Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
Xaels #163467 üzenetére
Lábsérülés rendben van. Sík terepen voltam képtelen elvetődni a támadó bogarak elöl, mivel volt mellettem-mögöttem egy rohadt doboz, ami felfogott. Ez még rendben is van, de aztán sehogy nem akart felállni. Az is nevetséges, hogy minden játékban egységesen karika gombra gugol és fekszik, majd x-el fel lehet állni, de itt nem. Itt a karikával kell felállni kizárólag. A mászsás megint egy másik BUG-os dolog. Simán felmászik normál esetben oda ahova szeretnéd, de ha támadás alatt vagy, akkor meg nem.
Az is vicces, amikor körbenézek nincsenek e mögöttem bogarak és nem látok semmit, másikirányból jönnek, elkezdek lőni, erre hátulról megölnek. Mintha teleportálnának. Olyan is akadt, hogy kiszúrtam egy nagyobb bogarat, utánarohantam, de mire kiértem egy tereptárgy takarásából, bogár nem volt sehol. Nem is értem az ilyeneket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Miyoo Mini V4
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest