Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Nem csodálkozom, hogy egy ismerősöm sem játszott a final fantasy VII című, nem is tudom mivel.
Ehhez a játékhoz tényleg másképpen kell gondolkodni. Kb. A felénél vagyok, de kb. kétszer jutottam el odáig, hogy ebből elég volt, ehhez túl rövid az élet, hogy ennek tegyem ki magam.
A rebirth ezek alapján nálam jóindulattal is csak max PS+.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
TBT
addikt
válasz TrishtanAG #161990 üzenetére
Anno a 2019-es bejelentéskor úgy volt (még Project Eve címmel), hogy PC/PS4/Xbox, nyilván azóta változtak a dolgok, de, ha a Sony többi nyugati woke szemete (Horizon, Spinner Man , Last of Us, Uncharted) is érkezik PC-re, akkor ez is fog.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz oriic #161987 üzenetére
Ahogy Twitteren írták... Ez a "jó" a digitális verzióban, akkor veszik el tőled/csuknak ki belőle, amikor csak akarják.
De legalább most Trending a Twitteren a Stellar Blade. Onnét úgysem törlik a videókat/fotókat, mert az Musk pöcegödre.Amúgy meg... Game of the Year!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Delta Force: Hawk Ops | Gameplay Showcase: Havoc Warfare
F2P cucc, ami egyszerre próbál meg COD, BF, Tarkov és Insurgency lenni
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz spleenszuru #161983 üzenetére
Nem tiltották őket, hanem mindenkitől elvették az accountjáról a demót, így nem játszható.
Live-Die-Respawn
-
vg
addikt
válasz spleenszuru #161983 üzenetére
Nem jól érted, nem ez van odaírva. Nincs semmilyen tiltás.
-
TBT
addikt
válasz Szoke1982 #161977 üzenetére
Szerencsére akadt 1-2 leleményes, aki még le tudta tölteni a játékot és tudott játszani a demóval...
Amúgy áprilisra ígérték, de ez megint a Sony bénázása... ebből is látszik, mennyire komolyan kezelik ezt az egészet (meg ezt a PS5-ös generációt is).[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
válasz oriic #161978 üzenetére
Jól értem, igazából a júzerek csak szemfülesek voltak, letöltötték, majd tiltották a demóból őket emiatt, ami az ő hibájuk?
Ha így van, nem szimpi kezdés.Btw, a demo videó alapján nem győzöm kivárni, ez alapján nem bánom a preorderem.
A zene is zseniális közben.Malaka!
-
Szoke1982
senior tag
válasz oriic #161978 üzenetére
Pont most néztem, de én ezt néztem ez 4k/60 jobb minőségűbb [stellar blade demo 4k/60 ]
Remélem hamarosan felkerűl a store - ra![ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
Hoppá idő előtt egy darabig elérhető volt az USA store - on a Stellar Blade demója!! (volt akinek sikerült idő előtt lekapni!
Na és a ruhák khmm.. az utolsó de a többi sem rossz! [link] stellar blade előrendelőknek ajándék 100-as papír zsepkednő![ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
Kb ez olyan érzés volt mikor megkapod a Ferrari kulcsát, benne is ülsz, be is indítható, de be van zárva a kurva garázs ajtó!
Na valami hasonlót éreztem mikor végre kész lett karakterem, cirka 2.5-3 óra szöszölés után!
Nem tudom nekem itt valami bűzlik, szerintem nem akarták megmutatni a demót, gondolom simán beesik 28-27fps alá is! (ahogy láttam YouTube - on valamilyen csatornán)
Szerintem okkal van, volt ez! (addig meg szépen a csalogató megvolt, és megveszik az emberek, de ne legyen igazam!)
Vagy kétlem ha írta vedd meg, de talán jövőhét pénteken meg jönne egy játszható demó!? (Bár nem hiszem! )[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Deviation Games has been shut down
The studio had been working on a AAA PlayStation exclusive before extensive layoffs hit the studio last year. The studio has now been fully closed
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Mr X
veterán
válasz markknight #161972 üzenetére
Most jött valami frissítés, aztán megint nem lehet bejutni. Értem én, hogy féláras játék, de azért na.
-
-
Mr X
veterán
Hogy ez a Helldivers 2 mekkora egy rakat sz@r… Megint nem lehet belépni, ha másfél óra után véletlenül beenged, nem kapunk reward-ot, barátfelkérést nem lehet elfogadni. Ez nevetséges.
-
-
-
raziel01
veterán
[link] The Lucid Dreamer Bundle 2998 Ft ha valakinek kimaradt volna. Tartalma:
Sherlock Holmes Chapter One (PS4 and PS5)
The Sinking City (PS5 only) -
Bad Pritt
félisten
-
polonic
félisten
Rise of the Ronin-t ki várja?
Én nagyon vártam, meg mondjuk várom is, szerinte be fogom újítani.
De csak szerintem valami borzasztó a grafikája?
[link] -
-
Ilyenkor nem gond, hogy ő kontrollert használ, én meg billentyűzetet? Nincs külön lobby? Vagy PC-n is használjak kontrollert? Van itthon több darab, az nem gond. Sosem játszottam még így, meg nem is igazán multizok, a gyerek szeretné. Gondoltam kipróbálom magam. A játék is tetszik, tesztek meg videók alapján. Én meg nagyon bírtam a Starship Troopers első részét. Meg ugye eddig nem volt gond, mert van itthon ps4 pro és ps5, a legtöbb játék így ment multiban, csak ez ps5 only. Nekem meg itt van a gagyi PC-m, gondoltam kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Sziasztok. Helldivers 2-t lehet játszani úgy, hogy a fiam ps5-n én PC-n és egy csapatban vagyunk?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
negyven2
veterán
válasz negyven2 #161930 üzenetére
#BeMorePirate 2024 Trailer
ps: Héééé Rare... látom, lenyúltatok a 'Vitamin Sea' hajónevemet[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
Elderath
őstag
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #161947 üzenetére
Mondjuk én nem igazán vettem még prémium fizetősezközt. SoT esetében egyszer, illetve Elite-ben egyszer, de azt rewards vagy valami ajándék pénzből. SoT-nál volt egy szerencsés időszakom, amikor elég sok Ancient Skeleton-nal találkoztam (ők dobják az Ancient Coin-ot).
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #161942 üzenetére
Igen, a legtöbb Season Pass az így működik. Csak ugye a legtöbb esetben nem elégszünk meg annyival amit egy SP add, és van, hogy veszünk mást is a premium fizetőeszközből ...
Amúgy kimaradt még egy kvázi ingyenes beszerzési mód, mégpedig a Bing Rewards, amiből szintén ki lehet farmolni akár 1000 AC-t.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
elder troll
őstag
válasz pzstm #161941 üzenetére
Vagyis az egyetlen játék, ahol úgy van, hogy ha megvetted egyszer a season pass-t, mindig visszakapod a teljes árát ha eléred a 100-as szintet és újra tudsz venni "ingyen" season pass-t
Téves, fortnite-ban is ugyanez a helyzet. Nem ismerhetem az összes online játékot, de biztosra veszem, hogy nem csak ennél a két címnél működik így. -
Wesder
félisten
válasz pzstm #161941 üzenetére
"Vagyis az egyetlen játék, ahol úgy van, hogy ha megvetted egyszer a season pass-t, mindig visszakapod a teljes árát ha eléred a 100-as szintet és újra tudsz venni "ingyen" season pass-t."
Ugyan ez igaz a Fortnite-ra, Rocket League-re, Fall Guys-ra, ès talàn a Halo-ra is.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pzstm
titán
válasz negyven2 #161939 üzenetére
Valamint Plunder Pass esetén ha végig csinálod a 100 szintet, akkor összesen kapsz 1000 Ancient Coin-ot vissza.
Vagyis az egyetlen játék, ahol úgy van, hogy ha megvetted egyszer a season pass-t, mindig visszakapod a teljes árát ha eléred a 100-as szintet és újra tudsz venni "ingyen" season pass-t. Ezt nagyon szimpinek tartom tőlük
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
negyven2
veterán
Everyone who pre-orders Sea of Thieves on PlayStation 5 will also have exclusive access to a PlayStation-only Closed Beta, taking place from April 12th–15th. Those who jump in and play during this Closed Beta will earn the Dauntless Adventurer Title and Dauntless Adventurer Sails – special swag allowing you to proudly peacock your status as one of the first waves of players to hit PlayStation shores. These servers will be PlayStation only too, offering a great environment to get up to speed without the danger of crossing paths with any experienced Pirate Legends.
-
negyven2
veterán
válasz F-ECT$ #161935 üzenetére
A Deluxe és Premium-ban lévő bónusz cuccok lényegében csak kozmetikai dolgok. A Deluxe-ban lévő dolgok egy részét könnyen meg lehet venni játékban is (nem kerülnek sokba). De már ott is vannak csak Ancient Coin-ért megvehető (prémium fizetőeszköz) kerülő extrák. A Premium-ban lévő plusz dolgokat viszont csak Ancient Coin-ért lehet megvenni.
Ezek valós összára ára (tehát ha valós pénzért vásárolt Ancient Coin-ból átszámolt értéke) a Deluxe esetében olyan 5-6000 Ft. A Premium-ban lévő extrák értéke meg pluszban összesen olyan 15 000 Ft (hajószet+outfit+kutya) és a Plunder Pass (season Pass) meg pluszban még 3500 Ft.
Illetve a pr-eorder esetén kapott papagáj és a hozzájuk adott kettő outfit is olyan 5000 Ft-ot érnek. Illetve jár mellé még olyan cucc ami in-game megvehető, de nagyon sok grind kell hozzá.
Amúgy Ancient Coin-ot lehet a játékból is farmolni, de annak a drop rate-je nagyon alacsony, és átlagában keveset is add.
Valamint Plunder Pass esetén ha végig csinálod a 100 szintet, akkor összesen kapsz 1000 Ancient Coin-ot vissza.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
Elderath
őstag
Na ahogy halad helldivers major order estére jönnek a mechek
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
pzstm
titán
Ezek nagyon korrekt arak.
megneztem emissiary ledgert, egyik haverom egy orat tolta az egyik trading company-t, es o 474695-os helyen all. Szoval minimum felmilla aktiv havi usere van a gamenek szerintem.
En varom szeretettel a PS5os kalozokat
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
negyven2
veterán
Sea of Thieves - Pre-Order Trailer
Sea of Thieves | 14 990 Ft
Sea of Thieves: Deluxe Edition | 18 790 Ft
Sea of Thieves: Premium Edition | 22 490 Ft[ Szerkesztve ]
-
-
F-ECT$
titán
válasz konzolbéci #161907 üzenetére
Kicsit kiegészítve a többieket.
1. Nincs sztori. Úgy jutsz előre, hogy minden küldetés előtt beállítod a nehézséget, ami 9 szinten mozoghat. A cél persze az, hogy a 9-es küldetéseket is le tudjátok majd nyomni. Ha nem vagy fogalmatlan a shooterek terén, akkor az első 3 szinten gyorsan átsuhansz, aztán jöhetnek meglepetések. Persze ha 4-en mentek és a többeik már előrébb tartanak, akkor akár még a 7-es szint is "simának" tűnhet.
2. Balról robotok, jobbról bogarak támadnak. Ki kell választani, hogy melyik bolygóra szeretnél menni, utána ki kell választani a nehézséget, és utána ki kell választani az elérhető küldetések közül, hogy melyikre mennél. (Magasabb szinten már küldetés csomagok vannak, extra jutalmakért.)
3. Lásd előző pont, sajnos viszonylag kevés küldetés típus van, remélhetőleg még jönnek újak.
4. Igen. Először is kell az XP, hogy a karaktered minél előbb elérje a 20-as szintet, mert az elérhető fegyverek és légi támogatások (strategem) szintenként oldódnak fel. A második legfontosabb a pénz, amiért a feloldódó fegyvereket, támogatásokat tudod megvenni. A küldetésekért medál is jár, ezekkel egy külön boltból tudsz páncélt, sisakot és fegyvereket venni. Ezek mellett a bolygón található Sample, ezeket fel kell venni, és el is kell velük jutni a kimenekítési hajóhoz, ha ez megvan, és elég összegyűlik belőlük, akkor a hajódat tudod fejleszteni, ami a strategemeket erősíti.
Van még a Super Credit, ezt szintén találsz a bolygón és valódi pénzért is vehetsz ilyet, ezekkel megnyitható egy másik medálos bolt is. Ebben is vannak jó cuccok, de egyáltalán nem szükséges ahhoz, hogy haladni tudj. (Valamint napi szinten változó cuccokat is vehetsz belőle, de ezek sem must have itemek.)
Minél nehezebb szintű a küldetés, annál több xp, pénz, medál jár, és annál több és jobb Sample van a bolygón.Dive ever, work never.
-
Wesder
félisten
válasz #42308056 #161925 üzenetére
Ubisoft + Classics-ra tudsz elôfizetni, ami nem az a szolgàltatàs, ami PC-n ès Xboxon is elèrhetô.
A Plusban lèvô Ubi jàtékok pedig nem maradnak bent a vègtelensègig.
-
törölt tag
Olvasom hogy elő lehet fizetni külön Ubisoft+-ra PlayStatiönön, ugye nem fognak a benne szereplő játékok kikerülni PS Plus Extrából?
[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
-
toxicjew
addikt
Múltkor volt már szó a v2 kontrollerekrol. Ha jól emlékszem, akkor onnan látom, hogy 1650 mah? Vajon ezek az újabb kiadások (Sterling silver, cosmic red/blue, vulcanic red stb.) már fixen ilyenek? Meló után megnézem a notebook nal, de gondoltam hátha ti is tudjátok
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
A többiek leírták a lényeget, és csak annyit tennék hozzá, hogy FUN, Doom féle agyatlan lövöldöző játékoktól a hideg kiráz, de ez valamit nagyon tud...
Tegnap játszottunk egy srác végig hencegett, hogy nem halt meg, akkor elindultam felé, hogy majd javítunk a statisztikán, és egy meteor(ami talán tegnap jött frissítésbe) telibe vágott és megint én haltam meg
Xbox One: bandymnc
-
GEIL
addikt
-
Raga
senior tag
1. Ez egy cooperativ online játék nem pedig történet alapú.
Röviden van a föld és terjeszted a demokráciát írtod a bogarakat a robotokat véded a földet hogy ne terjeszkedjenek
2. Balról támadnak a robotok jobbról a bogarak…később fentről és lentről is lesz támadás más új fajokkal.
3.Az elején elkezded kapod a nyersanyagot és a medált ezekből fejleszt heted az űrhajót amivel a support fegyverek nőnek medálból csinálod a battle passt pénzből veszel stratagemet…minél nehezebb a szint annál több a nyersanyag és a pénz valamint az űrhajót egy szint felett már lila sample-ből tudod tovább fejleszteni ami minimum 7 szinten érhető el[ Szerkesztve ]
-
válasz konzolbéci #161911 üzenetére
Max addig amíg el nem éred a maximális szintet és fel nem oldasz mindent. Ez nem is egy looter shooter ahol folyamatosan nagyobb, jobb cuccok potyognak. Igazából itt a lényeg a közös játékon van, a nyers játékmeneten, a hangulaton.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
csendes tag
-
Nincs sztori, te vagy a Szabadság hírnöke, a Demokrácia ökle.
Te választasz a térképen bolygót és küldit, piros szektorok robot, sárga bogár.
Küldik vannak ugyanazok.
Van jelentősége, vannak más küldetés típusok, nyersanyagot is van amit csak nehezebb nehézségen találsz és az alap jutalomra is nagyobb szorzó jár.[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
ldave
félisten
válasz Szoke1982 #161908 üzenetére
Koreai MMO-k általában a legrészletesebbek ilyen karaktergenerálás szempontból.
A Slime draws near! Command?
-
Szoke1982
senior tag
válasz 3L1T3 #161897 üzenetére
Nekem az tetszett a legjobban! (Meg csak ps5-van!)
Nagyon szép remake lett! Ha azt nézem milyen ocsmány lett a lords of the fallen, hát ott pislogtam mi az a szar kb.. ds után.. pedig az ue5 motor már.. azért ds-ben lehet szép karit csinálni!
Amúgy szerinted mi a csúcs ha a ds nem az? Wo long?[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
Sziasztok!
Helldivers 2 kérdések!(tegnap vettem meg és teljes vakságban vagyok)
1. A játéknak nincsen sztori része, csak ezek a community challenge-k végig? Mi alapján megy az ember lépésről lépésre?
2. Eddig amiket streamekben láttam,mindenki csak bogarakat öl ehhez képest én egész este robotok ellen mentem és látszólag esélyem se volt másra..wtf?🤣
3. Honnan látom azt,hogy az adott pályán(és küldetésen)voltam e már? Előfordult többször,hogy ugyanazt a küldetést kb 3x csináltam már..
4. Van bármi jelentősége reward szempontból,hogy milyen nehézségen megyek? Mediumon pörgettem eddig.Köszi előre is annak aki beavat a játék rejtelmeibe
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz spleenszuru #161818 üzenetére
A prototypeot hogy szerettem anno, pedig őszintén szólva eleg vacak jatek volt
-
Peat76
őstag
válasz Szoke1982 #161896 üzenetére
De qrva jóóól néz ki a Csajszi...
Délután létrehozom álmaim Nőjét..
Jó mert viheted tovább a Main game-be!
Ennyi pénzért legyen is jóóó![ Szerkesztve ]
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest