Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrishtanAG
senior tag
válasz frankdelgado #172392 üzenetére
Dehogynem. Létezik olyan apróság, mint szerzői jog, aminek a megsértése itt a balkánon nem izgat senkit, de próbálj meg például pl. Németóban egyetlen játékot vagy akár bármiből egy sorozatepizódot letölteni. Repül a meglepi.
www.adventuregames.hu
-
-
Azurman
csendes tag
Előrendelhető konzolvilágnál az Astro kontroller újra hátha valakit érdekel.
-
F-ECT$
titán
-
Bad Pritt
félisten
válasz spleenszuru #172393 üzenetére
Azt megvenni nem szimplán bátor, már-már Concord szinten bátor húzás lenne.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
spleenszuru
őstag
Solar Crownt valaki veszi/vette?
Malaka!
-
Szoke1982
senior tag
válasz Elderath #172388 üzenetére
Én is találtam egyet, de ez szerintem csak performance mód. [link]
Na itt legalább ha belevágod a pengét vagy (fűrész kard? ) vagy a fegyverrel szétlövöd, akkor itt folyik a vér rendesen, na ezt hiányoltam anno a stellar blade - nél kb! (de el lettem küldve azt hiszem 🤔 a vágóhídra xD " ott majd látok vért!"
Na itt elég jól megvan csinálva!
Kíváncsi leszek milyen pontszámokat fog kapni a játék, nekem tetszik így elsőre! Ha jól látom az embargo délután 6?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz patakialex #172387 üzenetére
Biztosan nem kifejezetten ez a játék nyírta ki, de esetleg tönkremehetett mondjuk a táp, ha kis áramtalanítás után sem reagál.
-
Elderath
őstag
Találtam PS5 Space Marine 2 videót. Performance meg quality modeot is bemutatja
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
patakialex
csendes tag
Hali!
Járt már valaki úgy, hogy a Harry Potteres quiddich játék során egyszer csak kikapcsolt a ps5, és azóta nem kapcsol vissza? Kinyírta a játék vagy mi? -
Elderath
őstag
"Sony reportedly very confident with Jade Raymond's Fairgame$"
hoo boy mintha ezt már hallottam volna korábban
-
coolpet
senior tag
válasz Wesder #172382 üzenetére
Nézd, a GoW-t PC-n warezben toltam ki. 2x. Aztán leárazáskor megvettem Steamre, és ki 100%-oltam. Vettem egy PS-t és ott meg kiplatináztam.
Lehet mondani bármit, de a warez a próbaverzió, ha tetszik megveszem.
Így lett meg Steamre a Days Gone, Horizon-ok, GoW, Cyberpunk, RDR2, Witcher 3.
Ezek nekem mind a PS gameplayből jöttek megvételre kipróbálás után.És most meg lesz a Ragnarök még, és várós a PC-s Stalker 2, hogy teljes legyen a steam gyűjtemény ebből is.
-
Elderath
őstag
Sony szerintem megvárja amíg kijön astro azt talán jövő héten kidob egy blogpostot a Proról. Többre nem számítok ezektől manapság
-
Moby
addikt
A név kötelez
-
Bencus88
nagyúr
válasz Rigormortiis #172367 üzenetére
Én már leszedtem, astro előtt jó lenne végig pörgetni. De wukong mellett nehéz lesz
-
Rigormortiis
veterán
Tölthető már a Little Nightmares 2! Akinek eddig kimaradt, pótolja be
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz #42308056 #172364 üzenetére
Nem tudni pontos számokat szerintem (vagy max valaki pontosít, ha tévedek). Steamen csak pár hete van fent, 2615 játékos volt a max egyszerre, de átlagban 1000-1500-as tolják. (nyilván ez csak PC [link])
Szerintem amúgy közel sem volt olyan szörnyű a startja mint Concordnak.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
Bazsi1987
őstag
Remélem most már mutat valamit a sony a következő hetekbe hogy mi lesz a jövő, marad a gépem nem adom el de nem is fogok váltani pro-ra az is biztos. Most kénne döntenem melyik gépet vegyem vagy pc építés hát gondba lennék...
-
republic666
tag
hány fórumozó vette meg day one??
A bírkák mindíg többen vannak.....1987 C64 1996 SEGA MD 1998 PS1 2002 PS2 2004 PC 2022 PS5 2024 VR2
-
syler123
veterán
válasz Elderath #172346 üzenetére
Sikerül szépen lassan leépíteni a Playstation Brandet. Konkrétan semmi normális Ex címük nem jön és nem is várható olyan, ami érdekelne vagy ne jönne PC-re. Nem értem, hogy ki lesz később a Playstation célközönsége... Mondhatnánk azt, hogy az, akinek nincs pénze 600-700k-s PC-re, de ez az állítás ott dől meg, hogy 30eFt-os játék árak vannak, szerintem ha arra telik, akkor PC-re is.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
An important update on Concord
Szeptember 6-tól offline lesz a játék, nem lehet játszani vele. A teljes kiadást nem lehet megvenni, aki refundot kér automatikusan megkapja. Nem kaszálják el teljesen, megvizsgálják a lehetőségeket.
Live-Die-Respawn
-
Elderath
őstag
Na concord szerverek 6tól leállnak... Ekkora égést én még a 30+ éves gamingem alatt nem tapasztaltam. Remélem ez a brutális pofon észhez téríti valamennyire a sonyt
-
MODERÁTOR
válasz republic666 #172343 üzenetére
Nem egészen VR, hanem inkább 3D, és 180˚ meg 360˚-os videók. De persze ez is prémium előfizetéssel teljes értékű, mint ahogy a PS4-es Littlstar korszakban volt.
-
republic666
tag
Mi ez a Rad tv a VR2 kínálatban???? VR videók??
A bírkák mindíg többen vannak.....1987 C64 1996 SEGA MD 1998 PS1 2002 PS2 2004 PC 2022 PS5 2024 VR2
-
republic666
tag
Ha valakit érínt a dolog: PlayStation 5 Access Controller 17 000Huf Alzán.
-
opr
nagyúr
válasz Bencus88 #172339 üzenetére
Astro's playroom: 3 ora vegigjatszani, 6 ora a platina az ujsagirok szerint. Mondjuk mi ennel azert joval tobbet toltottunk vele, mire tenyleg mindent megtalaltunk meg kinyitottunk meg minden. Az nem tudom, hogy ebbol mennyi kell a platinahoz.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Scholes9
nagyúr
Bocsi, ha volt már, de jól tudom, hogy Astro tesztek csütörtökön jönnek?
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Moby
addikt
Plusz altalaban a 120hz meg a VRR kez a kezben jar, legalabbis en meg nem igazan lattam olyan TV-t, ami a VRR-t tudta, de a 120hz-et nem.
Mert ilyen nem is lehetséges. A VRR-t a HDMI2.1b szabványosította, ami viszont előírja a 4K120Hz-et. tehát HDMI forum VRR szabvány szerint nincs 60Hz-es kijelzőn (szabvány felett viszont bármi lehet). A gond inkább az, hogy beszélünk itt hdmi forum VRR-ről, ami igazából senkit nem érdekel, mert a PS5 bénasága ez, miközben annak sem felel meg teljesen, hiszen LFC-t sem támogat, így meg az egészen nem nagyon van bármi értelme. Az xbox meg tud freesycet, meg mindent is támogat. Szóval ez egy jelenlegi állapot, ami a sony eszetlensségét tükrözi főleg, és fogalmunk sincs, hogy hajlandó lesz-e változtati ezen bármikor is. Ezt a VRR témát szoniéknál inkább hanyagolni kell, mert az ember csak az arcát temeti a kezébe, mint a legötbb szoftveres témánál ezen a térfélen.[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
Plusz altalaban a 120hz meg a VRR kez a kezben jar, legalabbis en meg nem igazan lattam olyan TV-t, ami a VRR-t tudta, de a 120hz-et nem.
szerk: 120hz, no VRR TV-t mar nyilvan lattam, de konzol melle en olyat nem vennek, tenyleg semmi ertelme. Szvsz VRR > 120hz.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Rathrol
senior tag
De akkor már felesleges 120 frissítési frekvenciával ellátott TV-t vásárolni ha csak Playstation 5 konzolra ruházna be, csak PS5 pro éri meg ilyen TV-vel rendelkezni.
Mert már a mostani játékok és amik majd megfognak jeleni, már nagyon a végét járja a PS5...nem beszélve a series S-ről fuuuu az kész katasztrófa már.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz WhiteWalker #172325 üzenetére
+1! Mindent tud mobilon is.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
LÁZ
addikt
vajon olasz store-os játékkódot tudok e aktiválni a magyar fiókomra
józanparasztiésszel azt gondolnám, hogy igen, mivel eu-eu...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
ProEvoFan
nagyúr
Vampire Survivors [link]
Játszik ezzel valaki?
Mindenhol szuper-szuperlatívuszokban írnak róla. Tenyleg ennyire jó?
Mobilon nem akarom kipróbálni, mert ott utálok játszani, meg a tapi pad miatt lehet nem jönne át az egész.[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #172313 üzenetére
Teljesen jó a Surge! Nyilván nem egy DS szint, de játszható, jó és egyedi a harc(külön tudsz targetelni végtagokat).
Van sztori ami nyilván olyan amilyen de azért nem szar.
Pálya design és level design is egész jó.
Külön lehet buildelni több féle irányba.
Sokkal jobb mint sok más Souls koppintás, akik szeretik a zsánert megéri ránézni.[ Szerkesztve ]
-
válasz Rigormortiis #172304 üzenetére
Jó játék a Dark Descent, elég sokat játszottam vele csak nem értem a végére az Elden Ring előtt és félbe maradt. Kicsit suta a kontrolleres irányítás, de nem vészes. Az Aliens hangulat nagyon jön belőle, a grafika nem top viszont.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #172312 üzenetére
Mondjuk ha egy kiadónak a Surge a jobb játéka akkor nem akarom megtudni, milyen lehet a rosszabb.
-
Rigormortiis
veterán
A két Plague Tale teljesen okésak, bár ezeknél a játékmeneten érződik a "kilóg a lóláb" effektus. De most rá is néztem a Wikipédián a munkassagukra. Masszív B kategória, amivel az égvilágon semmi gond nincs, hiszen e szerint is árazzák a játékaikat ( a Fireteam Elite is 15k teljes áron).
És persze, vannak jobb címeik is (pl a Surge), de ezeket sem lehet a mondjuk egy Dark Souls mellé tenni.
A fireteam elite-re viszont ránézek.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz Rigormortiis #172309 üzenetére
Mondanám, hogy a Requiem már simán az, de lehet, hogy ma már csak az számít annak, ami 8 évig készül, kétszer leépítitk meg újrahúzzák a stúdiót alatta, hogy a végén valami rettenetes ökörség szülessen. Nehéz ma a besorolásokat használni
-
Frod
addikt
A Focus Home, mint játékkiadó teljesen korrekt címekkel dolgozott, esetleg a City Interactive (CI Games) akinél helytálló a jelző.
Do you see the white shadow?
-
Bad Pritt
félisten
Squad-based tactical. Egy egyszerűbb, gyorsabb, nem körökre osztott XCOM Alien skinnel.
-
Moby
addikt
>és a Focus Home kb egy szinten van az Ezt Vedd Meg kiadású lemezekkel
Hogynepersze...Plague Tale sorozat, Space Marineok, CotDG, stbstbstb.Amúgy nem tudom, ez a zsáner not my cup of tea. Láttam megjelenés környékén a videókat, ott tetszett, de én nem játszanék vele.
[ Szerkesztve ]
-
pr0bi
senior tag
Azt mondják jobb de kicsit más stílus mint a Fireteam, nekem nem jön be annyira ez a vonal húzós irányítás.
-
Bad Pritt
félisten
Jak and Daxter Precursor Legacy honnan lehet meg nekem? Mostanában nem volt PS Plus havi játék és e-mailem sincs róla, hogy megvettem volna akár ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest