-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz Xaels #163467 üzenetére
Lábsérülés rendben van. Sík terepen voltam képtelen elvetődni a támadó bogarak elöl, mivel volt mellettem-mögöttem egy rohadt doboz, ami felfogott. Ez még rendben is van, de aztán sehogy nem akart felállni. Az is nevetséges, hogy minden játékban egységesen karika gombra gugol és fekszik, majd x-el fel lehet állni, de itt nem. Itt a karikával kell felállni kizárólag. A mászsás megint egy másik BUG-os dolog. Simán felmászik normál esetben oda ahova szeretnéd, de ha támadás alatt vagy, akkor meg nem.
Az is vicces, amikor körbenézek nincsenek e mögöttem bogarak és nem látok semmit, másikirányból jönnek, elkezdek lőni, erre hátulról megölnek. Mintha teleportálnának. Olyan is akadt, hogy kiszúrtam egy nagyobb bogarat, utánarohantam, de mire kiértem egy tereptárgy takarásából, bogár nem volt sehol. Nem is értem az ilyeneket.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest