Hirdetés
- PlayStation 5
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mozgásban a Commandos Origins
- Assetto Corsa Competizione
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- GTA V
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
-
(rögzített hozzászólás)
Nyereményjáték!
Újabb játékkulcs került felajánlásra opr jóvoltából, és megint játszani lehet érte!
MLB The Show 25 Digital Deluxe Edition
A játék egy külön topikban zajlik, ott lehet leadni a feltett kérdésekre a helyes válaszokat. A szabályok és a kérdések az összefoglalóban olvashatóak.
Jó játékot és sok szerencsét mindenkinek!
A felajánlást pedig köszönjük opr kollégának!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
nokia123 #163455 üzenetére
Akartam már írni ezzel kapcsolatban. Nemrég vettem egy Dualsense Camot a Notebook nal. Agyaltunk az eladó sráccal, hogy vajon létezik e egyáltalán v2 és ha igen, akkor nekik van e. Ki is bontottunk párat, hogy a hátulján lévő számokat nézzük ahogy korábban egy tag itt írta.
Erre gondolok. A lényeg, hogy ennek a doboza már papír volt, ezt az eladó emelte ki, illetve mondta, hogy ez a legújabb széria. Ugyanúgy 1500mah van ráírva, viszont a kódok alapján a gen 4 kell, hogy legyen, vagyis elméletileg már a v2. Használtam már, nem tudom pontosan hány órát bírt, de érzésre többet, mint a sima. Most dolgozom, de este tudok küldeni képet a hátuljáról a kodokról ha vkit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest