Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
-
(rögzített hozzászólás)
Nyereményjáték!
Újabb játékkulcs került felajánlásra opr jóvoltából, és megint játszani lehet érte!
MLB The Show 25 Digital Deluxe Edition
A játék egy külön topikban zajlik, ott lehet leadni a feltett kérdésekre a helyes válaszokat. A szabályok és a kérdések az összefoglalóban olvashatóak.
Jó játékot és sok szerencsét mindenkinek!
A felajánlást pedig köszönjük opr kollégának!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
nokia123 #163455 üzenetére
Akartam már írni ezzel kapcsolatban. Nemrég vettem egy Dualsense Camot a Notebook nal. Agyaltunk az eladó sráccal, hogy vajon létezik e egyáltalán v2 és ha igen, akkor nekik van e. Ki is bontottunk párat, hogy a hátulján lévő számokat nézzük ahogy korábban egy tag itt írta.
Erre gondolok. A lényeg, hogy ennek a doboza már papír volt, ezt az eladó emelte ki, illetve mondta, hogy ez a legújabb széria. Ugyanúgy 1500mah van ráírva, viszont a kódok alapján a gen 4 kell, hogy legyen, vagyis elméletileg már a v2. Használtam már, nem tudom pontosan hány órát bírt, de érzésre többet, mint a sima. Most dolgozom, de este tudok küldeni képet a hátuljáról a kodokról ha vkit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen program, ami...?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - szép állapotban
- PS 5 controller
- Eredeti Anbernic Rg40XXV játékkonzol 64/128 GB SD kártyával 16000+ játék
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest