-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Nem tom volt e már, de lehet kapunk egy kis updatet a dashboard-ra: [link]
Xbox One: bandymnc
-
Atesz40
junior tag
Végre volt ma időm játszani a Rise of the Ronin al.
A harcrendszer nagyon rendben van.Könnyen tanulható.
Van benne kihîvàs legkisebb nehézségi fokozaton is.
A grafika rendben van.Nem a legszebb jàték,de hangulatos.
Fps droppot akadozást nem tapasztaltam.
Számomra pozitîv meglepetés. -
Ronam
addikt
Alone in the dark-ban elment a hang, és bármit próbalok, nem javul meg. Volt valakinél ilyen? Youtube-on találtam videót, de megoldás az nincs.
Közben találtam egy megoldást, manual save, újratölteni, és utána működik.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
remélhetőleg jó lesz
igen, for ps, de gondolom nem 10ből 8 embernek van ezzel problémája worldwide, így valszeg még nem ütötte meg a hibaszázalék azt a számot, hogy direkt ezt javítsák pl a razernél, másra ntok gondolni, mert ugye én a másik véglet vagyok, minden ok. (pedig aztán a ps5 is a rúter mellett van, ergo ha akarnák, zavarhatnák egymást )
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Wesder
félisten
válasz balázs1991 #163491 üzenetére
Single rész is lehet live service. Ez nem feltètlen jelent mindig multi játékot.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
balázs1991
csendes tag
-
Tigi
őstag
válasz Raysen623 #163466 üzenetére
Én és két kollégám előrendeltük és eddig kb. 100 órát tettük bele, a sok hibája ellenére sem nagyon tudtuk letenni, van, hogy együtt nyomjuk, van, hogy randomokkal, de nekünk általánosságban bejött a játék.
Őszintén szólva mióta megjelent, szinte csak ezzel játszok, kicsit béna vagyok a mai napig, de nagyon élvezem így közel az ötvenhez.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
senior tag
-
F-ECT$
titán
válasz Ghostman78 #163481 üzenetére
Igen. Ajándék feltöltő kártyát tudsz venni és kész.
Dive ever, work never.
-
senior tag
-
F-ECT$
titán
válasz Ghostman78 #163478 üzenetére
Itt nincs ilyen. Ezt a kihívást sem tudják a Sony mérnökei 15 éve meglépni...
Dive ever, work never.
-
senior tag
nem vagyok nagy spíler ps5 témában
spiderman 2 gamet magyar felirattal szeretném ajándékba venni kódos letöltéssel, vagy ahogy lehet, emailben megküldve, bármelyik verzióba jöhet (standard , deluxe)
xboxon megoldom az ilyen témát a storebe....PSnél nem találom ennek a lehetőségét
https://www.playstation.com/hu-hu/games/marvels-spider-man-2/köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
toxicjew
addikt
Ahogy ígértem.
-
Raysen623
addikt
válasz Xaels #163467 üzenetére
Lábsérülés rendben van. Sík terepen voltam képtelen elvetődni a támadó bogarak elöl, mivel volt mellettem-mögöttem egy rohadt doboz, ami felfogott. Ez még rendben is van, de aztán sehogy nem akart felállni. Az is nevetséges, hogy minden játékban egységesen karika gombra gugol és fekszik, majd x-el fel lehet állni, de itt nem. Itt a karikával kell felállni kizárólag. A mászsás megint egy másik BUG-os dolog. Simán felmászik normál esetben oda ahova szeretnéd, de ha támadás alatt vagy, akkor meg nem.
Az is vicces, amikor körbenézek nincsenek e mögöttem bogarak és nem látok semmit, másikirányból jönnek, elkezdek lőni, erre hátulról megölnek. Mintha teleportálnának. Olyan is akadt, hogy kiszúrtam egy nagyobb bogarat, utánarohantam, de mire kiértem egy tereptárgy takarásából, bogár nem volt sehol. Nem is értem az ilyeneket.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Bencus88
nagyúr
Azt hittem velem van a baj, szerencsés voltam ingyen kipróbálhattam, 15 perc után töröltem. Ez van
-
F-ECT$
titán
válasz Raysen623 #163466 üzenetére
Megvettük haverok 3-an, együtt is játszottunk, és azóta innen a PH-ról is játszottam 6-8 emberrel. Bele is szaladt 80 óra, de azért olyan 50-60 óra után már csökkent az élmény része, lassan meg elengedem a kezét, igazából már csak a 3-ik új faj érdekel, illetve pár trófeát csinálnék még meg.
Az irányítást szokni kell, de amúgy azzal kapcsolatban inkább az a bug, hogy be tudsz szorulni olyan helyekre, ahonnan nem lehet kijönni.
Dive ever, work never.
-
Xaels
félisten
-
Raysen623
addikt
Elkövettük azt a hibát hogy belevágtunk a Helldivers 2-be. Más is talákozott olyan idegesítő dolgokkal pl. hogy nem akar futni a karakter amikor kellene, a vetődés katasztrofálisan van megoldva, akárcsak a felállás fekvő helyzetből. Rohadt nehéz megszokni az irányítást.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Fernet
senior tag
03.30-án jár le az essentialom, most ránéztem és 19.200-ért mutatja a Store. Meg is hosszabbítottam gyorsan. Azt írja 04.02-ig tart az akciós ár.
-
melega
őstag
Kérdésem lő meg siklóernyős traningnél mért fagy le a Rise of the ronin?
Mintha pausesna de akarmit nyomok nem megy tovább.
A játek is belassul sima ps 5 ön.Lehet a Dragon's dogma 2 nagyon leterheli?
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
válasz nokia123 #163455 üzenetére
Akartam már írni ezzel kapcsolatban. Nemrég vettem egy Dualsense Camot a Notebook nal. Agyaltunk az eladó sráccal, hogy vajon létezik e egyáltalán v2 és ha igen, akkor nekik van e. Ki is bontottunk párat, hogy a hátulján lévő számokat nézzük ahogy korábban egy tag itt írta.
Erre gondolok. A lényeg, hogy ennek a doboza már papír volt, ezt az eladó emelte ki, illetve mondta, hogy ez a legújabb széria. Ugyanúgy 1500mah van ráírva, viszont a kódok alapján a gen 4 kell, hogy legyen, vagyis elméletileg már a v2. Használtam már, nem tudom pontosan hány órát bírt, de érzésre többet, mint a sima. Most dolgozom, de este tudok küldeni képet a hátuljáról a kodokról ha vkit érdekel.
-
Raga
senior tag
válasz TrishtanAG #163453 üzenetére
Köszönöm mindenkinek
-
-
toxicjew
addikt
válasz MrPeekaboo #163443 üzenetére
Aha, akkor én is kikapcsolom a megújítást, hátha érzékeli a rendszer. Hol vásároltál be, hogy pontot is kaptál érte?
-
MODERÁTOR
De igen, csak a Steam-ben kell beállítani és onnan indítani. Illetve gondolom a DualSenseX is működhet. Viszont ez nem a megfelelő topik ehhez.
-
LÁZ
addikt
a fejhallgatót is updateelheted, ha az app feldob vmit, de ahogy utánaolvastam, legtöbb embernél már az is megoldás volt vmiért, hogy az átalakító kábellel dugta rá a sticket a ps5re (simán lehet, hogy az már árnyékolt annyit, hogy ne akadjon össze)
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Frod
addikt
válasz Sanyi.mTs #163442 üzenetére
Szerintem nem, megadja azt a legkönnyebb szinten is, de attól még piszok jól be kell tanulni az egész játékot, mert 25 éves kor alatt kell befejezni.
Nekem a pályák már viszonylag flottul mennek, de a 3-4-5. boss bőven elkalapál, lehet idővel menne, de nem férnek bele már ilyenek.Do you see the white shadow?
-
Raga
senior tag
Sziasztok!
PS5 kontroller pc-hez csatlakoztatás hogy kell?
Red Dead2 megvettem Epicen mert nagyon jó árban volt gondoltam kontrollerrel játszom de ahogy bedugom elmegy a hang a játékról és semmit sem csinál. -
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz toxicjew #163407 üzenetére
Nekem 4-én járt volna le. Az automata megújítás már egy ideje ki volt kapcsolva. Meg nem emlékszem, hogy ilyen email-t kaptam volna korábban. Valami algoritmusuk lehet arra, hogy kinek mikor ajánlják fel meglévő előfizetés esetén a kedvezményt. Mindenesetre tegnap bevásároltam feltöltőkkel, így olyan 21k-ból egy évig jó vagyok és még 315 pontot is kaptam.
-
Tigi
őstag
Na, kipróbáltam a Controller-t kábellel.
Kb. 2 óra játék után már azt hittem, hogy jó lesz, mire megint előjött pár másodpercre a hiba.
Ajánlásod alapján megcsináltam a FW upgrade-et, ahogy lesz időm megint kipróbálom.ANOka:
Ez sok mindent megmagyaráz, köszi az infót.Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Jelenkezek a Update utáni fejleményekkel.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
S e t h
nagyúr
válasz Ramoskaa #163415 üzenetére
Amikor eljutunk abba a korba amikor jobban fog számítani az idő amit hasznosabban is eltölthetünk, akkor egy nem megfelelően kiválasztott játék minden egyes perce haszontalan időtöltésnek tűnhet.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Frod
addikt
válasz undercover #163432 üzenetére
Tedd le easy-re, én is így nyomtam.
Aztán úgyis látod a fejlődést saját magadon.
Elsőre valami 70+ évesen nyomtam le a fő bosst, azóta jó pár run belement, és már 40 körül megvan.
De a platinát én is elengedtem.Do you see the white shadow?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz undercover #163432 üzenetére
Nem nehéz.
Vagy csak megedződtem az Elden Rigen? -
undercover
őstag
Én is belenéztem a Sifuba ha már PS Plus katalógusba bekerült.
De ez nagyon nehéz
Többször is újrakezdtem az első meg második pályát rengetegszer. A harmadik pályára eljutok olyan 30 év körül. Viszont ez a pálya baromi nehéz. Főleg végén a boss én feladom szerintem
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Wesder
félisten
Grunded | Fully Yoked Update revealed.
• New Game+
• Fire, red, and black Ant Queens
• Infused bugs
• New molars
• New achievements
• Ability to upgrade gear past level 9
• New mutations
• New weapon variants
• Secret Door: beat the Javamatic, Brood Mother, Mantis and Wasp Queen to open a secret door. What's behind the door?
• and much more
• Final (large) update to GroundedComing April 16 to Xbox, PC, Nintendo Switch, PS4/5 and Xbox Game Pass.
-
LÁZ
addikt
megcsúsztam
szóval egy prom van, ilyen problémával nem találkoztam (de tény, hogy másnál is előjött már), pedig panel+tonnányi beton, meg mindenhol minden is 'sugároz' vmit.
ami megoldás lehet
- headset fw update
- előre dugod a sticket, illetve nem direktbe, hanem a headsethez kapott átalakító kábellel (nálam így van, és minden ok)a kontroller kábelen is összeakad a headsettel, vagy csak wirelessbe?
-
veterán
Sziasztok! Mennyire valós az hogy (külföldi?) amazon vásárlás a Triwarden-nél gariztatható. Vennék egy használt PS Portalt
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Használ itt valaki Razer Kaira Headset-et a PS5-höz?
Az a problémám, hogy időnként irányíthatatlan a játékban a karakter (Helldivers 2), ha használom a fülest.
Ezalatt azt értem, hogy random mondjuk nem reagál a gombokra a Controller vagy minimum 90 fokot forog a karakter, ez pár másodpercig tart aztán megint jó.
A Controller az Bluetooth-on kommunkál elvileg, a füles meg 2.4Ghz Wirelles-en.
Létezik, hogy valami módon zavarják egymást?
Mert eddig úgy néz ki, hogy akkor hülyéskedik, ha használom a fülest.
Kettő Controller-em van, mindkettővel csinálja.Előre is köszi.
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Ramoskaa
senior tag
Kicsit lemaradva, de elkezdtem a diablo 4et ,mert 1-3 -ig megvolt. Az első perctől unom, kár volt a mobilos diabloval játszani ,mert kb nekem ugyanaz. Nem tudom folytatni ,mert elpazarolt időnek látom. Érzett még így valaki?
Éves Alza+ 20% kedvezményhez kód : JLHbmJQjz2mL
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Csabee86 #163408 üzenetére
Igen. Én most tolom.
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
-
nincsnév007
őstag
most az új frissités óta miért van az hogy a controller mikrofon 15-20 percenként automatán elnémul beszéd közben?
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Sekiro-val játszik valaki itt PS5-ön? -
toxicjew
addikt
válasz MrPeekaboo #163406 üzenetére
Érdekes, nekem 5-én fog lejarni, szintén az extra, és csak egy emlékeztető email t kaptam hó elején, hogy emlekezzek Kedvezményről szó sem esett 🙁 Remélem megszannak, nem szívesen adnék 45 ezret érte...
-
MrPeekaboo
senior tag
Kedvezményes előfizetéssel kapcsolatban jeleznék. Tavaly áprilistól van extra-m, ami hamarosan lejár. A napokban kaptam email-t, hogy 25% kedvezményben részesülök csak az extra hosszabbítására. Az érdekesség benne az, hogyha app-on keresztül hosszabbítanék, akkor már 30%-ot mutat, így 31.5e-ért 04.01-ig megtehetem. Valószínüleg benevezek rá, mert PS Stars pontokból összegyűlt pár feltöltő, meg ha lehet venni még kedvezményesen, akkor azokból megoldom közel essential áron. Ja és PS4-em van, ha ez számítana valamit.
-
melega
őstag
válasz S e t h #163401 üzenetére
Én is elkezdtem a Rise of the Ronint dusk közepes fokozaton.
Mivel 7 es szinten 9-10es szintű területek felszabadításába az erősebb tucat ellennel annyit szívtam mint a bűn négy megtestesítőjével a Dark Souls 2 be ezért visszavettem dawnra.
Amúgy 8 as szintű vagyok, az adott területen aktiválom a fáklyákat, felszabadítom az ellenséges területeket utána csinálom a fő és mellékküldetéseket.
Egy ellenséges táborba volt ahol 11 ellen volt.
Amúgy tetszik. -
S e t h
nagyúr
Kissé fura a roninban, hogy a trófeák japán nyelvűek, semmit sem értek belőlük.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- GTA V
- Anime filmek és sorozatok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Proxmox VE
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nyugatinál Playstation 5 slim / fat / pro + 2 év garancia + beszámítok
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!