Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz spleenszuru #168198 üzenetére
"and that is, for a guy with a family and a job, it’s still a fair amount of time."
Ezért a mondatért jár a kalapemelés, mármint, hogy gondolva van ránk is
Do you see the white shadow?
-
nagyúr
válasz spleenszuru #168198 üzenetére
Végre. Valhalla-tól agyf.szt kaptam a végére, vagy 50 óra volt a fő sztori Ez így teljesen korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
Star Wars Outlaws can be finished in 30 hours, says creative director : r/PS5 (reddit.com)
"Specifically, 30 hours for the "golden path", closer to 60 for completionists, per the article itself.
"Very, very early on, we decided this is going to be a 25, 30 hours golden path adventure, 50 hours, 60 hours for completionists, and that is, for a guy with a family and a job, it’s still a fair amount of time."Nem mondom, hogy minden játék legyen 100+ óra, de ezen meglepődtem.
Mondjuk aki pöcsöl vele - és én igencsak fogok - biztos összejön az a 100.Malaka!
-
S e t h
nagyúr
válasz spleenszuru #168178 üzenetére
Igen, nálam plusz még Baldur's Gates első rész, Neverwinter Nights, ott ment még sűrűn a lapozgatás.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
törölt tag
Mit tud amúgy ez a PS Stars?
-
fausto
addikt
Most láttam, az Astro magyar felirattal jön
-
PuffyDog
tag
válasz F-ECT$ #168181 üzenetére
Tisztában vagyok vele. Egy olyan cégről beszélünk, aki előrendelésben beszedi a pénzt olyan játékért, amiről azt se tudni mikor jelenik meg. Ja és a hatalmas PS Plus kedvezmény, ha egy évre veszi az ember tényleg van, de 1 vs 3 hónap 100-200 Ftokért?
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
ldave
félisten
-
PuffyDog
tag
válasz Alonso0180 #168176 üzenetére
Igen. Remélem lesz ezért valami kárpótlás, bár kétlem.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Alonso0180
tag
A PS Stars még mindig offos másnál is? :/
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz ProEvoFan #168174 üzenetére
Ez miért trigggerel téged ennyire mindig?
Ahányszor az évek alatt ezen kiakadtál, annyi idő alatt egy stabil alapot szerezhettél volna.
A nyelvtudásom jelentős hányadát játékokból szedtem össze, szótárral toltam őket, ma meg már egy okostelóban elérhetőek.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
ProEvoFan
nagyúr
Ezt a faszorrú bandát! PC verzióban van, PS5ben nincs magyar felirat a V Risingben... Akkor rohadjon rajtuk...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Némi Phantom Blade Zero kérdezz-felelek X-ről (Twitter) [link]
Kb a lényeg: nem soulslike lesz, mivel független csapat csinálja így PC-re is készül természetesen (bár ezt korábban is tudtuk már), egyelőre még nem állnak készen egy online demóra, de ez csak idő kérdése.
Live-Die-Respawn
-
Szoke1982
senior tag
The Alters - New Gameplay trailer [link]
-
vm93hun
aktív tag
válasz markknight #168163 üzenetére
Nálam ez úgy van megoldva, hogy az első 3 genre van egy "dagi" PS3-as gépem, ami viszi a lemezes PS2-es játékokat is, a maradék meg a PS5-ön fut.
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
LÁZ
addikt
válasz Mazsika #168168 üzenetére
írj a supportnak, nálam is ez volt, gáláns módon visszakapcsolták az auto offot auto renewra, én meg csak lestem, amikor jött az email.
szerencsére emailben lerendeztem, és törölték, persze azt is jeleztem, hogy ez mennyire korrekt húzás volt tőlük....
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Wlac
Ármester
válasz markknight #168165 üzenetére
Ugyanúgy fut, ahogy alap PS4-en. Pedig állítólag tört PS4 Próra van 60 FPS patch, szóval a Sony gondolom minimális erőfeszítéssel meg tudná oldani, hogy PS5-ön is folyamatos legyen a kép. Mondjuk a “Sony” és az “erőfeszítés” szavakat erős egy mondatban leírni…
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Mazsika
őstag
Sziasztok, be volt kapcsolva az előfizu megújítás a fiókomon (nem tudom hogyan, pedig tuti már kikapcsoltam korábban). Vissza lehet mondani valahogy? Annyi pénzért amennyit levont inkább veszek hardveraprón feltöltőt és jobban járok.
KöszönömDáccsika
-
S e t h
nagyúr
válasz cyberkind #168164 üzenetére
Annak idején kétszer hagytam abba a játékot, mert egyszerűen elvesztettem a main progresst és cseszett frusztráló volt, hogy akármerre mentem ledaráltak útkeresés közben.
2021 után most elkezdtem, illetve folytattam a héten és megnéztem streameken merre kell menni, édes jó nemi szervem, olyan helyeket hagytam ki, hogy gőzöm sem volt ezek létezéséről.
A hangulata olyan ami kevés játékhoz mérhető és pont emiatt kb. nem is foglalkozom mennyi fps, mert a felfedezés, túlélés öröme mindent üt.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Catman
aktív tag
válasz Beegabor81 #168157 üzenetére
Különbözőek vagyunk. Én pl. nagyon szerettem az Inquisition-t. Semmi forradalmi nem volt benne, ugyanazokat kellett csinálni minden régióban, de valahogy mégis sikerült úgy összerakniuk, hogy nem volt unalmas. Ha a Veilguard is hasonló lesz, nem lesz rossz.
-
cyberkind
félisten
válasz markknight #168163 üzenetére
Ahogy a Bloodborne is fut PS5-ön, abban sincs semmi köszönet.
-
markknight
veterán
válasz vm93hun #168161 üzenetére
Sajnos felesleges ezeket a PS3 - PS2 játékokat PS5-ön erőltetni. Úgy trágya ahogy van. Ezt az Xbox oldotta meg nagyon szépen, itt csak a lehető legnagyobb lehúzásra törekedtek a legkissebb erőfeszítés ellenében.
Hozzáteszem, némely PS4-es játék is konkrétan játszhatatlan, még azt se sikerült megugrani..
Ha régebbi gémekkel akarsz játszani, akkor vagy PC-n emulálod őket (pl God of War) vagy Xboxra beszerzed ha lehet. Ez a konzol szoftveresen teljesen alkalmatlan arra, hogy egy jót szórakozz ezekkel a régebbi címekkel. A Phantom Menace is olyan hitvány módon érkezett PS Plusba pár hónapja, hogy én komolyan elbeszélgetnék azzal aki úgy gondolta, hogy ez így okés. Igénytelenség.
[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
Elérhetővé váltak a letölthető PS2-es játékok, amelyekből a Tomb Raider - Legend-et próbáltam ki. Nem voltak magas elvárásaim az emulált változattal kapcsolatban, de ennek még azt is sikerült alulmúlnia.
- Felbontás nem tudom mekkorára lett felskálázva, de látványosan nem 4K
- Sebesség maradt 30 fps
- Emulátor menüben van egy Enhancements opció, aminek csak On/Off értéket lehet beállítani. A kettő között semmi különbséget nem látok.
- Valszeg belenyúlhattak a kódba, mert a Display beállításokból hiányzik a Widescreen és a Progressive Scan opció.
- Ráadásul még bugos is, mert játék közben hiányoznak olyan párbeszédek, amelyek az eredetiben (és a remasterben is) ott voltak.PS5
PS3 Remaster
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Beegabor81 #168154 üzenetére
Erre lehetne azt mondani, hogy biztonsági játék, ha egy stabil, jól megalapozott franchise újabb része lenne. Sajnos a Dragon Age nem ilyen franchise, szóval jó nagy égésnek nézünk elébe.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
TBT
addikt
Dragon Age: The Veilguard - 20 percnyi gameplay
Mondjuk úgy, hogy közel 10 évvel az Inquisition után nem ezt vártuk...
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Beegabor81 #168154 üzenetére
Kicsit sótlan meg fantáziátlan volt, de amúgy én rosszabbra számítottam. Egyelőre még nem temetem, várok még róla gameplayt a játék későbbi szakaszából is.
-
echterion
nagyúr
Hát én ezt most behúztam 38 dolcsiért, pedig lemezes gépem van: Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name PS4 & PS5. Személy szerint imádtam a korábbi részeket, az újhullámos likeadragon nekem nem gyere be, de ez...remélem, visszahozza a régi érzéseket.
Amúgy mivel nem nagyon van akció a fizikai kiadásra, alsóhangon 5-6ezret úgyis "buknék" a mutatványon, szóval akkor már inkább ez. Így legalább a PS Stars-ban is 2-es szintű lehetek majd (mikor majd működni fog és remélem, ehhez nem app-ból kell megvenni a játékot, mert pc-n vettem meg).******
-
Beegabor81
tag
Dragon Age gameplay [link]
Majdnem bealudtam rajta. Több képesség , fegyver, osztály bemutatása kellett volna. Ez a bombasztikusnak szánt cinematikus csőben futás elég harmatos volt -
nincsnév007
őstag
válasz Beegabor81 #168152 üzenetére
-
Beegabor81
tag
válasz nincsnév007 #168151 üzenetére
Nincs benne. Mondjuk én UK store-ból vettem
-
nincsnév007
őstag
Megjelent a V rising. Lehet tudni hogy ps verzióba került e magyar felirat? mert az áruház nem írja. steamen magyar.
-
-
Phobion
őstag
egyszerűen agyrém, hogy még mindig nem lehet a lemezes Space Marine 2 verziókat előrendelni sehol 🤯 (playgosmart, xzone, gamemarket ezeket hagyjuk) se KV, se platinum
-
Atesz40
junior tag
Sziasztok!
Manuális mentés helyre állîtására van lehetőség ps5-ön?
Tegnap F1 24 versenyk közben mentettem.
Aztán mikor folytatni akartam jött a Ce 108255-1 hibakód.
Time trial sima verseny gond nélkül megy.Viszont a carrier módnál ahol mentettem kifagy.
PS előfizetés nincs.Helyre állîtható valahogy vagy ihatok rá hideg vizet?😂
Gyorsîsótár törlés,adatbázis újra épîtés megvolt. -
Lackooo84
nagyúr
Szerintem az egyik legpofátlanabb dolog a világon az előrendelés megjelenési dátum nélkül. Parkoltasd náluk a lóvéd ki tudja meddig. Hülyék ezek...
The Truth is out there...
-
cyberkind
félisten
válasz Beegabor81 #168140 üzenetére
Több ok miatt is kamu, de én is azt olvastam, hogy halasztás lett 25-re.
-
F-ECT$
titán
No hát erről nem is beszélve. És azért ez nem rocket science. Mi is szoktunk marketing emaileket küldeni, de ha épp nem megy az adott hely, ahová terelne az email, akkor szüneteltetjük a küldést. És az se mentség, hogy nemzetközi a cég, gondolom a magyar emaileket küldők is látják, hogy nem megy a Stars.
Dive ever, work never.
-
Villa7
tag
válasz spleenszuru #168134 üzenetére
Lehet már PS5 Pro-n futott
-
ldave
félisten
válasz Beegabor81 #168140 üzenetére
Ezeknél az amcsi dátumoknál sosem tudom melyik a hónap.
(vicc, tudom, hogy nincs 17 hónap, vagy mégis??)
Amúgy november még nincs olyan közel...A Slime draws near! Command?
-
cyberkind
félisten
-
proly01
őstag
Szóval van aki tud megoldást dolby atmosra Playsation 5 ön keresztül dolby atmos képes suondbarra?
Miért nincs atmos hang?
Eddig meg volt...
Történt egy áram kimardás és ennyi.... ez hogy lehet?[ Szerkesztve ]
....Pr:)ly....
-
RangerFox
Topikgazda
Ahj, látom hogy ez szinte ugyanaz az AC, mint eddig, de a Japán settinggel megvettek kilóra. A Star Wars meg kicsit a Watch Dogsot juttatta eszembe.
-
pzstm
titán
válasz spleenszuru #168134 üzenetére
Valhalla is igy futott uj konzolokon. Altalaban nem final buildek kevesbe optimalizaltak, nagyon jo esellyel PC-n futott PS kontrollerrel, csakugy nint a Star Wars es az meg Xbox kontrollerrel
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
spleenszuru
őstag
Szerintetek PS5-ön tolták az Ubi Forward AC Shadows gameplayt, vagy csak Ps5 kontit használnak?
Ha ez így fog futni a PSen, engem megvettek.Malaka!
-
Szoke1982
senior tag
Jah főleg 40+ felett csak úgy repül az idő.. addig el is felejtem kb.. (jah meg.. meg is kell élni kb..)
De most néztem baszki , még egy csomó jó cím is jön idén ami érdekel! (csak győzzük pénzzel)
E hónap Elden Ring dlc , júliusban flintlock, elég nyomott áron lesz ha jól láttam.. főleg most akciós is ps+ ha van?. (ha jó lesz megveszem ) Bár a mozgása a csajnak eléggé merev.. majd kiderül milyen lesz..🤔
És a jövőre érkező címek pff.. el leszünk egy darabig az is tuti! (de nincs mivel játszani?)
Én mostanában az ilyen fantasy soulslike vagy soulsborne vagy soulslite, meg mit tudom én hány féle van már ,játékok kötnek le mostanában! De látom ezek szép számmal jönnek majd úgy nézem, ez a trendi?Amúgy az Xbox showchase -n elég jó volt szerintem, most azért kitettek magukért kb, és ott is volt egy cím ami jön ps5-re is a Wuchang ha jól írom.. [link] érdekesnek tűnik és jól néz ki! Tetszett!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na a nagy mumus, a pilóta suli is sikerült GTA San Andreasban
-
Szoke1982
senior tag
Baszki ez a játék kell ! [Phantom Blade ∅ ] Ez a boss a végén ez kész jól láttam amit? Csak úgy szimplán....
jó kis játéknak ígérkezik, nagyon bejön eddig!letépi a fejét ? -
MODERÁTOR
válasz proly01 #168122 üzenetére
To enable Dolby Atmos on your PS5, go into Settings > Sound Audio > Audio Format (Priority) > and select Dolby Atmos to game in Dolby Atmos on HDMI devices such as soundbars, TVs or home theater systems.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
proly01
őstag
Van bárkinek valami beállítás sablonja arra,hogyan kell dolby atmos hangzásra beállítani a PS5-öt?
Mert nekem eddig jó volt,de most volt egy brutál hatalmas vihar ami alatt kb 15x elment az áram. (természetesen kb a 3-nál lenyomtam a kapcsolót) de a stabilizálás után már sehogy sem tudom beállítani hogy a hang atmos legyen.
Pedig előtte simán ment.....Pr:)ly....
-
Wesder
félisten
válasz ldave #168115 üzenetére
Clair Obscur: Expedition 33 | A AAA turn-based RPG from French studio Sandfall Interactive.
▪️ Studio made up former Ubisoft vets
▪️ 'Reactive' turn-based system that blends realtime actions with turn-based attacks
▪️ Dodge, parry, and counter attacks in realtime
▪️ Free aim ranged attacks to target weak points
▪️ Combined fantasy, art, and a French inspired art design
▪️ Once a year, a being called the Paintress paints a cursed number upon a monolith which causes everyone of that age to die (it's 33 now)
▪️ Customize your party's gear, stats, skill tree, and passives
▪️ Made in Unreal Engine 5
▪️ Coming 2025 to PS5, Xbox Series X|S, PC, and Game Pass day oneI guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
ldave
félisten
válasz Beegabor81 #168108 üzenetére
Én nem szeretem, sakkban sem az számít, hogy az óra ritmusára tedd le a bábukat. Nem baj ha van, csak ne az legyen, hogy sima attack 10 sebzés, ritmusjátékkal 20.
A Slime draws near! Command?
-
markknight
veterán
válasz Beegabor81 #168108 üzenetére
Szerintem is. Ott a Midnight Suns, agyad kiég 17329-jére végignézni ugyanazt az animációt
-
F-ECT$
titán
válasz aujjobba #168021 üzenetére
Néhány példa:
Platformer: Astro's Playroom, Sackboy, Sonic Frontiers, Crash Bandicoot 4, Little Nightmares, It takes two
Autós: Grand Turismo 7, Crash Team Racing, Lego 2k Drive
Logikai: Talos Principle 1-2, The Witness, Chants of Sennaar, Viewfinder, Unravel 1-2Dive ever, work never.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel jön PS5-re is:
Live-Die-Respawn
-
NyMRooD
őstag
Ami azt jelentené, hogy jövőre sem lesz semmi értékelhető (értsd megszokott single AAA) first party cím a Sony-tol. Engem baromira nem érdekel hány ps-t adnak el, engem az érdekel, hogy egy évben hány olyan játékot tesznek le az asztalra ami nekem szól, a gta 6-hoz nem kell ps5 ahhoz elég egy xss is.
Picit úgy érzem, hogy most a kék oldalon megy az ami anno a zöldön, hogy majd jön ez vagy az a multi platform cím és megmenti az eladásokat meg lesz mivel játszani, igen, ez igaz, de közben ott egy sor stúdió a platform tulajnál ami nem csinál semmit, vagy legalábbis nem tudjuk, hogy mit csinál.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
raziel01
veterán
Last of Us Part 1:
Most értem a végére kb 13 óra alatt, megmondom őszintén anno PS3-on nekem nem annyira adta.
Abszolút érdemes volt kiadni, mert így passzol a 2. részhez minden szempontból.
Lenyűgöző munkát végeztek. Max a megjelenéskori árról lehetne vitatkozni de ilyen mostani 15 ezres áron lemezen abszolút megéri. 10/10[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest