- Path of Exile 2
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Witcher topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
válasz Szoke1982 #161895 üzenetére
Na jól van..
Ez nagyon durván jó!
Azt hittem a Demons Souls karakter kreálónál nem látok jobbat, de tévedtem!
Zseniális! ("kreáld meg álmaid nőjét'') khmm... Mindent is lehet kb..
A szem írisze avagy a haj választék, csak említsek egy példát, vagy görbe hátú legyen és úgy járjon, vagy csillogó bőr legyen, vagy fenék és mell méret precíz beállítása! (khmm Tifa avagy stellar blade)
Meg nagyon jók tetoválások is marhára jól néznek ki!
Elképesztő!
Ha ennyi időt bele raktak a játékba is mint amit ebbe fektettek, akkor nem lesz rossz játék! (Remélem)
Csak hozza nekem a 30fps-t úgyis grafika módba játszom mindig! (4k/30)
De megvágom a teszteket előbb! Amúgy demó nem lesz? Remélem ez csak ízelítő (köszönöm megvolt) 🤪[ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
Jött valami Dragons dogma 2 (4.409GB) karakter kreáló demo?
Azt hittem lesz rendes demo, nekem ez fura.. mindegy leszedem megnézem azért! -
Wolfy33
senior tag
válasz spleenszuru #161786 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy sok mellék küldi közé, egy egy maint csináltam és így eléggé tisztult, de virág szedés során sokat fog tisztulni 😂
-
-
S e t h
nagyúr
válasz wolf13 #161856 üzenetére
Nekem azért nem oké, hogy egy napon jön ki a dragon's dogmaval.
De az sem, hogy nem nagyon van van normális gameplayt bemutató videó, csak ezek a néhány másodperces snittek.
Az sem túl bizalomgerjesztő, hogy a megjelenés előtt egy nappal lesznek csak tesztek, ez nem utal magabiztosságra.
Sony játék ide vagy oda, nem érzem azt a hű de nagy promót, sőt, a dragon's dogma ebből a szempontból előnyösebb helyzetben van.
Mint egy elfeledett mostohagyerek.Egy nyílt világú souls elden ring és a ghost of tsushima sikere után el tudtam volna képzelni nagyobb felhajtást a játék köré, ehhez képest nagy a csend és lehet nem véletlenül.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
emre33
addikt
Sziasztok!
Lejárt a PS extra előfizetésem, lemaradtam a februári akcióról.
Essential 25600 Ft.
Elég sok, extrára már nincs szükségem, de az F1-t jó lenne behúzni.Nem lehetne ezt az Essential árát lejebb vinni valahogy még ebbe a hónap során?
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Wlac
Ármester
válasz Rigormortiis #161857 üzenetére
Az UD alatt az Until Dawnra gondolsz? Mert az nem Kevin Spacey volt, hanem Peter Stormare.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Rigormortiis
veterán
válasz TrishtanAG #161853 üzenetére
Az egész sorozatnak a legkiemelkedőbb eleme a Kurátor Minden szava arany és szerintem jobban is alakít, mint Kevin Spacey az UD-ban, pedig az sem volt rossz!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
wolf13
őstag
-
Rigormortiis
veterán
válasz Sliderxy #161848 üzenetére
Nálam 3, 4, 1, 2 a sorrend, de messze a Little Hope a leggyengébb. Szeretem őket, az elsőt jó párszor végig is toltam, ott például a hajós setting kapott el.
A Little Hope-ban szinte semmi para nem volt, kifejezetten komikusra sikerültek az üldözős részek.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Sliderxy
senior tag
Dark Pictures részek közül melyiknek a legizgalmasabb a sztorija?
Nem nagyon vágom a szériát, egy ismerősöm ajánlgatta miután végeztem az Until Dawn-al, ami nagyon tetszett. -
MODERÁTOR
Srácok!
Ezt a 30/60 fps témát elég jól kiveséztük itt, egymás torkának nem érdemes ugrani miatta! Mi itt nem fogjuk tudni megváltani a világot, és láthatóan a véleményformálás is csak nagyon nehézkesen megy.
Szóval most már lépjünk tovább! -
-
Elderath
őstag
Helldivers 2 új warbond jön jövő héten. Itt a trailer
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
lo_jo
senior tag
válasz Atesz40 #161819 üzenetére
Jó, akkor igen, így tesztelték, aztán ha beesett volna egy kicsit a preorder, akkor lett volna 60 fps, ha meg 0-ra esett volna a preorder, akkor lett volna 999 fps is. Mert te ezt tudod.
Tudod, hogy egy játék fejlesztése során mi mikor dől el és teljesen tisztában vagy vele, hogy pár hónap alatt lehetett volna 25-30 fps-ből 60-at csinálni. Van egy varázsgomb, az van ráírva, hogy optimalizálás, csak hát nem nyomták meg. Te megnyomtad volna. Látták ők is a GoW, HFW, TLOU címeket, még volt is egy srác a sarokban, aki megkérdezte, hogy nem-e kéne-e esetleg-e, de a többiek leszavazták és eltörték az ujját, amikor meg akarta nyomni az optimalizálás gombot. Pedig tényleg csak ennyin múlt. Mert hát máshogy nem lehetett, csak így. Menthetetlen vagy. Inkább személyeskedj, az jobban megy.
-
Moby
veterán
Amúgy sokkal ésszerűbb lett volna a PS5 érában is ezt csinálni a 100 órás, konfettivel felfingott monstrecímek helyett. Astro Playroomból kellett volna azóta még két részt kaidni, kiadni egy gyors 6-8 órás ND játékot, stb. Mindenkinek ki lett volna fújva az orra. Ehelyett megint mi van? GTAVI várás, meg marvelgyár...
-
Moby
veterán
Nekem a KZSF volt a másik ilyen csoda akkoriban. Nem volt igazán jó játék, nem is volt nagyjáték, de startra, gyakorlatilag hibamentes, piszkosuljó multival...ez mamár űrkategória. Sajnos ők is elkurvultak azóta rendesen
-
Moby
veterán
válasz TrishtanAG #161821 üzenetére
Ott ez bocsánatos bűn volt. Egyrészt a SuckerPuch soha nem volt annyira penge, az infamous 1 egy ps2 szökevénynek tűnt akkoriban. Másrészt a SS nem véletlenül nem sorszámozott rész volt: nagyon gyorsan prezentálniuk kellett valamit, korán jött, talán a második komolyabb exkluzívként tolták ki, szinte hibamentesen, óriási dolog volt. Hiába, akkor még lényeges volt a sonynak, hogy 1st party játékok is érkezzenek a konoljára Amíg mindenki csak szenvedett, ők letették a csodát. Nem volt a szó szoros értelmében nagyjáték, de amit tudott, azt nagyon jól tudta. Meg szerintem eredetileg ők a FS-el egybegyúrva tervezhették, csak sietni kellett vele, mert szopóágra került a sonynál mindenki (Driveclub fiaskó, BB szenvedések, minden késésben volt).
Ellenben a Cusima...hát a folklór vadászattal cseszték el az időt, nem a játékkészítéssel -
Bad Pritt
félisten
válasz TrishtanAG #161821 üzenetére
Amúgy igen, elég egyszerű kis játék lett a Second Son, a First Light meg még inkább. Cserébe nem is voltak 100 órára felfújva feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz spleenszuru #161818 üzenetére
Az volt vicces, hogy talán egy hét eltéréssel jelentek meg az első részek mindkettőből.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Atesz40
junior tag
válasz lo_jo #161813 üzenetére
Semmit nem állîtottam azok kîvűl,hogy félre vezetöen marketinggelt a Sony és Microsoft....Ezt továbbra is fenntartom.
El fogom fogadni, hogy kevés a 60 fpshez a konzol mihelyst letesznek egy GoW ragnarol, forbidden west,új last of us októl lényegesebben szebb játékot....Amîg ez nem történik meg addig nem fogadom el H kevés a konzol.
Miféle konteolat gyártok ember??
Egy 25fpsel futó szárral készül a capcom kiszúrni a szemeteket.És nem a capcom a helikopter hanem aki 2024ben ilyen hulladékért pénzt ad ki,és rohan a kasszához.
A pénzemért a fejlesztő azt csinálja amit elvárok.vagy felőlem éhen is dögölhet....
Mert ő él belőlem.nem én belöleMégis miért több hónapos hîr H 30 fpst fog tudni a dd2??
Mi ez ha nem a morál tesztelése?A személyeskedésért elnézésedet kérem.Valóban nem ide való.Nem állt szándékomban megbántani
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Bad Pritt #137879 üzenetére
A Secon Son után egy évvel lepörgött a First Light is és ezzel meg is vagyok az összes nagyobb PS4-es exkluzívval, így 2024 elejére.
Rövidke sztori, maréknyi gyűjtögetnivaló, sok aréna kihívás, összesen talán 15-20 óra játék, ha tetszett valakinek a Second Son annak ez is fog, Fetch talán egy fokkal jobban kedvelhető főhős, mint az a flegma bánat Delsin.
Érdekes, hogy mennyire retro élmény már egy PS4 generáció elejéről származó játék, bár az is igaz, hogy ez az Infamous inkább olyan, mint egy PS3 éra végéről származó cím csak szebb körítéssel. Én szeretem amúgy a sorozatot minden bárgyúságával együtt, sokkal jobban, mint a Ghost of Tsushimát vagy akár a Spider-Man játékokat, szóval sajnálom, hogy nem lesz több.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
MODERÁTOR
154 új h.sz.: azt hittem már, hogy valami történt... (amúgy 4 radírral alátámasztva tök stabil a PS5 (is))
(b@&&#@ meg, én is offolok)Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
F-ECT$
titán
válasz TrishtanAG #161812 üzenetére
Sajnos a székek is szétmennek pár év alatt. Én vettem egy Noblechair Hero + Footrest kombót, utóbbi széttört, előbbinek az ülőlapján a varrás kezdett felszakadni, mindkettő 1 éven belül. Szerencsére gariban cserélve lettek, de az látszik, hogy ezeket nem 10 évre tervezik.
Egyébként direkt írtam a PC-s árakkal kapcsolatban, hogy "általában" bele kell számolni a gépen kívül még pár más apróságot is, de tudtam, hogy lesz aki beleírja, hogy neki miért nem
Dive ever, work never.
-
lo_jo
senior tag
válasz Atesz40 #161799 üzenetére
Nem az a baj, hogy számodra kevés és elfogadhatatlan a 30 fps.
A baj az, hogy közben olyan dolgokat hallucinálsz, amiket senki nem mondott soha (minden játékban garantált 60 fps vagy quality/performance lehetőség), konteókat gyártasz (azért nincs 60 fps, mert nem esett be az előrendelés a 30 fps hírre), okosnak hiszed magad olyan dolgokban, amiben láthatóan semmi tapasztalatod (sw és hw témák, ezek összefüggései, üzleti döntések), alap dolgokkal sem vagy tisztában (közgazdasági összefüggések, mint pl. infláció és árfolyamok hatása) és személyeskedsz (menj el egy prostihoz) olyan megnyilvánulásokra, amik számon kérik rajtad a teljes magabiztossággal tényként állított dolgokat.
-
lo_jo
senior tag
válasz TrishtanAG #161803 üzenetére
Ezt az íróasztalnál görnyedést is el lehetne már engedni. Nem mindenki lomtalanításból guberált dohányzóasztalon tartja a PC-t és kissámlin ül előtte, de nem is kell óriási összeget költeni egy normális íróasztalra és kényelmes, jó tartást adó (sokszor jobbat, mint egy kanapé) székre. Igen, a határ itt is kb. a csillagos ég és lehet venni milliós herman miller széket meg kétszázezres motorosan állítható asztalt, de ahogy minden másban, itt is van arany középút. Egy konzol árának feléért (ami most 90-100 környéke) már olyat kapsz, ahol nem görnyedsz és nem nyögsz, amikor felállsz. Én napi 8 óra munkát tolok le a székemben az asztalomnál és sokszor ülök még utána is itt (önképzés, PC játék) és nem fáj semmim, pedig csak egy sima irodai székem van meg egy ikea kézzel állítható magasságú asztalom. Azóta persze mindkettő drágább lett, de a kettő együtt nem volt 150, cserébe nem fáj semmim, nem görnyedek.
-
30z.Samu
félisten
válasz TrishtanAG #161809 üzenetére
Áh, kizárt hogy Wifi 6 legyen. Az majd max akkor lesz, majd ha én újratelepítem az egész hóbelebancot.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
TrishtanAG
senior tag
válasz 30z.Samu #161807 üzenetére
Wifi 6-od van? A PS Remote play protocolja marha kényes, ha mondjuk a szomszédos wifik leárnyékolják valamennyire
A PsPlay lehet, hogy fizetős, de ott még manuálisan is állítgathatsz bitrátát ( a best vagy high képminőség, az input a lényeges, stb. opciókon túl).[ Szerkesztve ]
www.adventuregames.hu
-
sirarcheer
senior tag
Anno először én is úgy próbáltam, ahogy Te, még az első szigeten, aztán hamar rájöttem, hogy nem fog menni, mert sok minden nincs még feloldva. A második szigeten már a küldetéseket csináltam, és csak akkor mentem a táborok felé ha útba estek.
A játékot sikerült platinázni, nagyon nagy élmény volt.PSN: sirarcheer
-
30z.Samu
félisten
válasz TrishtanAG #161805 üzenetére
Nem tudom miért, de Chiaki-n nekem laptopon még blur-ösebb volt a kép 1080p-ben is, mint a Remote Play-el.
Sic Parvis Magna
-
Frod
addikt
Vagy simán Youtube-ozzam ki a táborokat?
Ez a leggyorsabb mód. Elég ha csak megnézed a map-ot, hogy hol vannak nagyjából, és odamész, véges számú van belőlük. (Az a felfedező ruha csak egy gimmick, annyi pluszt nem ad, meg nyilván valamelyik komolyabb ruhát viseli a játékos, fogja a franc egyfolytában cserélgetni amiatt, mert egy picivel gyorsabban írtja a ködöt.)
Do you see the white shadow?
-
TrishtanAG
senior tag
válasz F-ECT$ #161793 üzenetére
Azért lassan egy évtizede nem monitoron, az iróasztalnál görnyedek PC-vel játszva, hanem a TV előtt, vagy streamelem éppen tabletre (azt olyan 6 éve), de ízlések és pofonok. A PS5-öt meg pont néha a monitorra dúgva játszom homeoffice-ban a kajaszünetben. Ma már nem fekete-fehér, hogy mit min használ az ember .
szerk: Bár ha a perifériákat is ennyire beleszámoljuk, konzolon sem a "van otthon valami" TV-t illik használni, hanem szipi szupi szexi oledet, legalább 65 colon. Na, annak az ára azért megesz néhány PC-s RGB perifériájét[ Szerkesztve ]
www.adventuregames.hu
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Atesz40 #161799 üzenetére
A konzol az sajnos ilyen. Többen leírták ezt. Az hogy neked milyen elvárásaid vannak, az egy dolog. Aki konzolt vesz, az legyen tisztában azzal, hogy ez nem PC. Sosem volt, nem is lesz az. A konzol grafikailag csak kisöccse egy komolyabb PCnek. Sosem lesz minden (is) 60fps. A ps5 pronál sem, ezt már most mondom.Nem azért mert fejlesztő mérnök vagyok, hanem mert ezt tapasztalom ps1 óta. 30 fps sokáig velünk fog maradni, ha tetszik, ha nem.
Elfogadod vagy sem, ez akkor is ilyen marad.
Én majdnem mindent 30 fpsel játszok. Kivéve a sport, autóverseny játékok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Ps3 Játékok
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- Nintendo Switch V2 RP2040 CFW + 128GB SD kártya + műa. tok + üvegfólia
- Nyugatinál Playstation 5 slim / fat / pro + 2 év garancia + beszámítok