Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz tothl #159748 üzenetére
Mindig is ezt csinálta, nézd meg a telefonjaikat is. Ár/érték arányban rohadtul nem éri meg, viszont valamilyen szinten egyedinek számít a szögletes formával meg hogy nem mentek a notch mánia után. Plusz eddig szerencsére sosem kellett egy Sony terméket sem garanciáztatnom, van egy 8 éves BT fülhallgatóm edzésre, az még mindig tökéletesen üzemel.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
F-ECT$
titán
válasz tothl #156695 üzenetére
Azért a pc piac sem ilyen. Én a '90-es években kezdtem, ott tényleg az volt, hogy az aktuális csúcs gép 2-3 év múlva közel 0 Ft-ot ért csak. Ma már messze nem ekkora a fejlődés, és egy középkategóriás vga-val is el lehet lenni évekig.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
NyMRooD
őstag
válasz tothl #155093 üzenetére
Hány képregényt olvastál, hogy tudod, hogy gagyik? Miből veszed, hogy gagyikat dolgoznak fel? Wolverine-nek és az X-men-nek is vannak jó sztorijaik, ahogy Pókembernek is.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
3L1T3
addikt
válasz tothl #155093 üzenetére
Nem érzem bóvli szaroknak. Ez egy téma. Mivel jobb egy sokadik zombi vagy más témát feldolgozó játék?
Wolverine meg igen is hiánypótló 2009-ben kaptuk az utolsó (az is filmes foshalmaz adaptáció volt) játékot belőle. Azért 15-20 évente csak-csak kibírtok egy ilyen karakterről szóló játékot. Ha meg nem a zsánere valakinek akkor lendüljön rajta túl.
A videójátékipar továbbra is a pénzről szól. Ebben pénz van és az insomniac valószínűleg élvezi is ezeket elkészíteni.
Annyira szerencsés helyzetben vagyunk, hogy több ezer játék közül választhatsz és évente minimum 100-ból, hogy mivel szeretnél játszani. Ha valami nem a zsánered kihagyod.
Ízlésekről vitatkozni...
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Peat76
őstag
válasz tothl #152996 üzenetére
Nekem ez van és jó áron volt, hibátlan a cucc!
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
lo_jo
senior tag
válasz tothl #152578 üzenetére
Én meg sehol nem értem ezt. Ha egy cég csinál egy rendszert, akkor azt azért teszi, hogy bevétele legyen, nem jószolgálati nagykövetségből. Lehet, hogy rövid távon ez a fejlesztőknek jó lesz, mert a store-ból szedett adót kikerülik, de hosszú távon az lehet az eredménye, hogy senki nem fog értelmes platformot gyártani, mert ha túl nagyra nő, kicsavarják a kezéből. Ölne a halál sokmillió dollárt oprendszer és store fejlesztésbe, ha utána valaki azt mondja, hogy "de szép platform, milyen kár lenne, ha valaki a gatyát is leperelné rólad, mert az emberek használják".
-
Mr X
veterán
válasz tothl #150647 üzenetére
Nem tervezek válni, inkább elásom. 😀
De tényleg támogat a hobbijaimban (ez kölcsönös is), egy szisszenés nélkül jött velem xboxot, ps-t, elite kontrollert vagy épp pc-t venni.
Mondjuk elrontottam, most már ő is játszik, főleg CoD-ot. Kapott is konzolt, tv-t meg rendes fülest is. 😀
-
Frod
addikt
válasz tothl #150214 üzenetére
Alapvetően erre azt szokták mondani, hogy persze, meg van is a neten csomó összefoglaló videó. A gameplay-e mára már kicsit kopottas az elsőnek, a sztorit meg a videók összegzik.
Én, mint rajongó meg azt szoktam mondani, hogy az első nélkül minek akarna bárki játszani vele?Do you see the white shadow?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz tothl #146513 üzenetére
Lehet már csak az emlékek szépítik meg, de nekem a Project Cars 2-ben volt olyan élményem, hogy lehet támadni/védekezni az AI versenyzőkkel, mert reagálnak rá. Ha bevágsz elé féktávon, akkor igyekszik elkerülni a balesetet és beenged, ugyanez van amikor véded a pozíciód, nem akar lelökni a kavicságyba és megfutamodik az előzéstől.
Egyedül az időjárás ami összezavarta, mert nem választ hozzá megfelelő gumit és mivel nem akar leesni a pályáról, ezért indokolatlanul lassan vezet.
-
.LnB
titán
válasz tothl #146513 üzenetére
Ne is mond! Az F1GP2, GP3 és GP4 is meghatározó játékok voltak számomra. Mondjuk a GP2 akkoriban, főleg a monacoi pálya, az rendesen megizzasztotta a gépet. Az F1GP3 pedig olyan időjárás modellt tudott 2000-ben, amilyen szintűt mostanában próbálnak csak újra szimulálni. Szerintem (minimum)10 évig meg se közelítette semmi.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Sliderxy
senior tag
-
fausto
addikt
válasz tothl #125235 üzenetére
Ott más volt, előtte jelent meg a Colonial Marines és ezek után sokan úgy voltak, hogy kell a francnak még egy Alien játék. Kritikailag jól szerepelt, meg aztán a játékosok is felfedezték maguknak.
Sajnos az ilyen "sorozatoknál" sosem az a játék bukik meg, amelyik megérdemelné, hanem az azutáni. Lásd: AC: Unity -> AC: Syndicate, Marvel's Avangers -> Guardians of the Galaxy -
Atomgeszi
nagyúr
válasz tothl #123085 üzenetére
Te ilyen vagy. De rengeteg embernek nincs affinitása az idegen nyelvhez. Én is megtanultam angolul, németül, magyarul.. nyelvvizsga stb.
De totálisan megértem azokat, akik már nem állnak neki. Így is jó pozicióban vannak, csak szeretnének játszani.Kicsit fura, hogy kiadsz 28 ezret egy játékért, amiben nincs benne a nyelved, de szomszédos ország ugyanezért pl . feliratot is kap.
Ez egy nagyon szép gesztus lenne a Sony-tól, ha ilyen piacokra kitalálna megoldást, sőt az egész világra kiterjesztve. Igaz, hogy lassan, de hozná a bevételt, hosszútávon ez megérné bőven, hisz neki a fordításra nem kell pénzt költeni, csak egy fordítható rendszermegoldást kell kitalálni, ami utána a közösség által önfenntartó lenne.
Ez nem olyan szemlélet, hogy baxxamegmagát a játékos, mert olyan hülye, hogy nem tud anyanyelvi szinten angolul, hogy megértsen egy történetalapú játékot, hanem egy olyan szemlélet, hogy megtiszteltél azzal ,hogy megveszed a konzolom és a játékokat rá, és én megtisztellek azzal, hogy kevésbé megérő piacokon teret adok annak, hogy a közösség jobbá tegye a platformot. Ez idővel több bevételt hozna jócskán.
De mondom már azzal is vicc,hogy egy LED kikapcsolást nem engedélyez.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
cyberkind
félisten
válasz tothl #122770 üzenetére
A sztorin kívül minden oké, esetleg még a karakterek gyengék, de az se baj, ellenben a sztorival, na az förmedvény, kb Resident Evil szint, ami már elsőre is szar, mármint, itt 7. előttiekre gondolok, mind trágya.
opr
Tisztességes meló a játék, de ennyi, és ezt tükrözik a számok is szerintem. -
.LnB
titán
-
Major Lion
senior tag
válasz tothl #108980 üzenetére
Mondjuk pl a TDU probalt tobb lenni mint csak versenyzos jatek, es nem az oltozkodessel, hanem azzal hogy lehetove tett a jatekosoknak hogy csak osszejojjenek, nezegessek egymas autoit aztan csapassak a szigeten. Sokan csak ezert GTA online-oznak, ott se a sztori a lenyeg, hanem a kozos elmeny.
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
edeleny
őstag
válasz tothl #107000 üzenetére
Hát például azért ne kérné, mert akkor minek a szekérderéknyi SSD meg a főmenüben az indító ikon!
Ez mind felesleges, beteszem a lemezt és játszom.De, tovább megyek, ha lemezolvasó nélküli Digital Editiont veszek, amihez ugye se olvasó le lemez, na ott hova teszem a milyen lemezt!
Na pontosan így oldanám meg!!Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
marinea2
addikt
válasz tothl #105427 üzenetére
Ahhoz hogy sikeruljon lekell kuzdeni ezt az erzest(valahogy) mert csak hatraltat, aztan ha sikerult utana raer elszabadulnia a hormonoknak
De ezt az erzest nekem csak a Fortnite tudja adni. FOleg ha csapatba nyomjuk es pl endgameba egyedul maradok 1 v 2 player ellen. Tarsam vagy tarsaim meg ott neznek es rajtam mulik minden. Szamomra ez brutal adrenalin a TV elott. Nyilvan nem egy bandzsidzsamping vagy egy vadvizi evezes, de a TV elott sztem ezt az erzest egy BR jatek tudja csak megadni illetve hasonlot a Detroit tudott nalam mikor 2-3mp-d van egy tortenetet befolyasolo dontes meghozasara."Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
válasz tothl #102643 üzenetére
Én többször is végigjátszottam az UC4-et még a felújítás előtt, a filmet is láttam. Szerintem a film elég jól megtagadta az Uncharted eszenciáját úgy, hogy Nathan-ből nem csinált mészárost. Emellett azért a Thief's End tele van monumentális és epikus látvánnyal amihez a mozi nem tudott felnőni, illetve a puzzle-ök nem voltak annyira ötletesen tálalva sem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
M107
addikt
Örülök, hogy poénnak fogod fel a kérdést...
Sajnos a Sony így gyártotta le, + nem lehet hiteles cikket vagy valamit találni róla csak hozzávetőlegesen.
Ezért a kérdés.A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
RangerFox
Topikgazda
Én a Platinumot az UC4-es hangprofillal használtam, de nem tudnám egyértelműen kijelenteni, hogy jobb hangja lenne. Viszont tagadhatatlan, hogy kényelmesebb és masszívabb, ráadásul a hatótávja is fantasztikus, az egész házban megmarad a jel, bárhol vagyok.
tboy93: Nekem meg van egy alap "búgása", ha bedugom a PS5-be és nem szól semmi hang. Gépbe dugva pedig semmi. Kínai finom műszer ez, na
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
-
w333
félisten
Pesze simám működik semmit sem kell csinálni egy usb adapter kell bedugni ennyi !
Sőt beállításokban aktív a 3D hangzás, így még azt is támogatja a headset !
Nagyon jó cucc annyira hogy tegnap rendeltem egy piros színűt is
És nem 20k hanem most szálítással meg mindennel együtt 8500 Ft annyiért ajándék !
Nagyon jó minőségü összeszerelés anyaghasználat ergonómia stb. ha hasonlítani szeretném bármihez is akkor kb. a Media M. -ban kapható 50 ezres füleseghez tudnám, mondjuk az sem véletlen szerintem hogy az Alza 43 ezerért adja !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
3L1T3
addikt
Jaja grandiozus amikor jon veled azembe a rozsaszin kar98 meg az egyforma skinek mivel nincsenek nemzetek csak operatorok… azok is ultra meno skinekben…
grandiozus ugy lett volna ha nem szarjak tele baromsaggal amitol 16 ev felett okad minden valamire valo ember
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
w333
félisten
Ezt hogy érted ? vezeték nélküli igen, és a lakás minden pontján jól szól !
Vagy kényelemre ? kényelemre szerintem olyan mint egy komolyabb Corsair headset nagyon töletesen illeszkedik a fejre és nagyon jók a fülpárnák nem merev de nem is túl puha hanem ez a pont jó, tegnap este kb. 2 órát játszottam és full kényelmes
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
F-ECT$
titán
Közben nézem, hogy én a Tsushimáról írtam, te meg a DeS-ről, de mivel hasonló a 2 játék, így ott is igaz a mondásom: később könnyebb lesz, ha már felszintezted magad
S e t h: azért nem mai a játék, meg ahogy írod is: ha a boss is szivatós lenne (és azért némelyik az), akkor tényleg szívás lenne, mert sokat kell futni a legtöbbhöz.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
S e t h
nagyúr
Nekem ez a második souls játékom és ami meglepett, hogy mennyire könnyen kiismerhetőek a bossok.
Ebben a játékban nem is a boss fight a kihívás, hanem a checkpointok hiánya.
Ha hosszú az út a bossig, akkor gyenge vigasz, hogy nem kemény a boss, mert ha mégis benézed és kinyír, akkor jön a hosszú rohanás, ahol szintén jó esélyed van elhalálozni, ami által még az elveszített lelkeket sem tudod begyűjteni.
Egyébként valóban gyönyörű játék, másznak le a pixelek a képernyőről.
Nem gondoltam egy 1998-as Baldur's Gate után, hogy így is kinézhet egy szerepjáték.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest