Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Látom egyre több PCs emberke vesz konzolt.
-
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Atesz40
junior tag
válasz Wesder #161595 üzenetére
Nyugtával dîcsérd a napot!
Az elmúlt 3-4 évben a konzolosok is bele kóstoltak a magasabb fps elönyeibe.És utána már lenyelni a vissza felé fejlődést.Hát....Nem kîvánok 7-800 ezer forintos pc-t fenntartani azért H játszak.
Ha konzolnak problémát fog okozni tendenciózisan a 60fps meglehet H veszem a kalapom és màs hobbi után nézekPc-t megszivattak minket a bányászok.
Az új konzolok 60, fps el voltak promózva.Aztán lassan jönnek a fix 30 fpses cîmek.
És elnézést de nehezen viselem ha a pénzemért hülyének néznek.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Atesz40 #161594 üzenetére
Az àtlag jàtékosnak a te problémàd nem probléma. Aki meg komolyabban benne van ebben a hobbiban, megveszi PC-re. Eddig se buktatott jàtékot a 30fps, ezutàn se fog.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Atesz40
junior tag
Sonyék is lehetének annyira tökösek ha már annyira promóztál 60 fps el el a konzolt a médiumoknan és ugye a dobozon is,hogy azt mondja a fejlesztöknek, hogy az én platformokra új cîmet úgy adhatsz ki h legyen benne performance Mode.Nem érdekel,hogy oldod meg.Old meg!
A magam részéről 2024ben olyan cîmért pénzt nem adok ami nem tudja a 60fps -t.
-
zozika84
őstag
válasz Rigormortiis #161581 üzenetére
Itt nem a 30 a gond, hanem hogy abbol is droppol rendesen. Nem szabad day one megvenni és problem solved
161591# Teljesen megértelek.
[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Wesder
félisten
válasz Atesz40 #161588 üzenetére
A felsorolt pèldàid egy konzolra kèszültek el X idô alatt, a DD2 meg 3 konzol meg PC szintén X fejlesztési idô alatt. Vannak prioritàsok egy fejlesztès soràn, ès az hogy egy jàték hàny fps-sel szaladgàljon konzolon, csak fejlesztôi döntés kérdése, amit màr a fejlesztés elején meghoznak.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Atesz40
junior tag
-
Wesder
félisten
Ghost of Tsushima is coming to PC on May 16
Features:
-Unlocked framerates
-Ultrawide (21:9), Super Ultrawide (32:9) and Triple Monitor support (48:9)
-DLSS 3, AMD FSR 3, Nvidia Reflex/DLAA
-DualSense support
-Customizable mouse + keyboard controls[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Atesz40 #161584 üzenetére
"És egyértelműen trehány fejlesztési munka"
Nem.
" Ezeket a fejlesztöket a pénztárcánkkal kell büntetni.És rögtön meg fognak tanulni optimalizálni."
Ez nem így mûködik.
-
addikt
Régebben CRT -n könnyen túlélted a 30 fps -t. Még akár később LCD -n is.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Atesz40
junior tag
Nyîlván 2005-2010 körül énis el voltam PC-n 25-30 fps el.
De ahogy haladtunk elöre a korral alakult ki igény a magasabb fps-re mert simább.
2024 Ben legyen már a minimálisan elvárható a 60 képkocka.Még ha PC grafika médium ot is tud a konzolon.
Arról nem beszélve, hogy rengeteget példa van.Gow ragnarok, Ghost of Thusima,Forbidden West.
No kérem.Ha ezen grafikát böven meghaladja egy játék talán elfogadom a 30 fps-t.De, hogy közelében sincs és még 30 fps is...Az úgy problémás
És egyértelműen trehány fejlesztési munka
Nagyon remélem,hogy mi konzolosok nem engedjük H 2024 Ben lenyomják a torkunkon a 30fps-t.
Ezeket a fejlesztöket a pénztárcánkkal kell büntetni.És rögtön meg fognak tanulni optimalizálni.
Évek óta a multi platform cîmeknél a nagy eladásokat mi konzolosok generáljuk.Ne nézzenek minket hülyének.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tegnap leszedtem az F1 23-at, gondolom az új szabályrendszer miatt, de sokkal nehezebb a kontrolleres irányítás mint a 2019 vagy a 2020-ban volt. Full TC-vel kell mennem mert különben nem bírok kigyorsítani a kanyarokból Milyen lesz így egy esős futam?
-
Wesder
félisten
Volt ott bôven 60fps-sel futó jàték a PS3 elött.
-
-
Atesz40
junior tag
Szállingóznak az első Dragon's dogma 2 technikai elemzések.
A PS5 nek és az xboxnak a 30fps is problémàs....
Nevetséges.Ez ebben a formában egy össze tákolt kînai szar.Egy forbidden west vagy GoW ragnarokhoz képest.
De a Capcom szerint 100 euró lenne reális az új játékokért. -
válasz @rglaaf #161577 üzenetére
Ki kell próbálni több mindent. Feljebb linkeltem a flamethrower elég gyorsan megsüti már, a Laser cannon-t is buffolták, Autocannon, Orbital rail cannon.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Snike
aktív tag
válasz Xaels #161573 üzenetére
Bocsi. Félreérthető voltam.
A "nem véletlenül választják" esetében arra gondoltam, hogy másnak nem nagyon volt értelme (szerintem).
Ha színesebb lesz, az csak jobb.
Pont most olvastam, hogy máshol meg erősítettek.
Szóval így már lesz értelme többféle build-el menni!
A gázt ti már probáltátok?
Mennyire hatékony?PS5, mert az jó! :)
-
válasz F-ECT$ #161574 üzenetére
Nem hiszem, hogy sokkal nehezebb lesz csak a mindent simán átütő railgun helyett más dolgokkal is fognak kísérletezni.
Tegnap pont arról beszéltünk haverral, hogy kell ebbe a játékba a kihívás és néha az, hogy elszabaduljon a pokol. Ha simaliba lenne minden kör az valóban unalmassá tenné. Bár legutóbb a sima kis védekezős küldiben úgy másztak ki a Titánok a föld alól mintha valami alap egység lett volna, minden lyukból kiemelkedett egy, volt egyszerre 4 azon a talp alattnyi területen.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
F-ECT$
titán
válasz Xaels #161573 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy összességében mi lesz így, szerintem kicsit nehezedik a játék, de persze lehet, hogy a buffolt cuccokkal ellensúlyozzák a nerfeket. Mindenesetre a színesebb játék nem gond, sőt, eléggé uncsi ha mindig mindenhova ugyanazokat a cuccokat kell vinni.
Dive ever, work never.
-
válasz Snike #161572 üzenetére
[link] ilyen lett a flamethrower.
[link] ilyen meg a 380 & 120 barrage
Szerintem meg nem baj, ha színesebb lesz a játékmenet, több féle builddel lesz értelme játszani.
-
Snike
aktív tag
válasz Xaels #161569 üzenetére
Ebben az a szép, hogy nem véletlenül választják a játékosok nagy része a bizonyos eszközöket.
(Nálam pl.: pajzsgenerátor, shotgun, rail canon, meg valami légcsapás)
A lángszoró vicces, mert azon át tudott rohamozni a Charger simán!
Haverokkal kipróbáltuk a légi és orbitális csapásokat.
Hát 1-2 teljesen szar, semmire nem használható.
Mert, nagy a szórása vagy a nevével ellentétben alig sebez valamit.PS5, mert az jó! :)
-
F-ECT$
titán
válasz spleenszuru #161568 üzenetére
Nehezen tudom elképzelni, hogy $600 fölé mennének, az olyan 275k Ft.
Dive ever, work never.
-
-
Snike
aktív tag
-
alratar
addikt
válasz markknight #161557 üzenetére
És azt kő fogja megvenni?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
F-ECT$
titán
Persze, legyen minden is jó. No meg legyen tánc is.
De komolyra fordítva, nálam kb ez a sorrend:
Gameplay
60 fps (stabilan)
Karakterek
Sztori
Grafika
ZenePersze kivételek akadnak, de az első 2 eléggé must have, hogy játsszak is a játékkal.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
GEIL
addikt
válasz 30z.Samu #161560 üzenetére
Sajnos igen....éppen ezért nem fogok tudni kiszállni soha a PC-ből sem
(De amúgy ez totál játékfüggő....mert lesz amit konzolon fogok tolni)------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz markknight #161557 üzenetére
Igen, várom a PS5 pro-t és reménykedek benne, hogy az előzetesen beharangozott teljesítménybeli előrelépés (több RT egység is...stb) már PC "max grafika" közeli élményt fog dobni 60 fps-sel és 350 ezer Ft körül.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz Bad Pritt #161556 üzenetére
Jóban vagyok, mert hajlandó vagyok néha "kompromisszumra".
Ár/Érték arányban egy konzol verhetetlen a vele egy árban mozgó PC-vel szemben.....
PS5-ön tolom a Mortal Kombatot, Tekkent....stb
Xbox OneS-en (nyáron cserélem SeriesX-re) játszom a ForzákatDe pl Fortnite, COD vagy bármi más lövöldözős az marad PC-n bill.-egér kombóval....Helldivers2-t nézegetem és a közeljövőben beszerzem, de inkább PC mellett szól most a több érv.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz F-ECT$ #161554 üzenetére
Nekem fontos a fény-árnyék és a sok részlet...füst...por...időjárás....ÉS mindez minimum 60 fps-sel.
-
F-ECT$
titán
-
-
S e t h
nagyúr
Amire én igazán kíváncsi vagyok a dragon's dogma vonatkozásában, hogy amennyiben a képkocka maradt 30, akkor vajon mi változott 10 év alatt, ha ez nem.
Vagy elég lesz annyi, hogy bejött anno? Akkor itt van nesztek megint.
Szóljon nagyot, én szeretném, de 1-2 plusz class ide azért kevés lesz, legalábbis nekem.
30 pénzért már én is válogatós vagyok.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Frod
addikt
válasz spleenszuru #161526 üzenetére
Uncharted 4 és Last of Us Part 2 (a Ps4-es verziók, nem az új egyikből sem)
#161539 TrishtanAG
GotG-ból kb 2 percet bírtam Quality módban, eszméletlen darabos volt.#161530 tboy93
4/2 (döntetlen) - 7 - 8 - 3
(ezekkel az elmúlt ~öt évben játszottam, az 5. résszel meg 15 éve, így túl sok emlékem nincs róla - de legalább megint újdonság lesz a remake )Do you see the white shadow?
-
ldave
félisten
Ha választani lehet, én is mindig a performance, 60 fps (vagy közeli) módot választom. De a Dragon's Dogma első része remek élmény volt, nagyon várom a folytatást és ha ezt 30 fps-sel tehetem meg, akkor azzal fogom.
A Slime draws near! Command?
-
F-ECT$
titán
válasz TrishtanAG #161539 üzenetére
Guardinas esetén nekem az rémlik, hogy szörnyű darabos volt a 30 fps mód.
PS4 korszakból az Uncharted 4 és a Pókember jut eszembe, ahol jól működött a frame pacing, de ezek már 60 fps-sel mennek PS5-ön. (A Detroit is elment még, de ott a lassú játékmenet is segített ebben.)
Dive ever, work never.
-
TrishtanAG
senior tag
Death Stranding és a Guardians of the Galaxy. Ps5-ön én csak szinte azokat láttam smooth 30 FPS-nek.
www.adventuregames.hu
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem egyszerű játék a Sifu, ellenben a kung-fu hangulatot nagyon adja.
-
F-ECT$
titán
válasz oliwire #161531 üzenetére
Durva küldetések voltak, többnél is azt hittem, hogy esélytelen hogy meglegyen, de aztán mindet behúztuk. Főleg az első tűnt reménytelennek: 20 perc után még 0 objective volt kész a 3-ból, az élesztések fele már elment, és a limites strategemek egy részét is elhasználtuk már.
Azért ha szép lassan fejlődsz, akkor a küldetések eleinte nem ilyen kaotikusak, de persze lehet, hogy az adrenailn is kisebb leszDive ever, work never.
-
TBT
addikt
30 féle ruci van a játékban, ezeket a játékban lehet megszerezni (a történet előrehaladtával), feloldani, illetve craftolni. Valódi pénzes shop nincs. Illetve a megjelenés után is fognak érkezni majd ruhák a játékba.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Stellar Blade - Gameinformer
- Development began in 2018
- Set in space and a ravaged Earth
- Nier: Automata was the biggest inspiration
- Combat is flashy but tense
- Defend, parry or use evasive moves
- Parrying enemies will make then "groggy" to open up an attack window
- Consecutive parries lead to dealing a huge blow to enemies
- Assassination combat options
- Wanted to make a game with an ending
- Difficulty options
- Will have a Story Mode but battles will still be fun
- Eve is human
- Eve can be seen "as an angel that descended from outer space with a sword"
- You can make story decisions, but not too much freedom
- Outfits are cosmetic only (about 30 outfits)
- More outfits are planned for after release!
- The Stellar Blade is Eve's only weapon
- Weapon critical hit and speed can be upgradedNéhány új screenshot:
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
oliwire
őstag
Tegnap este letöltöttem a Helldivers 2-t. Nagyon tetszett amúgy, hozta a Csillagközi invázió, vagy a Terminátor hangulatot. Találkoztam is F-ECT$ fórumtárssal is, ezúton is köszönöm a türelmet, ahogy első naposként megtűrtek maguk mellett, és csinálták velem a nightmare nehézségű pályákat
-
nagyúr
Kicsit "late for the party" , de leporgott a Resident Evil Relevations 2 is, coopban. Igy emészthető volt, egyebkent talán számomra eddig a leggyengébb RE rész. Nem jatszottam meg mindet, csak az 5., 7., Rev1, Rev2 volt meg, illetve itten van a backlogomban meg a 2. remake es a 6. resz is. A következő a 6. lesz, szinten coopban. (Ugy hallottam az meg rosszabb mint a Rev2 )
3-4-8 még beszerzés alatt (0 es 1 az lehet kimarad vagy max Switchre veszem)
Nálatok mi a sorrend, melyik resz tetszett a legjobban es melyik a legkevesbe?
-
lmno
őstag
PS4-en az exkluzívok tűrhetőek voltak amik fix 30 fps-el futottak, pl. Uncharted 4 & TLoU2, persze jót tett nekik a 60 fps patch. A PS4-es UC4 szerintem elérhető Extrában.
Viszont ez a lehető legrosszabb megoldás, így iszonyú darabos és inkonzisztens lesz az egész:
"But for consoles, we are aiming for an uncapped frame rate around and above 30 FPS." -
spleenszuru
őstag
Mivel az én szemem is cseszi a 30 FPS, kérlek írjatok már pár PS Extrában elérhető, szerintetek "fluid" 30 FPS játékot, esküszöm ki akarom próbálni most már, mit jelent ez a fluid 30.
Illetve a két GOW-ot már megvettem, ha esetleg azok annak számítanak.
Malaka!
-
Peat76
őstag
válasz Wesder #161517 üzenetére
Nem kell, mert 30fps vagy kettővel kevesebb??
Te most viccelsz?.
Inkább legyen 30, de nézzen ki normálisan...mint fa***m mániákus Jajjjjj csak a 60fps jóóó, mert nem.smooth....
Neeee már!Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Szoke1982
senior tag
Na végre javítva!
[Remnant II Patch 409,464 március 5.]
Performance and Crashes --
- Fixed an issue where Soul Binder would potentially crash the game.
Már végre játszhatok,nem omlik össze! -
Wesder
félisten
S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy PS4 pre-orders go live in Japan.
The three-game collection includes S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, and S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat.
Valószinüleg holnap lesz bejelentvevagyis ma az Xbox Partner Preview streamen.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz pzstm #161514 üzenetére
Javítva lett a hivatalos cikk, mert kétértelmű volt a megfogalmazás. Most már úgy van, hogy a Season 12 lesz az első teljes szezon ami elérhető lesz PS5-ön. Vagyis lehet lesz 1 hónapjuk arra, hogy megcsinálják a Season 11-et... Vagy eleve úgy gondolják, hogy az első hónapban úgyis csak bug javítás lesz. És már volt rá példa, hogy tovább csúszott az aktuális Season. Ne feledjük, hogy a mostani build elég bug-os... valamint most elég durva a cheater probléma...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Wesder
félisten
Dragon's Dogma 2 preview build on PS5 averaged 31 FPS at 4K according to IGN.
They were unable to test lower resolutions, VRR, etc.
Game director Hideaki Itsuno:
"For PC, it will depend on the specs of the machine. But for consoles, we are aiming for an uncapped frame rate around and above 30 FPS."
Ezzel el is dölt hogy nem kell a Dogma 2.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ez finom lesz.
[kép] -
pzstm
titán
válasz negyven2 #161509 üzenetére
Viszont pont azt neztem ma, hogy 12 het van a szezonbol….hogy fognak PS-esek csatlakozni? Vagy valamit beneztem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Sefter
veterán
Köszi a resi-s válaszokat.
Pont most toltam le a 2-őt, azért nézegettem a 3-at, mert elkapott a gépszíj
Akkor jön a 4 is, az teljesen kimaradt eddig..Psn ID: sefter_hun
-
negyven2
veterán
válasz Rigormortiis #161508 üzenetére
Igazából már évekkel ezelőtt összeszedték. Olyannyira, hogy amikor 2021 júniusában kijött a Pirates of the Caribbean cross-over update, akkor abban a hónapban összesen 4.8 millió egyedi játékos játszott a játékkal!
Igaz azóta se érte el azt a MAU számot (sőt folyamatosan csökken), de bizonyos szinten engem meglepett azért még most is havi szinten többszázezren játszanak a játékkal. Volt valami kimutatás még tavaly ősszel, hogy a SoT-ban havonta több mint fél millió olyan játékos van aki legalább 10 órát játszik a játékkal!
Na majd április 30-tól ez a szám is több lesz (lehet?). Árban amúgy ez egy €39.99-os játék (Steam-en is, ahol szintén benne van a 30%-os store adó).“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
Sea of Thieves aktív játékosszámához itt van egy kis érdekesség:
A játékban ha használjuk az Emissary rendszert, akkor havi bontásban meg lehet nézni, hogy mi éppen mennyire voltunk ügyes kalózok az adott hónapban (lényegében egy játékos rangsor). Ezt Emissary Ledger-nek hívják. Bár ha nem veszel részt benne akkor nem lehet megnézni a rangsort, ill. ha aktív vagy benn akkor csak a te és a melletted lévő játékosok helyezését, a top 10 játékost helyét látod (ill. a barátok helyezését). Én a múlt hónapban ismét bent voltam a top tier-ben az 5-ből 4 frakció esetén (igazából frakcióként havi 2-3 óra játékidővel bent vagy a top 25%-ban, vagyis nem nehéz).
A lényeg, hogy a főleg PvP-s Reaper frakcióban nem voltam jelen, így hogy bekerüljek, feb. 29-én leadtam egy kincset. 260000. lettem a ranglistában. Ismerős, talán a legnépszerűbb frakcióban, a Gold Hoarder-ben a top 25%-ba éppen hogy bekerült. Ő ott a 120000. helyet érte el (én abban, ötször annyi eladott kicsel a 32000.).
Azt hozzá kell tenni, hogy az Emissary rendszer igénybevételéhez 15-ös frakció szint kell, és egyszeri in-game aranyba kerül az ahhoz való zászló megvásárlása. Vagyis nem jár alapból minden játékba újonnan belépőnek, illetve a PvE játékmódban, a Sefer Seas-ben nem is használható (és eleve opcionális a felrakása).
Tehát ha csak az Emissary rendszert vesszük alapul, akkor havi szinten olyan 300000 egyedi játékos játszik a játékkal. De akár ennél is több lehet a valós MAU száma, hiszen mint írtam, a Ledger nem számolja ha Emissary zászló nélkül adsz el kincseket, és a PvE szervereken lévő játékosokat se.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Elderath
őstag
válasz TrishtanAG #161503 üzenetére
4 darab kötelező hogy megkapd a photorelicet de én a 3nál feladtam
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Elderath
őstag
válasz TrishtanAG #161482 üzenetére
Kártya tetszik de ettől a fort condortól kihullik a maradék hajam is és a 100% map completion miatt meg kéne csinálni, de a harmadik résznél elcsesztem 1 órát a semmire, úgyhogy úgy vagyok vele hogy kapják be
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest