Automata, a Scarlet Nexus, a Final Fantasy VII Remake és a Tales of Arise is ilyen volt (ahogy Nintendo Switch-en is a Xenoblade játékok). Szerencsére a Final Fantasy VII Rebirth már üdítő kivétel, ott sokkal szebb és változatosabb a táj, emellett npc-k és kisállatok is színesítik (azok a nyuszik baromi aranyosak benne). Gyakorlatilag az eddig a legjobb J-RPG ilyen szempontból. A Stellar Blade sajnos nagyon fapados, de nekem ennek ellenére is tetszik (főleg ez a sok bibliai utalás és torzított lény). Kíváncsian várom a játékot.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TrishtanAG
senior tag
válasz rasotamas #162169 üzenetére
Ilyen szempontból nem különbözik bármilyen más RP applikációtól (gyári, Chiaki, Psplay), elvégre ugyanazt a technológiát használja. Egyedül a controller jobb, mint bármilyen más kékfogas, amit kapni lehet. Cserébe egy átlag mobilnak/tabletnek szebb a képe, hosszabb az üzemideje, és akár nagyobb HZ-el a 60-nál sőt HDR-el, amiket a Portal nem tud.
www.adventuregames.hu
-
veterán
Sziasztok!
Vennénk egy Portal-t a PS5 mellé.
A kérdésem az lenne, hogy bármivel tud többet mint egy kontroller meg egy tablet/telefon? Jobb latency vagy valami? Vagy 100%-ban megegyezik az élmény?Illetve hol érdemes beszerezni? alzánál lég jó áron van, de érkezés április.
1-2 kisebb konzolboltnál látom inkább 100 körül
Telekomnál is árulják, de nincs készleten, legalábbis az online felületen.Szerk: Még egy kérdés, van egy PS4 is otthon nem csak PS5, azzal is működik?
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Szoke1982
senior tag
Ez mind szép és jó, (tényleg király) de csak nekem tűnt fel, vagy zavart amit a demóban láttam?
Maga a táj, ez alatt értem nagyon üres kb minden, mint nem is tudom, ott van egy loot láda és ennyi...
Maga a környezet avagy a részletek kidolgozása az valahogy túl kevés, üres nekem.
Mintha kb 50%-ban lenne kész a pálya design-ja!
Nagyon minimalista vagy, hogy írjam le!
Nem tudom én többet vártam.. Bár lehet, hogy szart sem láttam még belőle.
És megváltozik a véleményem majd..Nem tudom pl most a remnant 2 kapott már el január óta, de ott érdekes tetszik nagyon a helyszínek, kívan dolgozva, stb.. változatos is, de látszik van benne meló! Az egész hangulat fasza!
Vagy ez sajátos náluk a japán cucc véget, hogy lyen steril stellar blade?Mindegy, most jelenleg legalább már a 3 cuccból már csak a Dragon's dogma 2 - várom!
Ronin is várhat meg a stellar blade is jelenleg!
De még a dragon's is lehet élverzik ki tudja, ha konzolon nem lesz meg a fix stabil 30fps sem!Idén egy játékot várok isten igazán, ha szívemre teszem a kezem, az pedig a Black Myth: Wukong!
De ott most néztem, az oldalukon előbb pc és majd ps5 -re jön később?
Mert fura, hogy sehol sincs még a Ps store - on!
Előbb pc re jön ki és később ps5? Fura.. -
Wesder
félisten
PlayStation, ahoy! How Rare’s pirate adventure Sea of Thieves set sail for a new platform
Sony worked directly with the Sea of Thieves team to help port the game to PS5.
Rare says Sony has been extremely helpful, holding regular calls and making its own tech staff available.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Xaels
félisten
válasz xbdream #162163 üzenetére
Bármikor változtathatod az archetype-od, az elért archetype szinted sem veszik el és ezeknek semmi hatása nincs a gyűrűkre, amulettekre de a skillek az archetype-hoz kötöttek, de ha a Trait-ekre gondolsz azokból csak az archetype-hoz tartozóak. A rerollt nem törli a karaktered.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
xbdream
csendes tag
Sziasztok lenne pár kérdésem a Remnant 2 kapcsán. Ha valaki tud segíteni ne tartsa magában. Köszönöm.
A primary és secondary archetype-ot bármikor változtathatom a Remnant 2-ben? Csak a megfelelő tárgyra van szükség a rejtett archetype-ok megnyitására ugye?
Ha például lecserélem a 14 szinten lévő primary Handlert, akkor a jövőben visszatudom álltani ezzel a 14-es szinttel a karaktert?
Illetve ha változtatok archetype-ot, akkor az amulettek, gyűrűk, skillek megmaradnak?
Ha reroll campaignt nyomok, akkor a karakterem szintje, tárgyak, amulettek, gyűrűk, skillek törlődnek vagy megmaradnak? -
TBT
addikt
Stellar Blade (Gameinformer):
20 különböző boss lesz benne és 40 féle ellenfél."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
nagyúr
válasz ProEvoFan #162125 üzenetére
Tegnap este fél 11-kor mondom még nyomok egy utolsó versenyt, nyilván a soron következő mission az egy 30 körös endurance futam volt, valami 65 perc volt Azért megmondom őszintén ez így koncentrálós, sose nyomtam szerintem ilyen hosszú versenyt egyben. Itt aztán van tétje a dolognak, mert ha a 25. körben eltoltja az ember akkor nincs idő visszapörgetés. Tetszett, hogy taktikázni kellett a pit stop kiállásoknál és bár 20 helyről indulva végül csak 3. lettem, így is rohadtul élveztem
-
Bad Pritt
félisten
válasz TrishtanAG #162158 üzenetére
Hát ha csak egy remake akkor talán nagy gondjuk nem lesz, hozott anyagból dolgoznak.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
markknight
veterán
válasz spleenszuru #162156 üzenetére
Azért rossz, mert PS4-es cím. Nagyon sok PS4-es játék (főleg a Far Cry-ok) úgy futnak, hogy nem bírja az ember 10 percnél tovább. Mintha, akadna vagy késne, nem is tudom leírni. De nem mindegyik, nem tudom minek függvénye. De a Rivals az pont ilyen.
-
spleenszuru
őstag
válasz Atesz40 #162154 üzenetére
Ehhez a témához:
Megvettem az NFS Rivalst valami 1100 Ft-ért. Anno PC-n toltam virágboltból, 60 FPS unlockkal, de attól meg tiszta bugos lett.No kérem, ez a játék a rossz példája a 30 FPS-nek. Lenyomtam a racer tutorialt, és fájó fejjel léptem ki belőle, ami ugye 10 perc kb.
Szerencse, hogy csak 1100 volt, játszhatatlan.Ui.: tudtam előre, hogy ez egy 30 FPS-re lockolt NFS, a rosszabb fajtából, ennek ellenére 1100-at megért, hogy megtudjam, mennyire rossz.
Malaka!
-
Atesz40
junior tag
Sziasztok!
Elnézést kérek a fórumtársaktól.Fa fejűen gondolkodtam.
Nem lett volna szabad kötnöm az ebet karóhoz 30/60 fps témában.Szeretnék a közösség része lenni.Belátom,nem ez a módja.
-
S e t h
nagyúr
Nálam ott van a Nioh a kedvencek listán és ha ezt még nyakon is öntik némi Tsushima open world feelinggel, akkor tényleg nagyon kell igyekezniük, hogy húzzam a számat.
Kíváncsi leszek mi lesz a holnap két videó konklúziója, mennyit látunk a gameplayből.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amerzone: The Explorer's Legacy - Official Reveal Trailer
- Valamikor idén jön.Live-Die-Respawn
-
S e t h
nagyúr
végre vmi életjel
-
markknight
veterán
Azért igazán ráengedhetnének a PS Store-ra valami alap filtert, mert olyan szinten tetőzik a mocsok, hogy az valami hihetetlen: [link]
Végiglapoztam most az akciós játékokat is és elképesztő mennyi ilyen 1 emberes zs kategóriás, értékelhetetlen gyász tud oda felkerülni. Egy ilyen steam féle green light rendszert bevezethetnének.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
veterán
válasz spleenszuru #162143 üzenetére
Valszeg lejártak már a pálya/autólicenszek, és nem érte meg meghosszabítani. Sok autós játék jut erre a sorsa, és többek között emiatt lesznek a GTA-féle játékokban mindig kamu autómárkák.
-
F-ECT$
titán
válasz spleenszuru #162143 üzenetére
Sajnos az ilyen folyamatos netet (és szervereket) igénylő játékok esetén, pláne ha jön az új rész, akkor kb ennyi van. Persze megcsinálhatnák azt, hogy az utolsó patch kiveszi ezt, és maradhatna a Store-ban, de gondolom nem éri meg.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
Elderath
őstag
válasz undercover #162136 üzenetére
Azt nem tudom, de nézegettem reviewket és nagyon dicsérik. Remélem elég hangos is lesz
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
undercover
őstag
Jah én lemaradtam valamiről
Miért lett a Pulse Elite fülles áprilisra halasztva? Azt hittem márciusban már elérhető lesz.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Bad Pritt
félisten
válasz vonSux #162117 üzenetére
Én gépen lementettem az utókor számára azt a kommentemet, amiben leírtam, hogy szerintem mi fog történni legkésőbb a következő generáció végéig: átszervezik és központosítják ezt az istentelen méretű céghalmot, amit magukévá tettek az elmúlt évtizedben -(ezt már el is kezdték amúgy), majd szépen leradírozzák a veszteséges és felesleges csökevényeket, mint például a konzolgyártás.
Csak a fanboiok fejében él görcsösen a konzolverseny, mint létező fogalom.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
nagyúr
5 ev utan ujra elovettem a GT Sportot. Ez alatt az 5 ev alatt jatszottam egy tucat autos jatekkal, de még mindig messze ez a legjobb. A GT7 lehet jobb csak ennel kb. Playstationre. Annyira jo az autok kezelesre, annyira finom ez a jatek... imádom. Középszerű sofőrkent is tudok benne ervenyesulni, van benne kihívás, de nem veszi el a kedvem. Nagyon be tud rantani Vegig nyomom szerintem mostmár az osszes versenyt, ha nem is aranyra, de bronzra legalább.
-
Moby
veterán
válasz icemad #162120 üzenetére
Nagyjából már most is ez a helyzet. Tényleges verseny nincs, egész más folyamatok vezérlik a sony lépéseit, nem az, hogy az MS mit vagy hogyan csinál a saját konzoljával. Szerintem az, hogy hardvert biztosít-e az MS ténylegesen semmilyen szerepet nem játszik ilyen módon már most sem. Az olcsó konzolja sokkal rosszabbul fogyott, mint várható volt, semmilyen tényleges folyamatot nem indított be. A drágábbik nem alternatívája semminek. Egy darabig az volt, amíg elérhetetlen volt sokaknak a PS5, de ahogy ez megszűnt, ez a szerepe is elpárolgott.
[ Szerkesztve ]
-
válasz vonSux #162117 üzenetére
Senkinek nem lenne jó, ha egyszereplős lenne az asztali konzol piac.
Quest ugye vr cucc, az más.
Switch meg túl gyenge asztali konzolnak. Bár még a switch 2 okozhat meglepetést,de az is inkább kézikonzol lesz.
Ha csak ps marad, akkor nagyon szar világ elé nézünk. Se árverseny, se minőség verseny, se semmilyen verseny nem lenne. Azt adnák ki és annyiért, amire ők gondolnak.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
undercover
őstag
Sziasztok!
A Pulse Eliteről van valakinek valamilyen véleménye? Érdemes lenne berúházni rá vagy felejtős?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
echterion
nagyúr
Felesleges ezt megpróbálnod elmagyarázni azoknak, akik nem fogják fel, hogy attól, hogy az európai kultúrában szocializálódva nem megy át ezen játékok "üzenete", attól még más kultúrában működnek és ezt elfogadni...nos, ez nem mindenkinek megugorható magasság.
És igen, végre feldobja valami ezt a topikot, a sok "30 fps szar, de az se nincs meg", meg csúnya performace módos kommentek közepette. Szóval én folytatásra bíztatlak.******
-
Beegabor81
tag
válasz TrishtanAG #162110 üzenetére
Senkit nem érdekelt a Witcher meg a Metro amíg játék nem készült belőle , szóval van esélye ugyanúgy
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Night Wanderer - Official Announcement Trailer
Sci-fi fantasy soulslike RPG Jarosław Grzędowicz-nak a The Lord of the Ice Gardent könyvsorozata alapján. Majd egyszer jön, dátum még nincs.
Live-Die-Respawn
-
S e t h
nagyúr
A Sony Korea betiltotta a Rise of the Ronint Dél-Koreában.
Sem lemezes, sem digitális formában nem forgalmazható, illetve meg sem kívánták jelentetni.
Ez azért igen szép, komoly sérelmek lapulnak a felszín alatt a két ország történelme miatt.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Sanyyka
aktív tag
válasz Sanyyka #162066 üzenetére
ahh, bocsi ezt Portál-ra keresés után írtam, úgy okésnak tűnt.
Gratula annak, aki megfejtette és örülök, hogy a többieket meg tudtam mosolyogtatni.
Kár, hogy nincs ilyen funkciója, kizártnak tartotok egy erre egy későbbi fejlesztést?
Szerintem sokak esetében előre mozdítaná a vásárlás-döntést.
Persze és sajnos borítékolom a nemleges választ, mert ezzel a konzolnak talán valamivel többet kellene számolnia, bár szerintem ennyire képesnek kellene lennie. -
S e t h
nagyúr
A Sony vonatkozás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- Új Steam Deck OLED 512GB + Samsung 512GB SD kártya + Spigen tok + üvegfólia + hordozó tok
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet